Dodaj do ulubionych

pralka candy

IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.09, 15:43
Sprzedam używana pralkę firmy CANDY.Pralka jest w dobrym stanie
zadbana.Ładowana od góry-szerokość 40 cm głębokość 60 cm.
Obserwuj wątek
    • Gość: zainteresowany Re: pralka candy IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.09, 16:47
      jaki to jest dokładnie model, jaki rok produkcji? czy jest gwarancja i dowód
      zakupu? no i najważniejsze - cena ???
      • Gość: violka Re: pralka candy IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.09, 16:59
        pralka jest używana od 5 lat ale jest naprawdę w bardzo dobrym stanie-cena 200 zł.
        • Gość: @@@ Re: pralka candy IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 17:08
          Violka piszesz sama ze sobą?Rzadko spotykane ip i wszystkie
          wypowiedzi z tego samego.
          • Gość: zaintersowany Re: pralka candy IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.09, 17:13
            kolego @@@ nie jesteś zbyt bystry - to u góry to nie jest IP tylko identyfikator
            dostawcy internetowego - tak się składa ze to ja pytałem o to i nie jestem
            Violka. A do Viloki - nie podałaś modelu.
            • Gość: violka Re: pralka candy IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.09, 17:18
              Dzięki za pomoc.A model pralki to CTE 82TV
            • Gość: @@@ Re: pralka candy IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 17:18
              Bystry nie bystry ale violka ma ten sam ip a popatrz na inne
              wypowiedzi z forum i zobacz,że nie ma tego wiele o ile wogóle jest
              taki sam dostawca jak Ty to mówisz,a raczej piszesz no ale niech ci
              bedzie pisząc sam ze sobą podciągasz wątek i może szybciej
              sprzedasz.Powodzenia
          • Gość: violka Re: pralka candy IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.09, 17:15
            nie piszę sama ze sobą -odpowiedziałam na pytanie może poprostu źle używam
            funkcji odpowiedz (nie korzystałam jeszcze nigdy z forum )
            • Gość: zainteresowany Re: pralka candy IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.09, 17:31
              Ty potrójna małpo (@@@) co żeś się uwziął - to jest identyfikator sieci Orange
              (stacjonarnej). Każdy kto będzie pisał z tej sieci będzie miał taki
              identyfikator. Ludzie co z wami jest. Nie masz o tym pojęcia a wymądrzasz się
              jakbyś zeżarł wszystkie rozumy, przy Twoim założeniu ten:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=89613893&a=89676941
              post pisałeś Ty jako Ewa i opowiadałeś jak to się rodzi dzieci w Świebodzicach -
              śmieszny jesteś :)))
              • Gość: @@@ Re: pralka candy IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 17:33
                Nie amokuj się tak bo kociej mordki dostaniesz śmieszne jest to że w
                jednym wątku ten sam ip,ale ok pisz dalej co z tą pralką@@@
                • ice76 Re: pralka candy 19.01.09, 17:50
                  Jeny gościu... IP zapisywany jest w formie liczbowej (np.: 192.210.20.255), a to
                  co widzisz to identyfikator serwera ISP osoby piszącej... Daj już spokój temu.
    • Gość: kici Re: pralka candy IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 17:44
      wpiszcie w wyszukiwarkę model tej pralki i poczytajcie opinie
      masakra to złom nie dajcie sie nabrać
      • Gość: violka Re: pralka candy IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.09, 18:28
        Nie rozumiem dlaczego piszesz takie bzdury?pralka jest naprawdę bardzo fajna ,a
        sprzedaję dlatego,że dostaliśmy w prezencie nowa.Ponadto o sprzęt który mamy w
        domu bardzo dbamy- widać w przeciwieństwie do ciebie.Można przyjechać i
        osobiście najpierw ocenić stan pralki.Jeżeli nie interesuję cię zakup,to po co
        piszesz?czysta złośliwość?
        • Gość: kici Re: pralka candy IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 19:15
          Nie piszę złośliwie, ale wpisz w wyszukiwarkę i poczytaj opinię tej
          pralki i nie są to dobre opinie ja bym nie chciał kupić czegoś co
          się ciągle psuje bo to niby 200 zł ale dolicz póżniej koszt części
          do niej które trzeba będzie wymienić ja bym wolał poszukać czegoś co
          bedzie mi służyło przez parę lat ale naprawdę życzę powodzenia w
          sprzedaży może ktoś na "dojechanie" lub na chwilę bedzie potrzebował
          • Gość: violka Re: pralka candy IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.09, 21:39
            Uwierz mi przez 5 lat służenia naszej rodzince nigdy nie była w naprawie i
            naprawdę nic się nie działo.Jeżeli potrafisz szanować swój sprzęt to naprawdę
            może posłużyć wiele lat,tak więc opinie w internecie nie zawsze idą zgodne z
            prawdą.Tak jak wspomniałam sprzedaję bo dostaliśmy w prezencie nową.Gdyby nie to
            napewno nie pozbywałabym się jej z domu.Ponadto wiem,że jest wiele rodzin,które
            nie mogą sobie pozwolić z różnych względów na zakup nowego sprzętu.Dlatego
            chciałabym sprzedać tą pralkę rodzince, która naprawdę potrzebuje tego rodzaju
            zakupu.
            • Gość: makrelka Re: pralka candy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 22:18
              Witam czytam to z ciekawością bo mam taką samą pralkę i od 6 ponad lat jestem z niej zadowolona .Poza tym ,że dobrze funkcjonuje to jest nieduża i ustawna jak do niedużej łazienki to super sprawa ,zajmuje mało miejsca.Pozdrawiam.
              • Gość: violka Re: pralka candy IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.09, 22:33
                Dziękuję serdecznie za dobre słowo.Widać i na tym forum znajdzie się ktoś
                uczciwy i prawdomówny.Również przesyłam pozdrowienia.
                • Gość: violka Re: pralka candy IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.09, 18:07
                  Witam ponownie czy naprawde nikt nie potrzebuje taniej pralki?
                  • Gość: ??? Re: pralka candy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 20:30
                    ???
                  • Gość: Jarek Re: pralka candy IP: 195.205.44.* 05.02.09, 11:26
                    Czy sprzedaż pralki jest aktualna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka