Dodaj do ulubionych

Dermatolog - polećcie!

06.12.05, 07:31
Jak w temacie - poszukuję dobrego dermatologa w Wałbrzychu, prywatnie :)

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • 84magda Re: Dermatolog - polećcie! 06.12.05, 10:28
      ja bylam u dermatologa w przychodni na Uczniowskiej, tez zamierzalam isc
      prywatnie w razie gdyby tam mi nie pomogli ale jestem niesamowicie zadowolona.
      Musialam troche wydac na leki, ale jestem zachwycona ich skutecznoscią. Pani dr
      zna sie na rzeczy. Jedyna wada jest taka, ze musisz zapisywac sie prawie
      miesiąc wczesniej bo jest duza kolejka. niestety nie pamiętam jej nazwiska, ale
      to jest jedyny dermatolog jaki tam przyjmuje wiec mozesz zadzwonic a na pewno
      Ci powiedzą.jesli nie mozesz dlugo czekac to znajdz jej numer w książce
      telefoniczej, może przyjmuje tez prywatnie.
    • Gość: gosc Re: Dermatolog - polećcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:13
      najlepsza, słyszałem z wielu źródeł jest dr. lubińska, która przyjmuje w
      przychodni na paiskowej.miła, kompetentna i rzeczowa...prywatnie tez
      przyjmuje...
      pozdro
      • asiek23 Re: Dermatolog - polećcie! 06.12.05, 14:39
        A nie wiesz przypadkiem, gdzie przyjmuje prywatnie?
        • Gość: Brzoza Re: Dermatolog - polećcie! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.12.05, 21:55
          Polecam byłego ordynatora dermatologii w Wałbrzychu. Obecnie przyjmuje w domku
          na Batorego tylko prywatnie. Nazwisko mi chwilowo wyleciało, na P.....
          Pozdrawiam
          • Gość: *** Re: Dermatolog - polećcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:13
            Gość portalu: Brzoza napisał(a):

> Polecam byłego ordynatora dermatologii w Wałbrzychu. Obecnie przyjmuje w
            domku
            > na Batorego tylko prywatnie. Nazwisko mi chwilowo wyleciało, na P.....
            > Pozdrawiam

Popławski
        • Gość: olka Re: Dermatolog - polećcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:58
          Lubińska przyjmuje na Wyzwolenia, w budynku wodociągów.
          • Gość: Sroda Re: Dermatolog - polećcie! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.12.05, 09:56
            Juz nie wodociagi tylko Piaskowa budynek Lukasa.
            • jevick Re: Dermatolog - polećcie! 07.12.05, 18:45
              p.dr paluszczak:) prywatne gabinety na Blankowej-to ta z Uczniowskiej..
              • Gość: mamuska Re: Dermatolog - polećcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 20:41
                sorry, ale wszyscy tu wymienieni wspaniali dermatolodzy nie trafili z moim
                leczeniem to sa zwykli kaszaniarze ...lecza rutynowo i zgarniaja kasę Za to
                pomógł mi lekarz zielarz ,Pan doktor Bogusław ......
                Nazwiska Wam nie podam bo jak chcecie go znależć to napewno znajdziecie
                Zapewne wiecie ze prawdziwy brylant jest po prostu brylantem i nie potrzebuje
                reklamy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka