zauroczonaewa 19.02.14, 15:34 detektyw forum Wałbrzych? Nadmiar czasu? Choroba? A może zlecenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abu_khatad Re: Czy forummm to : 19.02.14, 16:59 A może to niezatapialny kierownik jednego z wydziałow UM? Szpakowaty, jeździ srebrną Hondą. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Czy forummm to : 19.02.14, 17:09 abu_khatad napisała: > A może to niezatapialny kierownik jednego z wydziałow UM? Szpakowaty, jeździ sr > ebrną Hondą. :-) O aniaskakania14 się w araba bawi hahah Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Czy forummm to : 19.02.14, 17:09 zauroczonaewa napisała: > detektyw forum Wałbrzych? Nadmiar czasu? Choroba? A może zlecenie? Witam cię ankoskakanko14 tylko nie pomyl nicka bo tych nicków to ty już masz od groma. Odpowiedz Link Zgłoś
abu_khatad Re: Czy forummm to : 19.02.14, 17:15 Ani ja Anka, ani skakanka. Nie reaguj tak gwałtownie. Trzymaj fason. To jak poker Stary. Jeszcze pogadamy na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Czy forummm to : 19.02.14, 17:21 abu_khatad napisała: > Ani ja Anka, ani skakanka. Nie reaguj tak gwałtownie. Trzymaj fason. To jak pok > er Stary. Jeszcze pogadamy na tym forum. Nie mam zamiaru gadać z ankamiskakankami14 pod wieloma nickami Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: Czy forummm to : 19.02.14, 18:29 schizofrenia paranoidalna? Wymień gdzie mnie nie ma - będzie prędzej hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Czy forummm to : 19.02.14, 18:34 ankaskakanka14 napisała: > schizofrenia paranoidalna? Wymień gdzie mnie nie ma - będzie prędzej hi hi U wilda w tyłku cie jeszcze chyba nie było Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: Czy forummm to : 19.02.14, 21:02 forummm napisał(a): > U wilda w tyłku cie jeszcze chyba nie było uważaj i oglądaj się aby Tobie ktoś tam nie wlazł. Odpowiedz Link Zgłoś
qwe33 Re: Czy forummm to : 19.02.14, 21:09 ankaskakanka14 napisała: > uważaj i oglądaj się aby Tobie ktoś tam nie wlazł. To raczej niemożliwe. Ktoś, kto by się na to poważył, dwie doopy sforsować by musiał; pierwszą "prezia" - w której to głęboko nasz ulubiony ulubieniec siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Czy forummm to : 19.02.14, 22:01 qwe33 napisał: > Ktoś, kto by się na to poważył, dwie doopy sforsować by musiał; > pierwszą "prezia" - w której to głęboko nasz ulubiony ulubieniec siedzi... Oj, cieniutko. Feldkuratem lecisz..... Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: Czy forummm to : 19.02.14, 22:18 qwe33 napisał: > Ktoś, kto by się na to poważył, dwie doopy sforsować by musiał; spokojnie trafi swój na swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
peicz Re: Czy forummm to : 20.02.14, 11:03 "pozor_vlack" do "qwe33" w sprawie zagadki: Czy "Forummm" to: > Oj, cieniutko. Feldkuratem lecisz... ... Jeszcze nie wyłapaliście gamonie, że "Forummm" to upośledzony ministrant wielebnego "pozor_vlacka" ? Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Czy forummm to : 20.02.14, 11:49 peicz napisał(a): > Jeszcze nie wyłapaliście gamonie, że "Forummm" to upośledzony ministrant wieleb > nego "pozor_vlacka" ? Wyłapaliśmy, że przychlast o nicku peicz, to upośledzona przez azbestozę ankaskakanka, tudzież chwilami zauroczona (granulatem cementowym). Boże, czemuś uczynił ja tak głupią..... Odpowiedz Link Zgłoś
peicz Re: Czy forummm to : 20.02.14, 12:25 A niby od kiedy to coś, co wyłapaliście nazywa się "ankaskakanka" tudzież "zauroczona" , a nie najzwyczajniej w świecie: pedalski szankier? Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: Czy forummm to : 20.02.14, 14:38 Zresztą fryziaw ma rację - takie miejsce gdzie obrzucają się goownem robiąc wytyki nawet odnośnie upodobań to nie miejsce dla mnie - potem pomyślę co zrobić by bana wyłapać - forummm zostaniesz niekwestionowanym królem forum miasta Wałbrzych hi hi,sprawuj sie dobrze i rządź sprawiedliwie :D Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Czy forummm to : 20.02.14, 16:55 ankaskakanka14 napisała: > Zresztą fryziaw ma rację - takie miejsce gdzie obrzucają się goownem robiąc wyt > yki nawet odnośnie upodobań to nie miejsce dla mnie - potem pomyślę co zrobić b > y bana wyłapać - forummm zostaniesz niekwestionowanym królem forum miasta Wałbr > zych hi hi,sprawuj sie dobrze i rządź sprawiedliwie :D ---- Wirtualny Johnny Radyjko (nie obrażając Johnnego) Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: Czy forummm to : 20.02.14, 18:44 feldkuratkatz99 napisał(a): > > Wirtualny Johnny Radyjko (nie obrażając Johnnego) obojętne,nie mam zamiaru wisieć nad nim, widać nie lubi :D nic na siłę :))) Odpowiedz Link Zgłoś