Dodaj do ulubionych

Owsiak pokaż faktury !!! Opowiedz o złotym melonie

12.01.14, 14:54
Owsiak pokaż faktury !!!
kontrowersje.net/jerzy_owsiak_kr_l_ebrak_w_i_garzy_z_oty_melon_sekty_wo_p
Obserwuj wątek
    • wladyslaw_grabski Re: Owsiak pokaż faktury !!! Opowiedz o złotym me 12.01.14, 15:29
      W jaki sposób to dotyczy regionu Wałbrzych? Idź z tym gdzieś indziej spamerze.
      • 57jurand Re: Owsiak pokaż faktury !!! Opowiedz o złotym me 12.01.14, 17:13
        władysław grabski. Pozwoliłem sobie sprawdzić twą aktywność na ostatnich 10 stronach.Ztego co widzę sama mizeria . Cztery tematy z tego 2 porządkujące forum i tylko 2 lokalne.Zjawiłeś się na tym forum i tylko narzekasz, skoro chcesz tematyki lokalnej to je wrzucaj .Gdyby wszyscy byli tacy aktywni jak kolega, to dawno nawet śladu po tym forum by nie było.
        • spostrzegawczy_wch Re: Owsiak pokaż faktury !!! Opowiedz o złotym me 12.01.14, 17:25
          „Władysław Grabski potrzebuje gwoździa, żeby żyć...”
        • wladyslaw_grabski Re: Owsiak pokaż faktury !!! Opowiedz o złotym me 12.01.14, 18:01
          57jurand napisał:

> władysław grabski. Pozwoliłem sobie sprawdzić twą aktywność na ostatnich 10 st
          > ronach.Ztego co widzę sama mizeria . Cztery tematy z tego 2 porządkujące forum
          > i tylko 2 lokalne.Zjawiłeś się na tym forum i tylko narzekasz, skoro chcesz te
          > matyki lokalnej to je wrzucaj .Gdyby wszyscy byli tacy aktywni jak kolega, to
          > dawno nawet śladu po tym forum by nie było.

Widać sprawdziłeś to co chciałeś sprawdzić a nie jak jest faktycznie. Jestem zarejestrowany na tym forum znacznie dłużej niż ty i w czasach kiedy było tu normalnie (bez masy troli twojego pokroju), często się udzielałem.

Moja obecna aktywność "porządkująca forum" jest spowodowana aktywnością takich kreatur jak ty. Akcja - reakcja. KPW ?

• 57jurand Re: Owsiak pokaż faktury !!! Opowiedz o złotym me 12.01.14, 18:28
            grabski; jeśli ci nie odpowiada tematyka to daj se luz i spadaj w inną przestrzeń . Ajuż obrażanie innych tylko z krytykę to raczej świadczy , że jesteś typem pieniacza.
            • wladyslaw_grabski Re: Owsiak pokaż faktury !!! Opowiedz o złotym me 12.01.14, 21:48
              7jurand napisał:

> grabski; jeśli ci nie odpowiada tematyka to daj se luz i spadaj w inną prz
              > estrzeń . Ajuż obrażanie innych tylko z krytykę to raczej świadczy , że jesteś
              > typem pieniacza.

Nie dam na luz i nie spadnę. To forum ma swoją tematykę której, w mojej opinii, należy się trzymać. To że ludzie twojego pokroju są niedorozwinięci umysłowo, nie znaczy że mają zawłaszczać 100% tego typu przestrzeni.
              • feldkuratkatz99 Re: Owsiak pokaż faktury !!! Opowiedz o złotym me 12.01.14, 21:59
                wladyslaw_grabski napisał:

> 7jurand napisał:
                >
                > > grabski; jeśli ci nie odpowiada tematyka to daj se luz i spadaj w inną pr
                > z
                > > estrzeń . Ajuż obrażanie innych tylko z krytykę to raczej świadczy , że j
                > esteś
                > > typem pieniacza.
                >
                >
                > Nie dam na luz i nie spadnę. To forum ma swoją tematykę której, w mojej opinii,
                > należy się trzymać.
                To że ludzie twojego pokroju są niedorozwinięci umysłowo,
                > nie znaczy że mają zawłaszczać 100% tego typu przestrzeni.
                ----------
                A to ciekawe , jaką tematykę ?, a jesli ma z czegóż to wynika, że należy jej sie trzyma ?

Walisz tu jakiegoś przygłupiego don kichota, a póki co nie załozyłes żadnego wątku, który zgodny byłby z twoimi deklaracjami.
            • 57jurandt Schronisko dla zwierząt 12.01.14, 21:56
              Adres
              58-303 Wałbrzych ul. Łokietka 7

Informacja telefoniczna
              w dni powszednie od godz. 9.00 do 16.00 w niedzielę od 10.00-12.00

Numer konta
              BH 60 1030 1289 0000 0000 9000 1019
    • pozor_vlak michaszek pokaż siusiaka !!! 13.01.14, 14:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka