Gość: Natalia IP: *.wlb.vectranet.pl 23.09.07, 18:54 Gdzie w W-chu jest dobry kuśnierz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalia Re: Kuśnierz IP: *.wlb.vectranet.pl 24.09.07, 19:39 Kto wie, gdzie w W-chu jest zakład kuśnierski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRA Re: Kuśnierz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.09.07, 21:17 W Szczawnie - zaraz kolo rozlewni wód mineralnych - na samym rogu. Bardzo ładna krata w drzwiach - dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hola Re: Kuśnierz IP: 83.217.66.* 25.09.07, 10:58 obejrzyj sobie na necie jakis film jak norki odzieraja zywcem ze skory, to odechce ci sie kusnierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Kuśnierz IP: *.wlb.vectranet.pl 25.09.07, 19:48 Takich łosi jak Ty powinno się obdzierać ze skóry. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruger Re: Kuśnierz IP: *.redwerk.com 26.09.07, 10:54 Co jest żenadą? To że napisał ci prawdę? Ze wypindrzonych paniuś w futerku nie można niby obrazać prawdą? Ja też to widziałem i odechciało mi się nawet widoku wszelkiego futerka.Zastanów się kobieto nad swoim postępowaniem.Przecież w kazdym cywilizowanym kraju europy noszenie futra to niezły obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Kuśnierz IP: *.wlb.vectranet.pl 26.09.07, 18:30 Jaki znowu obciach??? Jakie futra??? Chciałam, zeby mi uszy od torebki skrócił!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Kuśnierz IP: *.usr.dico.unimi.it 26.09.07, 18:33 To się pytaj o kaletnika/np na placu tuwima/ a nie o kuśnierza kobito. Odpowiedz Link Zgłoś