Gość: NTT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 22:34 Czy ktoś wie kogo namaściło SLD-owo na prezydenta?? Lubiński czy Zibrow?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lewicowiec Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.03.06, 08:28 nikogo,ta partia jest tak beznadziejna,że nikogo nie jest w stanie desygnować ze swojego grona,ale na pewno dla stołków dla siebie takie Lendy,czy Wojcieszaki kogoś poprą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: not for sale Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.03.06, 08:57 z wiarygodnego źródła wiem, iż pojawił się nowy kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NTT Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.03.06, 09:01 Napisz kto. Kim jest ten śmiałek? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: not for sale Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.03.06, 09:33 nie znam szczegółów. ale jedno wiem na pewno, ktoś nowy się pojawił. pytanie - czy go nie ustrzelą - jak innych kolesiów z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
mgnac Re: kto zSLD 20.03.06, 18:44 Jeśli tym kimś nowym ma być Pani Danuta Marosz to OK. To byłaby dobra kandydatura. A tak w ogóle w wałbrzyskim SLD nie ma nikogo nowego,ciągle te same twarze. Nikt nowy się nie narodził przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NTT Re: kto zSLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:15 "Młoda osoba na "K" ? ciekawe czy to dobry pomysł Kaczory sie żle kojarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: kto zSLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 10:10 Łojezu...czyżby Jarek Klonowski ? bo i młody i piękny i kompetentny w sam raz na prezydenta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśko Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.06, 12:28 A ja chcę Lepera na prezydenta WAłbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: kto zSLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 09:40 Klonowski jest w SDPL, a ten tajny kandydat to Kraczkowski (a kto to taki?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.03.06, 09:53 Klonowski jest dla mnie rownie tajemniczy jak Kraczkowski. Prosiłem o rzetelne wypowiedzi. Ta wypowiedzi świadczy o tym, że jesteś znajomym Klonowskiego a nie Kraczkowskiego lub samym Klonowskim. Trzymajmy klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: kto zSLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:39 Kolego Walter weź się lepiej do roboty co ? Podatnicy nie musza płacic za Twe wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.03.06, 10:52 KOLEGO ma na drugą zmian -sam płacę za internet. - nie pouczaj. - jak nie masz nic do napisania to w tym wątku to nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.03.06, 09:25 Może ktoś z SLD napisze, kto jest tą małodą osobą, W większości wątków dotyczących SLD przebija się się informacja o z wasalizowaniu SLD przez SDPL. Czyżby w łonie SLD rosła opozycja przeciw takiemu, traktowaniu? Proszę o rzetelną dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: kto zSLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 11:09 Nie ma żadnych młodych osób ! Jest Lubiński i nikt więcej ! Czeka tylko aż klepnie go Zarząd Wojewódzki SLD ! Reszta ma tylko chęci do dorwania się do korytka i wypuszcza próbne baloniki i szczurki na podpuche ! Odpowiedz Link Zgłoś
acutus Re: kto zSLD 23.03.06, 22:03 Ten tajemniczy pan na "K" to może kolega Dobrowolski, ma praktykę w sprawowaniu funkcji prezydenckich w mieście, a i jako radny dał się poznać jako sojusznik obecnej wladzy i senatora Ludwiczuka. Czy za to poświęcenie nic mu się nie należy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sldowiec Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.03.06, 22:10 W SLD nie ma żadnego kandydata,jest tylko propozycja Lubińskiego,ale duża część ludzi z SLD się na niego nie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasikonik Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.03.06, 09:08 Szanowny Panie Acutus, Dobrowolski musiałby się nazywać Kobrowolski, reszta co Pan napisał to cała prawda. W SLD została zgłoszona Kandydatura Pana Piotr Kraczkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.03.06, 09:15 Acutus chyba walczysz o miejsce na liście SLD na Podzamczu. Oj, nieładnie tak się wycinać. Udowodnij,że jesteś lepszy od Dobrowolskieg. Odpowiedz Link Zgłoś
mgnac Re: kto zSLD 24.03.06, 17:51 A kto to jest Pan Kraczkowski?? To musi być ktoś zupełnie nowy.Chciałbym coś wiedzieć o nim. Tyle,że jeśli jest nieznany,to znaczy,że SLD wystawia go (o ile to prawda) tak dla zasady,że jest jakikolwiek kontrkandydat dla Lubińskiego. A i tak wiadomo,kto będzie tym jedynym.Takie pozory ktoś demokracji starzają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnac Re: kto zSLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:31 Michałku a jak tam w PD? Macie już swojego kandydata? Może wasz szef w Wałbrzychu? Spec jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
mgnac dla niezorientowanych 25.03.06, 08:21 Po pierwsze - od wiosny 2004 r. nie jestem w żadnej partii,proszę mnie zatem nie pytać,kto jest kandydatem PD,PO,PiS,etc. Po drugie - nadal nie wiem kto to jest ów Kraczkowski,i nie mam bladego pojęcia co on ma wspólnego z internetem,na pewno jednak nic z moim. To tyle. Pozdrawiam MG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: dla niezorientowanych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 15:44 Do mgnac(a). Michałku nieuważnie czytasz posty,nie pisałem że p.Kraczkowski zakładał internet u Ciebie w mieszkaniu,tylko że zakłada On,a właściwie Jego firma NA PODZAMCZU.A przyznasz chyba że Twoje mieszkanie to nie jest jeszcze całe Podzamcze.Pozdrawiam,trzymaj się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnac Re: dla niezorientowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:24 mgnac napisał: > Po pierwsze - od wiosny 2004 r. nie jestem w żadnej partii,proszę mnie zatem > nie pytać,kto jest kandydatem PD,PO,PiS,etc. Oj żle zapytałem. Powiedz Michałku ,a nie zakładałeś przypadkiem jakiejś partyji w 2004?? Może to i fakt że nie posiadasz legitymacji PD ale nie ściemniaj że nie jestes bądż nie byłeś z nią powiązany. No w Twoim wypadku PiS to już by były jaja na całego. Pozdrawiam cie Michale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mgnac info dla magnaca i innych 25.03.06, 17:22 magna napisał tak; Oj żle zapytałem. Powiedz Michałku ,a nie zakładałeś przypadkiem jakiejś > partyji w 2004?? > Może to i fakt że nie posiadasz legitymacji PD ale nie ściemniaj że nie jestes > bądż nie byłeś z nią powiązany. > No w Twoim wypadku PiS to już by były jaja na całego. > Pozdrawiam cie Michale!!! ====================================== W 2004 roku wiosną zakładałem SDPL.To prawda.Zakładałrm też w 1990 r. SdRP. PD nie zakładałem,nie mam i nie miałem legitymacji PD,byłem z nią powiązany w taki oto sposób,że Moja Żona kandydowała w wyborach parlamentarnych z listy PD i jej - co chyba naturalne - pomagałem. Pozdrawiam MG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: kto zSLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:42 Michałku,dziwię się że osoba zawsze tak dobrze poinformowana jak Ty nie wie że p.Kraczkowski to f-ma zakładająca internet,minn.u Ciebie na Podzamczu. Odpowiedz Link Zgłoś
rumiankowski Re: kto zSLD 24.03.06, 20:56 Lubinski jest pewny jak amen w pacierzu. nie po to wywalali kuzniara i zibrowa, żeby teraz wymyslać kogoś nowego, bo nikogo nowego nie ma. pamietam, jak lubinski cierpiał, jak mu 4 lata temu pokazali figę i płakał, że mu nie pozwalają stanąć do demokratycznych prawyborów. teraz sam zachowuje się jak dyduch, wycina konkurencję prymitywnymi metodami. no i jeszcze poszła fama, że wystawią tego kraczkowskiego, żeby się ludziom myliły kratki przy nazwiskach i nie głosowali na kruczkowskiego. to najlepszy dowód, że będą walczyć chamskimi metodami, bo do zaproponowania nic nie mają. dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrocznia Re: kto zSLD IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 24.03.06, 23:06 Uwaga uwaga ogłaszam że kandydatem SLD w wyborach na prezydenta Wałbrzycha będzie........................Joooooooooohnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyy RAAAAAAAAAADYYYYYYYYYYYYYJJJJJJJJJJJJJJJJJJKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Proszę o aplauz dla kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.06, 21:10 No i przepadła w przedbiegach p. Kraczkowski Staro-nowy beton załatwił go na cacy na wczorajszej Radzie Powiatowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^^^ Re: kto zSLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:31 Kandydatem Lewicy został Mirosław Lubiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.06, 10:05 Której lewicy? Bo członków SLD nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: kto zSLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 10:30 Prawdziwej lewicy, nie mylić z SLD i betonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.06, 11:21 Zgadzam sie. Napisałem, że M.Lubiński nie jest kandydatem wszystkich zwykłych szeregowych członków SLD W każdej partii jest podział na zachowawczych i postępowych jej członków, znajdują się oni tak we władzach jak i poza. Uzurpowanie przez M.Lubińskiego lub jago zwolenników, pewnie rekrutujących się i z postępowców jak i betonu, prawa dysponowania głosami całej Lewicy a w szczególność członków SLD jest tyle nieprawdziwe co i bezzasadne. Należy szczególnie zwrócic uwagę na fakt spektakularnego odejść M. Lubińskieg z szeregów SLD, nie trzeba być BETONEM by ten fakt traktować jako koniunkturalność, strach i oportunizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek z SLD Re: kto zSLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.06, 21:57 Wstyd mi za tę partię,i za to,że wchodzi w...Panu M.Lubińskiemu,któremu tylko zależy na karierze. Moi znajomi i ja tego Pana popierać na pewno nie będziemy,bo już poobiecał stanowiska po wyborach niedawnym wrogom z SLD. Taka jest ta parszywa polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasikonik Re: kto z SLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.03.06, 09:16 Obiecać to On może gruszki na wierzbie. Trzeba być naiwniakiwm by widzieć p. Lubińskiego Prezydentem. Gośc nie ma szans bo olał doły prtyjne SLD a ułożył się z obecnym zarządem powiatowym i miejskim. Nasze koło jest całe przeciw tej kandydaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczyszerokootwarte Ale jaja! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.03.06, 12:12 Panowie i Panie mam parę pytań: 1 Co to są doły partyjne i gdzie są? 2 to podobno doły partyjne wybierają górę czy tak jest?? 3 z tego co wiem to przeciwko Lubińskiemu były tylko 2 głosy na zarządzie powiatowym SLD tak więc to chyba One tak sobie tutaj śmiało poczynają? to 4 jeśli doły partyjne były przeciw to kto był Ich kandydatem? 5 to koło co niby nie popiera Lubińskiego( podobno poparły wszystkie?)to nie jest przypadkiem Stary Zdrój?? tak na koniec to bardzo fajnie że potraficie pokazać że jako lewica dalej jestescie w rozsypce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ale jaja! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.03.06, 12:37 ad.1 doły partyjnne, to chyba 20 kół, których nik nie pytał o zdanie ad.2 owszem, widocznie nie spełniają oczekiwań ad.3 ? ad.4 jedne koło zgłosiło P.Kraczkowskiego ad.5 ciepło Nikt nie mówi i pisze, że jest zwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomunista Re: kto z SLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.03.06, 00:26 To co? wykolegował Was ten doktorek? Już widzę tę jego kampanię,z zapleczem SLD. ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś