Gość: TSC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 11:01 Miłośnikom władz miasta i innym nieszczęśnikom polecam oglądanie dziś w TVN24. „ dnia na żywo” (18 Kwiecień 2008) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Norma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 11:06 Jak zawsze głośno w negatywnym tonie. A jakże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (!) Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 11:55 Tragikomedia polega na tym, że wielu z tych nieszczęśników, głosowało na swoich katów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony TSC won z forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.08, 12:41 ktoś kto się ustawicznie podpisuje TSC non stop przedstawia nasze Miasto jako syf w każdym obszarze,w każdej sprawie i zawsze. Nie masz prawa pisać o swoim mieście tylko źle. Won z forum!!! Jesteś nieudacznikiem który nie tylko ,że sra we własne gniazdo,to jeszcze nie umie,nie potrafi nic konstruktywnego zrobić. Taka forumowa wesz. Dlatego won z forum,albo się przedstaw. Imię i nazwisko.A potem możemy gadać ewentualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony na maxa Re: TSC won z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 14:44 i co jeszcze buraku pastewny ? Won i co ? Ty gnojku bedziesz decydowal kto zostaje a kto ma spadac? A kim ty weszko jestes ? To forum to od zawsze przytulisko kmiotow, autoreklamiarzy i sfrustrowanych gnojkow. Jest dokladnie tym czym jest to miasto. dnem iszescioma metrami gówna pod nim.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek to spieprzaj z tego gówna palancie.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.04.08, 14:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyderca Re: TSC won z forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.08, 22:36 Gość portalu: wkurzony na maxa napisał(a): > i co jeszcze buraku pastewny ? Jajco. Stul pysk pajacu na gumie spod tego samego ip co twój idol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: TSC won z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 15:20 Gość portalu: wkurzony napisał(a): > ktoś kto się ustawicznie podpisuje TSC non stop przedstawia > nasze Miasto jako syf... < ------------------------------ Dała ci debilu Bozia zacięcie pieniackie nie marnuj go. Napisz poemat na cześć aromatu goowna, nędzy i uroków miejskiego syfu . Idź do ratusza , odczytaj to dzieło przed bezdomnymi i protestującymi tam rodzinami a przyjaźń Bartolika masz gwarantowaną. Jak ocenią cię inni słuchacze zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: TSC won z forum 19.04.08, 09:30 Bravo! Bravissimo! Pięknie. Zapomniałeś tylko ośle bez szkoły, że to miasto właśnie takie jest. Proponuję zmienić okulary z różowych na korekcyjne i przestać palić cokolwiek tam hodujesz w przydomowym ogródku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szambelan wynocha z ratusza !!! IP: *.wlb.vectranet.pl 18.04.08, 15:22 wynocha prezydenci ze stołków! ponad 4 lata "rządów" i nic nie idzie ku lepszemu! co wy prezydenci wyprawiacie z tymi rodzinami ??? ci ludzie traktowani są jak śmiecie! tępieni jak robactwo! BOŻE!!!!!! w W-chu jest mnówstwo pustostanów dlaczego do tej pory nikt! z rządzących nie zrobił z tym porządku? niedopuszczalne jest traktowanie w taki sposób całych rodzin! tam są dzieci i kobiety w ciąży !!! łamane są tu prawa człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Pigwa Re: wynocha z ratusza !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 15:29 I co ty nato debilu "wkurzony"?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renegat Re: wynocha z ratusza !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.04.08, 15:54 Prawa Człowieka ? - Prawa takie, władza uznaje i owszem, ale tylko w przypadku ludzi ze świecznika partyjnego lub koscielnego. Trafić na świecznik, można poprzez służlczość ( na krótko bo takich jest więcej) albo poprzez sprzeciw ( też na krótko bo długo sam(a) w tej pozycji nie wytrzymasz). Człowieka biernego władza redukuje do roli zwierzęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wynocha z ratusza !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.08, 23:36 ten nasz prezydent to nieporozumienie on sie nadaje na salony a nie do miasta z problemami. Ludzie dlaczego takich nieudacznikow wybieracie. teraz macie za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.gprs.plus.pl 18.04.08, 15:46 przeciez bartolik to najglupszy urzednik na calym dolnym slasku handluje mieszkaniami i dlatego zabiera je biedniejszyn zeby kolesi zadowolic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna szok IP: *.wlb.vectranet.pl 18.04.08, 17:23 szok szok szok i jeszcze raz szok! co ten Bartol wyrabia? oglądałam dziś tvn24 i uważam, że to przegięcie ze strony urzędasów! prokuratura powinna się tym zająć w tvn24 dłuższa relacja w sobotę o 20.10 Prosto z Polski ... z Wałbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: szok IP: *.centertel.pl 18.04.08, 17:56 TSC jak mniemam, drazni fakt jakosci wykonywanej przez wladze miejskie pracy. Dzieki nim nasze miasto wciaz potrafi zapracowac sobie na opinie syfu w calym kraju. Ale przeciez UM zadbal o takie ladne logo miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
wielgus71 TSC ma racje 18.04.08, 18:18 Pamietam jak dzis czas przedwyborczy... dobrym slowym i szyderstwem, kpina i rzeczowymi argumentami przekonywalo kilku myslacych - w tym TSC - zeby opamietac sie i wyp... z ratusza Ksiecia Rumunskiego. Ale nie. Sypnal Piter glupiej tluszczy garsc kolorowych szkielejk na przesunietych z czerwca na wrzesien Dniach Walbrzycha - i tluszcza bezrozumnie polaszczyla sie na kolorowe, idiotyczne i niedorzeczne obietnice wielkiego dobrobytu w miescie powiatowym, z obwodnica, z cudnym, zadaszonym srodmiesciem.... Kruczkowski sam sie nie wybral - walbrzyszanie go wybrali. A swoja droga jakimz ..... (kazdy sobie wstawi co chce) trzeba byc, zeby wypier... na bruk kobiety w ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: TSC ma racje IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.08, 20:56 POPIERAM ...W 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda! Re: TSC ma racje IP: *.wlb.vectranet.pl 18.04.08, 20:56 Wielguś piszesz prawdę, TSC również ... uważam, że Prokuratura powinna zająć sie Bartolikiem! nikt nie ma takiego prawa aby zabrać komuś dostęp np do WODY PITNEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 18:19 No to tylko patrzeć jak wydadzą znaczki pocztowe i wybiją monety z "logo" Wałbrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 19:38 Ciekawe co na to wszystko kruczek znajac go to w poniedzialek zrobi konferencje i powie ze to wszystko brudna kampania polityczna, nagonka na niego, tylko juz nie przez Rosiakow tylko przez biednego Rysia Nowaka, chyba Nowak jego kolega partyjny chce go wygryzc ze stolka, a tak w ogole to brawo Ryszard jestes wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 19:47 Może coś przeoczyłem, ale w żadnym materiale nie widziałem żadnego przedstawiciela kościoła hierarchicznego,może ktoś wie czy kościół udzielił jakiejś pomocy ciężarnym i dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 19:57 Tak czy owak winny Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.wlb.vectranet.pl 18.04.08, 20:02 Nie przesadzajcie z ta krytyka tak naprawde to te kobiety zlamaly prawo znam rodzine ktora jest tez w bardzo trudnej sytuacji i cierpliwie czeka nawet na male lokum,a wlasnie tacy ktorzy uwazaja,ze im sie wszystko nalezy robia cyrki i zamieszanie.Latwo zyje sie na koszt innych bo takim kobietom samotnie wychowujacym dzieci wszystko sie nalezy.Nie biora slubu bo po co bo wiedza,ze im sie da bo biedne niby samotne.Wiem jedno czlowiek naprawde biedny jest honorowy.Jak szly z facetem do lozka bez zabezpieczenia to powinny wiedziec jakie beda tego konsekwencje szkoda mi tylko dzieci bo musza placic za bledy doroslych.Nie mowcie mi tez,ze nie ma pracy bo jak ktos bardzo chce normalnie zyc to ja znajdzie.Tylko po co skoro mozna dostac za darmo kosztem wszystkich podatnikow.Ja rozumie pomoc,ale tam gdzie rzeczywiscie jest naprawde potrzebna.Nie bronie wladz bo tak naprawde to mnie nikt tam nie interesuje na nikogo nie glosowalem i nigdy nie bede wiem jedno ja musze sam zadbac o siebie bo nikt mi nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krwiec Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.wlb.vectranet.pl 18.04.08, 20:54 fakt, zajęły bezprawnie pustostany, pomijam fakt, że syfilis totalny panuje w tych pustostanach jakie mamy w Wałbrzychu. Do zasiedlenia pozostaje jeszcze wiele mieszkań równie zdewastowanych, czy miasto tego nie widzi? dlaczego nie remontuje i nie przydziela zgodnie z listami? Lepiej wypieprzyć kobiety i dzieci na bruk i zająć już lokaliki wyremontowane? poza tym te rodziny nie mieszkają tam od wczoraj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.08, 20:59 Przesadziłeś troszeczke ...albo lubisz prowokowac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 21:26 Gość portalu: Gosc napisał(a): > Latwo zyje sie na koszt innych bo takim kobietom samotnie wychowujacym > dzieci wszystko sie nalezy. --------------------------------- Niedorobiony baranie, Te kobiety to żony i matki, czyli zwyczajne rodziny, które płaciły za prąd i wodę ze swojej a nie twojej jełopie kieszeni a ich marzeniem jest płacić legalny czynsz za opuszczone mieszkania , które zajęli. Pustostanów jest w tym mieście od jasnej cholery i nie te biedne dzieci czy ich rodzice są wrogiem publicznym ale Bartolik i jemu podobni, żyjący na Nasz koszt a w zamian czyniący wszystko, by unicestwić to miasto wraz z jego mieszkańcami. Przyjrzyj się w co zamieniają domy pod swoimi rządami. video.google.pl/videoplay?docid=4915077391180636145 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.08, 22:42 Gość portalu: Gosc napisał(a): > Wiem jedno czlowiek naprawde biedny > jest honorowy. A znasz stare przysłowie góralskie? "Co ci po honorze, kie pusto w komorze" Albo inne - Nadzieja w Bogu, w torbie syr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.08, 20:10 www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=Prasa&show=5750 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasz wałbrzych Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 21:08 Popieram w 100 procentach. Z tych co głodują to może z trzy rodziny mają poodcinane media. Nowak to populista i zawsze jest tam gdzie są kamery. Zresztą sam siedział to może jemu jest łatwiej zrozumieć tych którzy łamią prawo które on sam uchwala. Ewidentnie wychodzi na to że powinny być jakieś ograniczenia w doborze radnych. Radny to człowiek który powinien mieć jakieś kompetencje a przedewszystkim powinien wiedzieć co uchwala. Ja czekam na lokal od trzech lat i czekam cierpliwie. Przecież Ci ludzie mają wyroki eksmisyjne to o czym my tu mówimy. Ci co łamią prawo są cacy a porządni ludzie czekać. Z tego co się pisze to w Wałbrzychu takie rodziny jak te które teraz głodują zajęły samowolnie 360 mieszkań więc ktoś powinien zrobić z tym porządek. Jak się będzie wiedziało że przy samowoli zostaną odcięte media to ograniczy to liczbę tak zajętych lokali. Ludzie przejrzyjcie wreszcie na oczy te mieszkania mogły by trfić do tych którzy czekają na nie cierpliwie. Jedni mogą inni nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 21:33 Gość portalu: nasz wałbrzych napisał(a): >takie rodziny jak te > które teraz głodują zajęły samowolnie 360 mieszkań więc ktoś > powinien zrobić z tym porządek. --------------- Wypisz im skierowanie do krematorium to szybciej dostaniesz mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: O Wałbrzychu znów głośno 18.04.08, 23:53 A jeśli wśród tych 350 mieszkań kilka(dziesiąt) zajętych nielegalnie jest z powodu braku innej alternatywy dla tych uczciwie i długo czekających ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 11:46 wladyslaw_grabski napisał: > A jeśli wśród tych 350 mieszkań kilka(dziesiąt) zajętych nielegalnie jest z powodu braku innej alternatywy dla tych uczciwie i długo czekających ? < ---------------------------------- Zapewniam cię, że te 350 mieszkań zostało zajęte właśnie z braku innej alternatywy a losy zarówno uczciwych jak i nieuczciwych niech drąży łby i sumienia tych, którym "władza" odebrała rozsądek i resztki człowieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 20:47 Przedstawiciele kościelni zaangażowali by się w tą akcje gdyby wiedzieli że będą zbierać na tace,bo tak to im się przeciesz nie opłaca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 20:48 Prezydent po raz kolejny spękał przed mediami. Kiedy doczekamy się zmiany Prezydenta w tej gminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.04.08, 20:54 Mój Boże ten Bartolik to zwierze nie człowiek !!! Ludzie nigdy niegłosójcie na PiS teraz widać cała prawde co to za ludzie , wszyscy w tym PiSe to karierowicze bez sumienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do roboty! Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 20:59 Na wielu innych forach większość potępia bezrozumnych w ciąży bez mieszkania i wskazuje, że dlaczego im się należy a wielu musiało swoim sprytem, wykształceniem i ciężką pracą dochodzić do mieszkań. Wskazuje się też na brak mężczyzn i popiera działanie władz. Na naszym forum wielki alarm ale to nieudaczniki wspierają nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.08, 21:02 Brak mężczyzn...:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 21:22 Bartolik to zwierze ludzie - on ma rację, on broni prawa o czym wy piszecie. Trzymam się daleka od partii politycznych ale tym razem muszę przyznać mu rację. Wolę zagłosować na Bartolika niż na Nowaka a różnica między nimi jest taka że do Bartoli to człowiek wykształcony a Nowak to burak bez szkoły lansujący się w mediach - niestety dzisiaj w Wałbrzychu jest moda na Nowaków więc nie ma się co dziwić że to miasto wygląda jak wygląda. Oczywiście z jednym się zgadzam Kruczkowski którego Nowak wspiera jak może w tej kwesti jak i w wielu innych nie miał nic do powiedzenia. Ale jest prezydentem bo tacy jak Nowak kazali na niego głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.eranet.pl 18.04.08, 21:28 z jednej strony jest mi żal tych kobiet ... ale coż może nasze wałbrzyskie "szefostwo" ... są przepisy których oni sobie nie wymyslili a których musza sie trzymać i według których postępować .... a te kobiety ... dziecko za dzieckiem, gdzie mają rozum i czy myślą o przyszłości tych dzieciaczków? skoro już teraz nie maja im co dac jeść! poza tym wyciągają miesiecznie ładną kase z zasiłków rodzinnych,pomocy społecznej przy czym nie płaca za nic ! ofert pracy teraz jest narawdę sporo ale przecież te Panie nie pójdą pracować za 800-1000zł !!! ja sama cięzko trałam zeby zarobic na studia bo rodzicom sie nie przelewało... teraz mam posadke państwową za 1200 zł miesięcznie, mam dziecko, mieszkanie, opłaty i nie jest lekko nie otrzymje pomocy z mopsu, nie otrzymuje zasiłku rodzinnego bo za DUZO ZARABIAM ale nie użalam się !!! jak jest okazja staram sie dorobic no i przede wszystkim wiem ze nie mogę sobie pozwolć na drugie dziecko choc bym może chciała. PS. NIE TWÓRZMY SPOŁECZEŃSTWA PATOLOGICZNEGO, ŻĄDNEGO POMOCY OD PAŃSTWA nie dajac nic w zamian !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 21:35 Chyba ktoś ci kazał to napisać skoro zarabiasz 1200 zl opłacasz wszystko i stać cie na Internet z ery, ciekawe kto cie sponsoruje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikary Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 21:40 Gość portalu: ja napisał(a): >...ja sama cięzko trałam zeby zarobic na > studia bo rodzicom sie nie przelewało... teraz mam posadke państwową > za 1200 zł miesięcznie, mam dziecko, mieszkanie, opłaty i nie jest > lekko nie otrzymje pomocy z mopsu, nie otrzymuje zasiłku rodzinnego > bo za DUZO ZARABIAM ale nie użalam się !!! jak jest okazja staram > sie dorobic no i przede wszystkim wiem ze nie mogę sobie pozwolć na > drugie dziecko choc bym może chciała. _____________________________________________ Chłopie to jest forum a nie konfesjonał ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikary Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 21:44 Znaczy się wolałbym ,żebyś była chłopcem... tititi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monalita2007 Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 14:35 POPIERAM PANIĄ W 101% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.eranet.pl 18.04.08, 21:52 ... nie chce mi się z Wami gadac... jedno jest pewne DO ROBOTY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 22:53 Jeszcze jedno akurat z osób które pokazywano w telewizji znam jedną z pań. Poderwała chłopaa co to z inną panią już miał piątkę dzieci a że chłopina jurny to i jej dzieciaka zrobił. Oczywiście życie sobie poukładali ale mieszkania nie mieli więc zajęli samowolnie bo co tam koleżanka powiedziała że i tak jej nic nie zrobią a poczeka to dostanie to które zajęła. A tu taka niespodzianka brawo Bartolik brawo urzędnicy niech wszyscy mają takie same prawa w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyanin Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.08, 23:25 k..a tyle samochodów stoi na ulicy, aco wsiądę do jednego (może być stary) od dzisiaj on jest mój przecież za paliwo płacę to wolno mi nim jeździć. I niech zaden gliniarz się nie czepia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.08, 23:27 Panie Kruczkowski - czas pana mija. to nie Wersal to Wałbrzych. Spadaj Pan z tego stołka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.08, 23:31 Pan Kruczkowski to jedynie uwielbia się mediom dac fotografować. Kukła i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.08, 23:33 Jak oni gospodarzą to po naszych drogach widać. Wstyd, że takich nieudaczników wybraliscie bo ja nie glosowałem na tych .... Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: O Wałbrzychu znów głośno 19.04.08, 00:04 Ludzie biorą kredyty mieszkaniowe, zadłużają się i ciężko na to pracują. To nie fair zajmować lokale na dziko. Z drugiej zaś strony osobiście znam sytuację oczekujących na mieszkania - przydziały z urzędu miasta. I nie ma tu mowy o jakiejś patologii czy samotnych matkach z wyboru. Pamiętajcie - życie nigdy nie jest czarne ani białe. Zgadza się że p.Nowak jest jaki jest (ktoś to wyżej napisał) ale i p.Bartolik też święty nie jest i nikt z tym dyskutować nie może. Może zamiast rzucać ślepo hasła "do roboty dziecioroby", "bezwzględni urzędnicy" każdy krzyczący przyjżał by się bliżej sytuacji która zaistniała. Może warto się zainteresować dokładniej co tak naprawdę doprowadziło te kobiety do tak desperackiego kroku jak zajmowanie zrujnowanych pustostanów ? Co skłoniło władze lokalne w osobie p. Bartolika do tak radykalnych kroków ? Może chodzi o prywatne interesy ? A może chodzi o uregulowanie stanu tych mieszkań i oddanie ich osobom którym się faktycznie należą ? Rzadko coś jest czarne albo białe - takie po prostu jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renegat Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.04.08, 09:50 Komu i za co mieszkania się należą to więkzość z nas wie panie Grabski. Niepotrzebnie PiS wył w publikatorach, że prowdzić będzie politykę prorodzinną ze szczegolną ochroną rodzin wielodzietnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebell Yell Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.centertel.pl 19.04.08, 10:30 Mieszacie watki. Ten akurat dotyczyl wizerunku miasta w mediach. Krotko - jest do dupy. Wszystkie pieniadze wydane przez miasto na promocje sa w tym momencie utopione. Oczywiscie ze latwiej zajmowac sie promocja niz porzadkowaniem spraw miejskich. Latwiej i przyjemniej. Logo, bale, konferencje. Tyle ze jak widac tylko na krotka mete. Czytaliscie komentarz na stronie UM, mnie "Briefing z dziennikarzami odbędzie się po zakończeniu spotkania, ok. godz. 14.00." Jedno co potrafia zawsze, to rozbawic. Ten "Briefing" w tej sytuacji pasuje jak swini ostrogi.Tak swoja droga to dlaczego wyszla taka amatorka i wqrwionego Barta pokazywali. Za po bierze kase rzeczniczka ? Za glupie 10 tys wylozone na np bezproduktywna konferencyjke, mozna bylo wyremontowac przeciez lokal. Bylby jeden klopot mniej. Glowny problem jest taki ze w miescie nie widac pracy UM i starostwa. Dlaczego stoja i niszczeja puste budynki ? Byly sanepid, budynki na gaju, rusinowa, pusty ekonomik itd itp. Probowaliscie zalatwic media w tym miescie ? Gdzie plany zagospodarowania ? Wiec przestancie opowiadac ze wy grzecznie czekacie, ze wyksztalceni, ze zgodnie z prawem. No to frajerzy jestescie, bez wplywu na to co was otacza. Wybraliscie co wybraliscie i czekacie. Doczekacie sie na pewno, chyba ze miejsca na cmentarzu sie skoncza. Oceniacie tak lekko "nieroby", "dziecioroby" "nieuki" macie ten sam problem co UM, nie szanujecie ludzi. Bo bez wyksztalcenia ? Znam ludzi bez wyksztalcenia ktorym do piet nie dorastacie. Bo maja kilkoro dzieci ? Daj im boze zdrowie, pracujesz 8 godzin, dzieciaki masz na glowie 24. Nieroby ? Skad wy to wiecie ? Oczywiste jest ze nie mozna sie zgadzac na lamanie prawa, ale za balagan w miescie tez chyba ktos odpowiada ? Za wciaz negatywny obraz miasta, ktos odpowiada ? Wladza sie denerwuje, a nie wiedziala na stolek w jakim miescie kandydowala? Bylo brac Ciechocinek. Tak glosno Bart krzyczy o prawie, a w radzie miasta siedzi jeden uczciwy z wyrokiem, a z tego co pamietam glosno bylo kiedys jak to czynszu nie placi. To go nie boli ? Moze "Briefing" zrobic i to wytlumaczyc ? Ten miasto ma problem, i nie ma na to wplywu zadna partia polityczna. Kolega koledze po kolezensku. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: O Wałbrzychu znów głośno 20.04.08, 17:29 Mieszamy watki?/ a ty co robisz??? Balagan w miescie i slaba promocja to jedno, a lamanie prawa drugie... wiec slusznie pisza dziecioroby, bo te osoby chyba wiedzialy jakie sa skutki seksu bez zabezpieczenia? Wiedzialy, ze s"sta sie biora dzieci" a jak mi ktos mowi, daj, bo mi sie nalezy, bo wlamalem sie do mieszkania i mam 5 cioro dzieci, to ja mowie - trzeba bylo sie zastanowic zanim pojawily sie dzieci, pojsc do pracy i zaczac na nie zarabiac. A mowienie, Pan ma wille i domek, a my nie, to czysty socjalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.08, 11:37 www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=5737#komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.08, 11:52 polecam przeczytać j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 11:55 Wałbrzyszanie! Przecierz wszyscy (?)wiecie że wśród tych dziewczyn są babki naszych lokalnych gangsterów, że To Wy płacicie za utrzymanie tego co zajęli. To taka świecka tradycja w W-chu by diabeł sie w ornat przebierał i ogonem na mszę dzwonił. Przecierz każdy uczciwy Wałbrzyszanin płaci za media a wcenie są nielegalne podłączenia...Płaci na policję, straż poż., ZUS, NFZ. Ci ludzie: NIE. Bo Wy, FRAJERZY na nich płacicie. Sama mam ponadnormatywną ilość dzieci i wiem jak jest ciężko. A poza tym, ZAPRASZAM DO UZDROWISKA SOBIĘCIN ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pea Re: O Wałbrzychu znów bardzo głośno IP: *.wlb.vectranet.pl 19.04.08, 12:02 może to już było ale... 20 kwietnia 2008 - godz. 15.30 - PREMIERA powtórki przez cały tydzień (pn. 9;00, wt. 10:00, 16:30, śr. 14.00 i 20.00, pt. 13.00 i 22.15, so. 16.30) TVN TURBO z naszej TOYO ty:) papa pozdrav. r. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: O Wałbrzychu znów bardzo głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 12:20 TEN "LINK" NALEŻY WKLEJAĆ CO JAKIŚ CZAS, aby mogli ćwiczyć na nim mózgownice ludzie z gatunku Bartolika, "Wściekłego" , "Kuracjuszki" i innych "gości" mających problem z prawidłową oceną i odbiorem rzeczywistości : www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=5737#komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anarchy Re: O Wałbrzychu znów bardzo głośno IP: *.dynamic.ngi.it 19.04.08, 12:29 A może u nas jest tak samo? Szczecin: Kto zyskał na prywatyzacji komunalnych mieszkań? oski, Wto, 2008-02-12 17:25 Kraj | Gospodarka | Tacy są politycy Jak podają dzisiejsze gazety, że doszło do "nieprawidłowości" podczas prywatyzacji mieszkań komunalnych. Właścicielami atrakcyjnych nieruchomości, po zaniżonych cenach, stali się wysocy rangą lokalni urzędnicy. Głos Szczeciński podaje, że: "Krzystek (obecny prezydent Szczecina) miał kupić ponad 140-metrowe mieszkanie warte wtedy około 180 tysięcy złotych za około 30 tysięcy złotych". Takich "tanich" mieszkań było ok. 90. To atrakcyjne lokalne o powierzchni powyżej 80 metrów kwadratowych. Lokale trafiały do osób nieuprawnionych za bezcen, za kilkanaście procent wartości. Łącznie mieszkania sprzedano za dwa miliony złotych, mimo że ich wartość wynosiła 14 milionów. W kolejce po mieszkanie komunalne czeka 8 tysięcy rodzin. Dostaną mieszkanie nie wcześniej niż za 13 lat. Na dniach w tej sprawie Czytelnik CIA (niezweryfikowane), Wto, 2008-02-12 18:31 Na dniach w tej sprawie szykujemy akcje Mieszkanie dla każdego za 30 tys. Niebawem więcej informacji CBA ustaliło, że 54 mieszkania zostały wynajęte i sprzedane niezgodnie z prawem. Biuro chce, aby szczecińska Rada Miasta rozważyła odzyskanie tych lokali. W 20 przypadkach, urzędnicy nie wyegzekwowali też zwrotu bonifikaty udzielonej na wykup mieszkania komunalnego. Zdaniem CBA, powinni to zrobić w momencie, gdy taki lokal został sprzedany przed upływem 5 lat od daty wykupienia. - Można było tak zrobić, ale nie było takiego obowiązku - twierdzi Chochulski. W kolece po mieszkanie komunalne w szczecinie czeka 8 tysięcy rodzin. Dostaną mieszkanie nie wcześniej niż za 13 lat. Według informacji podanych przez radio wśród osób, które w ten sposób kupiły sobie atrakcyjne mieszkania znajdują się m.in.: - Prezydent Szczecina Piotr Krzystek (gdy za 32 tys. zł kupował 148-metrowe mieszkanie warte 180 tys. zł był dyrektorem generalnym urzędu wojewódzkiego), - Wicemarszałek województwa Witold Jabłoński (wówczas szef radia katolickiego) - Były komendant wojewódzki Policji Andrzej Gorgiel. - Mieczysław Jurek, szef "Solidarności" na Pomorzu Zachodnim - Marek Kowalski, komendant zachodniopomorskich strażaków - dziś zastępca komendanta głównego Straży Pożarnej. - Andrzej Romaniuk, zachodniopomorski wojewódzki inspektor inspekcji handlowej, - Andrzej Kołodziej, regionalny inspektor celny w Szczecinie. We wnioskach pokontrolnych CBA sugeruje, by władze Szczecina odzyskały bezprawnie sprzedane mieszkania. Źródło: Gazeta Wyborcza Szczecin Następna sprawa w związku którą mam grube podejrzenia co do gotowania nam losu poprzez naszych "włodarzy" jest sprawa wzrastającej ilosci rujnowanych budynków.Skala zaczyna przybierać identyczną z działaniami wojennymi. Dziwiła mnie do niedawna bezczynność prokuratury w takich sprawach, ale po uniewinnieniu Sedziaków, itp, przestałem mieć złudzenia że prawo istnieje. Albo się zorganizujemy i zrobimy w naszym domu porzadek albo nas tu hieny u władzy i w urzędach wykończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: O Wałbrzychu znów bardzo głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 12:38 Gość portalu: anarchy napisał(a): > Dziwiła mnie do niedawna bezczynność prokuratury w takich sprawach, .............................................................. Nie rozśmieszaj. Czyżbyś nie znał relacji : Bartolik -via- Prokuratura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcjwdj TVN 24 Wałbrzych nadaje! Dziś z Białego Kamienia!! IP: *.gprs.plus.pl 19.04.08, 15:23 Oglądajcie TVN 24 dziś ( sobota ) co godzinę od 16.00, 17.00, 18.00 łączenie z Wałbrzychem w sprawie wyrzucenia na bruk kobiet przez pana Bartolika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek nie kobiet tylko przestępców!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 19.04.08, 17:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka 44 Re: nie kobiet tylko przestępców!!!!!! IP: *.eranet.pl 19.04.08, 18:45 mam dosyć słuchania o biednych kobietach, które nie maja co zrobić ze sobą. Najlepej działać bezprawnie i szkalować władze miasta bo im się wszystko należy.. Ja tez jestem matka samotnie wychowująca dziecko ale to jest mój wybór. Nie mam zamiaru obiniać innych że mi się życie nie ułożyło.Coś sie tym paniom pomyliło trzeba było przed zajściem w ciąże zapewnić byt dzieciom a nie tyeraz mdleć. Panowie , którzy próbują walczyć za pomocą tych kobiet nie są facetami. Idzdzie do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek Kiepski Re: nie kobiet tylko przestępców!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.08, 19:20 Tak jest. Ulice brudne, syf, brud a wy psiochy jedne tylko placz i placz, ze wywalili z chalupy. Do roboty nieroby i brudasy !!!! Dosc zycia za moje pieniadze i podatki !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: nie kobiet tylko przestępców!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 20:39 Tak, i uzdrowisko na tym zyska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.centertel.pl 19.04.08, 22:08 Popieram takie glosy jak Inki i Ferdek kiepski.Nie moge juz patrzec na te nie roby co calymi dniami siedza na podworku pilnujac swoje dzieci,kloca sie miedzy soba o dzieci.A teksty co ktora dostala,nie dostala z MOPSu i co ona tej k....powiedziala,to uszy wiedna.Na ulicy 11listopada wydawane sa im produkty zywnosciowe.Tam trzeba wyslac telewizje.W tym tygodniu jedna z tych ubogich do taryfy pakowala te artykuly.Moim zdaniem daje sie im ryby nie wedki i nic z tego nie bedzie bo trudno oduczyc kogos nierobstwa utrzymujac go.W zakladzie liczylysmy kobiety ktore przyszly bo ich Mops wyslal,nie robily nic i nie chcialy nic robic.Im nie oplacalo sie pracowac za 1100zl,zaslanialy sie dziecmi.Ja pracuje za tyle i po oplatach nie stac mnie na imprezy alkoholowe jak te towarzystwo.A po nocach kradna,w piwnicach nikt nic nie trzyma bo kradna.Zawsze tlumaczac sie ze nie maja co jesc.Mam jedno dziecko bo mnie nie stac utrzymac drugiego,a tu co rok to nowe dzieci na podworku.Pytam KTO utrzymuje te dzieci,bo ich rodzice sa niewydolni.Ja wolalabym aby moje podatki szly na dzieci zdolne,chore a nie patologie ktora pije i sie rozmnaza i coraz wiecej ich do utrzymania.Popieram wiec decyzje Bartolika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.wlb.vectranet.pl 19.04.08, 22:26 Masz racje tez popieram Bartolika chociaz jest mi obojetny jak reszta wladzy,ale ma racje nie moze pozwolic na lamanie prawa i ustapic tym kobietom bo za chwile wszystkie mieszkania,ktore maja byc oddane dla ludzi ktorzy czekaja uczciwie w kolejce zostana zajete i znowu glodowka,robienie widowiska.Te kobiety nie pojda do schroniska bo jak to powiedzial Bartolik tam jest ostry regulamin,a to nie dla nich.Rosmieszylo mnie tez jak to jedna z tych kobiet oburzona,ze ma mieszkac w jednym pokoju z dziecmi.Ja wychowalam sie w domu w ktorym byl malenki pokoj i kuchnia i bylo nas szescioro i jakos nie nie jestesmy na dzis dzien bezdomni bez pracy wszyscy jestesmy wyksztalceni i jeden pokoj w niczym nan nie przeszkodzil.Te kobiety niby martwia sie o los dzieci,ale to nie o nie najbardziej chodzi bo dobra matka nie posluguje sie dzieckiem w taki sposob,ze dzieci biora w tym widowisku udzial nie zdajac sobie zupelnie z tego sprawy sa przerazone,placza-koszmar.Ja tez jestem za pomoca tam gdzie ona jest faktycznie potrzebna,a nie tam gdzie jest w perfidny sposob wykorzystywana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 09:20 to dzieci maja zostawic w kosciele , a same popelnic sepuku ? myśl czlowieku !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek Kiepski Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.08, 09:22 Dokładnie. To tak, jakby ktos zajumał mi samochod, po czterech latach policja złapałaby goscia, a ten zaczalby glodowac, że chca mu go zabrac. Bo przeciez musial na czyms jezdzic i placił za paliwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Lipski Re: O Wałbrzychu znów głośno?Rasizm? IP: *.pools.arcor-ip.net 20.04.08, 09:53 Z przerazeniem czytam komentarze.Rasizm w Polsce? Przeciw kobietom i dzieciom? Dlaczego tego rodzaja przypadki sa w EU uregulowane? Dlaczego istnieja zabezpieczenia w EU na koszta podatnikow, dla kobiet i dzieci a w Pl jest to niemozliwe? Dzieci i nastepne pokolenie to przyszlosc nie tylko EU i PL! Chiny,Indie kraje arabskie po takich komentarzach tylko sie raduja jak w PL wyniszcza sie rodziny,dzieci. Nie potrzeba wojny czy Al-kaidy tylko paru polskich urzednikow i politykow ktorzy cele terrorystow 1 do 1 realizuja. Niewazne jakie dzieci czy kobiety maja pochodzenie. Kochani politycy przeczytajcie przepisy prawa rodzinnego z Swiss lub sasiadow za Odry i wtedy zrozumiecie. Jak macie trudnosci przekaze przez Internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.. Re: O Wałbrzychu znów głośno?Rasizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 10:10 Do MZB spółeczki "ZOO" ( aroganckiej i zdemoralizowanej "córeczki", kręcącej lody z administracją miasta) należą pustostany oraz wiele ruin w Wałbrzychu. Przekręt prosty jak konstrukcja cepa: Wywalić na ulecę dzikich lokatorów. Wyremontować mieszkanka. Kilka, nor dla zmyłki przekazać oczekującym w kolejce, resztę sprzedać za niską cenę znajomkom lub oddać za łapówkę frajerom. Kasiorka dla cwaniaków a dla wałbrzyszan dziury w drogach, ruiny, żule z dziećmi na ulicach i śmiech na cały kraji i Europę. Aaa, i jeszcze "forum" - żebyście mogli sobie pofilozofować. Zanim zaczniecie gdakać, kurze mózgi, postarajcie się przeczytać (ZE ZROZUMIENIEM !) tekst napisany przez człowieka , który zna ten proceder od podszewki. www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=5737#komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: O Wałbrzychu znów głośno?Rasizm? IP: *.wlb.vectranet.pl 20.04.08, 10:20 Frajerze skoro tak uważasz to czemu nie podałes sprawy do prokuratury? Jezeli kogos oskarżąsz o łapówki to sie przedstaw z imienia i nazwiska - jestem pewien ze wniosek o znieważenie trafi do sądu w ciągu tygodnia. Fajnie jest oskarżać za nickiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyderca Re: O Wałbrzychu znów głośno?Rasizm? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.08, 11:04 Gość portalu: Tomasz napisał(a): > Frajerze skoro tak uważasz to czemu nie podałes sprawy do > prokuratury? Bo on też ma kurzy mózg. Podobnie jak jego starzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 10:17 To nie zmienia faktu ze sa to Kobiety a takie wypowiedz pokazuja jak szanuje sie Kobiety.Mimo wszystko pokazywli ksazeczki mieszkaniowe i oplaty jakie wykonywaly . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.gprs.plus.pl 20.04.08, 11:10 400 pustostanów w mieście! Kto do tego dopuścił? Jeśli matka z dziećmi zamieszka w pustostanie , remontuje go, płaci rachunki, to po co ją wyrzucać? Jesli zamieszkuje tam i żyje z normami społecznmi, powinno sie jej dać bezwglednie przydział na mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek Kiepski Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.08, 11:16 A jak mi zlodziej ukradnie auto i jezdzac nim cztery lata nie spowoduje wypadku, to tez trzeba mu pozwolic na przerejstrowanie, bo za paliwo tez placil? Banda debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoMa Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.04.08, 13:27 Nie jestem z Wałbrzycha, nie znam uwarunkowań politycznych, ale uważam, że nie można pozwolić na łamamnie prawa. Podziwiam Prezydenta, że odważył się przeciwstawić osobom łamiących prawo. Łatwo go krytykować, gdy nie trzeba wziąc odpowiedzialności za tę decyzję. Podoba mi się porównanie o samochodach "wziętych w użytkowanie". Właściciele takich samochodów zaakceptowaliby taką sytuację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.04.08, 16:25 > Podoba mi się porównanie o samochodach "wziętych w > użytkowanie". Właściciele takich samochodów zaakceptowaliby taką > sytuację? Porzuconych w lesie samochodów? Bo tą sytuację mieszkań porzuconych i zupełnie nie obchodzących lokalnych władz tylko do tego można porównać. Ale masz rację. Taki właściciel odremontowanego potem auta wyciągnie po nie rękę aby sprzedać jako zadbane, po dziadku co do lasu.. tfu kościoła jeździł. To nie te kobiety dały tutaj "dupy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.04.08, 16:20 > 400 pustostanów w mieście! > Kto do tego dopuścił? > Jeśli matka z dziećmi zamieszka w pustostanie , remontuje go, płaci > rachunki, to po co ją wyrzucać? Żeby sprzedać na wolnym rynku odermontowane mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.centertel.pl 20.04.08, 13:16 Zaznalam w zyciu co to glod i dlugi za czynsz itp. i nie moge patrzec na te matki co dzieci uzywaja do obrony.Tyle dzieci,ojcow nie ma i choruja!Ojej tylko im dzieci choruja?A ci co tak zaciekle ich bronia nie byli okradzeni przez te biedne rodziny.Nam jednej nocy wyniesli tone koksu a sasiadce 2tony wegla.nic im nie zrobili bo biedni a oni smieja sie nam prostom w twarz i sa pewni swojej bezkarnosci.Do pracy wszystkich wyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzyszanin Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 17:03 Pocątek głodówki spowodowany był odcięciem mediów - jAK DONOSZĄ MEDIA pRZYDENT kRUCZKOWSKI KAZAŁ MEDIA PODŁĄCZYĆ . tERAZ NA TVN 24 WIDZIAŁEM ŻE GŁODÓWKA BĘDZIE PRZEDŁUŻONA DO CZASU AŻ TE BIEDOTKI NIE DOSTANĄ MIESZKAŃ. jUTRO (M NADZIEJĘ ŻE TYCH MIESZKAŃ NIKT IM NIE PRZYDZIELI)DOSTANĄ MIESZKANIA TO STWIERDZĄ ŻE NIE MAJĄ CZYM WOZIĆ DZIECI DO LEKARZA I BĘDĄ GŁODOWAŁY AŻ IM SIĘ NIE DA SAMOCHODU I TAK DALEJ AŻ NIE ZAGWARANTUJE IM SIĘ DOCHODÓW Z OPIEKI W KWOCIE 5000 ZŁ NA RODZINĘ I OBIECA SIĘ IM ŻE JUŻ SIĘ BUDUJE WILLĘ I ZA ROK BĘDĄ MOGŁY SIĘ PRZEPROWADZIĆ. A pANI GŁODUJĄCA KTÓRA W TELEWIZJI O TYM MÓWI SIEDZI SOBIE SPOKOJNIE I POPIJA KAWKĘ. a MOŻE REDAKTOR Z TVN 24 SPYTA TE PANI ILE LAT W SWOIM ŻYCIU PRZEPRACOWAŁ? Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: O Wałbrzychu znów głośno 20.04.08, 17:17 Te rodziny zamiszkuja lokale nielegalnie. Takie sa fakty. Wlamali sie do mieszkan, ktore powinny trafic do innych , potrzebujacych rodzin. 400 rodzin oczekuje na lokal socjalny. 370 mieszkan zajeto nielegalnie. POprzez wylamanie drzzwi, wprowadzenie tam swoich dzieciakow i meza pijaka. te kobiety nie zasluguja na nic. tylko na mocnego kopa w d...pe na droge. MOze jutro powiedza, ze zajely sobie moje auto, bo sie marnowlo stojac na ulicy. PRECZ ZE ZLODZIEJAMI MIESZKAN! Odpowiedz Link Zgłoś
jakas1 Re: O Wałbrzychu znów głośno 20.04.08, 18:00 Piękna była ta rozmowa reportera z TVNu: "Zaoferowano Paniom mieszkanie w niezłych warunkach na ulicy Internatowej. Były Panie obejrzeć te mieszkania?" Baby: "Nie" Redaktor: "Dlaczego?" Baby: "Bo tam nasi "menrzowie" nie mogliby przychodzić po 23:00" ... Czyli o co trwa protest? Media mają przyłączone spowrotem, tak jak miały przed protestem. Zaoferowano im inne miejsce do mieszkania, ale nie chcą. Więc O CO TRWA PROTEST? Jakie są teraz postulaty? Żeby radny Rychu "dwa paski" Nowak został prezydentem? Jakby on nim został, to w 2 godziny zorganizuję 5 razy więcej osób, niż dziś było na Białym, w proteście przeciwko kompromitacji miasta. Nawet głodować mogę. Rotacyjnie, jak te Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAŁBRZYSZANIN Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 18:03 Radny Rychu dzięki Bogu ale nade wszystko swoim umiejętnością ma wyrok na swoim koncie i to go dyskwalifikuje z funkcji Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: O Wałbrzychu znów głośno 20.04.08, 18:07 Ciebie dyskwalifikuje ortografia. Nie wypowiadaj sie publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak Was widzą... Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 19:38 Wstyd dupę ściska, że jest się Polakiem, gdy czyta się te wypowiedzi. Nic dziwnego , że Wałbrzych odbierany jest w świecie jako enklawa klasycznego zbojectwa i siedlisko niebezpiecznych debili(dowód: kompletny brak turystów i opinia o Was za granicą). Część autorów tych wypowiedzi to odmóżdżona i wyprana z ludzkich uczuć hołota, druga część to łobuzy odpowiedzialne za totalnu burdel w tym mieście. Na waszym tle garstka rozsądnych ludzi z tego forum, błyszczy jak perła na goownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 20:24 Oj, kolego przesadziłeś z tymi odchodami! P.S. Dzięki za perełki, mam jeden sznurek po Daisy =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak was widzą Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 20:45 Ciebie akurat traktuję jak goowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: O Wałbrzychu znów głośno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 22:02 Wow, zapraszam do Uzdrowiska Sobięcin. Poznasz wspaniałych ludzi. Ręczę, zmienisz zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś