Dodaj do ulubionych

pracowita policja...

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.12.05, 02:19
mam pytanie do szanownych forumowiczów, mianowicie czy nasza kochana poliscja
ma przewidziane godzinne lub dwugodzinne przerwy w dyzurach? mam na mysli taką
oto sytuacje , ze co wieczór w godzinach od okolo 22giej do 3 w nocy, na
stacji statoil przy ulicy wrocławskiej stoi wóz patrolowy, a panowie
policjanci to romansują sobie z Paniami ze stacji to czytają ambitne
gazetki....denerwuje mnie ten fakt gdyz podejrzewam ze w tym czasie powinni
patrolowac okolice. Jeśli jest inaczej - proszę - wyprowadźcie mnie z błędu.
Denerwuje mnie to ze dwóch za przeproszeniem cepów olewa obowiazki gdy w tym
samym czasie okolo 100metrów od wspomnianej stacji dresiarze rozwalaja
przystanek autobusowy. Zdaję sobie sprawe ze za tak marne grosze jakie dostaja
policjancni tylko idiota by nadstawiał głowe...ale niech chociaz sprawiają
wrazenie ze pracują...heh...a nie gazetki z dupami na dyzurach "czytają" ;/
nie podoba mi sie to....
Obserwuj wątek
    • Gość: kriss25 Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 22.12.05, 14:56
      znam to tam pracuje moja znajoma i tak jest codziennie, swoją drogą nie dziwie
      im się też bym tak chciał nocki spedzać :)
    • Gość: gosc Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.12.05, 18:39
      Skoro twierdzicie, ze tam stoja codziennie, to zapytam - skad to wiecie z
      plotek, czy wlasnych obserwacji?. Jezeli z obserwacji, podajcie na forum dzien,
      godzine, numer rejestracyjny radiowozu, moze numer taktyczny i jaki czas tam
      byli. W innym przypadku, to zwykla plotka, tak moze napisac kazdy!!! Gdy
      podacie konkrety, pewnie ich przelozeni ich nie pochwala za to.
      • Gość: kriss25 Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 22.12.05, 19:16
        jasne że z plotek :)nie śledze radiowozów :)
        • Gość: gosc Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.12.05, 21:21
          Mysle, ze plotki to nie jest zajecie dla facetow, ale ....... no coz pozostawie
          to bez komentarza i proponuje zajac sie faktami, a nie plotkami. Pozdrawiam
          • Gość: kriss25 Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 22.12.05, 21:45
            cały ten nasz świat jest coraz bardziej pokręcony
            • bartek.paulus Re: pracowita policja... 23.12.05, 10:39
              ...mieszkam tam i to miejsce chyba polubili nasi policjanci... rzeczywiscie
              dosc czesto stoi tam zaparkowany radiowoz... rozne...:) pozdrawiam
      • Gość: gosc Re: pracowita policja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 17:30
        a moze maja ich jeszcze wylegitymowac ..BARANIE..
        • Gość: policjant Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.12.05, 18:36
          Jezdze tam bo maja dobre piwo. I tanie.
          • Gość: kriss25 Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 23.12.05, 20:09
            tanie ??? nie wiem może się pozmieniało bo kiedyś za ksiąza 2,50 zapłaciłem ;)
        • Gość: gosc Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.12.05, 06:04
          Mysle, ze jak spogladniesz w lusterko to zobaczysz największego barana (przez
          male b) i do tego niewiele myslacego. Skoro widzi ktos stojacy radiowoz, to na
          kazdym z nich jest wielki bialy numer taktyczny (a najwiekszy na dachu), ktory
          mozna zapisac i podac na forum jednoczesnie demaskujac "pracowitego"
          policjanta, a tym samym nie trzeba go legitymowac. W naszym wojewodztwie jest
          tam wyroznik literowy B. A dodam "z wielka doza niesmialosci" ze nie dosc ze
          myslenie sprawia ci trudnosci (stad moj wniosek, abys zagladal w lusterko i
          raczyl sie widokiem barana do woli) to jeszcze pewnie masz klopoty ze wzrokiem,
          no coz, ale wobec faktu dzisiej wigilii oraz to, ze jestem tolerancyjny nie
          zwracam uwagi na twoje ulomnosci, przeciez nie kazdy musi byc doskonaly i ja
          cie rozumiem.
          • Gość: * Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.12.05, 12:18
            Gość portalu: gosc napisał(a):

> Mysle, ze jak spogladniesz w lusterko to zobaczysz największego barana
            > no coz, ale wobec faktu dzisiej wigilii

Dlatego właśnie, baranie jeden, przemówiłeś dziś ludzkim głosem....
            • Gość: gosc Re: pracowita policja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 12:41
              ..BARANIE.. to bylo do goscia ktory napisal...

Skoro twierdzicie, ze tam stoja codziennie, to zapytam - skad to wiecie z
              plotek, czy wlasnych obserwacji?. Jezeli z obserwacji, podajcie na forum dzien,
              godzine, numer rejestracyjny radiowozu, moze numer taktyczny i jaki czas tam
              byli. W innym przypadku, to zwykla plotka, tak moze napisac kazdy!!! Gdy
              podacie konkrety, pewnie ich przelozeni ich nie pochwala za to.

..wyraznie widac po "jezyku" ze to glina, ktory ma ochote doniesc na swoich
              kolegow.....znam tylko jednego, ktory sie w tym specjalizuje.
              • Gość: Obywatel Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.12.05, 13:49
                Uderz w stół, a nożyce się odezwą Panowie Policjanci. Praca to praca. Żyjecie z
                Naszych podatków, więc wypełniajcie swoją pracę jak należy. I nie obchodzi
                nikogo Wasz "numer taktyczny" podobnie jak Wasz nr butów i rozmiar kołnierzyka.
              • Gość: prezes Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.06, 02:41
                do "Gość":
                przepraszam ze pytam ale czy "ten glina" który chciałby donieść na temat
                niewłasciwego wykonywania zawodu przez jego kolegów , jest wedlug Ciebie złym
                gliną ? jesli tak uważasz to jesteś dla mnie zerem. pozdrawiam!
                • Gość: gosc Re: pracowita policja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:37
                  policjant donoszacy na swoich kolegow to dla mnie zero, zwlaszcze jesli nic
                  innego nie potrafi, a do tego jest tlusty, wstrętny i cuchnie tanim tytoniem.
            • Gość: gosc Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.12.05, 16:14

> Mysle, ze jak spogladniesz w lusterko to zobaczysz największego barana
              > no coz, ale wobec faktu dzisiej wigilii

Dlatego właśnie, baranie jeden, przemówiłeś dziś ludzkim głosem....
              Widac, ze tylko na takie stwierdzenia cie znac biedny czlowieczku, no coz juz
              mowilem wczesniej, ze popatrzyles w lusterko i zobaczyles najwiekszego barana,
              wiem, ze to boli i takiego goscia jak ty stac tylko na taka konwersacje. Powiem
              jedynie ze swiadczy to o tobie. Jak brak ci argumentow zaczynasz ublizac.
              Wybacz nie bede sie znizal do twojego poziomu i brukowego rynsztokowego jezyka
              i nie bede z czlowiekiem twojego poziomu prowadzil rozmowy, to nie w moim
              stylu. A konczac te "nowiny" na temat policjantow powiem raz jeszcze - jak sie
              o kims mowi, a do tego o cos obwinia to trzeba podac fakty. Tylko one sie
              licza, widac nie ma ich, wiec to zwykle plotki i szukanie "na sile" tematu
              rozmowy. Dodam jeszcze, ze nie jestem policjantem. Nie wazne kogo te pomowienia
              dotyczylyby - policjantow, strazakow, zolnierzy, czy kierowcow MPK itd - trzeba
              byc po prostu uczciwym i mowic faktami a nie plotkami. Pozdrawiam wszystkich
              smiesznych plotkarzy, zycze wesolych swiat, oczywiscie nie zapomne o tobie
              czlowieczku spogladajacy w lustro i irytujacy sie ze swojego baraniego odbcia,
              tobie tez zycze wszystkiego najlepszego.
              • Gość: * Baranie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.12.05, 16:52

> Gość portalu: gosc napisał(a):
                >
                > > Mysle, ze jak spogladniesz w lusterko to zobaczysz największego barana
                > > no coz, ale wobec faktu dzisiej wigilii

Chlopie, przeciez ty konwersujesz sam ze sobą. Powinienes sie leczyc. Na głowe,
                bo nie dosc ze pusta, to jeszcze z baranimi rogami.
                • Gość: POP Re: Baranie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.12.05, 23:48
                  Popierajcie swoją policję!

Zwłaszcza w święta!
                  • Gość: gąskabalbinka Re: Baranie IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 25.12.05, 15:25
                    Gratulacje - faktycznie treść i nastrój dyskusji godny tego najpiekniejszego
                    dnia w roku; gratuluję chrześcijańskiego dobrego samopoczucia i wybaczania ...
                    • Gość: prezes Re: Baranie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.12.05, 21:14
                      ...i jest jak z 99% wątków na forum GW....odechciewa się pisać cokolwiek, skoro
                      po kilku wątkach zaczyna się "pyskówka". Polska mentalnośc...ehh...a główny
                      temat wątku poszedł w zapomnienie...proponuje "baranom": stwórzcie sobie
                      oddzielny wątek, np o nazwie "hydepark" i gadajcie do woli :) a w inne konkretne
                      tematy nie wtykajcie rogów ;) Pozdrawiam :)
    • Gość: prezes Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.12.05, 22:57
      ostatnio jakoś ich nie ma :) no no no. pewnie pracują w pocie czoła dzielni
      mundurowi :) p.s może na innej stacji... ;)
    • Gość: prezes Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.06, 02:46
      ktoś wspominał o tym aby podac numer radiowozu...a wiec proszę - B 390 -
      POLONEZ - Panowie mundurowi od ponad godziny stoją sobie na stacji i czytają
      gazetki. heh...ciekawe kiedy kończą dyżur ;) wiem ze zima i zimno...ale do
      roboty jełopy....jak sie praca nie podoba to trza było na studia iść...heh...
      • Gość: andzia Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.06, 16:35
        a ja ich widzialam bo akurat tankowalam , stali sobie z obsługą stacji przy
        wejsciu i palili (!!!) papieroski...
      • Gość: policjant Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.06, 19:55
        Gość portalu: prezes napisał(a):

> do roboty jełopy....jak sie praca nie podoba to trza ...

... czytać gazetki, jełopie.
    • Gość: prezes Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.06, 23:04
      hehe...i to jest wlasnie POLSKA MENTALNOSC....lepiej pieprzyc o głupotach i
      tracic na nie czas niz zajac sie konkretami. zapewne kazdy z Was by chcial aby
      było "lepiej" tylko ze samo "chcieć" nie wystarczy...wszyscy wiecie jak naprawic
      "świat" ale nikt z Was nie wpadnie na to aby zaczac to robic "od własnego"
      podwórka.....zapewne zaraz otrzymam odpowiedzi na moje posty....typu: "sam cos
      zrób a nie gadaj..." , albo kots "inteligentny" wytknie mi jakieś błedy
      ortograficzne lub "literówki"...o taaak to jest właśnie FORUM GW...a główny
      temat wątku poszedł w zapomnienie...Demokracja ? a co to k....jest w wykonaniu
      polaczków?
    • Gość: prezes Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.06, 01:21
      dzis dla odmiany podjechali VW Transporterem - numer boczny "B 393". stoją juz
      pól godziny....pojadą sobie pewnie jak zwykle okolo 2:30. Pozdrawiam Wszystkich
      zainteresowanych. p.s od wczoraj robie fotki cyfrówką bo słabo widze i z daleka
      sam nie odczytałbym numeru ;) a moze pojde na stacje i poprosze o zdjęcie
      grupowe :) jeden pan policjant jakis przystojniak..chyba z wąsami :) moze
      fotogeniczny bedzie ;) .....a tak poza tym to wlasnie na to idą nasze
      podatki...zeby sobie jełop siedział i gazetki na dyzurze czytał....jesli własnie
      sie Wam ktos włamuje do auta....rąbnie Wam radio....to wiecie czyja zasługa...i
      nawet nie próbujcie sie zgłaszac z kradzieża na komisariat...nie psujcie IM
      statystyk :/ ehhh...
    • Gość: prezes Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.06, 02:33
      to już się nudne robi....ale okolo 45min temu odjechali Ci VW a teraz
      przyjechali następni ...Drogówka...ford Focus Kombi bodajze..numer boczny "B
      381"...mam fotki jak czytają gazetki :) fotograf ze mnie wyrośnie :)
      • Gość: prezes Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.06, 02:48
        w ogóle to najlepszym dowodem w sprawie pracowitej policji będą taśmy z nagrań
        ze stacji statoil :) ale jak znam życie to jak się ktoś zainteresuje tematem to
        taśmy znikną :D czyz nie mam racji :)
        • Gość: kriss25 Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 07.01.06, 14:45
          zobaczysz znajdą Cie jak za dużo będziesz pisał ;P
          • Gość: prezes Re: pracowita policja... IP: *.orange.pl 10.01.06, 22:40
            a tam :)ja chetnie pokaze swoje portfolio :) oficjalnie :) hmm...mozeby tak
            jakisdarmowy serwerek ? :) fotki ? :D
            • Gość: JanekKos Re: pracowita policja... IP: 80.50.81.* 12.01.06, 09:37
              prezes: weź kamerę pożycz od znajomego i nakręć przez tydzień kilka filmików i
              idź z nimi do TiVi (TVP, TVN, Polsat) ;) będzie śmiesznie
      • Gość: renia Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.01.06, 22:37
        ty prezes jak nie możesz spać po nocy to kup sobie pigułki na sen a nie stoisz
        w oknie i fotki pstrykasz. To też są ludzie i jak każdemu przysługuje im
        przerwa w czasie pracy. Ty pewnie nie potrzebujesz bo nie pracujesz skoro nie
        śpisz w nocy tylko podglądasz innych
    • Gość: były Walbrzyszanin Re: pracowita policja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 19:32
      W SWidnicy jeżeli chcesz dorwać policjanta to musisz sie udac do Mc Donalda a
      nie na komisariat.To tez taki miejski koloryt.
    • Gość: aja Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.01.06, 21:35
      Ten prezes to ma wogóle zryty beret,a te zdjęcia to se sam po nocy cykaj
      • Gość: prezes Re: pracowita policja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:29
        pfffffff..........ostatnie opinie są nadwyraz "inteligentne". Dzięki takiej
        własnie postawie mamy taki kraj jaki mamy....mam aparat i moge sobie nim robić
        fotki 24h na dobę :P a jak jest temat to dlaczegozby nie ? a ze się zapytam
        powyzszych krytykantów: czy Policjant ma w planie przerwe 3 godzinną podczas
        dyżuru? jesli tak to ja kurcze chce do policji :) bede za Wasze pieniądze stał
        sobie na statoilu podczas pracy, oglądał (bo przecież nie czytał) gazetki....i
        lał na to że mam robić jakiś objazd dzielnicy :) a przeciez pozniej mozna tez
        sprzedac "wyjeżdzone" paliwko co nie ? jak ktoś myśli to wie co piszę....Ci co
        nie umieją czytac ze zrozumieniam niech się lepiej nie odzywają...po co tracicie
        czas na ośmieszanie siebie samych ? za pare dni w odpowiednim miejscu stanie
        kamerka + statyw :) ciekawe....pewnie będą parkowac za stacją :)
        • Gość: RENIA Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.01.06, 03:15
          No ich niech parkują nawet za stacją, każdy pacownik czy to POLICANT , czy to
          inny zawOd ma prawo do przerwyy w pracy
          • Gość: dzidek Re: pracowita policja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 07:48
            Nie życzę Ci "RENIU" żeby w czasie tej kilkugodzinnej "przerwy w pracy panów
            policjantów" ktoś Ci zrobił "kuku".Bo będziesz wołała o pomoc
            do "us....śmierci" I NIKT CI NIE POMOŻE.A obowiązkiem policjanta jest
            patrolowanie terenu a nie chowanie się "po kątach".Tyle że na stacji
            bezpiecznie,a na patrolu można dostać "łomot".
            • ledwozipie Re: pracowita policja... 14.01.06, 08:28
              Nie ma co gadać. Zachowanie policjantów jest karygodne. Przerwa przerwą, ale
              kłaść laskę na robotę i to przez kilka godzin to juz spora przesada. Rób Prezes
              zdjęcia, nagrywaj, dokumentuj, w końcu oni pracują dla nas i za nasz pieniądze.
              Ciekawe czy ktoś z władz policji zagląda na to forum. Myślę że jest to temat
              dla Pani podinspektor Wolniak, która zgodnie z informacją zawartą na stronie
              wałbrzyskiej policji odpowiada za dział kadr.
              Pozdrawiam
              • Gość: prezes Re: pracowita policja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 11:44
                :)
                • Gość: /\/\/\/\/\/\ Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.01.06, 18:31
                  parę słów w temacie...:
                  www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&comment=show&id=4160
                • Gość: edi Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.06, 23:56
                  No cóż, skoro ta praca jest tak łatwa i przyjemna, to pozostaje tylko przyjąć
                  się do policji, nie dość,że ci za to płacą, to jeszcze fotki strzelają.SUPER
                  trzeba tylko uważać na prezesa chyba, że sam się tam zatrudni, no to co innego.
    • aktsieta Czepiasz się.Mają wódę chlać? :) 16.01.06, 18:41

• Gość: prezes Re: Czepiasz się.Mają wódę chlać? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 01:26
        w domu i po służbie niech chleją co chcą.
        • Gość: dzidek Re: Czepiasz się.Mają wódę chlać? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 11:19
          I nareszcie wiadomo CO ROBIĄ POLICJANCI Z KOMISARIATU NR I.A przypominam,mają
          duży rewir - Piaskowa Góra,Podzamcze,Szczawienko,Poniatów,Lubiechów i
          Książ.Tumiwisizm, czy zbyt tolerancyjny przełożony? A może już im praca
          zbrzydła? Dlatego jestem za tym żeby na Podzamczu powstał ODRĘBNY KOMISARIAT!!
          U nas CPN-y są pod stałą obserwacją.
          • Gość: kriss25 Re: Czepiasz się.Mają wódę chlać? :) IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 21.01.06, 17:39
            gdzie Ty masz CPN-y ?
            • Gość: dzidek Re: Czepiasz się.Mają wódę chlać? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:00
              Pisząc CPN-y miałem na myśli ogólnie stacje paliw.
              • Gość: kriss25 Re: Czepiasz się.Mają wódę chlać? :) IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 22.01.06, 14:30
                spoko <lol>
    • Gość: aniołek Re: pracowita policja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 08:32
      Po prostu jesteś śmieszny i naprawde mało wiesz a wydaje mi się że ktoś kto śledzi policję ma złego informatora a policjanci to nie tylko 1 patrol tylko dwa albo trzy a nie tylko jeden
      • Gość: prezes Re: pracowita policja... IP: *.orange.pl 27.01.06, 21:46
        Aniołkumasz racje - wydaje Ci sie. poza tym z tego co pidzesz rozumiem ze jak
        trzy "radiowozy" sa w terenie to jeden z nich moze sie lenić na stacji? no
        tak..."samo się przecież zrobi co nie ?" :P
        • Gość: prezes Re: pracowita policja... IP: *.orange.pl 28.01.06, 03:52
          ...swoją drogą to nudny ten materiał video :) która telewizja pokaze jak przez
          dwie godziny nasi kochani funkcjonariusze oglądają obrazki w gazetach ? hmm?
          chyba tylko nasza "dami" <rotfl> Oni lubią "wyczerpujące" relacje :D Pozdrawiam
          myślących :)
          • Gość: gość siwa Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.06, 09:47
            Szkoda, że sam sie do nich nie zaliczasz (oczywiście do tych myślących)
            Aniołek dobrze napisał, że jednej nocy nie patroluje jeden radiowóz, tylko dwa
            czy trzy, więc o co ci w ogóle chodzi, chyba dostałeś od nich wysoki mandat, w
            każdym bądż razie za coś ich nie lubisz, bo normalny człowiek, który nie miał
            z nimi do czynienia nic do nich nie ma
            • Gość: waldenburg Re: pracowita policja... IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 28.01.06, 13:16
              sama nie wiesz co piszesz siwa szkoda słów na Twoje tłumaczenia
            • Gość: prezes Re: pracowita policja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 23:37
              siwa - czytanie ze zrozumieniem 0pkt :)
    • Gość: / Re: pracowita policja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 14:14
      Włącz Radio - www.radioftb.net/listen.pls

Do Waszej dyspozycji oddajemy cztery kanały:

Techno (kanał główny)
      POP
      House
      Polskie Przeboje
      Na każdym kanale grają profesjonalni DJ'e, możecie wysyłać pozdrowienia, brać
      udział w konkursach itd. Mamy nadzieję, że będziecie się dobrze bawić słuchając
      naszego nowego radia :-)

Oto planowane atrakcje w nadchodzący weekend:

Piątek 27.01.2006
      Kanał Techno:
      19:00-21:00 - na audycji Explozja Hitów wywiad z BEATRAXX-em
      21:00-24:00 - Dj XXXL na Żywo (WELCOME TO THE CLUB)
      24:00-04:00 - Klub Imperium na Żywo gościem wieczoru będzie Dj Neros
      Kanał House:
      23:00 - do samego rana, transmisja na żywo z imprezy Amsterdam Dance Mission z
      Club Skipens Opole.
      Gośćmi piątkowego wieczoru będą:
      - Yomanda (Wielka Brytania)
      - Lord Puesto
      - Sanchez En Vivo
      - Dj M.C. (resident)

Sobota 28.01.2006
      Kanał Techno:
      10:00-12:00 - Mc NwM - Na Tropie Muzyki Marzeń
      12:00-14:00 - Dj Vix - El Diablos Time
      14:00-16:00 - Diabliczka - Diabelskie Rytmy
      16:00-17:00 - Dj Ann - Trance'ylvania
      17:00-19:00 - Dj Sebus - Rozdajemy Płyty
      19:00-21:00 - Dj Khamell - Live Mix
      21:00-04:00 - Imperium - Transmisja na Żywo, gościem wieczoru będzie Dj V_Valdi

Kanał House:
      23:00 - do samego rana Amsterdam Dance Mission
      Zagrają:
      - Clubbasse (Dj Archie & Dj Quazar)
      - Rockemeler (Aktualny Mistrz Polski 2005/2006)
      - Dj M.C. (resident)

Będzie naprawdę gorąco, zapraszamy do słuchania :-D

SPIS WSZYSTKICH STRON DAJĄCYCH DOBRY HUMOR I RADOŚĆ:

Forum dyskusyjne, Blogi i Albumy za DARMO: www.Forumowisko.pl

www.przyjaciel.1k.pl - strona dla przyjaciół z filmikiem FLASH

www.wyginajcialo.1k.pl - motyw z filmu Madagaskar - może powyginasz
      ciało?

www.obecnoscboga.1k.pl - religijna strona - o wszechmocy BOGA

www.rozebranamandaryna.1k.pl - zdjęcia rozebranej mandaryny - pewnie ją
      znasz?

www.poematoszczesciu.1k.pl - krótki poemat na temat szczęścia - dla
      znajomych

www.uczucia.1k.pl - stronka o uczuciu, które nie gaśnie - z filmikiem
      FLASH

www.lubiecie.1k.pl - przyjaciel prawdziwy - czyli jak go rozpoznać

www.pociagzycia.1k.pl - wejdź do pociągu, który zwie się Życie i jedź z
      nami

www.radosc.1k.pl - jak cieszyć się z radości życia

www.dziubdziub.1k.pl - pomóż nam szukać zaginionego dziub-dziuba :)

www.kochamcie.1k.pl - strona dla zakochanych par, dla przyjaciół i
      dobrych znajomych

www.slowamajasile.orq.pl - słowa mają siłę - naprawdę udana
      sentymentalna stronka

www.szczescie.1k.pl - strona uświadamia, że przyjaźń to priorytet
      szczęscia!

www.wesolychswiat.orq.pl - strona z życzeniami na mikołajki, Boże
      Narodzenia, Nowy Rok...

www.christmas.orq.pl - coraz bliżej święta... WESOŁYCH ŚWIĄT

www.laseczki.1k.pl - super laseczki - dla każdego! Nie musisz mieć 18
      lat żeby je oglądać!

- Forum dyskusyjne, Blogi i Albumy za DARMO: www.Forumowisko.pl

- Darmowe domeny internetowe, BEZ REKLAM - załóż sobie alias dla własnej
      stronki: www.1k.pl ; www.orq.pl ; www.5g.pl

- Serwis pracy www.1p.pl - jeśli szukasz lub oferujesz pracę to miejsce właśnie
      dla CIEBIE! -> www.1p.pl

--------------------------------------
      Wiadomość została wysłana zgodnie z regulaminem, który zatwierdziłeś podczas
      aktywacji konta subskrypcji.
      Jeśli nie chcesz już otrzymywać listów z tej subskrypcji kliknij tu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka