sherlock_holmes 01.04.05, 06:50 www.automobil.za.pl/index.php?kid=60&full=yes Krakus widział wczoraj moją brykę i pokiwał głową z uznaniem :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapmuh Re: Zrobiłem sobie mały tuning 01.04.05, 08:34 Widzę, że priorytetami było dla Ciebie drastyczne polepszenie dynamiki, osiągane poprzez minimalizację oporów powietrza oraz indywidualizacja elementów nadwozia. Radziłym rozważenie tuningu także tylnej części nadwozia, która jak wiadomo najczęściej wywołuje zawirowania strumienia powietrza przy dużych prędkościach. Świetna para kołpaków, które wozisz na przednich kołach, pasowałaby także do tyłu, a nowa dynamiczna linia tymi kołpakami wyznaczana, aż się prosi o średniej wielkości spoiler. Czekam na wyniki Twojej twórczej pracy! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Zrobiłem sobie mały tuning 01.04.05, 08:57 Kołpaki oczywiście z tyłu też są - nie zmieściły się na zdjęciu :) Z tyłem sytuacja jest o tyle kiepska, że pod zderzakiem spoilera nie dam, bo za dużo mamy krawężników :) Nad szybą też nie, bo to zakłóca przepływ powietrza i szyba się zdecydowanie bardziej brudzi... Jedyne wyjście to spoiler pod szybą - będę musiał poszukać. Odpowiedz Link
mejson.e Kawał! 01.04.05, 09:41 Jakbyś nie "zamalował" sobie przednich przeciwmgielnych tobym uwierzył, że to nie kawał primaaprilisowy... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
derwisz911 Re: Zrobiłem sobie mały tuning 01.04.05, 16:09 Małpujesz mojego prima-aprilisa sprzed dwóch lat!!! nieładnie!!! pozdrawiam Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Zrobiłem sobie mały tuning 01.04.05, 20:57 sherlock_holmes napisał: > www.automobil.za.pl/index.php?kid=60&full=yes > Krakus widział wczoraj moją brykę i pokiwał głową z uznaniem :) > Gdyby to nie był kawał prima aprylisowy i naprawdę zrobiłbyś taką wiochę z auta, miałbyś u mnie przegwizdane. Pzdr. PS. Ale dowcip ci się udał.:))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Zrobiłem sobie mały tuning 01.04.05, 21:25 Oczywiście to żart - nic z samochodem nie robiłem. W chwili obecnej czuję gorycz tegorocznego prima aprilis... Odpowiedz Link
typson Re: Zrobiłem sobie mały tuning 02.04.05, 00:59 nabralem sie. Czytam i mysle, "co temu biedakowi odpieprzylo? No nic bede musial mu napisac kilka gozkich slow, moze jakos przezyje..." :D:D Odpowiedz Link