Dodaj do ulubionych

Z dedykacją dla

03.08.13, 21:15
Idiotów, patrzcie i podziwiajcie. Ile ludzi i w ogóle to wam się w waszej makówce nie mieści.
Obserwuj wątek
      • pozor_vlak Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:16
        Co ty przy tym robisz? Trzepiesz piórami? Palisz zapalniczke? Tańczysz?
        • feldkuratkatz99 Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:29
          pozor_vlak napisał:

> Co ty przy tym robisz? Trzepiesz piórami? Palisz zapalniczke? Tańczysz?
          --------
          Ma erekcje !
          • forummm Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:44
            feldkuratkatz99 napisał(a):

> pozor_vlak napisał:
            >
            >
            > > Co ty przy tym robisz? Trzepiesz piórami? Palisz zapalniczke? Tańczysz?
            > --------
            > Ma erekcje !

Pytałem coś matka w domu czy z Ruskiem.
    • 57jurand Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 21:52
      ,,Pożegnanie z ojczyzną'' młodego dobrze wykształconego człowieka ktory właśnie ratuje swoją teraźniejszość przyszłość w Zachodniej Europie.
      Ludziom tzw. wrażliwym, a zwłaszcza mocno patriotycznym odradzam lekturę poniższego, bo z całą pewnością się śmiertelnie zgorszą, zanim dotrą do połowy.A zatem ,,BYE BYE POLSZA !
      IRANIE EUROPY, SOMALIO UE, ETIOPIO SŁOWIAN !. OBYŚ ZGRZYBIAŁA DO RESZTY I SPLEŚNIAŁA W SWOIM POMROCZNYM OŚWIECENIU. MAM NADZIEJĘ , ŻE NIGDY NIE WRÓCĘ JUŻ TU NA STAŁE, A polactwo NIE BĘDZIE MNIE STRASZYĆ PO NOCACH. CH..J Z TOBĄ
      I Z DUCHEM TWOIM.''
      Jest mi przykro coś takiego czytać, ale to samo życie w tym KLECHISTANIE.

Też mam nadzieję ,ze mój jedyny syn opuści ten kraj , to nie ojczyzna to macoszczyzna
      która gdy potrzebował wsparcia został przez nią zlekceważony i oszukany.
      • pozor_vlack Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:01
        57jurand napisał:
        > Jest mi przykro coś takiego czytać, ale to samo życie w tym KLECHISTANIE.
        >

Co tobie jurandku, jakąś masz załamkę?
        Depresja?
        Napisz, mamy tu waszego_psychiatrę, pomoże.
        • forummm Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:06
          pozor_vlack napisała:

> 57jurand napisał:
          > > Jest mi przykro coś takiego czytać, ale to samo życie w tym KLECHISTANIE.
          >
          > >
          >
          > Co tobie jurandku, jakąś masz załamkę?
          > Depresja?
          > Napisz, mamy tu waszego_psychiatrę, pomoże.

Syrenkę niech sobie obejrzy, oczywiście z nad bałtyckiego morza.
    • pozor_vlak Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:08
      To byłby dobry kawałek na Eurowizje.
      Mógłby to wykonać zespół Weekend.
      • feldkuratkatz99 Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:27
        pozor_vlak napisał:

> To byłby dobry kawałek na Eurowizje.
        > Mógłby to wykonać zespół Weekend.
        -------------
        ....albo Shazza w bikini.

• doidiotyforummm Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:29
          Wychodzi z zalozenia ze miliony much nie moga sie mylic i zajada az mu sie uchi trzesa.
          • wasz_psychiatra Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:42
            Jurand ma F32
          • feldkuratkatz99 Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 23:47
            doidiotyforummm napisał(a):

> Wychodzi z zalozenia ze miliony much nie moga sie mylic i zajada az mu sie uchi
            > trzesa.
            -----------
            Obawiam się, że ćwokowi trzeba będzie szpadlem do łba włożyc o co chodzi z tymi muchami ?
            • forummm Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 23:50
              feldkuratkatz99 napisał(a):

> doidiotyforummm napisał(a):
              >
              > > Wychodzi z zalozenia ze miliony much nie moga sie mylic i zajada az mu si
              > e uchi
              > > trzesa.
              > -----------
              > Obawiam się, że ćwokowi trzeba będzie szpadlem do łba włożyc o co chodzi z tymi
              > muchami ?

To nie wiesz urojony inteligencie, taki inteligentny jesteś haha.
      • 57jurand Re: Z dedykacją dla 31.08.13, 20:42
        pozor vlaku. oto jeszcze jeden fragment..To pożegnanie- klątwa chyba każdemu Czytelnikowi
        sprawiło przykrość. Nawet komuś, kto nie uważa za szczególnie związanego z polskością. Bo to ,co wyżej, jest przecież do pewnego stopnia także złorzeczeniem pod adresem tych którzy tu zostają. Ale zamiast się obrazić, pomyślmy trochę...Czy mamy prawo oceniać kogoś, kto przez lata miotał się między ,,śmieciówkami'' a bezrobociem bez zasiłku, bez żadnych szans na normalne życie w jednym z licznych tzw. upadłych polskich powiatów z odsetkiem ludzi pozostających bez pracy powyżej 20 proc. ( wśród młodych- powyżej 40 proc.). Potępić kogoś, komu Polska pokazała w ten sposób drzwi, to tak jak skrzyczeć bite przez rodziców dziecko za to , że ich nienawidzi- MA DO TEGO PRAWO.
        Naprawdę nie wiem co powiedzieć pozor vlaku jest mi tak przykro co my zrobiliśmy swoim dzieciom , dlaczego musimy się przyglądać jak oni opuszczają nasz dom i ruszają na poniewierkę .
        • pozor_vlak Re: Z dedykacją dla 31.08.13, 23:26
          Ku..., piłeś coś?
          • pozor_vlack Re: Z dedykacją dla 01.09.13, 00:27
            pozor_vlak napisał:

> Ku..., piłeś coś?

Wypad vlak, sztandary dawno wyprowadzone, a ty się tu jeszcze poniewierasz.

Ma chłop prawo do załamki.

Niech żywi nie tracą nadziei, będzie dobrze jurand.
        • forummm Re: Z dedykacją dla 01.09.13, 10:31
          57jurand napisał:

> pozor vlaku. oto jeszcze jeden fragment..To pożegnanie- klątwa chyba każdemu C
          > zytelnikowi
          > sprawiło przykrość. Nawet komuś, kto nie uważa za szczególnie związanego z pols
          > kością. Bo to ,co wyżej, jest przecież do pewnego stopnia także złorzeczeniem p
          > od adresem tych którzy tu zostają. Ale zamiast się obrazić, pomyślmy trochę...C
          > zy mamy prawo oceniać kogoś, kto przez lata miotał się między ,,śmieciówkami''
          > a bezrobociem bez zasiłku, bez żadnych szans na normalne życie w jednym z liczn
          > ych tzw. upadłych polskich powiatów z odsetkiem ludzi pozostających bez pracy
          > powyżej 20 proc. ( wśród młodych- powyżej 40 proc.). Potępić kogoś, komu Pols
          > ka pokazała w ten sposób drzwi, to tak jak skrzyczeć bite przez rodziców dziec
          > ko za to , że ich nienawidzi- MA DO TEGO PRAWO.
          > Naprawdę nie wiem co powiedzieć pozor vlaku jest mi tak przykro co my zrobil
          > iśmy swoim dzieciom , dlaczego musimy się przyglądać jak oni opuszczają nasz d
          > om i ruszają na poniewierkę .

BIERZ KILOF I DO ROBOTY.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka