Gość: Kasia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.08.07, 21:24 Czy to prawda że Stanisławek złożył mandat radnego ? Jeśli tak to o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sld Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.07, 22:33 poprostu rączki niezbyt czyste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIKU Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.08.07, 22:54 oj człowieku nie wypisuj tu pierdoł i nie wszczynaj głupowatej dyskusji. zajmij się lepiej swoją babą czy czymkolwiek innym. Jeśli Stanisławek zrezygnował widocznie miał powód. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 09:50 Popieram wypowiedż ostatnią zrezygnował nie zrezygnował po co to komu ,zajmij się drogami ,dziurami na drodze ,albo zostań woliontariuszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.07, 10:25 to po co startował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.07, 14:42 No cóż chyba coś ma na sumieniu sam od siebie by tak nie zrezygnował a kazdy ma prawo sie interesować bo to nasze podatki idą na takich jak Stanisławek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.07, 14:43 jeśli ktoś pragnie zajmować funkcje publiczne a szczególnie takie z wyboru powinien się liczyć z tym że ludzie pytają, więc wszyscy obrońcy nie atakujcie wyborcy pytają i chcą wiedziec dlaczego ? jak na to forum to dyskusja i tak jest lightowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.07, 14:55 A wiec to takich liderów ma PiS heheheheh ładnie -STANISŁAWEK MUSI ODEJSC ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.08.07, 18:53 Co sie tam w tym PiSe k.... dzieje na kogo ja głosowałem ?! a mieli byc tacy porządni a tu co ????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utęskniony Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.07, 22:13 Halina wróć !!! Tylko Ty możesz uzdrwić sytuację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.devs.futuro.pl 04.08.07, 16:55 no przecież wracam, bedę śluby dawała niebawem!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.08.07, 22:57 Halina niech lepiej buja się w fotelu bujanym i robi sweterki dla piesków jak na babcię przystało. Niech ta kobieta da wreszcie odpocząc od siebie mieszkańcom Wałbrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Po trupach do celu (trup=Wałbrzych) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 08:30 Gratuluje niezorientowanym wypisywania bzdur, można się uśmiać :) A Stanisławek, "pseudopisowiec" pnie się w górę, też dzięki takim co nie wiedzą o co chodzi, a się udzielają niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Lukasowski Re: Po trupach do celu (trup=Wałbrzych) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.08.07, 11:47 to zdradz nam oco chodzi mądralo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Po trupach do celu (trup=Wałbrzych) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 11:03 A zobaczysz zaraz jak się Stanisławek bedzie na sejm wybierał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 13:21 pan stanisławek jest obecnie prezesem spółki uzdrowisko szczawno-jedlina i wszystko wskazuje ,że traktuje bardzo poważnie ten nowy obowiązek.Dlatego dla pracowników spółki jest sprawą drugorzędną, to czy złożył mandat radnego, a nawet jeśli tak zrobi,to może być wzorem dla innych,że nie jest przyrośnięty do stołka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.devs.futuro.pl 05.08.07, 17:14 czyli radnym może być tylko bezrobotny? bo wychodzi na to, że pozostali radni, którzy gdzieś pracują nie traktują powaznie swoich prac bo nie oddaja mandatów? bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 17:36 taki wniosek jest błędny,ale prawdopodobnie pan Stanisławek nie musi trzymać wszystkich "srok za ogon", aby się spełniać,a wśród wałbrzyskich polityków to pozytywny ewenement. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 20:22 A czy przypadkiem nie jest tak, że wolał oddać żeby Mu nie zabrali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 20:55 to znaczy,że jest nie głupi i ma trochę honoru, co też nie często się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wali Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:59 pytanie bardzo "na miejscu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LSD Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.07, 22:27 Gość portalu: pracownik napisał(a): > taki wniosek jest błędny,ale prawdopodobnie pan Stanisławek nie musi trzymać > wszystkich "srok za ogon", aby się spełniać,a wśród wałbrzyskich polityków to > pozytywny ewenement. jeszcze się taki nie znalazł co by sma zrezygnował nie dorabiaj teorii, poprostu tak by mu mandat wojewoda unieważlił. Zieliński widoczne miał racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.08.07, 22:42 Stanisławek dostał w tyłek od Zielińskiego i tyle , mandat musiał oddac bo i tak by mu zabrali wiec tylko tyle ze bedzie mniejszy wstyd ale siara i tak jest to juz koniec Stanisławka skonczył jak Feniks wzbił sie wysoko w któtkim czasie ale go poniosło jeszcze wyżej próbował wzlecieć ku słoncu , ku władzy, ku sławie -no i stało sie mysle żę teraz dobrze by było żeby poszedł po rozmum do głowy i wypisał sie z PiSu zanim go z tamntąd wywalą bo łamie zasady programowe tej parti a chyba nie mam takiego w PiSe zeby sie teraz koło Stanisławka chciał pokazac NO TO ŻEGNAMY PANA STANISŁAWKA ZE SCENY POLITYCZNEJ PAPAPAPAP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary rzeźnik Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.08.07, 22:47 > skonczył jak Feniks pięknie proroku, znawco mitologii, czekamy na odrodzenie pana Stanisławka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.08.07, 08:39 O Ikara mi chodziło ale napisałem Feniks ( sam niewiem czemu myslałem o Feniksie w tym beznadziejnym przypadku ?)no ale ta pomyłka panu Stanisławkowi nie grozi on Feniksem nie bedzie chyba ze w Samoobronie bo Leper to wychodzi z dziwnych sytuacji wiec moze tam pan Gienek znajdzie teraz miejsce bo Feniksem to on napewno niebedzie pomimo mojej pomyłki no cóż takie życie przykro mi że narobiłem nadzieji panu Stanisławkowi naprawde bardzo przepraszam -spakować sie panie Eugeniuszu i na trenig tam pana miejsce nie w polityce ale tak jak powiedziałem prosze zastanowic sie nad Samoobroną to dobre miejsce dla Pana no to powodzenia w nowej formacji ( ps. wiem ze pan ma te swoje czarne pasy ale nie proponuje sie upierac niech pan pamieta głową muru nie przebijesz chyba ze pan sie bedzie upierac to prosze bardzo niech pan wali ! no ale zawsze moze pan zaśpiewać ... To juz jest koniec możemy iść .....jesteśmy wolini .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.08.07, 19:22 Pan Stanisławek złożył mandat bo został prezesem uzdrowiska wiec ma na tyle obowiązków że nie ma czasu trzymac dwie sroki za ogon i po co tyle krzyku ? Jeżeli chce sie robic cos dobrze to trzeba to robić z głową a nie jak niektórzy radni oprócz rady to jeszcze rady nadzorcze i wysoki stanowiska w np spółkach miejskich . Gratuluje panu Stanisławkowi bo jest naprawde wartościowym człowiekiem i takich trzeba wybierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 11:07 Co do WAłBRZYSKIEGO PiS-u to się nie karm złudną nadzieją, bo WAłBRZYSKI PiS ma z tym oryginalnym wspólną tylko nazwę, a poza tym to sami tzw. spadochroniarze (cholera wie skąd to się wogóle bierze, jakieś młodzieże wszechpolskie czy inne gówna?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipul to be czy cacy? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.07, 12:52 no to wałbrzyski PIS jest cacy czy be? spadochroniarze są be, czyli wałbrzyski pis jednak cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Entomolog Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.07, 13:45 Odmieniacie nazwisko "Stanisławek" przez wszystkie przypadki. Kim jest ten pan? Przeżywacie tego pana jak mrowka orgazm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: PiS-Stanisławek bez mandatu ?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.08.07, 13:49 No właśnie dobre pytanie kim jest E.Stanisławek ? kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś