Dodaj do ulubionych

Uwaga! Jest Praca!

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.04.07, 18:22
um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2007/04/002.php
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawski Re: Uwaga! Jest Praca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 18:59
      Tylko napisz jeszcze za ile bo 900zł/8godz+2.5godz na dojazd to ja to pier....
      • shanez Re: Uwaga! Jest Praca! 08.04.07, 19:43
        zgadzam się; tylko jaka ta praca i za ile i gdzie i czy pracodawca czasem nie
        wykorzystuje i nie karze robic nadgodzn za frajerbo jak tak to jaślicznie dziękuję
        • Gość: polo Re: Uwaga! Jest Praca! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.04.07, 00:53
          a powyzej wypowiadajacy sie to bezrobotni jak sadze? dla takich Panów praca jest
          przeciez ponizeniem... oni tylko za 5000 zl, najlepiej na pol etatu
          • Gość: Gołota Re: Uwaga! Jest Praca! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.07, 07:43
            A poza tym w linku są podane numery telefonów gdzie można zadzwonić i pewnie
            dopytać szczegółów...
          • Gość: ciekawski Re: Uwaga! Jest Praca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 18:54
            ja akurat pracuję na strefie do pracy mam 30 min przez całe miasto
            przejeżdżając i zarabiam 1600zł na produkcji
            • Gość: Prezes Re: Uwaga! Jest Praca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:37
              "- Ja, to proszę pana, mam bardzo dobre połączenie. Wstaję rano, za piętnaście
              trzecia. Latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony. Bo golę się
              wieczorem, śniadanie jadam na kolację. Tylko wstaję i wychodzę.
              - No, ubierasz się pan.
              - W płaszcz, jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu?
              - A fakt.
              - Do PKS mam 5 kilometry. O czwartej za piętnaście jest PKS.
              - I zdążasz pan?
              - Nie... ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się.
              Przystanek idę do mleczarni, to jest godzinka... i potem szybko wiozą mnie do
              Szymanowa. Mleko, wiesz pan, ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. W
              Szymanowie zsiadam, znoszę bańki i łapię EKD. Na Ochocie w Elektryczny do
              stadionu. A potem to już mam z górki. Bo tak. W 119, przesiadka w 13,
              przesiadka w 345 i jestem w domu, znaczy w robocie i jest za piętnaście siódma
              to jeszcze mam kwadrans to sobie obiad jem w bufecie. To po fajrancie już nie
              muszę zostawać, żeby jeść, tylko prosto do domu... I góra 22.50 jestem z
              powrotem. Golę się, jem śniadanie i idę spać."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka