innewidoki 12.08.08, 11:44 od jakiegoś czasu mam wrażenie, że to forum przestało być miejscem wymiany poglądów i rozmów o mieście, a stało się słupem ogłoszeniowo-poradnikowym. w zasadzie nic mi do tego, ale trochę szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madolski Re: takie forum 12.08.08, 12:58 Dodałbym jeszcze, że to całodobowy festiwal trollingu, ale mnie również nic do tego. O mieście można pogadać gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: takie forum 12.08.08, 13:45 Niestety zgadzam się z Wami. Najrozsądniej jest utworzyć podforum Wałbrzych - Kupię/Sprzedam/Oddam/Zamienię, czyli Giełdę Wałbrzyską. Oczywiście moderator musiałby przenosić wiadomości ofertowe przyklejone w niewłaściwym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: takie forum 12.08.08, 14:02 no i ok. lepiej z sensem komuś doradzić w kwestii tipsow, kotków, czy drogi nad bałtyk niż przyswajać złote myśli kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEEE Re: takie forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.08, 14:23 ZALOZYŁEM WŁASNE FORUM walbrzych.laa.pl/ WSZYSTKO JEST TAM POUKLADANE CHETNIE PRZYJMIE MODERATOROW JAK SIE FORUM ROZKRECI:) Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: takie forum 12.08.08, 22:32 Jakie miasto-takie forum. Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: takie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 02:45 To prawda...najlepsze sa "oddam kotki" albo poznam dziewice" lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: @pozor_vlak IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.08, 14:25 Lepiej napisz Oli kiedy bedziesz w naszym cudnym miescie,w ktorym ubiera sie kamienice w sukienki ze styropianu, a a przy majtach bez zmian :) (wczoraj zaslyszane) Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: @pozor_vlak 13.08.08, 14:26 innewidoki napisał: > a spodziewasz się tu samych kretynów? Nie, ale jakoś tak jest, że kretyni zawsze mają najwięcej do powiedzenia. Na dowolny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Želazničář Re: @pozor_vlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 15:31 Pozor! "pozor_vlak" Odpowiedz Link Zgłoś