Dodaj do ulubionych

TAKATA !!! Obóz pracy !!!

• Gość: zojka Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.10, 00:24
      o rany, co sie to wyprawia...
      • Gość: n Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.isp.tvkg.net 29.01.10, 20:22
        czy wiecie już może gdzie mają przenieś produkcje?
        • Gość: Mietek Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 13:15
          Do Rumuni.
          • Gość: kbk Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.02.10, 13:29
            A j a bardzo fajnie wspominam 7 lat jakie przepracowałem w tej firmie pozdrawiam
            ludzi którzy pracowali na magazynie było superr
            • Gość: mmmm Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 21:33
              A ja super wspominam swoje 2 lata tam spedzone, nigdy nie zamomne ludzi ktorych
              tam ponałam i tej atmosfery..!!!! Pozdro dla gornej hali:)
            • Gość: nierób Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.10, 15:20
              pozdrawiam Cie rowniez
    • Gość: tak Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.02.10, 09:09
      • Gość: anty związkowiec Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.10, 10:13
        i jak teraz myślicie lepiej było pracować w tym jak to nazywaliście
        obozie czy obecnie na bezrobociu .
        podziękujcie związkowcom nieroby
        • Gość: taka-ta Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.10, 21:22
          Podziekowania skierujcie do szwabów,którzy zdecydowali się przenieść naszą
          kochaną Takatkę do Rumuni."Kochany" likwidator Marcus pies na baby.Ha ha
        • Gość: ;) Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 02:49
          Ja sobie bez nich poradzę, oni beze mnie też. Związki pomogły wywalczyć należną podwyżkę która była obiecana od 10 lat. Nie pasuje zarządowi, niech spadają do Rumunii a potem do Chin. Przyjdzie moment że cała produkcja motoryzacji zrobi tam wypad i ciekawe kto im te złomy kupi jak większość nie będzie zarabiać tutaj.
          • takatnik Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! 09.08.11, 11:01
            I jak dzieje się coś jeszcze ????
            • Gość: olo Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 22:31
              Takata podobno ma wrócić na nasz rynek z produkcją kierownic
              • Gość: xxx Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.isp.tvkg.net 06.10.11, 17:33
                Na razie KURZAJKA rządzi
                • Gość: były pracownik Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.opera-mini.net 10.01.12, 20:27
                  wiadomosci wałbrzyskie ponoć podały info ze takata wraca do wałbrzycha. Hala została wydzierżawiona treleborgowi a nie sprzedana,i jakos latem konczy sie okres wynajmu.ktos wie coś więcej? Ktos chętny do powrotu na stary dobry zakład? I nie piszcie ze bylo zle. Zaliczylismy inne zaklady i co? Lepiej wam tam? Raczej nie...
                  • Gość: optymista Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 08:13
                    Ja też słyszałem od ludzi że takata ma wrócić ale nie wiem czy to nie jest tylko plotka. Czy naprawdę będzie wielki powrót takaty ? Jeśli ktoś wie coś więcej proszę pisać. Ja tam nie narzekałem bez chwili zastanowienia wrócił bym do takaty i nie tylko ja bo dużo osób by wróciło. Pozdrawiam wszystkich byłych pracowników takaty!!!!!!!!!
                    • Gość: mieszkaniec Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.12, 13:01
                      Co cwaniaczki teraz to Takata jest cacy ,a jak była na miejscu to był obóz pracy ,po co mają wracać skoro zaraz banda nierobów założy związek i znowu zacznie strajkować !!!
                      • Gość: J.Ł Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 13:13
                        Ja już wam dam popalić!!!
        • Gość: Witek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 20:44
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: OJOJOJ RE IP: *.chello.pl 04.03.10, 10:00
            ALE SADZICIE LEPIEJ NIŻ SADZONE NA PATELNI
            • Gość: no frajers [...] IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.10, 10:30
              • Gość: LORD [...] IP: *.chello.pl 17.03.10, 09:38
                • Gość: wiedzący Re: RE IP: *.zagbot.com 17.03.10, 10:53
                  Wierzcie lub nie - sprawdzone info. Takata bardzo chciała wrócić do swoich
                  dawnych hal na stacyjnej, jednak treleborg je przejął. Teraz trwają przenosiny
                  sprzętu Takaty na ulicę południową i tam też zostanie ponownie uruchomiony zakład.

Link do lokalizacji:

http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=wa%C5%82brzych+ul.+po%C5%82udniowa&sll=50.784009,16.284355&sspn=0.115478,0.307961&ie=UTF8&hq=&hnear=Po%C5%82udniowa,+Wa%C5%82brzych,+Wa%C5%82brzyski,+Dolno%C5%9Bl%C4%85skie&z=16
                  • Gość: Mustafa Re: RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 18:09
                    Dzięki za konkretne info proszę o szczegóły jak będzie wyglądała dalsza produkcja.
                  • Gość: dqw Re: RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 18:12
                    Przenosiny to prawda, tylko, ze nowa hala jest mala wiec to raczej nie wyglada
                    na powrot, a utrzymanie stanu obecnego
                    • Gość: Kuracjusz Re: RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 12:29
                      www.urzadpracy.pl/portal/pl/13/5028/Pracownik_fizyczny_przy_obszywaniu_kierownic__of44.html
                      • Gość: :P Re: RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 14:22
                        CV proszę składać osobiście w firmie lu przesyłać na adres e-mail:

personal-pl@quin-automotive.pl

QUIN POLSKA Sp.z o.o

ul.Stacyjna 16

58-306 Wałbrzych

To nie Takata.
                        • Gość: Sławek Re: RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 14:42
                          > To nie Takata.<
                          Co to znaczy.
                          • Gość: jarek Re: RE IP: *.swidnica.mm.pl 31.03.10, 19:07
                            to znaczy że to quin
                  • Gość: Zaok Re: Sex IP: *.wapgw.era.pl 22.08.10, 23:25
                    W takacie pracowały fajne dupy. Aż miło było
                    popatrzeć a niektóre to więcej niż popatrzeć-sie
                    działo:) ale tyleczek szefowej to był rarytas:* a
                    wy tu sie zabijacie,prokreacja a nie wojna! NIECH
                    ŻYJE WOLNY SEX W TAKATA!
                    • Gość: Gość Re: Sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 10:44
                      A jakiej szefowej tułeczek Ci się podobał. Czyżby pani Jały??
                  • Gość: Gośc Re: REtreleboeg to brak wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 17:52
                    Ten zakład to nie powinien istnieć jest tam bezprawie niesuchajcie co gadaja ci z biura to same kłamstwa to co sie tam dzieje to przechodzi ludzkie pojecie jak tam traktuja ludzi jak ktoś sie wybiera tam do pracy to odradzam naprawde
                    • Gość: ja Re: teraz jest OK IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.10, 12:03
                      NIe kumam o co wam chodzi? Siedzieliście tam i marudziliście,powiedzieli o zamknięciu to była wielka tragedia, teraz znów tam pracujecie i jęczycie.... Po co? W moim przypadku zamkniecie wyszło mi jedynie na dobre. Odszkodowanie godziwe a teraz lepsze stanowisko i dwa razy tyle monety co tam, hehe :)
    • Gość: Hmm Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 21:19
      Co sie tam dzieje , ja pieje
    • Gość: t Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.dialog.net.pl 31.03.10, 21:53
      tak
      • Gość: eeeeee Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.chello.pl 07.04.10, 21:16
        Jak tam nowa hala
        • Gość: Danka Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 13:09
          Obleci zapraszam
          • Gość: ja Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 10:51
            A czy może wiecie coś czy będzie znowu powstawał zakład w Kłobucku
            • Gość: abc Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.chello.pl 20.05.10, 22:23
              nie będzie
              • Gość: ja Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.10, 19:05
                Ostatni model jaki wprowadzili to totalna porazka "pan prezes" nie
                ma zielonego pojecia o szyciu kierownic docelowa norma -8 niech sie
                puknie w glowe chce produkcje prosze bardzo sypia sie same winy
                niech sam siadzie i sam zrobi chocby jedna sztuke co o tym
                sadzicie pozdro dla pracownikow
                • Gość: :) Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.10, 19:54
                  Siedzieć na dupach i zapierd... jak nowy prezes kaze i Danka to
                  macie robić, robić i jeszcze raz robić !!! . Mają rację , jak się
                  dajecie dymać to niech was dymają z kasą . Każdy potrafi tylko
                  biadolić , a nikt się nie postawi!!! Ze strachu walicie pod siebie ,
                  zeby tylko się nie odezwać , a po kątach wyjecie lepiej niż pies do
                  księżyca . Jak sobie pozwoliliście tak macie . Zresztą w Takacie
                  nigdy nie było jedności . Zawsze znalazł się jakiś zajeba...!!!
                  który cisnął do oporu!!!
                  Mocie to na co zasłużyliście i wcale wam nie współczuje.
                  Miłego dalszego dymania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: xy Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.chello.pl 01.09.10, 07:15
      Każdy taki zakład to obóz pracy.
      • Gość: XXX [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 21:31
      • Gość: Możliwości Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 14:16
        Byłem wieloletnim pracownikiem Takaty ,firma odeszła dała odprawy wszystko według prawa.
        Z perspektywy czasu wspominam Takatę dobrze choć zdarzało mi się narzekać.
        Mam ofertę dla niektórych z was tych mobilnych nic nie obiecuję ale można zarobić ,szczegóły pod telefonem 535039509
        Informacja jest tylko informacją ,nie ma znaczenia co może nam dać jeśli nic z nią nie zrobimy.
    • Gość: ja Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.16.170.lan.EkoNet.info 13.06.12, 15:49
      Cała >STREFA< to obóz pracy!
      • Gość: Partner Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.12, 16:22
        Zapraszam na bezpłatne spotkania informacyjne do Hotelu Arkadia odbywające się cyklicznie w każdy poniedziałek o 18:25 Wałbrzych ul.Wrocławska 113
        Zwrot części gotówki na twoje prywatne konto z zakupów w ponad 1000 firmach
        www.lyoness.net/internal/pl/Public/DealerSearch?c=PL&la=pl-PL&r=10&ol=3&rp=36&ssa=0&ft=2&wl=False&s=1
        A tu 15 minutowy film www.lyoness.net/pl/video/
        Polecam i rekomenduję do programu Jacek Olejarnik 605569323
        www.lyoness.net/internal/pl/stores/pl-PL/771267-AIKIDO?dealerLocationID=4be3fc4a-33db-4dd6-93e6-a01b0091eb6c&dealerLanguageID=pl-PL
        • moreiueshiba Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! 20.11.13, 18:31
          Nie mam dla Ciebie pracy ale dam Ci zarobić tu w Wałbrzychu skorzystasz ok nie to leż na kanapie.
          www.programvanilla.pl/anonim/info
          Wałbrzyskie firmy dają zarobić www.programvanilla.pl/information/website/how_it_works#&panel1-1

No cóż jak się zarejestrujesz to się z Tobą skontaktuję i pokażę jak u mnie to działa.
          A działa trzeba być aktywnym.
          Ale możesz nic nie robić i oglądać telewizję tak jak do tej pory zapewne.
          Życzę wszystkiego dobrego.
          • adam430 Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! 25.06.17, 17:19
            www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/takata-upadlosc-wadliwe-poduszki-powietrzne,96,0,2337376.html?utm_source=Serwisy_WP&utm_medium=RStream&utm_campaign=hot
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka