Dodaj do ulubionych

Zespół muzyczny na wesele

• Gość: emi Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 22:12
      Polecam zespół centralpark niestety namiarow nie mam ale są naprawdę świetni
      • Gość: Młodzi Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 17:46
        Osobiście bardzo serdecznie polecamy zespół Głośna Cisza z okolic Wałbrzycha i Kamiennej Góry. Na prawdę bardzo fajnie grają. Prowadzą wiele konkursów. Mają zróżnicowany repertuar, coś dla wszystkich gości. Grają same hity i przeboje, więc każdy zna wszystkie piosenki. Na prawdę serdecznie polecamy, bo goście świetnie się bawili a do tego niedużo biorą w porównianiu z innymi zespołami. Kontakt do nich to 661763163
        • aniadlezajsk Re: Zespół muzyczny na wesele 28.06.11, 12:06
          Gramy zarówno na wielkich przyjęciach weselnych, zabawach jak i na kameralnych bankietach, czy też innych imprezach okolicznościowych.

Szeroki repertuar (pop, rock, disco) oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia zagwarantuje Państwu i Państwa gościom udaną zabawę.

Gramy tylko na żywo w skladzie 6-osobowym (wokal damski i męski, perkusja, gitara basowa, gitara elektryczna, instrumenty klawiszowe oraz trąbka zespół HEVEN).

Dodatkowo w skladzie 5-os, gramy muzykę estradową oraz jazzową (zespół RLE).

kontakt: 504 211 968

Dojeżdżamy na dalekie odległości.
          demo na maila: muzyk995@wp.pl
          • wokalistka123 Re: Zespół muzyczny na wesele 22.06.14, 17:09
            święta prawda
            przez wiele lat pracowałam z takim palantem który nie potrafił zagrać gamy na klawiszu tylko zamiast grać trzymał na nim łapy albo popielniczke tak tak dokładnie POPIELNICZKE hehe
            ludzie nie mieli pojęcia za co płacili czasem było mi ich totalnie żal ,płacili za obiecaną jakość a dostawali .........szkoda pisać az mi robi sie nie dobrze na samo wspomnienie
            na świecie jest tylu zdolnych ludzi
            a tez całe mnóstwo takich żmij które żerują na czyimś talencie
            dziewczyny nie dawajcie sie !!!
    • Gość: a www.filmowanie.name śluby IP: *.centertel.pl 21.01.11, 22:01
      www.filmowanie.name
    • Gość: Maciek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 22:24
      Jest fajny zespół z Oławy a nazywają się FENIX . Fajnie grają , repertuar uniwersalny , długie bloki a krótkie przerwy i fajne zabawy dla gości . Byłem na weselu na którym grali i wszystko było ok .
      Aha i co najważniejsze nie piją !!! Polecam
      namiary na nich to www.fenixzespol.pl tel. 663 862 504
    • Gość: 1 www.filmowanie.name IP: *.ip.netia.com.pl 26.03.11, 13:58
      www.filmowanie.name
    • Gość: 1 www.filmowanie.name IP: *.ip.netia.com.pl 09.04.11, 13:56
      www.filmowanie.name
      • Gość: Informatyk Re: www.filmowanie.name IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 12:58
        Zainwestuj w pozycjonowanie swojej strony w google. To miejsce służy do umieszczania opini. Ja na taką reklame bym sie nie zdecydował.
    • Gość: gość GŁOŚNA CISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 18:14
      Byłem gościem na weselu gdzie grała ta kapela i powiem,że bardzo mi się podobało!! Dziewczyny z zespołu świetnie śpiewają. Zespół wykonuje utwory disco polo, biesiadne, rockowe, popowe oraz nowości. Dodatkowo gitarzysta wymiata!! Potrafią zabawić gości. Udało mi się zdobyć ich płytę i kontakt 661763163. Słyszałem jak grali i już podpisałem umowę na własne wesele. Polecam.
    • Gość: rozczarowany gość zespół dux z dyskietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 13:23
      Zespół Dux to pseudozespół , który tylko udaje że coś gra wszystkie podkłady są nagrane na mini dyskach , główny wokalista fałszuje i potrafi z ręki zagrać tylko 100 lat i to jeszcze tak że pożal sie boże . Nie dajcie się zwieźć tym że ma ręce na klawiszach bo to pic !!! niekiedy nawet nie chce mu się podłączyć ich do sieci :) Są tak leniwi że nawet nie chce im się zagrać ''idziemy na jednego'' co na weselu się gra , jedynie wokalistka jeszcze coś potrafi i nawet ładnie śpiewa .
      Facet który "śpiewa" jak sobie troche wypije to dopiero fałszuje i w większości zamówionych utworów twierdzi że " tego nie gramy" nie chce im się nawet prowadzić zabaw i konkursów dla gości bo twierdzą że to wiocha ! klienta mają gdzieś !!! Stanowczo nie polecam !!!
      Jak macie płacić kupe kasy dla dyskietkowców to weźcie tańszego dj-a bo oryginalne nagranie przynajmniej nie jest sfauszowane !!!
      • Gość: Pani młoda. Re: zespół dux z dyskietki IP: *.swidnica.mm.pl 30.08.11, 22:25
        Jestem zainteresowana Twoją opinią o zespole Dux.Proszę daj znać gdzie byłeś na weselu i kiedy oni grali.
        • Gość: egon Re: zespół dux z dyskietki IP: *.play-internet.pl 31.08.11, 10:07
          zespół Dux : wokalista i kierowniczek tego zespołu to pijaczyna i cham ktory ma sie za kogos wyjątkowego a tak naprawde to prostak jakich mało , obrabia tylki innym muzykom przedtawiając siebie jako artyste co jest wyjatkowo zenujące on nawet nie rozumie znaczenia tego slowa hehe szkoda mi tylko tych jego wokalistek biedne dziewczyny spiewają za grosze
          • Gość: wokalistka wokalistka o DUX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 12:34
            he he no to smutna i żałosna prawda , ale święta PRAWDA !!!
            • Gość: ewa Re: wokalistka o DUX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 20:43
              Wykonujesz najgorszą robotę na weselu,albo imprezie ,nie mówisz potem trzy dni i zgadzasz się,żeby jakiś palant,który kupił sprzęt za Twoje pieniądze,bo Cię okrawa z nich-z imprez na których śpiewasz wykorzystywał Twój talent do bogacenia się:)!?.I jeszcze zgadzasz się z tym?pisząc że to prawda? Dziewczyno dajesz się wykorzystywać a tym sposobem daleko nie zajedziesz-stracisz głos i zdrowie,a on weżmie kolejną wokalistkę. Jestem wokalistką Wałbrzyskiego zespołu i jestem godnie wynagradzana i szanowana przez członków zespołu,współczuję Ci.Nie dawaj się wykorzystywać.Pozdrawiam.
              • Gość: do Ewy Re: wokalistka o DUX IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 21:07
                żadna wokalistka w Wałbrzyskich zespołach NIE JEST GODNIE WyNAGRADZANA!!!!! znam co najmniej kilku takich jak to nazwałaś palantów którzy tylko dzięki talentowi wokalnemu swoich wokalistek maja jeszcze imprezy ale tego nie doceniają wydaje im sie że sa tacy zajebiści a to g..no prawda pozdrawiam
                • Gość: ewa Re: wokalistka o DUX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 22:28
                  Zgadzam się z Tobą w 100%,kupują sprzęt,ściągają z internetu podkłady a reszta należy do wokali,też znam wielu takich muzyków wałbrzyskich i nie tylko.W moim zespole na próbach sami robimy aranże muzyczne,bo mam prawdziwych wykształconych muzyków ,na żywo dogrywają ,więc wszyscy pracujemy na imprezach,o piciu alkoholu nie ma mowy,a rano podział według zasług-pozdrawiam Cię serdecznie :)
              • wokalistka123 Re: wokalistka o DUX 22.06.14, 16:54
                święta prawda
                przez wiele lat pracowałam z takim palantem który nie potrafił zagrać gamy na klawiszu tylko zamiast grać trzymał na nim łapy albo popielnicznie tak tak dokładnie POPIELNICZKE hehe
                ludzie nie mieli pojęcia za co płacili az mi robi sie nie dobrze na samo wspomnienie
                na świecie jest tylu zdolnych ludzi
                a tez całe mnóstwo takich żmij które żerują na czyimś talencie
                dziewczyny nie dawajcie sie !!!
      • Gość: Muzyk Re: zespół dux z dyskietki IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.12, 18:22
        Witam - zespól DUX owszem gra z dyskietki - podkłady Mp3 - jest wiele zespołów, które używają takiego sprzętu - to nie znaczy, że są gorsze - znam zespół, który grał na żywo pełen full instrumentów i wcale nie było lepiej :)

Dux jest doświadczonym zespołem - Pan, który prowadzi ten zespół może nie jest najmilszy ale robotę wykonuje prawidłowo - i na weselach nie piją :) Prowadzą zabawy i wesele wedle życzenia klienta - także widząc, co niektóre opinie stwierdzam, że co nie którzy chcą tylko uprzykrzyć życie konkurencji!

Ogółem mówiąc ktoś zwyczajnie chce im podłożyć przysłowiową "Świnię" co się udało niestety.

Znam zespół który nie dość, że gra z dyskietek to jeszcze w dodatku wokale ma nagrane i śpiewa z playbacku - a ma najwięcej imprez ! bo ma znajomości ! także jeżeli ktoś nie zna się na muzyce i nie siedzi w branży to nie powinien wystawiać takich tępych komentarzy :)

Pozdrawiam prawdziwych muzyków a nie jakichś pseudoznawców !
        • Gość: Muzyk Re: zespół dux z dyskietki IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.12, 18:24
          Aha - dodam jeszcze, że Pan prowadzący zespół DUX - jest po szkole muzycznej - gra na klawiszach i trąbce - może nie jest Jacksonem ale jest muzykiem - polecam zespół DUX
        • Gość: zespół dux Re: zespół dux z dyskietki IP: *.play-internet.pl 23.08.12, 07:31
          to co napisano na tym forum o zespole dux to święta prawda cóż krytyka boli ... a do autora posta wyżej nie pisz bzdur jaki zespół spiewa wogóle z playbacku przecież to siara jak nic i zaden dobry zespół mający duzo grań nie robi tego nawet z znajomościami nie miałby grań bo nawet laik zauważy ścieme jest jeden zespół światło i dżwięk podajże tam facet tak drze ryja bo nie umie śpiewać normalnie ze czasem nie wyrabia i posiałkuje sie jakimś playbackiem ale robi to sporadycznie pozdrawiam muzyk
          • Gość: Muzyk Re: zespół dux z dyskietki IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.12, 18:17
            Nie - prawda nie boli - bolą głupstwa, które wy tu wypisujecie bo chcecie opinię zepsuć zespołowi DUX

takie forum powinno być kontrolowane - !

Ci co wykorzystują takie TRICKI INTERNETOWE w celu zepsucia opinii innym są żenującymi ludźmi !

Dodam, że to, co napisane było wyżej o zespołach, które jadą z playbacku to prawda - są tacy w Wałbrzychu - masz rację - czasem dośpiewują :) ^^ także bez sensu jest w ogóle taka rozmowa bo ja nie pisze tego po to by się kłócić tylko piszę prawdę a nie komuś chcę zrobić koło tyłka - znam zespół DUX i nie zgadzam się z negatywnymi opiniami

Przypuszczam, że tu chodzi o sprawy prywatne a to forum jest tylko swego rodzaju marionetką
    • Gość: Beata Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.11, 14:29
      Trio Color-600 727 300
      • Gość: KASIA Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 23:48
        Niedawno bawiłam się na weselu przyjaciół w Złotym lasku.Grał zespół RESPECT BAND zWałbrzycha.było wsaniale.Repertuar dla wszystkich gości-młodych i starszych,krótkie przerwy,profesjonalne wocale damsko męskie oraz muzyka,efekty świetlne i dużo wspaniałych konkursów z nagrodami.Wokalistka wychodziła do gości z mikrofonem bezprzewodowym i wspólnie z nią wszyscy śpiewali.Do dziś wspominamy to wspaniałe wesele. Wszystkim młodym parom polecam ten zespół.
    • Gość: gut Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.11, 19:11
      TANGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: polecacz Tutti IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.11, 22:45
        Polecam zespół Tutti.
        mają stronę www.tutti.org.pl
        • Gość: znudzony Re: Tutti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 23:02
          Może być TUTTI.ale więcej życia bo strasznie przynudzacie.a gdzie jakieś zabawy?
    • Gość: mona Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.as13285.net 16.11.11, 18:46
      Witam,ja jak najbardziej polecam zespól minimax band z marciszowa (niedaleko wałbrzycha) ,sa rewelacyjni,oświetlenie ,muzyka po prostu pełen profesjonalizm,ja wziełam full pakiet czyli dodatkowe oświetlenie i tak zwany Elvis show ,koles przebrany za elvisa tak rozbawił gości ze do dzisiejszego dnia to wspominaja,naprawde polecam,warci swojej ceny.pozdrawiam
      • Gość: jurek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 17:43
        minimax band z Marciszowa?Widziałem ten zespół i faceta przebranego za Presleja i wszystko byłoby fajnie,żeby jeszcze śpiewali a nie puszczali orginalne nagrania i z nimi fauszowali,dajcie spokój-nie ściemnaj,za co oni kasę biorą;:)
    • Gość: boba fet Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.centertel.pl 18.11.11, 21:51
      nie kłóćcie sie. jedni wolą orkiestre drudzy zespół. WALTER BAND jako zespół jest dobry. poniżej widziałem że się reklamują. słyszałem na żywo - zagrają nawet Dire Straits MONY FOR NOTHING. a z DJ np sebastian 502 211 152. bawilem się przy nim już 5 razy i zawsze jest grubo.
    • zbynek1964 Re: Zespół muzyczny na wesele 10.01.12, 23:57
      Witam

Zapraszamy na stronę zespołu "Feniks" www.zbynekstudio.com.pl

Pozdrawiam
    • Gość: AMBIENT Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.19.29.lan.EkoNet.info 09.02.12, 18:23
      AMBIENT 100% żywego grania !!! www.ambient.za.pl/
      • Gość: zbychu Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 20:52
        to nie miejsce na twoją reklamę człowieku!
    • zbynek1964 Re: Zespół muzyczny na wesele 13.02.12, 22:52
      Witam

Całkowity koszt to 1850 zł.
      Zapraszamy na stronę zespołu "Feniks" www.zbynekstudio.com.pl

Pozdrawiam
      • Gość: obserwator to test prawdziwy Feniks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 17:33
        No nieładnie tak czyjąś nazwę podpirdzielić myśląc , że ten drugi zespół narobi wam klientów . fenixzespol.pl/index.htm Uwaga to jest prawdziwy FENIKS !
    • Gość: nina Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 13:31
      Byłam ostatnio na weselu na którym grał zespół RESPECT z Wałbrzycha,to wspaniała kapela,profesjonalny wokal wokalistki ,która zabawiała gości wychodząc na parkiet z mikrofonem bezprzewodowym.Grają każdy rodzaj muzyki od standartów po disko polo no i oczywiście wszystko na życzenie bez dodatkowych opłat od gości weselnych.Nie chcieliśmy ich rano wypuścić,bo przy tym zespole można szaleć bez końca.przerwy robili krótkie.Pozdrawiam kapele RESPECT z Wałbrzycha,chętnie zabawie się przy waszej muzyce kolejny raz:)
      • Gość: Zdzichu Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 13:35
        Tak,popieram,są zarąbiści,najlepsza kapela Wałbrzyska:)
    • kalinkaa123 Re: Zespół muzyczny na wesele 03.07.12, 23:51
      zespolpieciolinia.republika.pl/
      www.planujemywesele.pl/15446-pieciolinia
    • Gość: gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.12, 07:27
      tangozwabrzycha.pl/
    • Gość: wałbrzyszanin Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 17.08.12, 18:21
      Widze ,że Pan DJ Jacek z Support fm nie zbyt dobrze przyjmuje krytykę ponieważ próbuje zaspamować już kolejny temat, w którym wyrażam swoją opinię na temat tego co pokazal za profesjonalizm na naszym weselu również usunął film z reklamą swojego zespołu ze znanego portalu internetowego, na którym także ostrzegałem przed korzystaniem z jego usług.
      Jeszcze raz zaznaczam jeśli ktoś trafi na firmę Support FM pojawiająca się również pod nazwą BARTEX P.Jacek B zastanówcie się dwa razy to jest anty DJ.
      • Gość: miki Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.12, 22:04
        jeżel ktoś ma uszy zatkane woskiem a na muzyce zna się jak pinokio to nawet sam Trawolta nie rozbawi takich ludzi a muzyka i prowadzący wesele to zaledwie mały procent dobrej zabawy reszta to goście do pana Jacka mam duży szacunek to prawdziwy profesjonalista
        • Gość: wałbrzyszanin Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 17.08.12, 22:15
          tak to ciekawe -profesjonalista ,czy profesjonalistą nazywa się osoba,która w dniu naszego wesela ustawiła sobie druga imprezę, a na nasza wysłała jakąś nowicjuszkę. Czy profesjonalistą nazywa się osoba, która obiecuje parę podczas pierwszego tańca i nawet nie raczy poinformować że sprzęt do pary mu się zepsuł. Na koniec czy profesjonalistą nazywa się człowiek,który ma zabawiać towarzystwo podczas wieczoru grami i karaoke wyłącza muzykę na 0,5h by podłączyć sprzęt do rzutnika ,a na końcu się okazuje ,że ludzie maja śpiewać z pamięci narzucony jeden kawałek"czerwony jak cegła" bez innego wyboru. Proszę mi uwierzyć ja naprawdę mam porównanie i to co było na naszym weselu to nawet komentowała obsługa na drugi dzień ,że gorzej trafić nie mogliśmy ...
          • Gość: do wałbrzyszanina Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.play-internet.pl 18.08.12, 07:23
            a ja mam pytanie : jak to sie stało że wzięliście na najważniejszy dzień w życiu kogoś takiego jak ten dj Jacek? przecież wszyscy w srodowisku wiedzą co to za człowiek tragedia !!1
            • Gość: wałbrzyszanin Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 18.08.12, 09:40
              no niestety przebywaliśmy za granicą i został nam on polecony przez innego rzekomo dobrego DJa ,który już nie miał terminu wolnego ,do tego jak byliśmy u fotografa i powiedzieliśmy kto u nas będzie grał powiedział ,że to dobry wybór bo to najlepszy DJ w Wałbrzychu do tego cena jaką nam powiedział za tą usługę przemawiała za tym ,że siłą rzeczy powinien to być ktoś przynajmniej dobry.
    • grupagrafiti Re: Zespół muzyczny na wesele 07.05.14, 22:40
      Witam serdecznie .
      Mam przyjemność przedstawić Państwu ofertę mojego zespołu dotyczącą oprawy muzycznej wszelkiego rodzaju imprez okolicznościowych np. wesel lub jubileuszy jak również dancingów , balów sylwestrowych oraz imprez firmowych i integracyjnych .
      Doświadczeniem zespołu jest wiele lat obsługi różnego rodzaju imprez w restauracjach i lokalach na terenie Wałbrzycha i okolic . W związku ze zmianą miejsca zamieszkania od tego roku postanowiłem rozpocząć działalność muzyczną na terenie Wrocławia oraz okolic co nie wyklucza również imprez wyjazdowych na terenie nawet całego kraju . Grupa Grafiti to typowy cover band tzn. że gramy utwory znanych wykonawców zarówno polskiej sceny muzycznej jak również światowych gwiazd estrady . Repertuar na którym bazujemy to głównie utwory z gatunku ; pop , rock , dance , disco , klasyka lat 70 , 80 , 90 oraz najnowsze utwory znane z radiowych list przebojów Repertuar zawsze dobieramy do osób bawiących się , nie korzystamy z żadnych schematów i gotowych zestawów , zawsze gramy spontanicznie i inaczej niż większość zespołów . Wiele naszych aranżacji zupełnie odbiega od standardowych wykonań , przez co wyróżniamy się z tłumu typowych bandów działających na naszym rynku .Skład zespołu w zależności od potrzeb i życzenia naszych klientów jest poszerzany o dodatkowych wokalistów lub instrumentalistów , jednak stałą grupę tworzą 3-4 osoby , które posiadają doświadczenie oraz przede wszystkim pasję do muzyki .
      Zapraszam również na naszą nową stronę internetową www.grupagrafiti.pl.tl , gdzie znajda Państwo więcej informacji o zespole . W razie jakichkolwiek pytań proszę również o kontakt e-mail grupagrafiti@o2.pl lub pod numerem telefonu 530 790 613
      • 0lena14 Re: Zespół muzyczny na wesele 10.05.14, 18:44
        witam
        własnie wysłuchałam z narzeczonym Państwa demo
        Nasza uwaga zmiana wokalistki konieczna
        pozdrawiamy
        • grupagrafiti Re: Zespół muzyczny na wesele 20.06.14, 00:33
          Witam .Dziękuję za uwagi . No właśnie jedną już wymieniliśmy :) Nowe demo oraz filmiki z imprez do zobaczenia już w lipcu . Pozdrawiamy .
    • nightlight1 Re: Zespół muzyczny na wesele 27.10.15, 10:32
      polecam zespół muzyczny Night Light;
      profesjonalny zespół na wesele w Lublinie, czy Warszawie:
      www.zespol-muzyczny-nightlight.pl/
    • wesele-slub Re: Zespół muzyczny na wesele 20.08.16, 07:40
      Poszukując zespołu muzycznego na wesele czy DJ'a warto skorzystać z katalogów firm ślubnych, tam ogłasza się najwięcej firm www.wesele-slub.com/katalog-firm/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka