IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 22:34
Czy ktoś wie kogo namaściło SLD-owo na prezydenta?? Lubiński czy Zibrow??
Obserwuj wątek
    • Gość: lewicowiec Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.03.06, 08:28
      nikogo,ta partia jest tak beznadziejna,że nikogo nie jest w stanie desygnować
      ze swojego grona,ale na pewno dla stołków dla siebie takie Lendy,czy Wojcieszaki
      kogoś poprą
    • Gość: not for sale Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.03.06, 08:57
      z wiarygodnego źródła wiem, iż pojawił się nowy kandydat.
      • Gość: NTT Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.03.06, 09:01
        Napisz kto. Kim jest ten śmiałek? Pozdrawiam.
        • Gość: not for sale Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.03.06, 09:33
          nie znam szczegółów. ale jedno wiem na pewno, ktoś nowy się pojawił. pytanie - czy go nie ustrzelą - jak innych kolesiów z SLD
          • mgnac Re: kto zSLD 20.03.06, 18:44
            Jeśli tym kimś nowym ma być Pani Danuta Marosz to OK.
            To byłaby dobra kandydatura.
            A tak w ogóle w wałbrzyskim SLD nie ma nikogo nowego,ciągle te same twarze.
            Nikt nowy się nie narodził przecież.
            • Gość: NTT Re: kto zSLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:15
              "Młoda osoba na "K" ? ciekawe czy to dobry pomysł Kaczory sie żle kojarzą...
              • Gość: ,,, Re: kto zSLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 10:10
                Łojezu...czyżby Jarek Klonowski ? bo i młody i piękny i kompetentny w sam raz
                na prezydenta !
                • Gość: Miśko Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.06, 12:28
                  A ja chcę Lepera na prezydenta WAłbrzycha
                • Gość: poinformowany Re: kto zSLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 09:40
                  Klonowski jest w SDPL, a ten tajny kandydat to Kraczkowski (a kto to taki?)
                  • Gość: Walter Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.03.06, 09:53
                    Klonowski jest dla mnie rownie tajemniczy jak Kraczkowski. Prosiłem o rzetelne
                    wypowiedzi. Ta wypowiedzi świadczy o tym, że jesteś znajomym Klonowskiego a nie
                    Kraczkowskiego lub samym Klonowskim. Trzymajmy klasę.
                    • Gość: :) Re: kto zSLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:39
                      Kolego Walter weź się lepiej do roboty co ? Podatnicy nie musza płacic za Twe
                      wypociny.
                      • Gość: Walter Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.03.06, 10:52
                        KOLEGO ma na drugą zmian
                        -sam płacę za internet.
                        - nie pouczaj.
                        - jak nie masz nic do napisania to w tym wątku to nie pisz.
    • Gość: Walter Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.03.06, 09:25
      Może ktoś z SLD napisze, kto jest tą małodą osobą,
      W większości wątków dotyczących SLD przebija się się informacja
      o z wasalizowaniu SLD przez SDPL. Czyżby w łonie SLD rosła opozycja przeciw
      takiemu, traktowaniu?
      Proszę o rzetelną dyskusję.
      • Gość: :D Re: kto zSLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 11:09
        Nie ma żadnych młodych osób ! Jest Lubiński i nikt więcej ! Czeka tylko aż
        klepnie go Zarząd Wojewódzki SLD ! Reszta ma tylko chęci do dorwania się do
        korytka i wypuszcza próbne baloniki i szczurki na podpuche !
        • acutus Re: kto zSLD 23.03.06, 22:03
          Ten tajemniczy pan na "K" to może kolega Dobrowolski, ma praktykę w sprawowaniu
          funkcji prezydenckich w mieście, a i jako radny dał się poznać jako sojusznik
          obecnej wladzy i senatora Ludwiczuka. Czy za to poświęcenie nic mu się nie należy?
    • Gość: sldowiec Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.03.06, 22:10
      W SLD nie ma żadnego kandydata,jest tylko propozycja Lubińskiego,ale duża część
      ludzi z SLD się na niego nie zgadza.
      • Gość: Pasikonik Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.03.06, 09:08
        Szanowny Panie Acutus, Dobrowolski musiałby się nazywać Kobrowolski, reszta co
        Pan napisał to cała prawda. W SLD została zgłoszona Kandydatura Pana Piotr
        Kraczkowskiego.
    • Gość: Gość Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.03.06, 09:15
      Acutus chyba walczysz o miejsce na liście SLD na Podzamczu. Oj, nieładnie tak
      się wycinać. Udowodnij,że jesteś lepszy od Dobrowolskieg.
    • mgnac Re: kto zSLD 24.03.06, 17:51
      A kto to jest Pan Kraczkowski??
      To musi być ktoś zupełnie nowy.Chciałbym coś wiedzieć o nim.
      Tyle,że jeśli jest nieznany,to znaczy,że SLD wystawia go (o ile to prawda)
      tak dla zasady,że jest jakikolwiek kontrkandydat dla Lubińskiego.
      A i tak wiadomo,kto będzie tym jedynym.Takie pozory ktoś demokracji
      starzają.
      Pozdrawiam
      • Gość: magnac Re: kto zSLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:31
        Michałku a jak tam w PD? Macie już swojego kandydata? Może wasz szef w
        Wałbrzychu? Spec jakich mało.
        • mgnac dla niezorientowanych 25.03.06, 08:21
          Po pierwsze - od wiosny 2004 r. nie jestem w żadnej partii,proszę mnie zatem
          nie pytać,kto jest kandydatem PD,PO,PiS,etc.
          Po drugie - nadal nie wiem kto to jest ów Kraczkowski,i nie mam bladego pojęcia
          co on ma wspólnego z internetem,na pewno jednak nic z moim.
          To tyle.
          Pozdrawiam
          MG
          • Gość: dzidek Re: dla niezorientowanych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 15:44
            Do mgnac(a). Michałku nieuważnie czytasz posty,nie pisałem że p.Kraczkowski
            zakładał internet u Ciebie w mieszkaniu,tylko że zakłada On,a właściwie Jego
            firma NA PODZAMCZU.A przyznasz chyba że Twoje mieszkanie to nie jest jeszcze
            całe Podzamcze.Pozdrawiam,trzymaj się ciepło.
          • Gość: magnac Re: dla niezorientowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:24
            mgnac napisał:

> Po pierwsze - od wiosny 2004 r. nie jestem w żadnej partii,proszę mnie zatem
            > nie pytać,kto jest kandydatem PD,PO,PiS,etc.

Oj żle zapytałem. Powiedz Michałku ,a nie zakładałeś przypadkiem jakiejś
            partyji w 2004??
            Może to i fakt że nie posiadasz legitymacji PD ale nie ściemniaj że nie jestes
            bądż nie byłeś z nią powiązany.
            No w Twoim wypadku PiS to już by były jaja na całego.
            Pozdrawiam cie Michale!!!
            • mgnac info dla magnaca i innych 25.03.06, 17:22
              magna napisał tak;
              Oj żle zapytałem. Powiedz Michałku ,a nie zakładałeś przypadkiem jakiejś
              > partyji w 2004??
              > Może to i fakt że nie posiadasz legitymacji PD ale nie ściemniaj że nie
              jestes
              > bądż nie byłeś z nią powiązany.
              > No w Twoim wypadku PiS to już by były jaja na całego.
              > Pozdrawiam cie Michale!!!
              ======================================
              W 2004 roku wiosną zakładałem SDPL.To prawda.Zakładałrm też w 1990 r. SdRP.
              PD nie zakładałem,nie mam i nie miałem legitymacji PD,byłem z nią powiązany w
              taki oto sposób,że Moja Żona kandydowała w wyborach parlamentarnych z listy PD
              i jej - co chyba naturalne - pomagałem.
              Pozdrawiam
              MG

• Gość: dzidek Re: kto zSLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:42
        Michałku,dziwię się że osoba zawsze tak dobrze poinformowana jak Ty nie wie że
        p.Kraczkowski to f-ma zakładająca internet,minn.u Ciebie na Podzamczu.
        • rumiankowski Re: kto zSLD 24.03.06, 20:56
          Lubinski jest pewny jak amen w pacierzu. nie po to wywalali kuzniara i zibrowa,
          żeby teraz wymyslać kogoś nowego, bo nikogo nowego nie ma. pamietam, jak
          lubinski cierpiał, jak mu 4 lata temu pokazali figę i płakał, że mu nie
          pozwalają stanąć do demokratycznych prawyborów. teraz sam zachowuje się jak
          dyduch, wycina konkurencję prymitywnymi metodami. no i jeszcze poszła fama, że
          wystawią tego kraczkowskiego, żeby się ludziom myliły kratki przy nazwiskach i
          nie głosowali na kruczkowskiego.
          to najlepszy dowód, że będą walczyć chamskimi metodami, bo do zaproponowania
          nic nie mają. dno!
          • Gość: wyrocznia Re: kto zSLD IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 24.03.06, 23:06
            Uwaga uwaga ogłaszam że kandydatem SLD w wyborach na prezydenta Wałbrzycha
            będzie........................Joooooooooohnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyy
            RAAAAAAAAAADYYYYYYYYYYYYYJJJJJJJJJJJJJJJJJJKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
            Proszę o aplauz dla kandydata
    • Gość: Gość Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.06, 21:10
      No i przepadła w przedbiegach p. Kraczkowski
      Staro-nowy beton załatwił go na cacy na wczorajszej Radzie Powiatowej.
      • Gość: ^^^^ Re: kto zSLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:31
        Kandydatem Lewicy został Mirosław Lubiński
        • Gość: Gość Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.06, 10:05
          Której lewicy?
          Bo członków SLD nie.
          • Gość: Cichy Re: kto zSLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 10:30
            Prawdziwej lewicy, nie mylić z SLD i betonem
            • Gość: Gość Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.06, 11:21
              Zgadzam sie.
              Napisałem, że M.Lubiński nie jest kandydatem wszystkich zwykłych szeregowych
              członków SLD
              W każdej partii jest podział na zachowawczych i postępowych jej członków,
              znajdują się oni tak we władzach jak i poza. Uzurpowanie przez M.Lubińskiego lub
              jago zwolenników, pewnie rekrutujących się i z postępowców jak i betonu, prawa
              dysponowania głosami całej Lewicy a w szczególność członków SLD jest tyle
              nieprawdziwe co i bezzasadne. Należy szczególnie zwrócic uwagę na fakt
              spektakularnego odejść M. Lubińskieg z szeregów SLD, nie trzeba być BETONEM by
              ten fakt traktować jako koniunkturalność, strach i oportunizm.
              • Gość: człowiek z SLD Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.06, 21:57
                Wstyd mi za tę partię,i za to,że wchodzi w...Panu M.Lubińskiemu,któremu tylko
                zależy na karierze.
                Moi znajomi i ja tego Pana popierać na pewno nie będziemy,bo już poobiecał
                stanowiska po wyborach niedawnym wrogom z SLD.
                Taka jest ta parszywa polityka.
                • Gość: Pasikonik Re: kto z SLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.03.06, 09:16
                  Obiecać to On może gruszki na wierzbie. Trzeba być naiwniakiwm by widzieć p.
                  Lubińskiego Prezydentem. Gośc nie ma szans bo olał doły prtyjne SLD a ułożył się
                  z obecnym zarządem powiatowym i miejskim. Nasze koło jest całe przeciw tej
                  kandydaturze.
                  • Gość: Oczyszerokootwarte Ale jaja! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.03.06, 12:12
                    Panowie i Panie mam parę pytań:
                    1 Co to są doły partyjne i gdzie są?
                    2 to podobno doły partyjne wybierają górę czy tak jest??
                    3 z tego co wiem to przeciwko Lubińskiemu były tylko 2 głosy na zarządzie
                    powiatowym SLD tak więc to chyba One tak sobie tutaj śmiało poczynają? to
                    4 jeśli doły partyjne były przeciw to kto był Ich kandydatem?
                    5 to koło co niby nie popiera Lubińskiego( podobno poparły wszystkie?)to nie
                    jest przypadkiem Stary Zdrój??
                    tak na koniec to bardzo fajnie że potraficie pokazać że jako lewica dalej
                    jestescie w rozsypce.
                    • Gość: Gość Re: Ale jaja! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.03.06, 12:37
                      ad.1 doły partyjnne, to chyba 20 kół, których nik nie pytał o zdanie
                      ad.2 owszem, widocznie nie spełniają oczekiwań
                      ad.3 ?
                      ad.4 jedne koło zgłosiło P.Kraczkowskiego
                      ad.5 ciepło
                      Nikt nie mówi i pisze, że jest zwarta.
                  • Gość: antykomunista Re: kto z SLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.03.06, 00:26
                    To co? wykolegował Was ten doktorek?
                    Już widzę tę jego kampanię,z zapleczem SLD.
                    ale jaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka