yogurt76 30.08.06, 17:34 Wiem ,ze dzisiaj było otwarcie na wrocławskich bielanach,czy moze ktoś z obecnych był,i czy są jakies promocje,i czy warto tam jechac??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurczeno Re: Electro WORLD!!! 30.08.06, 17:46 Mój mąż akurat był i ceny są naprawdę ciekawe. Jeśli masz kilka rzeczy do kupienia z elektroniki to myślę że warto jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Electro WORLD!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.08.06, 19:56 Ciekawe czy ceny takie jak w Media Markt? Często dużo wyższe niż w małych sklepach komputerowych - chodzi o sprzęt komputerowy. "Media Markt nie dla idiotów", coś w tym jest :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aura Re: Electro WORLD!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.08.06, 09:12 We wrocławskim Media Markt zjechali ostro z cen (ulotka ważna od 30.08).Tyko mam pytanie dlaczego tylko na Bielanach? U nas w Wałbrzych ,niestety nie.Wszystko po staremu, bo brak konkurencji.Ceny w Electro i Media Markt są naprawde dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Electro WORLD!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.08.06, 10:20 Bodaj w wyborczej byla ulotka reklamowa, ceny sa naprawde niezle. Rowniez RTV Euro AGD na bielanach obnizylo ceny do pozimu tego Electro, wiec dobrze sie dzieje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszeks Re: Electro WORLD!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.08.06, 16:23 Dobrze sie dzieje...we Wroclawiu. A w Walbrzychu wladze dalej blokuja budowe Media Markt tym samym chroniac wysokie ceny lokalnych sprzedawcow. PO - Partia Oszolomow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Electro WORLD!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.08.06, 20:49 przecież totylko promocja na otwarcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volt Re: Electro WORLD!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.09.06, 20:12 Kupicie cyfrówkę Sony ( matryca 6 MGP, zoom optyczny x 8, stabilizator) za 410,- zł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duze P Re: Electro WORLD!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.09.06, 20:36 dzis bylem we Wrocku i mialem zamiar odwiedzic Electro... ale nawet nie wszedlem! ludzi w weekend tam tyle ze szok. przed sklepem czekalo na wejscie chyba ze 100 osob, a sklep otwarty. nie wiem czy koszykow zabraklo czy o co chodzilo, ale kolejka przed sklepem jak w latach 80... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alessia Re: Electro WORLD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:08 ja kupie a masz? alessia37@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g fotorelacja z otwarcia 1 ElectroWorld w Warszawie IP: *.chello.pl 03.09.06, 22:02 na warszawskim Targówku w maju 2005 arbiter.pl/galeria/electroworld Byłem w tym sklepie kilka miesiecy temu. Właściwie najbardziej na określenie EW pasuja mi słowa - jedno wielkie rozczarowanie. Naprawde wiele hałasu o nic, wybór towarów średni, ceny niekoniecznie interesujące. Już o niebo lepszy jesli chodzi o wybór towarów jest MediaMarkt i Saturn. Odpowiedz Link Zgłoś
xsatanistax Re: Electro WORLD!!! 03.09.06, 22:10 rozwala mnie widok tych wszystkich ludzi lecących z jęzorami na wierzchu do EW, bo można tam kupić depilator łonowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do szatana Re: Electro WORLD!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.09.06, 22:36 ty szatan, jeszcze lepiej by cie rozwalil wibrator Odpowiedz Link Zgłoś