forummm 03.08.13, 21:15 Idiotów, patrzcie i podziwiajcie. Ile ludzi i w ogóle to wam się w waszej makówce nie mieści. Barka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozor_vlak Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:16 Co ty przy tym robisz? Trzepiesz piórami? Palisz zapalniczke? Tańczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:29 pozor_vlak napisał: > Co ty przy tym robisz? Trzepiesz piórami? Palisz zapalniczke? Tańczysz? -------- Ma erekcje ! Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:44 feldkuratkatz99 napisał(a): > pozor_vlak napisał: > > > > Co ty przy tym robisz? Trzepiesz piórami? Palisz zapalniczke? Tańczysz? > -------- > Ma erekcje ! Pytałem coś matka w domu czy z Ruskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 21:52 ,,Pożegnanie z ojczyzną'' młodego dobrze wykształconego człowieka ktory właśnie ratuje swoją teraźniejszość przyszłość w Zachodniej Europie. Ludziom tzw. wrażliwym, a zwłaszcza mocno patriotycznym odradzam lekturę poniższego, bo z całą pewnością się śmiertelnie zgorszą, zanim dotrą do połowy.A zatem ,,BYE BYE POLSZA ! IRANIE EUROPY, SOMALIO UE, ETIOPIO SŁOWIAN !. OBYŚ ZGRZYBIAŁA DO RESZTY I SPLEŚNIAŁA W SWOIM POMROCZNYM OŚWIECENIU. MAM NADZIEJĘ , ŻE NIGDY NIE WRÓCĘ JUŻ TU NA STAŁE, A polactwo NIE BĘDZIE MNIE STRASZYĆ PO NOCACH. CH..J Z TOBĄ I Z DUCHEM TWOIM.'' Jest mi przykro coś takiego czytać, ale to samo życie w tym KLECHISTANIE. Też mam nadzieję ,ze mój jedyny syn opuści ten kraj , to nie ojczyzna to macoszczyzna która gdy potrzebował wsparcia został przez nią zlekceważony i oszukany. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:01 57jurand napisał: > Jest mi przykro coś takiego czytać, ale to samo życie w tym KLECHISTANIE. > Co tobie jurandku, jakąś masz załamkę? Depresja? Napisz, mamy tu waszego_psychiatrę, pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:06 pozor_vlack napisała: > 57jurand napisał: > > Jest mi przykro coś takiego czytać, ale to samo życie w tym KLECHISTANIE. > > > > > Co tobie jurandku, jakąś masz załamkę? > Depresja? > Napisz, mamy tu waszego_psychiatrę, pomoże. Syrenkę niech sobie obejrzy, oczywiście z nad bałtyckiego morza. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:08 To byłby dobry kawałek na Eurowizje. Mógłby to wykonać zespół Weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:27 pozor_vlak napisał: > To byłby dobry kawałek na Eurowizje. > Mógłby to wykonać zespół Weekend. ------------- ....albo Shazza w bikini. Odpowiedz Link Zgłoś
doidiotyforummm Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 22:29 Wychodzi z zalozenia ze miliony much nie moga sie mylic i zajada az mu sie uchi trzesa. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 23:47 doidiotyforummm napisał(a): > Wychodzi z zalozenia ze miliony much nie moga sie mylic i zajada az mu sie uchi > trzesa. ----------- Obawiam się, że ćwokowi trzeba będzie szpadlem do łba włożyc o co chodzi z tymi muchami ? Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Z dedykacją dla 30.08.13, 23:50 feldkuratkatz99 napisał(a): > doidiotyforummm napisał(a): > > > Wychodzi z zalozenia ze miliony much nie moga sie mylic i zajada az mu si > e uchi > > trzesa. > ----------- > Obawiam się, że ćwokowi trzeba będzie szpadlem do łba włożyc o co chodzi z tymi > muchami ? To nie wiesz urojony inteligencie, taki inteligentny jesteś haha. Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Z dedykacją dla 31.08.13, 20:42 pozor vlaku. oto jeszcze jeden fragment..To pożegnanie- klątwa chyba każdemu Czytelnikowi sprawiło przykrość. Nawet komuś, kto nie uważa za szczególnie związanego z polskością. Bo to ,co wyżej, jest przecież do pewnego stopnia także złorzeczeniem pod adresem tych którzy tu zostają. Ale zamiast się obrazić, pomyślmy trochę...Czy mamy prawo oceniać kogoś, kto przez lata miotał się między ,,śmieciówkami'' a bezrobociem bez zasiłku, bez żadnych szans na normalne życie w jednym z licznych tzw. upadłych polskich powiatów z odsetkiem ludzi pozostających bez pracy powyżej 20 proc. ( wśród młodych- powyżej 40 proc.). Potępić kogoś, komu Polska pokazała w ten sposób drzwi, to tak jak skrzyczeć bite przez rodziców dziecko za to , że ich nienawidzi- MA DO TEGO PRAWO. Naprawdę nie wiem co powiedzieć pozor vlaku jest mi tak przykro co my zrobiliśmy swoim dzieciom , dlaczego musimy się przyglądać jak oni opuszczają nasz dom i ruszają na poniewierkę . Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Z dedykacją dla 01.09.13, 00:27 pozor_vlak napisał: > Ku..., piłeś coś? Wypad vlak, sztandary dawno wyprowadzone, a ty się tu jeszcze poniewierasz. Ma chłop prawo do załamki. Niech żywi nie tracą nadziei, będzie dobrze jurand. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Z dedykacją dla 01.09.13, 10:31 57jurand napisał: > pozor vlaku. oto jeszcze jeden fragment..To pożegnanie- klątwa chyba każdemu C > zytelnikowi > sprawiło przykrość. Nawet komuś, kto nie uważa za szczególnie związanego z pols > kością. Bo to ,co wyżej, jest przecież do pewnego stopnia także złorzeczeniem p > od adresem tych którzy tu zostają. Ale zamiast się obrazić, pomyślmy trochę...C > zy mamy prawo oceniać kogoś, kto przez lata miotał się między ,,śmieciówkami'' > a bezrobociem bez zasiłku, bez żadnych szans na normalne życie w jednym z liczn > ych tzw. upadłych polskich powiatów z odsetkiem ludzi pozostających bez pracy > powyżej 20 proc. ( wśród młodych- powyżej 40 proc.). Potępić kogoś, komu Pols > ka pokazała w ten sposób drzwi, to tak jak skrzyczeć bite przez rodziców dziec > ko za to , że ich nienawidzi- MA DO TEGO PRAWO. > Naprawdę nie wiem co powiedzieć pozor vlaku jest mi tak przykro co my zrobil > iśmy swoim dzieciom , dlaczego musimy się przyglądać jak oni opuszczają nasz d > om i ruszają na poniewierkę . BIERZ KILOF I DO ROBOTY. Odpowiedz Link Zgłoś