Gość: zojka Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.10, 00:24 o rany, co sie to wyprawia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.isp.tvkg.net 29.01.10, 20:22 czy wiecie już może gdzie mają przenieś produkcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 13:15 Do Rumuni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbk Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.02.10, 13:29 A j a bardzo fajnie wspominam 7 lat jakie przepracowałem w tej firmie pozdrawiam ludzi którzy pracowali na magazynie było superr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 21:33 A ja super wspominam swoje 2 lata tam spedzone, nigdy nie zamomne ludzi ktorych tam ponałam i tej atmosfery..!!!! Pozdro dla gornej hali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierób Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.10, 15:20 pozdrawiam Cie rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.02.10, 09:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty związkowiec Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.10, 10:13 i jak teraz myślicie lepiej było pracować w tym jak to nazywaliście obozie czy obecnie na bezrobociu . podziękujcie związkowcom nieroby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka-ta Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.10, 21:22 Podziekowania skierujcie do szwabów,którzy zdecydowali się przenieść naszą kochaną Takatkę do Rumuni."Kochany" likwidator Marcus pies na baby.Ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 02:49 Ja sobie bez nich poradzę, oni beze mnie też. Związki pomogły wywalczyć należną podwyżkę która była obiecana od 10 lat. Nie pasuje zarządowi, niech spadają do Rumunii a potem do Chin. Przyjdzie moment że cała produkcja motoryzacji zrobi tam wypad i ciekawe kto im te złomy kupi jak większość nie będzie zarabiać tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
takatnik Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! 09.08.11, 11:01 I jak dzieje się coś jeszcze ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 22:31 Takata podobno ma wrócić na nasz rynek z produkcją kierownic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.isp.tvkg.net 06.10.11, 17:33 Na razie KURZAJKA rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.opera-mini.net 10.01.12, 20:27 wiadomosci wałbrzyskie ponoć podały info ze takata wraca do wałbrzycha. Hala została wydzierżawiona treleborgowi a nie sprzedana,i jakos latem konczy sie okres wynajmu.ktos wie coś więcej? Ktos chętny do powrotu na stary dobry zakład? I nie piszcie ze bylo zle. Zaliczylismy inne zaklady i co? Lepiej wam tam? Raczej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 08:13 Ja też słyszałem od ludzi że takata ma wrócić ale nie wiem czy to nie jest tylko plotka. Czy naprawdę będzie wielki powrót takaty ? Jeśli ktoś wie coś więcej proszę pisać. Ja tam nie narzekałem bez chwili zastanowienia wrócił bym do takaty i nie tylko ja bo dużo osób by wróciło. Pozdrawiam wszystkich byłych pracowników takaty!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.12, 13:01 Co cwaniaczki teraz to Takata jest cacy ,a jak była na miejscu to był obóz pracy ,po co mają wracać skoro zaraz banda nierobów założy związek i znowu zacznie strajkować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Ł Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 13:13 Ja już wam dam popalić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 20:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OJOJOJ RE IP: *.chello.pl 04.03.10, 10:00 ALE SADZICIE LEPIEJ NIŻ SADZONE NA PATELNI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no frajers [...] IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.10, 10:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORD [...] IP: *.chello.pl 17.03.10, 09:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: RE IP: *.zagbot.com 17.03.10, 10:53 Wierzcie lub nie - sprawdzone info. Takata bardzo chciała wrócić do swoich dawnych hal na stacyjnej, jednak treleborg je przejął. Teraz trwają przenosiny sprzętu Takaty na ulicę południową i tam też zostanie ponownie uruchomiony zakład. Link do lokalizacji: http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=wa%C5%82brzych+ul.+po%C5%82udniowa&sll=50.784009,16.284355&sspn=0.115478,0.307961&ie=UTF8&hq=&hnear=Po%C5%82udniowa,+Wa%C5%82brzych,+Wa%C5%82brzyski,+Dolno%C5%9Bl%C4%85skie&z=16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mustafa Re: RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 18:09 Dzięki za konkretne info proszę o szczegóły jak będzie wyglądała dalsza produkcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dqw Re: RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 18:12 Przenosiny to prawda, tylko, ze nowa hala jest mala wiec to raczej nie wyglada na powrot, a utrzymanie stanu obecnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjusz Re: RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 12:29 www.urzadpracy.pl/portal/pl/13/5028/Pracownik_fizyczny_przy_obszywaniu_kierownic__of44.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 14:22 CV proszę składać osobiście w firmie lu przesyłać na adres e-mail: personal-pl@quin-automotive.pl QUIN POLSKA Sp.z o.o ul.Stacyjna 16 58-306 Wałbrzych To nie Takata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 14:42 > To nie Takata.< Co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaok Re: Sex IP: *.wapgw.era.pl 22.08.10, 23:25 W takacie pracowały fajne dupy. Aż miło było popatrzeć a niektóre to więcej niż popatrzeć-sie działo:) ale tyleczek szefowej to był rarytas:* a wy tu sie zabijacie,prokreacja a nie wojna! NIECH ŻYJE WOLNY SEX W TAKATA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 10:44 A jakiej szefowej tułeczek Ci się podobał. Czyżby pani Jały?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: REtreleboeg to brak wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 17:52 Ten zakład to nie powinien istnieć jest tam bezprawie niesuchajcie co gadaja ci z biura to same kłamstwa to co sie tam dzieje to przechodzi ludzkie pojecie jak tam traktuja ludzi jak ktoś sie wybiera tam do pracy to odradzam naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: teraz jest OK IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.10, 12:03 NIe kumam o co wam chodzi? Siedzieliście tam i marudziliście,powiedzieli o zamknięciu to była wielka tragedia, teraz znów tam pracujecie i jęczycie.... Po co? W moim przypadku zamkniecie wyszło mi jedynie na dobre. Odszkodowanie godziwe a teraz lepsze stanowisko i dwa razy tyle monety co tam, hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 21:19 Co sie tam dzieje , ja pieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeee Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.chello.pl 07.04.10, 21:16 Jak tam nowa hala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 13:09 Obleci zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 10:51 A czy może wiecie coś czy będzie znowu powstawał zakład w Kłobucku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.chello.pl 20.05.10, 22:23 nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.10, 19:05 Ostatni model jaki wprowadzili to totalna porazka "pan prezes" nie ma zielonego pojecia o szyciu kierownic docelowa norma -8 niech sie puknie w glowe chce produkcje prosze bardzo sypia sie same winy niech sam siadzie i sam zrobi chocby jedna sztuke co o tym sadzicie pozdro dla pracownikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.10, 19:54 Siedzieć na dupach i zapierd... jak nowy prezes kaze i Danka to macie robić, robić i jeszcze raz robić !!! . Mają rację , jak się dajecie dymać to niech was dymają z kasą . Każdy potrafi tylko biadolić , a nikt się nie postawi!!! Ze strachu walicie pod siebie , zeby tylko się nie odezwać , a po kątach wyjecie lepiej niż pies do księżyca . Jak sobie pozwoliliście tak macie . Zresztą w Takacie nigdy nie było jedności . Zawsze znalazł się jakiś zajeba...!!! który cisnął do oporu!!! Mocie to na co zasłużyliście i wcale wam nie współczuje. Miłego dalszego dymania!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.chello.pl 01.09.10, 07:15 Każdy taki zakład to obóz pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 21:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Możliwości Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 14:16 Byłem wieloletnim pracownikiem Takaty ,firma odeszła dała odprawy wszystko według prawa. Z perspektywy czasu wspominam Takatę dobrze choć zdarzało mi się narzekać. Mam ofertę dla niektórych z was tych mobilnych nic nie obiecuję ale można zarobić ,szczegóły pod telefonem 535039509 Informacja jest tylko informacją ,nie ma znaczenia co może nam dać jeśli nic z nią nie zrobimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.16.170.lan.EkoNet.info 13.06.12, 15:49 Cała >STREFA< to obóz pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Partner Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.12, 16:22 Zapraszam na bezpłatne spotkania informacyjne do Hotelu Arkadia odbywające się cyklicznie w każdy poniedziałek o 18:25 Wałbrzych ul.Wrocławska 113 Zwrot części gotówki na twoje prywatne konto z zakupów w ponad 1000 firmach www.lyoness.net/internal/pl/Public/DealerSearch?c=PL&la=pl-PL&r=10&ol=3&rp=36&ssa=0&ft=2&wl=False&s=1 A tu 15 minutowy film www.lyoness.net/pl/video/ Polecam i rekomenduję do programu Jacek Olejarnik 605569323 www.lyoness.net/internal/pl/stores/pl-PL/771267-AIKIDO?dealerLocationID=4be3fc4a-33db-4dd6-93e6-a01b0091eb6c&dealerLanguageID=pl-PL Odpowiedz Link Zgłoś
moreiueshiba Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! 20.11.13, 18:31 Nie mam dla Ciebie pracy ale dam Ci zarobić tu w Wałbrzychu skorzystasz ok nie to leż na kanapie. www.programvanilla.pl/anonim/info Wałbrzyskie firmy dają zarobić www.programvanilla.pl/information/website/how_it_works#&panel1-1 No cóż jak się zarejestrujesz to się z Tobą skontaktuję i pokażę jak u mnie to działa. A działa trzeba być aktywnym. Ale możesz nic nie robić i oglądać telewizję tak jak do tej pory zapewne. Życzę wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
adam430 Re: TAKATA !!! Obóz pracy !!! 25.06.17, 17:19 www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/takata-upadlosc-wadliwe-poduszki-powietrzne,96,0,2337376.html?utm_source=Serwisy_WP&utm_medium=RStream&utm_campaign=hot Odpowiedz Link Zgłoś