Dodaj do ulubionych

praca w castorama

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.05.09, 11:24
nie wiecie czy sa tam teraz przyjecia? ile sie tam zarabia? jaki jest system
pracy?
Obserwuj wątek
    • Gość: castoludek Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.05.09, 16:09
      > nie wiecie czy sa tam teraz przyjecia?

To zalezy... obecnie przyjmuja pojedyncze osoby, nie hurtem. Jak robi sie miejsce to wskakuje nowa osoba.

> ile sie tam zarabia?

Jak dla Ciebie 2000 bruto tzn. kolo 1300 zl na reke.

> jaki jest system pracy

40 godz/tyg - system zmianowy
      • Gość: casto Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.05.09, 16:35
        hm, ja pracuje w castoramie i zarabiam troszke ponad 2000 brutto, na reke
        wychodzi ok 1700. skad wziales kwote 1300??? chyba na 3/4 etatu tyle sie tam
        dostaje. lacznie z niedzielami co mc jest ok 1700-1850 na reke. na calym etacie
        oczywiscie, na tzw pierwszym stopniu.
        • Gość: castoludek Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.05.09, 21:15
          Liczylem gola wyplate. Zaden swiezak nie dostaje 2 niedziel, a tym bardziej stopnia jak w Twoim przypadku.
          • Gość: casto Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.05.09, 12:23
            i tu się mylisz.. naprawde pracujesz w casto? 1300 to dostaje sie na poczatek na
            reke na 3/4 etatu. na calym to jest wiecej. robie tam ponad dwa lata, wiem jak
            to wyglada. :)
            • Gość: Krzysztof R. Re: praca w castorama IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.05.09, 21:31
              Panowie, to nie wiecie, że obowiązuje tajemnica jeśli chodzi o zarobki?
              jakoś was odnajdę!!!
              jesteście po prostu słabi!!
              • Gość: casto Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.05.09, 21:34
                Krzysztofie R... ;) (akurat..;p ). jaka to tajemnica, skoro swego czasu nad
                kasami i na drzwiach wejsciowych wywieszone byly plakaty z zarobkami... :)
                • Gość: gość Re: parking castoramy IP: *.sattom.pl 01.06.09, 12:20
                  Szanowny panie kierowniku Castoramy w minioną sobote w drodze na
                  zkupy jak zawsze w pana sklepie spowodowałam małą kolizje
                  samochodową tylko dla tego że drórki wyjazdowe i drogi dłówne
                  parkingowe nie są oznakowane takimi znakami jak !!! ustąp
                  pierwszeństwa i droga z pierszenstwem!!!! nie jestem pierwszą i nie
                  ostatnią osobą której zdarzył się taki przypadek. tu już nie chodzi
                  o mnie ale o innych klijetów castoramy. bardzo pana prosze o
                  rozpatrzenie tego problemu.
                  • Gość: kierowca Re: parking castoramy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.09, 12:52
                    po prostu trzeba zachowac kulture jazdy, jechac powoli i pamietac o
                    podstawowych zasadach ruchu drogowego.. jesli nie ma znakow to wiadomo, ze
                    pierwszenstwo ma ten co jest z prawej... brak wyobrazni??
                  • Gość: h Re: parking castoramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 17:08
                    Radze lekturę słownika ortograficznego, a później kodeksu drogowego. Jeśli nie
                    potrafisz jeździć bez znaków to powinni Ci jak najszybciej odebrać prawo jazdy
    • Gość: marysia Re: praca w castorama IP: 87.105.201.* 01.06.09, 15:15
      Gdzie składać podanie o przyjęcie do pracy w castroramie?
      • Gość: casto Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.09, 16:05
        pomiedzy glownym wejsciem i wyjsciem jest w scianie budynku "wejscie dla
        pracownikow". tam jest skrzyneczka opisana "podania o prace w castoramie ". list
        motywacyjny, cv, wrzucasz i czekasz na tel :)
        • Gość: marysia Re: praca w castorama IP: 87.105.201.* 02.06.09, 07:40
          dziura w ścianie? ciekawe. Dzięki za odpowiedź
          • Gość: ha Re: praca w castorama IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.09, 07:46
            Czytaj ze zrozumieniem!Dziurę to masz...ale w głowie.
            • Gość: casto Re: praca w castorama IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.09, 11:22
              no, dziura, dziura :D dla ułatwienia tak napisałem :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka