asiek23 06.12.05, 07:31 Jak w temacie - poszukuję dobrego dermatologa w Wałbrzychu, prywatnie :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
84magda Re: Dermatolog - polećcie! 06.12.05, 10:28 ja bylam u dermatologa w przychodni na Uczniowskiej, tez zamierzalam isc prywatnie w razie gdyby tam mi nie pomogli ale jestem niesamowicie zadowolona. Musialam troche wydac na leki, ale jestem zachwycona ich skutecznoscią. Pani dr zna sie na rzeczy. Jedyna wada jest taka, ze musisz zapisywac sie prawie miesiąc wczesniej bo jest duza kolejka. niestety nie pamiętam jej nazwiska, ale to jest jedyny dermatolog jaki tam przyjmuje wiec mozesz zadzwonic a na pewno Ci powiedzą.jesli nie mozesz dlugo czekac to znajdz jej numer w książce telefoniczej, może przyjmuje tez prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dermatolog - polećcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:13 najlepsza, słyszałem z wielu źródeł jest dr. lubińska, która przyjmuje w przychodni na paiskowej.miła, kompetentna i rzeczowa...prywatnie tez przyjmuje... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
asiek23 Re: Dermatolog - polećcie! 06.12.05, 14:39 A nie wiesz przypadkiem, gdzie przyjmuje prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzoza Re: Dermatolog - polećcie! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.12.05, 21:55 Polecam byłego ordynatora dermatologii w Wałbrzychu. Obecnie przyjmuje w domku na Batorego tylko prywatnie. Nazwisko mi chwilowo wyleciało, na P..... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Dermatolog - polećcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:13 Gość portalu: Brzoza napisał(a): > Polecam byłego ordynatora dermatologii w Wałbrzychu. Obecnie przyjmuje w domku > na Batorego tylko prywatnie. Nazwisko mi chwilowo wyleciało, na P..... > Pozdrawiam Popławski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dermatolog - polećcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:58 Lubińska przyjmuje na Wyzwolenia, w budynku wodociągów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sroda Re: Dermatolog - polećcie! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.12.05, 09:56 Juz nie wodociagi tylko Piaskowa budynek Lukasa. Odpowiedz Link Zgłoś
jevick Re: Dermatolog - polećcie! 07.12.05, 18:45 p.dr paluszczak:) prywatne gabinety na Blankowej-to ta z Uczniowskiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuska Re: Dermatolog - polećcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 20:41 sorry, ale wszyscy tu wymienieni wspaniali dermatolodzy nie trafili z moim leczeniem to sa zwykli kaszaniarze ...lecza rutynowo i zgarniaja kasę Za to pomógł mi lekarz zielarz ,Pan doktor Bogusław ...... Nazwiska Wam nie podam bo jak chcecie go znależć to napewno znajdziecie Zapewne wiecie ze prawdziwy brylant jest po prostu brylantem i nie potrzebuje reklamy! Odpowiedz Link Zgłoś