Dodaj do ulubionych

Skup butelek

17.01.15, 12:07
Witam wszystkich.
Mam następujące pytanie. Czy ktoś z szanownych forumowiczów orientuje sie gdzie w Wałbrzychu można hurtowo sprzedawać butelki szklane bez paragonów?
Jeśli by ktoś miał ciekawe informacje na ten temat to proszę o wpisy.
Dodam że "interes" butelkowy to taki mój sposób na "sprzątanie świata" i żadna butelka zwrotna nie jest mi obojętna :)
Ze swojej strony podaje namiary na miejsce gdzie dotychczas sprzedaje mój arsenał
EuroDex - ul. Ludowa 61D Telefon:74 847 85 85 Skup pon-pią od 12 do 15.
Butelki 0,5L po piwie np. Żywiec,Okocim,Lech = 0,22 zł
Po nalewkach Killer, Max,Staropolskie = 0,18 zł
Butelki nie muszą być czyste ale po nalewkach muszą być oskubane z elementów metalowych.
Na dzień wczorajszy tj. 16.01. narazie nieprzyjmują.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • morahowa Re: Skup butelek 23.02.15, 12:46
      Ja również szukam miejsca skupu butelek. Niestety, firma, ktora podal Pan w wiadomosci nie skupuje ich, bo zmnienil sie jej charakter i jest inną firmą. to dosc niepokojace, ze w tych czasach nie mozna znalezc nikogo, kto je skupuje. Nasz kraj musi byc bogaty..
      • barabasz_wlb Re: Skup butelek 25.02.15, 08:41
        Słyszałem kiedyś od osób pracujących na Ludowej że butelki też przyjmują "na Pocztowej" i "na Sobięcinie" jednak nie dowiedziałem sie dokładnie gdzie. Być może tam też jest jakiś większy skup lub ewentualnie hurtowania alkoholu. Ktoś coś wie na ten temat?
    • polo031 Re: Skup butelek 09.03.15, 13:33
      Ja chętnie kupie butelki po piwie mój nr.663625558 interesuje mnie 100-200szt.
      • barabasz_wlb Re: Skup butelek 20.03.15, 19:47
        jakie konkretnie te piwka i po ile za sztuke płatne ?
      • aza-rg Re: Skup butelek 21.03.15, 20:28
        Skupują butelki na 11 listopada powyżej PL. górnika w kierunku Rusinowej, często widać tam ludzi pod sklepem z butelkami
        • barabasz_wlb Re: Skup butelek 18.05.15, 09:19
          dostałem infomarcję że "gdzieś" na podgórzu ul. Szkolna skupują piwko i nalewki - więcej info nie mam.
    • baraszero Re: Skup butelek 13.01.16, 17:55
      Kupie butelki po piwie i nalewkach.sobiecin antka kochanka 5a. Hurtownia piwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka