Gość: patrycja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.10.06, 22:40 czy ktoś wogóle korzystał z bardzo dobrych zabiegów odchudzających w wałbrzychu i który salon polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Zabiegi odchudzające IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.10.06, 08:36 jeden jest na wroclawskiej niealeko skrzyzowania z glowna a drugi na kolejowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Zabiegi odchudzające IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.06, 10:06 a tak w zwiazku z tematem, czy ktos zna w walbrzychu jakiegos dietetyka, ktory nie wcisnie produktow haberlife czy diety cambrige za 1000zl, tylko opracuje optymalna i skuteczna diete?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Zabiegi odchudzające IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.10.06, 22:29 dzięki ale potrzebuję konkretne sprawdzone namiary i efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Zabiegi odchudzające IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 21:18 czyżby nik nie korzystał z zabiegów wyszczuplających?to aż dziwne !chodzi pełno zakompleksionych kobiet i co nic z tym mankamentem nie robią/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupła Re: Zabiegi odchudzające IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 07:17 a skąd ty wiesz głupia babo że one są zakompleksione? Bo ty to na pewno skoro tak marudzisz. Mniej jedz więcej się ruszaj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Zabiegi odchudzające IP: 212.2.99.* 27.10.06, 10:33 JA ZNAM NAJSKUTECZNIEJSZĄ DIETĘ I ZA DARMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DIETA NAZYWA SIĘ "M Ż" CZYLI "MNIEJ ŻRYJ" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Zabiegi odchudzające IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 21:37 więcej sexsu wam życze zakompleksione babsztyle to i odchudzania wam się odechce Odpowiedz Link Zgłoś
alicyjka111 Re: Zabiegi odchudzające 28.10.06, 00:11 świeży soczek z marchewki 2 x dziennie 1 szklanka zdziała cuda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zabiegi odchudzające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:12 Ja Ci polecam taką maszyne nazywa się vacu well, chodze na ta maszyne do Boguszowa Gorc na ulicę Buczka 3, efekty są super, już stracilam w pasie 2 cm i w udach po 1 cm, a skonczylam serie 10 zabiegów po 30 minut. Ta maszyna to bieżnia, wchodzisz do takiej kapsuly i cwiczysz i po 5 seansach Cie taka pani mierzy i pozniej po kolejnych 5 wiec lacznie jest 10 zabiegow.Mozna sobie dodatkowo pozniej wykupic i ja na pewno skorzystam z tych dodatkowych bo widze, ze to naprawde dziala. Poza tym moja skora jest taka miekka i cellulit zanika:) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Zabiegi odchudzające IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.06, 09:27 A ile to kosztuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Mariola Re: Zabiegi odchudzające IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.11.06, 17:48 2500 za dziesiec zabiegow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Zabiegi odchudzające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:48 A ja słyszalam ze kosztuje to ok 200 zł <10 zabiegów po pol godzinki> wiec juz sama nie wiem najlepiej bedzie chyba zadzwonic i sie dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zabiegi odchudzające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:50 Dziewczyny to kosztuje 220 za 10 zabiegów po 30 minut.Jak chcecie to zadzowncie sobie pod numer 74 8448 537 to taka Pani wam wszystko powie.A naprawde warto!!! Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś