Gość: smakosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 11:54 był ktoś w zoomie na gyrosie jakie porcje i jak w porównaniu z kebab landem ze słowaka??? cena 12 zeta całkiem atrakcyjna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mela Re: zoom gyros IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.04.09, 21:37 Byłam, dobre jedzonko. Druga pizza 50% taniej i jest naprawde smaczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: zoom gyros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 21:56 gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zoom gyros IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.09, 18:07 Podzamcze na Fortecznej, nawet maja swoja strone internetowa na ktorej jest mapka jak trafic zoomcafe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: zoom gyros IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.05.09, 22:24 Byłem tam wczoraj. Naprawdę bardzo smaczny ten gyros . Moja dziewczyna wzięła pizze -też bardzo dobra. Nawet robia na wynosy. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karalajna Re: zoom gyros IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.09, 22:02 ja również polecam. kiedyś naczytałam się na tym forum samych negatywnych rzeczy na temat zooma. poszłam. okazuje się że jest bardzo fajnie. jedzonko pyszne. ceny normalne. do tego jest sala dla niepalących co jest naprawdę ogromnym plusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: zoom gyros IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.09, 14:01 Ja też ostatnio byłam ze znajomymi. Jedzenia duzo i dobre, a przy tym miły klimacik na wieczorne wypady. Odpowiedz Link Zgłoś