Gość: HASAN_SAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 17:08 Jakie spolki/stowarzyszenia itp. swiadcza u nas uslugi przewozowe (konretnie chodzi o tzw. Busy). Wiem, ze jest cos takiego jak Stowarzyszenie Kontra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek8 partner bus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 17:12 siedziba na ul.Moniuszki. Obsluguja jakies linie do Swidnicy i 33. Czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: partner bus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 17:26 Mam dla nich propozycje, ale nie wiem jak sie z nimi skontaktowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: partner bus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:35 Byl tu taki jeden busiarz, moze przeczyta i jakos sie skontaktuje. Jak nie to pozostaje tel.9224 i pytanie o telefon do firm PartnerBus i Kontra z Wcha. "Podczas jednego połączenie mozna uzyskać informacje o 2 numerach telefonow" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Prywatni przewoznicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 10:00 jeszcze jest firma BORO bus i kilka busów jezdzi z firmy jednej radnej powiatowej - chyba G. Lewandrowskiej(napisy są na tych busach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiwY Re: Prywatni przewoznicy IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 27.03.05, 10:27 zapytaj sie trutnia...on jest obeznany w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten Re: Prywatni przewoznicy IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.03.05, 20:06 siwy odwal sie odemnie ja teraz ide spac jak wiesz nie sam wiec mnie nie stresuj tylko zaloz jakis madry watek na forum Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: Prywatni przewoznicy 28.03.05, 01:22 zdik.walbrzych.pl/serwis/komunikacja_przewoznicy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Prywatni przewoznicy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.05, 10:42 Ja Was prosze nie ruszajcie TRUTNIA w święta , chcecie zadymy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten znow z geby dupe sobie robisz koza, nie zaczynaj 28.03.05, 10:58 koza16 napisał: > juz sie stesknilem;) a ostatnio pisales ze nie masz juz ochoty a teraz tesknisz idioto ? nie ma kto z toba dyskutowac? mam ciekawsze zajecia, teraz podziwiam kangury i krokodyle sa o tyle przyjemniejsze ze nie pisza jak ty kozo glupot na tym forum, kozy mnie nie interesuja, poszukaj jakiegos zoofila, pozatym jestem na wakacjach i nie bede sie zjmowal toba, miales sie do mnie juz wiecej nie odzywac? szlag cie trafia ze zrobilem z ciebie idiote? a wlasciwie pokazalem jakim jestes idiotoa, i chcesz mnie sprowokowac do nastepnej pyskowki? chcesz zebym znow pokazal jakim jestes pokreconym zwierzeciem? nie ma sprawy ale po wakacjach, teraz odpoczywam a moja przyjaciolka asia nie znosi kiedy smieje sie do monitora, wiec rozumiesz ze nie moge teraz pisac do ciebie bo i ja szlag trafi pozatym australia jast tak ciekawa wybacz ale wal sie idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 ????? 28.03.05, 12:00 Truten, wakacje wakacjami ale leki brac trzeba!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: lekarz niepotrzebny IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.05, 12:25 Truteń nie wnerwiaj się nikt niema tak dobrze jak ty , masz Asię , kangury tylko trochę wyluzuj , brak Ci poczucia humoru czy co ?? Łącze pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Re: lekarz niepotrzebny a weteryniarz!!! 28.03.05, 19:40 dzieki maju za pozdrowienia, ale jak sie nie wnerwiac! skoro taki debil nie moze zyc bez moich komentarzy, gdyby to jakis normalny to co innego, zazeka sie ze wiecej nie napisze do mnie ani slowa ale kiedy jest okazja to nie moze wytrzymac by czegos nie palnac, oczywiscie pod moim adresem, to taka gnida ktorej nie stac na zalozenie madrego watku ale z kazdego innego tematu, chce zrobic pyskowke z trutniem ale jak to zrobic kiedy mnie tam nie ma? moj pierwszy post w tym temacie byl tez zartem Odpowiedz Link Zgłoś