Dodaj do ulubionych

Bartolik - Lubiński........

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.05, 09:28
Kto lepszym kandydatem na Prezydenta Wałbrzycha?
Batolik
1.Jest dobrym organizatorem pracy
2.Młody(wielokrotnie podnoszony temat na forum)i wykształcony
3.Potrafi miec swoje zdanie, czego dowodem jest konflikt w partii z Pankanin i
Bukiną.
4. Lojalny - nie słyszałem nigdy żeby publicznie występował wobec
Kruczkowskiego choć wiem że w wiele spraw miał inny pogląd
5.Prawie 3 letnie funkcjonowanie na stanowisku viceprezydenta daje mu duze
doswiadczenie samorzadowe, a także znane mu sa doskonale problemy Wałbrzycha
6. Nie jest zamieszany w jakiekolwiek tzw numery aferalne ani bezpośredni ani
pośrednio
7. nie ma nic wspólnego z poprzednim systemem, co jest dla mnie bardzo ważne
jeżeli chodzi o moralność i odpowiedzialność

Lubiński:
1. Napewno dobry lekarz
2. Moralnie do odrzucenia, ze względu na przynależności do SLD, partii
spadkobiercy PZPR-u , poddanego ZSRR( dla młodego pokolenia - imperium
komunistyczne) jeżeli ktoś raz sprzedał Polskę zawsze to może zrobić 2 raz
3.Jako radny SLD w poprzedniej kadencji i chyba przewodniczący rady miasta
nigdy nie odciął się od władz miasta mającyuch na sobie cięzar afer.Nigdy też
nie doniósł np do prokuratury na te władze, a to że wystąpił z SLD to raczej
ucieczka od odpowiedzialnoosci
4. Może i przeforsował w senacie ustawę o"komornikach", ale bardziej to
zasługa zdeterminowanego Szelemeja niz Lubińskiego i nie zapomnijmy ze wtedy
partia Lubińskiego była u władzy

Ciekawy jestem waszych opini?
Ja swtawiam na Bartolika
Obserwuj wątek
    • Gość: Klon Kolor Wałbrzycha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.05, 09:57
      Lubiński jako lekarz, przedstawiciel "zdrowej lewicy" nie widzi, że toczy ją
      kiła! W normalnym pąństwie przegrani politycy odchodzą. Wyborcy pomogli
      Dyduchowi, pomogą też Lubińskiemu. Na wiosnę nikt już nie będzie słyszał o
      Borowskim, o jego SDPL i o jego czerwonych poplecznikach. Może i czas na lewicę
      ale naprawdę zdrową!
    • Gość: Marta Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.05, 11:13
      A ja stawiam na dalszą kadencję Kruczkowskiego.Jest super pod każdym względem.
      • Gość: Crack Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.05, 12:24
        > A ja stawiam na dalszą kadencję Kruczkowskiego.Jest super pod każdym względem.
        Napewno masz rację. Jest super pod każdym względem. A już najlepiej wychodzi
        mu legitymizowanie rządów Pani Haliny P.
    • sekretarka37 Re: Bartolik - Lubiński........ 07.10.05, 11:13
      Bez dodatkowych komentarzy - stawiam na BARTOLIKA
      • Gość: FOX Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 07.10.05, 21:49
        Nie wiem skąd przekonanie,że Lubiński jest dobrym lekarzem. Nigdy nie był
        wymieniany w gronie specjalistów włbrzyskiego "światka medycznego" a przez
        swoją działalność polityczną jeszcze bardziej się od niego oddalił. Jego
        kontakty z pacjentami poza budowaniem mitu, mają, stwarzając pozory pracy w
        zawodzie,zabezpieczyć prawo wykonywania zawodu. W Wałbrzychu jest jeszcze paru
        innych lekarzy próbujących połączyć biznes czy politykę z uprawianiem zawodu
        medycznego, niestety z opłakanym skutkiem.
    • Gość: lena Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:32
      Ja również stawiam na Bartolika!!!!!
      • Gość: # Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.05, 13:34
        Perfidny post. Jest to zwykłe "wystawienie" Bartolika. Tak właśnie niszczy się
        konkurencję, że podaje się nazwisko na "pożarcie". Robicie mu lwią przysługę w
        chwili gdy jeszcze urzęduje Kruczkowski. Skąd wiecie, że Bartolik jest
        zainteresowany taką swoją przyszłością? Na dzień dzisiejszy dobrze współpracuje
        z Kruczkowskim i raze tworzą niezły duet. Dlaczego ktoś próbuje wprowadzać
        między nich rywalizację? Na pewno nie jest ta osoba przyjacielem Bartolika!!
        • Gość: rimini Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:34
          Bartolik !!!! Gwarancja normalnych rządów miastem, koniec duetu Kruczkowski-
          Pankanin !!!!
        • Gość: * Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.05, 15:23
          Gość portalu: # napisał(a):
          > Perfidny post. Jest to zwykłe "wystawienie" Bartolika. Tak właśnie niszczy się
          > konkurencję, że podaje się nazwisko na "pożarcie". Robicie mu lwią przysługę w
          > chwili gdy jeszcze urzęduje Kruczkowski.
          ==============
          To tylko moja opinia, mam do niej prawo nawet bez zezwolenia Bartolika.
          To za komuny zabraniano wypowiadać sie. Ciebie tez mogę nazwac jak chcę...
          a najlepiej mi pasuje du....zus
          • Gość: Zuber Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.05, 17:06
            Stawiam na Bartolika!!!!
          • Gość: Anonim do * IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.10.05, 17:57
            Ty pieprzony gwiazdorze. Coraz bardziej sie obnażasz. Z ryja kapie ci
            antykomunistyczny jad, teraz juz wszyscy wiedza, że jestes zwyklym prymitywem,
            ktory przed rokiem nosil ksywe Zbych. Lecz sie Zbychu, moze nawet u Lubinskiego
            hehe.
            • Gość: Krokodyl Re: do * IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.05, 11:54
              Ten wątek chyba zaczął Bukina, który nie dość, że sam narozrabiał w urzedzie
              (na szczęście już go wywalono), to jeszcze próbuje skłócic Bartolika z
              kruczkowskim.
              • Gość: cycero4 Re: do * IP: 80.51.231.* 11.10.05, 08:19
                Kłamiesz. Bukina pracuje w Urzędzie! Jesteś chyba od Bartolika i wciskasz kit.
                Wiadome, że Bartolik nie cierpi Bukiny. Nie cierpią Bukiny wszyscy, którym
                dobiera się on do skóry za ich poczynania.
                • alojzybombel1 Re: do * 11.10.05, 10:16
                  nie broń tak Bukiny ! Pan Bukina nie jest taki czysty jak by się mogło
                  wydawać....
                • Gość: aaa Re: do * IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.10.05, 10:07
                  bukina ty to sam chyba napisałeś , znowu coś knujesz ty draniu
        • sekretarka37 Re: Bartolik - Lubiński........ 10.10.05, 12:48
          NIE ZGADZAM SIĘ, ŻE JEST TO WYSTAWIENIE BARTOLIKA!!!po co od razu doszukiwać
          się we wszystkim podstępu, zajadłości, rywalizacji?. Chwała im za to, że dobrze
          współpracują ze sobą. O ranyyyy człowieku daj na luz bo jak na razie to w tobie
          wyczuwa się wieleeeee złych emocji...
          • Gość: # Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 10.10.05, 23:33
            do sekretarka37. dobrze, że kochasz Mirka, ja też go lubię i dlatego uważam, że
            ten wątek jest dla niego niedobry. Być może ktoś go zaczął z sympatii, ale "
            wierzaj mi miła" dla niego jest szkodliwy. To są działania socjologiczne i nie
            świadomie ktoś robi mu krzywdę! :)
            • sekretarka37 Re: Bartolik - Lubiński........ 11.10.05, 08:31
              A może masz rację - gdyby wgłębić się w ten wątek tak jak mówisz
              socjologicznie... można byłoby doszukać się jakiś nieczystych intencji tego kto
              ten post założył, "świat polityki" jednak jest paskudny.
    • Gość: walbrzyszanin Re: Bartolik - Lubiński........ IP: 80.51.231.* 11.10.05, 15:20
      wiecie, wasza dyskusja jest całkowicie bezsensowna ... z wielu ust aż kapie
      tutaj piana, zamiast pisać pierdoły, zastanówcie sie kto je czyta? Wy sami. To
      jak samo napędzające się perpetuum mobile. Weźcie się lepiej do roboty ! A poza
      tym wszystkim, stawiam na Lubińskiego. Takim dupkom jak Wy, nie mam zamiaru się
      tłumaczyć z tej decyzji.
      • Gość: inka Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:08
        I Ty nazywasz się wałbrzyszaninem? Wstyd nam tylko przynosisz sam jesteś
        prymitywem całkowicie pozbawionym klasy fujjjjjj
      • Gość: aaa Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.10.05, 10:10
        No to po co się dołączyłeś ,i poco wszystko czytałeś , toć szkoda twojego
        cennego czasu, he,he,he......
    • Gość: Basika Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.10.05, 09:43
      Duet Kruczkowski-Bartolik jest OK.Zobaczymy jak spisze się Małecki.Pani P.H
      dziękujemy.Pan Lubiński powinien zająć się swoją pracą bo w końcu przestanie
      być na czasie w nowinkach medycznych.Trzeba być "dobrym" w jednym,a nie
      rozmieniać się na drobne.
      • Gość: Maks Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:53
        Bartolik to jedyny konkretny gość w Urzędzie. A czas Bukiny już minął.
        • Gość: Badacz Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.10.05, 18:26
          A może by ktoś zapytał zainteresowanych, co oni na to?
    • Gość: hihot Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.10.05, 01:31
      Bartolik nie zamieszany w nic? hihihihi ;) a ciekawe gdzie mieszka?i dlaczego
      mieszka tam gdzie mieszka ;) :P
      • Gość: Probartolik Re: Bartolik - Lubiński........ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.10.05, 10:40
        Bartolik jest poważnie zamieszany, oczywiście mieszka na Senatorskiej,
        najlepiej wszystkich z tej ulicy rozstrzelać, zwłaszcza jezeli pełnią jakiej
        funkcje. Cel pal!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka