Dodaj do ulubionych

Zadowolony klient NETIA

21.08.14, 11:12
Dzisiaj odwiedziłem salon Netii w Wałbrzychu i pomyślałem, że podziele się moją opinią. Jeżeli ktoś potrzebuje dobrego łącza internetowego lub tv za niewielkie pieniądze to polecam usługi Netii, miła i szybka obsługa. Dostałem bardzo interesujący pakiet w dobrej cenie. Polecam. Jak ktoś ma chwilkę czasu to sprawdźcie sami, na podzamczu obok biedronki, bodajże ulica Wieniawskiego, na budynku wisi jeszcze logo Dialogu.

Podpisano:
Zadowolony klient :)
Obserwuj wątek
    • pozor_vlak Re: Zadowolony klient NETIA 22.08.14, 11:37
      Zobaczymy, jak ci sie coś sp...doli i bedziesz musiał się z nimi przez hotline dogadać, czy dalej będziesz taki zadowolony :)
    • zul_swidnicki Re: Zadowolony klient NETIA 22.08.14, 16:40
      Nie ma czegoś takiego jak zadowolony klient Netii. Internet dowożą chyba wozami konnymi, dwa razy zmieniając konie, sygnał telewizyjny zacina się i przerywa. Każda rozmowa z konsultantem kończy się słowami : mamy 48 godzin na usunięcie awarii, pańskie zgłoszenie zostało przyjęte i prosimy czekać na usunięcie awarii. Przyjeżdża serwisant, usuwa awarię po czym okazuje się że nie działa coś zupełnie innego i oczywiście słyszę : mamy 48 godzin, pańskie zgłoszenie zostało przyjęte,prosimy czekać na usunięcie awarii. Dziadostwo
      • piotr32167 Re: Zadowolony klient NETIA 28.08.14, 16:45
        Hej!
        Ja jestem zadowolonym klientem Netii :P Myślę że wszystkie hejty są robione przez osoby, które chciałyby dużo i za darmo! :P
        • zul_swidnicki Re: Zadowolony klient NETIA 29.08.14, 09:34
          Nie chcę nic za darmo, chcę tylko aby to za co płacę działało normalnie. W tej chwili telewizja działa na zasadzie 'sygnał-czkawka-sygnał-czkawka-czkawka'. Internet działa na podobnej zasadzie. Szanowny pracowniku Netii, zamiast wypisywać peany na cześć swojej nieszczęsnej firmy może zająłbyś się działaniem na rzecz poprawy swoich wątpliwej jakości usług ?
    • fake_konto Re: Zadowolony klient NETIA 22.08.14, 22:11
      internet z neti " dialog" jest slaby sprzedają łącze 20mb/s a nie dochodzi nawet do 15mb/s, to można jeszcze przeżyć, duże opóźnienia do serwerów gier ping w pl 80ms, zagranica od 100ms, czyli gra w szybkie fps nie możliwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka