Gość: elficzka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.02.08, 15:07 Mam pytanie do osób piekących drożdżówki - co robicie, żeby wam się nie zapadał środek ciasta pod owocami?? Ja mam zawsze klapnięty środek, a niedlugo znowu lato i świeże owocki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziuta Re: do pieczących ciacha drożdżowe IP: *.wlb.vectranet.pl 26.02.08, 15:14 ja do środka wsadzam zdjęcie osoby której nienawidzę, np szefowa. zawsze sie udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do pieczących ciacha drożdżowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 20:43 jak zwykle głupia odpowiedz:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IA Re: do pieczących ciacha drożdżowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.02.08, 20:56 Mądrzejszych odpowiedzi możesz spodziewać sie na forum kuchnia. Tam i... nie zaglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: do pieczących ciacha drożdżowe IP: *.wlb.vectranet.pl 26.02.08, 21:16 Musisz posmarować ciasto roztrzepanym białkiem, wtedy nie tylko nie będzie się zapadało ale nie będzie też zakalcowate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elficzka Re: do pieczących ciacha drożdżowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.08, 08:54 dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś