Gość: Grzesiek IP: *.gprs.plus.pl 24.01.08, 20:07 Witam Kto w Walbrzychu wykonuje ten zabieg w sposob nie meczacy dla pacjenta? Pytam w sprawie mojej kolezanki ktora zle znosi te zabiegi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dietetyk Re: Gastroskopia IP: *.wlb.vectranet.pl 24.01.08, 20:57 Nie ma potrzeby stosować takich dziwnych badań, wystarczy zastosować dietę jarską a funkcje organizmu wrócą do normy. Ważna też jest właściwa postawa psychiczna przy rozwiązywaniu swoich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeisek Re: Gastroskopia IP: *.gprs.plus.pl 24.01.08, 21:06 Przestan pajacowac lub tez robic z siebie klauna naigrywajac sie z chorych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dietetyk Re: Gastroskopia IP: *.wlb.vectranet.pl 24.01.08, 21:17 Dzieciaku niewiele z tego zrozumiałeś bo za krótko na tym świecie żyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Gastroskopia IP: *.gprs.plus.pl 24.01.08, 21:39 Co ty sie tak denerwujesz, masz zla postwe psychiczna, jak bedziesz mial wlasciwa to twoj problem zniknie. I przejdz na diete jarska to twoje zdenerwowanie zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józio Re: Gastroskopia IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.08, 19:05 Liczcie na lekarzy a się przeliczycie zdrowotnie i finansowo. W każdej dziedzinie tak jak i zdrowotnej należy liczyć tylko na siebie poprzez zdobywanie wiedzy której obecnie nie brakuje. Każdy zawód jest tylko związany z zarabianiem pieniędzy. Jest to rzecz prosta ale nie zawsze zrozumiała, zwłaszcza jeśli chodzi o pewne zawody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: Gastroskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 21:31 Sama miałam to robione i powiem szczerze że nie ma na to sposobu ani lekarza, aby znosić to lżej, zależy to bardzo od samego pacjenta, jeśli się dostosuje do wskazań badającego. Słyszałam że Szklarz jest najlepszy w tym, mnie też to robił. Jeśli będzie postępowała zgodnie ze wskazówkami, będzie szybko i bezboleśnie. U mnie było wcale nie najgorzej, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Gastroskopia IP: *.gprs.plus.pl 24.01.08, 22:38 Dr Szklarz. Szybko i fachowo. Boleć, nie boli, trochę nieprzyjemne, ale wytrzymasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jevick Re: Gastroskopia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 13:53 hm..powiem tak-warzywka szcegolnie surowe znaczaco pogarszaja wiec dietetyku-lecz sie sam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alusia Re: Gastroskopia IP: *.sattom.pl 25.01.08, 19:31 człowiek potrzebuje rady a wy się kąsacie jak żmije i udawadniacie swoje racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józio Re: Gastroskopia IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.08, 20:07 Alusiu jesteś kochaną żabcią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eljot Re: Gastroskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 22:59 Popieram .Jak się ma do czynienia z doktorem Szklarzem, to człowiek dochodzi do wniosku, ze życie ma sens. Jest to jeden z ostatnich lekarzy, który poważnie traktuje pacjenta, widzi w nim człowieka i chce mu pomóc. Na drzwiach jego gabinetu ( w szpitalu ) jest przyklejona nalepka - " nie biorę" i jest to to prawda, a nie pusty, obłudny gest, mający poprawić samopoczucie , tych co biorą , a udają, ze nie biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djik Re: Gastroskopia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.08, 16:55 Czy ktoś ma jakies namiary na dr Szklarza? Gdzie przyjmuje, nr telefonu...Pilne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AR Re: Gastroskopia IP: 83.12.74.* 09.03.08, 21:50 Ja robiłem u dr Kondusz- Szklarz w Medicu- zadzwoń 74 8414444 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Gastroskopia IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.08, 22:32 Dietetycy nie se wsadzą rabarbar w tyłek i nie filozofują. Jak ktoś musi zrobić badanie to niech robi. Polecam dr dr Hardyń-Luteńko, Jaremko, Szklarz. Do wyboru i na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś