Gość: pytanie IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 04.10.08, 22:37 Czy ktoś już wie jakie nowe sklepy powstaną w Centrum Auchan w Wałbrzychu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 00:56 Chyba jeszcze nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regina Re: Auchan IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 12:42 Wiadomo, wiadomo. Będzie m.innymi Triumf, Pabi, Solar, Molton i jakiś sklep z porządnymi butami dla kobiet Venezia, Menbur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 32%zniżki?!? Re: Auchan IP: *.wlb.vectranet.pl 27.10.08, 19:16 Z tego co słyszałam ma być też Vision Express, a przez to nie będzie optyka, który od dawna działa w pasażu, a szkoda. W cudowne zniżki nie wierzę ani trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 21:10 coś slyszałam o Media Markt,ale być może to tylko plotka,bo patrząc na boxy jakie tam robią to nie wiem gdzie miałoby sie mieścic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: Auchan IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 28.10.08, 21:22 Chyba w chodnikach kopalnianych pod ziemią ;-) Choć przyznam, brakuje trochę mi tu miejsca, gdzie mógłbym pójść i pomacać sprzęt przed ostatecznym zamówieniem go przez tańszy sklep internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś