04.01.15, 23:05
Witam,przydazyla mi sie taka oto historia; mam i wynajmuje mieszkanko w Swiebodzicach ,nietak dawno moj lokator przy spotkaniu poinformowal mnie ze okolo 1 rok wczesniej byl dzielnicowy i pytal o mnie .Nie bylo by to dziwne lecz cel tego byl prawdopodobnie w celu spadkowym.zignorowalam to lecz po pewnym czasie zadzwonilam na posterunek z zapytaniem,-no dowiedzialam sie ze dzielnicowy nie pamieta azadnej notatki nie ma.Czy ktos mial podobna sytuacje ? moze sa jacys przebierancy ktorzy w ten sposöb pzdobywaja informacje! czy jest wam cos wiadomo? kiedys juz wasze rady pomogly moze i teraz !? ps.nic mi nie wiadomo ozyjacej rodzinie
Obserwuj wątek
    • sol.mi.do.re Re: spadek 04.01.15, 23:20
      Na początek, naucz prawidłowego posługiwania się j. polskim .
      • fryziaw Re: spadek 05.01.15, 14:11
        A Ty pilnuj swoje dzieci a nie ludzi

sol.mi.do.re napisała:

> Na początek, naucz prawidłowego posługiwania się j. polskim .
    • fryziaw Re: spadek 05.01.15, 14:10
      Policja nigdy nie zajmuje się takimi sprawami spadkowymi

kim10 napisała:

> Witam,przydazyla mi sie taka oto historia; mam i wynajmuje mieszkanko w Swiebo
      > dzicach ,nietak dawno moj lokator przy spotkaniu poinformowal mnie ze okolo 1 r
      > ok wczesniej byl dzielnicowy i pytal o mnie .Nie bylo by to dziwne lecz cel te
      > go byl prawdopodobnie w celu spadkowym.zignorowalam to lecz po pewnym czasie za
      > dzwonilam na posterunek z zapytaniem,-no dowiedzialam sie ze dzielnicowy nie pa
      > mieta azadnej notatki nie ma.Czy ktos mial podobna sytuacje ? moze sa jacys prz
      > ebierancy ktorzy w ten sposöb pzdobywaja informacje! czy jest wam cos wiadomo?
      > kiedys juz wasze rady pomogly moze i teraz !? ps.nic mi nie wiadomo ozyjacej ro
      > dzinie
      • zul_swidnicki Re: spadek 05.01.15, 14:58
        No proszę widzę, że fryzia to już specjalistka od wszystkiego, nawet prawniczka z niej wyłazi ....
        • fryziaw Re: spadek 05.01.15, 20:05
          No niestety mieszkając w Świdnicy w niebezpiecznym mieście muszę znać prawo aby działać

zul_swidnicki napisał:

> No proszę widzę, że fryzia to już specjalistka od wszystkiego, nawet prawniczka
          > z niej wyłazi ....
      • kim10 Re: spadek 07.01.15, 23:00
        Dziekuje to Daje Mi swiatelko ze moglo to byc oszustwo.???
        • fryziaw Re: spadek 08.01.15, 11:26
          Kto wie czy to nie był ktoś ze Świdnicy
          musisz uważać u nas w Świdnicy często się tak dzieje
          Policji świdnickiej też nie można ufać
          bo pokazali swoje
          jeden kradł złom z warsztatu a inni pracowali dla gangu świdnickiego

kim10 napisała:

> Dziekuje to Daje Mi swiatelko ze moglo to byc oszustwo.???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka