IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 22:54
firma "HEBAN" zajmujaca sie sprzedaza mebli na wymiar firmy "GAWIN"
znajdujaca sie przy ulicy Wyszyńskiego poberajac cala kwote od klienta
niewywiazuje sie z umowy zwodzi klienta. Konkretnie pan Jarosław K.z "HEBAN-
u" pobrał cała kwote za zamowione meble ,po upływie terminu wylacza tel.
komórkowy by niemiec z nim jakiegokolwiek kontaktu.Dalej czekam na zamowione
meble. Szczeniacki postepek.
Obserwuj wątek
    • aands Re: HEBAN!!!! 25.06.05, 22:57
      Nie potrafisz mu tak zwyczajnie NASTRZELAC???
      • Gość: Monique Re: HEBAN!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.06.05, 22:36
        Jestem troche zorientowana w powyzszej sprawie i tak naprawde pod kątem
        formalnym wszystko wygladało ok facet ma swoja firme wystwił pokwitowanie takze
        nie było zadnych podejrzen. Kazdy w takiej sytuacji nie podejrzewałby zadnych
        kombinacji. Uwazam ze jezeli ktos pisze takie pierdoły o wielbładach i o tym
        zeby facetowi nawytykac sam jest pochrzaniony i wynika z tego ze nigdy sie nie
        znalazł w podobnej sytuacji i takiego cwaniaka moze rżnąc przed kumplami bo tak
        naprawde nic nie wie o prawdziwym zalatwianiu tego typu spraw. A swoja strona
        facet z Hebana miał tupet z tego co wiem poszkodowana mu tego nie odpusci i
        wyjdzie mu bokiem to krecenie na własna strone. Facet juz masz przechlapane !!!
        • Gość: no kurde Re: HEBAN!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 26.06.05, 23:04
          Ale moze powoli i konkretnie? A nie jakimis megazdaniami i ogolnikami - to nie
          jest konstytucja, tylko forum.
          • Gość: Justyna Re: HEBAN!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 09:03
            Kiedyś taki gościu robił tak z oknami. Tylko, że on pobierał zaliczkę. Potem
            znikał. Ma sprawę w sądzie o ile udało się go doprowadzić bo nie stawiał się na
            rozprawach ,, za mojej kadencji".
            • Gość: KLIJENT Re:CD. HEBAN!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:40
              • Gość: KLIENT Re:CD. HEBAN!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:44
                POWIEDZIALAM NIE BEDZIE ŁATWO:) ALE FACIO NIEMIAŁ WYJSCIA WŁASNIE ZAKONCZONO
                MONTAZ PIEKNYCH MEBLI :)) JESTEM ZADOWOLONA I WIEM TERAZ JEDNO - NIGDY
                NIEWPŁACAJ CAŁOSCI ZA COS CZEGO JESZCZE NIEMASZ!!!
                • aands Do Moniki 28.06.05, 00:58
                  Ale belkoczesz.......
    • admin1234567890 Re: HEBAN!!!! 15.10.16, 15:41
      Omijajcie z daleka sklep meblowy Heban w Jaroslawiu. Dla mnie to oszusci. Nie wywiazuja sie z umowy i klamia w zywe oczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka