Dodaj do ulubionych

Terror w Chełmnie?

IP: 81.210.32.* 10.09.06, 19:07
Czy widzicie co się dzieje w Chełmnie? Dlaczego tak jest? Jest, bo nie
potrafimy zareagować! Nie chodzi mi o indywidualną interwencję. Tak chwalimy
sobie zachód o porządek. Może sami wreszcie zaczniemy dzwonić na policje
jeszcze przed tragedią, w momencie jak widzimy, że coś jest nie tak. Nie
traktujmy tego jak donos na litość! Po to jest policja!! Są anonimowe
telefony jeśli ktoś sie nie chce zidentyfikować. Poza tym nikt nie musi
podawaćć swoich danych przy zgłaszaniu. Nie dajmy się sterroryzować jakimś
szaleńcom, bo niedługo nie wyjdziemy po 19.00 na żadną imprezę ani na spacer
ani na randki.
Obserwuj wątek
    • Gość: ztz Re: Terror w Chełmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 19:15
      Po to są komórki i telefon 112!!! Masz racje Kasiu.
    • Gość: Kasisko Re: Terror w Chełmnie? IP: 81.210.32.* 10.09.06, 19:23
      Dziękuję. Juz mnie denerwuje ta bezkarność..... I dołuje ta bezradnść... :(
      • destiny19 Re: Terror w Chełmnie? 10.09.06, 19:29
        "trzeba cos z tym zrobic",sorry ludzie potrafia tylko tak mowic........
        • Gość: Kasisko Re: Terror w Chełmnie? IP: 81.210.32.* 10.09.06, 19:34
          Masz rację. Ilekroć sięgam po komórkę, gdy wkurzaja mnie "te luje" co chleją
          bezkarnie w parkach, i dzwonię na policje to znajomi i rodzina patrzą na mnie
          jak na trendowatą. DOŚĆ MÓWIĘ! Dzwońcie, bo nas zaszczują!
          • Gość: On sam Re: Terror w Chełmnie? IP: 80.51.54.* 10.09.06, 21:00
            Zle się dzieje, nalbezpieczniej było wczoraj na meczu Chełminianki - ludzie
            prali sobie pyski, a policja ( 3 radiowozy ) stały i przyglądały się - BEZ
            ZAINTERESOWANIA I INTERWENCJI!!!!
    • Gość: Kasisko Re: Terror w Chełmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 08:33
      Zgadzam się również z tym, że naszej policji to równiez brak do zachodu... Ale
      wystarczy jakaś reakcja natychmiastowa nawet na małe incydenty. Trzeba zabić
      zło w zarodku. Policja faktycznie potrafi szczycić się albo wielkimi aferami
      albo osiagnięciami w małych kradzieżach lub bójeczkach. Nie rozumiem tez faktu
      braku patroli w weekendy na ulicach gdy najwięcej "lujostwa" i "wandali"
      pojawia się na naszych ulicach.... Takie koło zamknięte... I to mnie bulwersuje!
      • Gość: netykieta Re: Terror w Chełmnie? IP: 81.210.32.* 11.09.06, 16:33
        I tu mozna rozpoznać 2 przypadnki : pierwsze - policja boi sie bosie boi ( co
        niepowinno0 miec miejsca) bądz (drygi przypadek ) boi sie interweniowac bo
        uderzy jakiegoś zbira , dajmy na to postrzeli , i jeszcze policjant zostanie
        oskarżony przez gnoja , i mu zostaną postawione zarzuty a nie zbirowi któego
        miejsce powinno być za kratkami/ takie niestety jest nasze polskie prawo / pis
      • Gość: gość Re: Terror w Chełmnie? IP: 81.210.32.* 11.09.06, 23:19
        Hmm czemu odrazu mowa o zachodzie bo co pogadsze panstwo a moze trzeba brać
        przyklad ze wschodu ? Jakis czas temu leciał czas o Manifestacjach , meczach w
        Moskiwe ... I co Po 1) do Grupy kibiców którzy zachowuja sie agresywnie ..
        zostaje wydane Polecenie ... ze ze 3 minuty wchodzi odział specjalny .. i ze
        jesli nie opuszcza terenu i nie poloza sie na ziemi to zostaja na wlasne
        ryzyko. No i po tych 3 minutach wpada brygada SPECNAZU ( nie wiem jak to sie
        pisze poprawinie ) i jest rzeznia .. paluja , kopia , strzelaja z gladkolufówek
        do pseudokibicow... i nie ma pierd*** w kulki albo rybki albo akwarium. Tak
        samo jest z manifestjaciami np. Parady równosci ( dosyc popularne w
        polsce ).Jak kazdy wie rosja jest krajem prawoslawnym i tam tej wiary bronia ..
        Specnaz dostaje rozgaz .. wrzuca granaty , gazowe , bądz łzawiace .. i paluje
        wszystkich uczestnikow ... I tak powinno byc w POLSCE ... i zero pierd** sie z
        dzieciakami w kapturach !!! . I do Naszej Policij Jesli Macje ,, nie na darmo
        nosicie pałki !!
        • Gość: teddy Re: Terror w Chełmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 00:47
          popieram w 1000%.
    • Gość: xxx Re: Terror w Chełmnie? IP: 80.51.54.* 11.09.06, 17:04
      taka prawda powinno sie wszystkich szczunów pozamykać, nie ucza sie, to glównie
      wina ich rodziców, biora narkotyki chleją itd itp
      • Gość: Kasisko Re: Terror w Chełmnie? IP: 81.210.32.* 11.09.06, 19:28
        Często jest jednak tak, że to my biernie się temu przyglądamy.... I niestety
        słuszna uwaga - POLICJA SIĘ BOI! Niby też ludzie, ale nikt ich do policji siła
        nie zaciagał. Powinni wiedzieć na czym ich praca polega. Może jakiś municypalny
        wypowiedziałby sie jak to jest?? Sama jestem ciekawa.
        • Gość: netykieta Re: Terror w Chełmnie? IP: 81.210.32.* 11.09.06, 21:17
          No własnie drogi panie policjancie, czemu nie interweniowaliście na stadionie
          tylko czekaliście az sami sie powybijają?
          • Gość: POLONISTA Re: Terror w Chełmnie? IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.09.06, 21:26
            Tak nic nie mowiac to gdyby nie wasz jeb** i nachlany "piknik" gdy by siedział
            cicho z pizd* i by sie nie zucał to by było spokojnie !! ale to ze pierwszy sie
            zucił to teraz miejcie pretensje do niego !! A co do policji to byliscie
            meeeeeega smieszni !!! <lol2> HWDP !!!
            • Gość: ;/ Re: Terror w Chełmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:03
              debilu zabilisicie kolesia. mam nadzieje ze po tym poscie dotrze policja chociaz
              do ciebie
              • Gość: :) Re: Terror w Chełmnie? IP: 80.51.54.* 12.09.06, 00:44
                nikt nie został zabity, trochę pokory, robicie tym krzywdę rodzinie zmarłego :(
                facet upadł na krawężnik , są świadkowie zdarzenia! ludzie kochani jak plotka
                rodzi plotkę , szczęście że nie wszyscy są tacy , NIE BYŁO MORDERSTWA, chociaż
                zgodzę się z tym że podczas meczu na stadionie policja nie pokazała się z
                najlepszej strony !!!
            • Gość: rzucający Re: Terror w Chełmnie? IP: 80.51.54.* 13.09.06, 03:09
              "Zucił" piszemy przez "rz", tumanie...
    • Gość: Kasisko do gościa Re: Terror w Chełmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 08:47
      Zgadzam się z Tobą. Niestety faktów ze wschodu nie znam... Ale dzięki Tobie juz
      wiem, że tylko w Polsce policja nie potrafi sobie dać rady. A może by tak
      policja nosiła kominiarki skoro tak się boją? Jak brygady antyterrorystyczne?
      Ostatnio widziałam patrol policji na rynku w Chełmnie i przechodzili koło
      słynnych "pijackich ławek". I co? I nic? Przeszli. A może to było
      tylko "Spacerkiem po Chełmnie"?
      • Gość: disguise Re: Terror w Chełmnie? IP: 80.51.54.* 13.09.06, 12:22
        W polsce nie tylko policja jest nieudolna...cała władza..i niech tak dalej sie
        dzieje jak sie dzieje to beda qrwa z ukrainy ludzi do pracy ściągać.A policja
        owszem interweniuje kiedy sie jakis piesek zesra na chodnik..50 mandacik..mam
        nadzieje ze panowie policjanci przeczytaja sobie ten watek bo dobrze im to zrobi..
    • Gość: Fani Małysza Re: Terror w Chełmnie? IP: 81.210.32.* 13.09.06, 15:40
      I prosze koleś sie loguje z bydzi opowiada jak to wp*****lili gościowi i
      wystarczy dostawce sprawdzić, IP i pogaduszka z klientem w mały pokoiku. Ale
      jedyne co potrafią zrobić policjanci w Chełmnie z komputerem to w skoki Małysza
      grać. No chyba że syn albo kto z rodziny w domu pokaże o co tu chodzi :)
    • Gość: Kasisko Re: Terror w Chełmnie? IP: 81.210.32.* 13.09.06, 17:00
      I do tego dążę również. Może jakaś współpraca z policją? Przecież nie maja oczu
      wkoło....
      • Gość: On sam Re: Terror w Chełmnie? IP: 80.51.54.* 16.09.06, 08:28
        Dlaczego tak jest, sami sobie odpowiedzcie. System w kraju jest do dupy.
        Rodzice zapieprzają po 10-12 godzin, aby utrzymać dom. Po pracy mają doś, bo
        musi odpocząć aby jutro znowu zapieprzać. Brak czasu dla dzieci.
        Ich dzieci zaczyna wychowywać ulica, albo telewizja z tą pokazywaną ciągle
        agresja,jeszcze inni rodzice chcą aby szkoła im dzieci wychowała.Jedna wielka
        totalna bzdura.Dopóki w tym kraju będzie kilka kategorii ludzi i ktoś z
        rządzących nie pie..ie się w głowę to będzie coraz gorzej. Jesteśmy na
        dobrej drodze do samozagłady. W obecnych czasach rodzina to tylko puste słowo,
        każdy goni w swoim kierunku - tylko kogo goni i po co? Nie ma to chyba sensu!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka