Dodaj do ulubionych

Gdzie wymazać z dokumentów miejsce urodzenia ?

IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.12, 08:19
Gdzie wymazać z dokumentów miejsce urodzenia .
Powiem szczerze, że mam kłopoty w Warszawie gdzie się przeprowadziłem , gdy się dowiadują , że moim miejscem urodzenia jest Wałbrzych.
Głupie uśmieszki kolegów z pracy, docinki za plecami, nawet moja dziewczyna mnie rzuciła, gdy jej ojciec dowiedział się , że jestem z Wałbrzycha.
Czy jest taka możliwość ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ~ Re: Gdzie wymazać z dokumentów miejsce urodzenia IP: *.pl 28.07.12, 08:31
      1. Pozbądź się dokumentów
      2. Kup sznurek
      3. Wyszukaj gruby konar

Zamiast Jacek wolny będziesz figurował jako NN
    • Gość: laluna Re: Gdzie wymazać z dokumentów miejsce urodzenia IP: *.play-internet.pl 28.07.12, 08:56
      jebane prowockie świdnickie ścierwo
      • Gość: Jacek Wolny Re: Gdzie wymazać z dokumentów miejsce urodzenia IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.12, 16:26
        Już wolałbym być faktycznie ze Świdnicy. Ale niestety.
        Docinki zniosę.
        Najgorsze , że pracodawca, w chwili ustalania wysokości mojej pensji, spojrzał w cv i stwierdził;
        -O, Pan z Wałbrzycha ? Znam, znam.To dwa dwieście Pana będzie satysfakcjonowało ? Prawda ? U was to dyrektor wydziału tyle nie zarobi ?
        Kurczę, ludzie zmieniają płeć , nazwiska, może można miejsce urodzenia ?
        Czy ktoś może wie ?

• Gość: Bohun Re: Gdzie wymazać z dokumentów miejsce urodzenia IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.12, 17:15
          Dostałeś propozycję dwa dwieście ? To super, widać cenią fachowców z Wałbrzycha. Ja mieszkałem w Świdnicy i mi na start oferowali półtora kafla mimo że w Swidnicy byłem KIMŚ z wieloletnim starzem. Gdzie jest ta robota za dwa dwiescie ? Nie chcesz ty, pójdę ja.
    • Gość: asher Re: Gdzie wymazać z dokumentów miejsce urodzenia IP: *.31.82.176.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.07.12, 16:53
      tak, zmień w tej Wawie miejsce pracy ;) tj. z Biedronki przejdź na Aldika ! i nie będziesz miał kłopotów z miejscem urodzenia i kierownikiem ;)
      • Gość: Jacek Wolny Re: Do Bohuna IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.12, 17:33
        Nie będe ci pisał gdzie to jest, bo tam nie potrzebują nikogo z wieloletnim starzem. .
        • Gość: Jacek Wolny Re: Do Bohuna IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.12, 17:45
          I tacy jak Bohun z wieloletnim starzem , czynią z tego miasta kloakę, niedouczeni, mierni, nijacy, ale wiecznie mający coś do powiedzenia .
          Wizytówka miasta.
          Hyba sie zahlastam.
          • Gość: Bohun Re: Do Bohuna IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.12, 17:48
            ja jestem ze swidnicy hyba tego nie doczytales buraku i odjeb sie od mojego miasta debilu z pensjo dwa sto
            • Gość: Jacek Wolny Re: Do Bohuna IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.12, 17:56
              Ciebie pokurczu Świdniczanie już wyłapaliby w Słotwinie.
              Taki cymbał może tylko przeżyć w Wałbrzychu.
              • Gość: sponsor Re: Do Bohuna IP: *.play-internet.pl 28.07.12, 18:41
                daję 200 złotych nagrody za zidentyfikowanie ciecia 'Jacek Wolny'
                • Gość: Jacek Wolny Re: Do Bohuna IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.12, 18:44
                  Trzeba najpierw mieć te 200 zł. Chyba , że zasiłeczek celowy był niedawno.
                  • Gość: czereśniak Re: Do Bohuna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.12, 19:05
                    Jacek, dziecko z podstawówki potrafiło by lepszą prowokację uknuć;/
                    Niestety twój przykład o Wałbrzychu raczej dobrze nie świadczy a jako, że dobro miasta leży mi na sercu to pomogę ci raz na zawsze pozbyć się traumy. Pisz na czeresniak @ gazeta . pl, pomożemy;]
                    • Gość: Jacek Wolny Re: Do Czereśniak IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.12, 19:15
                      A czereśniak nie marz kąta na fejzzbuku ?, bo wyglondasz mi na takiego co ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka