Gość: aga IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.05.09, 11:24 nie wiecie czy sa tam teraz przyjecia? ile sie tam zarabia? jaki jest system pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: castoludek Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.05.09, 16:09 > nie wiecie czy sa tam teraz przyjecia? To zalezy... obecnie przyjmuja pojedyncze osoby, nie hurtem. Jak robi sie miejsce to wskakuje nowa osoba. > ile sie tam zarabia? Jak dla Ciebie 2000 bruto tzn. kolo 1300 zl na reke. > jaki jest system pracy 40 godz/tyg - system zmianowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casto Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.05.09, 16:35 hm, ja pracuje w castoramie i zarabiam troszke ponad 2000 brutto, na reke wychodzi ok 1700. skad wziales kwote 1300??? chyba na 3/4 etatu tyle sie tam dostaje. lacznie z niedzielami co mc jest ok 1700-1850 na reke. na calym etacie oczywiscie, na tzw pierwszym stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: castoludek Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.05.09, 21:15 Liczylem gola wyplate. Zaden swiezak nie dostaje 2 niedziel, a tym bardziej stopnia jak w Twoim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casto Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.05.09, 12:23 i tu się mylisz.. naprawde pracujesz w casto? 1300 to dostaje sie na poczatek na reke na 3/4 etatu. na calym to jest wiecej. robie tam ponad dwa lata, wiem jak to wyglada. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof R. Re: praca w castorama IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.05.09, 21:31 Panowie, to nie wiecie, że obowiązuje tajemnica jeśli chodzi o zarobki? jakoś was odnajdę!!! jesteście po prostu słabi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casto Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.05.09, 21:34 Krzysztofie R... ;) (akurat..;p ). jaka to tajemnica, skoro swego czasu nad kasami i na drzwiach wejsciowych wywieszone byly plakaty z zarobkami... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: parking castoramy IP: *.sattom.pl 01.06.09, 12:20 Szanowny panie kierowniku Castoramy w minioną sobote w drodze na zkupy jak zawsze w pana sklepie spowodowałam małą kolizje samochodową tylko dla tego że drórki wyjazdowe i drogi dłówne parkingowe nie są oznakowane takimi znakami jak !!! ustąp pierwszeństwa i droga z pierszenstwem!!!! nie jestem pierwszą i nie ostatnią osobą której zdarzył się taki przypadek. tu już nie chodzi o mnie ale o innych klijetów castoramy. bardzo pana prosze o rozpatrzenie tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: parking castoramy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.09, 12:52 po prostu trzeba zachowac kulture jazdy, jechac powoli i pamietac o podstawowych zasadach ruchu drogowego.. jesli nie ma znakow to wiadomo, ze pierwszenstwo ma ten co jest z prawej... brak wyobrazni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: parking castoramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 17:08 Radze lekturę słownika ortograficznego, a później kodeksu drogowego. Jeśli nie potrafisz jeździć bez znaków to powinni Ci jak najszybciej odebrać prawo jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: praca w castorama IP: 87.105.201.* 01.06.09, 15:15 Gdzie składać podanie o przyjęcie do pracy w castroramie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casto Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.09, 16:05 pomiedzy glownym wejsciem i wyjsciem jest w scianie budynku "wejscie dla pracownikow". tam jest skrzyneczka opisana "podania o prace w castoramie ". list motywacyjny, cv, wrzucasz i czekasz na tel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: praca w castorama IP: 87.105.201.* 02.06.09, 07:40 dziura w ścianie? ciekawe. Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: praca w castorama IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.09, 07:46 Czytaj ze zrozumieniem!Dziurę to masz...ale w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casto Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.09, 11:22 no, dziura, dziura :D dla ułatwienia tak napisałem :D Odpowiedz Link Zgłoś