Dodaj do ulubionych

Zabiegi odchudzające

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.10.06, 22:40
czy ktoś wogóle korzystał z bardzo dobrych zabiegów odchudzających w
wałbrzychu i który salon polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Zabiegi odchudzające IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.10.06, 08:36
      jeden jest na wroclawskiej niealeko skrzyzowania z glowna a drugi na kolejowej.
      • Gość: o Re: Zabiegi odchudzające IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.06, 10:06
        a tak w zwiazku z tematem, czy ktos zna w walbrzychu jakiegos dietetyka, ktory
        nie wcisnie produktow haberlife czy diety cambrige za 1000zl, tylko opracuje
        optymalna i skuteczna diete??
    • Gość: Ala Re: Zabiegi odchudzające IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.10.06, 22:29
      dzięki ale potrzebuję konkretne sprawdzone namiary i efekty
    • Gość: patrycja Re: Zabiegi odchudzające IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 21:18
      czyżby nik nie korzystał z zabiegów wyszczuplających?to aż dziwne !chodzi pełno
      zakompleksionych kobiet i co nic z tym mankamentem nie robią/
      • Gość: szczupła Re: Zabiegi odchudzające IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 07:17
        a skąd ty wiesz głupia babo że one są zakompleksione? Bo ty to na pewno skoro
        tak marudzisz. Mniej jedz więcej się ruszaj!!!!!
    • Gość: zocha Re: Zabiegi odchudzające IP: 212.2.99.* 27.10.06, 10:33
      JA ZNAM NAJSKUTECZNIEJSZĄ DIETĘ I ZA DARMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      DIETA NAZYWA SIĘ "M Ż" CZYLI "MNIEJ ŻRYJ"
    • Gość: patrycja Re: Zabiegi odchudzające IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 21:37
      więcej sexsu wam życze zakompleksione babsztyle to i odchudzania wam się
      odechce
    • alicyjka111 Re: Zabiegi odchudzające 28.10.06, 00:11
      świeży soczek z marchewki 2 x dziennie 1 szklanka zdziała cuda!!!!
    • Gość: Kasia Re: Zabiegi odchudzające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:12
      Ja Ci polecam taką maszyne nazywa się vacu well, chodze na ta maszyne do
      Boguszowa Gorc na ulicę Buczka 3, efekty są super, już stracilam w pasie 2 cm i
      w udach po 1 cm, a skonczylam serie 10 zabiegów po 30 minut. Ta maszyna to
      bieżnia, wchodzisz do takiej kapsuly i cwiczysz i po 5 seansach Cie taka pani
      mierzy i pozniej po kolejnych 5 wiec lacznie jest 10 zabiegow.Mozna sobie
      dodatkowo pozniej wykupic i ja na pewno skorzystam z tych dodatkowych bo widze,
      ze to naprawde dziala. Poza tym moja skora jest taka miekka i cellulit zanika:)
      Polecam
      • Gość: o Re: Zabiegi odchudzające IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.06, 09:27
        A ile to kosztuje??
        • Gość: Pani Mariola Re: Zabiegi odchudzające IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.11.06, 17:48
          2500 za dziesiec zabiegow
    • Gość: Aga Re: Zabiegi odchudzające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:48
      A ja słyszalam ze kosztuje to ok 200 zł <10 zabiegów po pol godzinki> wiec juz
      sama nie wiem najlepiej bedzie chyba zadzwonic i sie dowiedziec
      • Gość: kasia Re: Zabiegi odchudzające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:50
        Dziewczyny to kosztuje 220 za 10 zabiegów po 30 minut.Jak chcecie to zadzowncie
        sobie pod numer 74 8448 537 to taka Pani wam wszystko powie.A naprawde warto!!!
        Pozdrawiam Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka