Dodaj do ulubionych

Pieczątki

IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 20:00
Witam forumowiczów.

Gdzie w Wałbrzychu można wyrobić pieczątke?
Cena bedzie miala znaczenie :)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ooo Re: Pieczątki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 20:18
      akademia ekonomiczna koło pwsz w kserze robia podobno:)
      • Gość: elka Re: Pieczątki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 21:11
        Pieczątki na pewno robią na ul. Konopnickiej i na pl.Tuwima ale nie potrafię
        powiedzieć gdzie taniej.
        • Gość: ... Re: Pieczątki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.05.09, 21:14
          budynek SM"Górnik"
        • adrian.bartczak Re: Pieczątki 24.02.15, 09:31
          najtaniej zdecydowanie on-line czyli tutaj:
          stempelbiurowy.pl/content/category/3-sklepy-online-podzial-na-wojewodztwa
    • Gość: kola Re: Pieczątki IP: *.chello.pl 29.05.09, 21:16
      ul. kopernika, na przeciwko ZUS (na tyłach UM), taki mały budyneczek
      na rogu
    • adrian.bartczak Re: Pieczątki 24.02.15, 09:30
      jeśli pytasz o Wałbrzych sprawdź tutaj:
      stempelbiurowy.pl/content/49-pieczatki-darmowa-dostawa-online-woj-dolnoslaskie
    • liberalka1 Re: Pieczątki 20.06.15, 17:29
      Najlepsze pieczątki to tylko www.stampler.pl/zamow_pieczatke. Zamówiłam, tanie , trwałe. Jestem zadowolona
    • zakrecona89 Re: Pieczątki 14.01.16, 16:46
      Osobiście polecam firmę zajmującą się produkcją pieczątek www.stampler.pl/. Sama skorzystałam z ich usług, gdy założyłam własną firmę. Byłam bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Jeśli chodzi o ceny to bardzo przystępne, zajrzyj koniecznie.
      • marlenaciekot6 Re: Pieczątki 03.03.16, 17:06
        witam, ja też polecam tę firmę www.stampler.pl Moim zdaniem ceny pieczątek są adekwatne co do jakości. Ja jestem bardzo zadowolona, poza tym zamówienia są realizowane w bardzo szybkim czasie. Polecam!
      • heka-te Re: Pieczątki 10.03.16, 00:08
        Super gratuluję, tylko że promocja na stamplerze jest na zasadzie wymyślania przekreślonych cen i ładowania spamu na skrzynkę - zamówiłam raz i więcej nie mam zamiaru 2x tyle PRZEPŁACAĆ !!!!!
        Na szczęście można sobie sprawdzić jak wyglądały ceny kilka miesięcy temu i że kombinują: web.archive.org/web/20150506192202/http://www.stampler.pl/cennik
      • yenco Re: Pieczątki 06.07.16, 23:47
        Ta firma to jakaś pomyłka. Potwierdzili realizację zamówienia, którego jak się okazało, nie byli w stanie zrealizować. Ponoć grafik nie doczytał szczegółów i domyślnie potwierdził ! Brawo ! Przysłali, co mieli na magazynie. Do żadnej odpowiedzialności się nie poczuwają. Chęci rozwiązania problemu też nie ma. To znaczy jest: poradzili żeby ręcznie dopisywać tekst do pieczątki !!! albo.... kupić drugą z wymaganym tekstem ! Pewnie jeszcze u nich w nagrodę i za wygórowana cenę. Niezłe jest też to, że pracownik odebrał pieczątkę w punkcie odbioru (dostawa z1 10 PLN do sklepu rtv), który pobrał opłatę i wystawił fakturę w związku z czym nie ma dowodu transakcji ze sklepem stampler.pl. Teoretycznie był to zakup w sklepie stacjonarnym ! Szczerze odradzam stampler.pl
    • szymon.kwasniewski Re: Pieczątki 03.12.16, 13:37
      Łatwo, wygodnie i nie wychodząc z biura ( domu :] ) można zamówić w firmie stempleks.pl z Wrocławia. Mają najniższe ceny , nie dodają ukrytych opłat za logo, polimer itp oraz przede wszystkim maja darmową dostawą w 24 godziny :) pozdrawiam
    • alewy666 Re: Pieczątki 02.07.18, 18:57
      A może zakup online? www.taniepieczatki.com
      • m.poniatowski11 Re: Pieczątki 09.07.18, 10:26
        Pieczątki z profesjonalnym projektem i całkowitą ceną podaną na początku zamówienia są tu - www.e-pieczatki24.pl
    • m.poniatowski11 Re: Pieczątki 09.07.18, 10:24
      Uważaj, bo cena początkowa bywa kusząca a w końcu przepłacisz. Ale najważniejszy profesjonalny jest projekt pieczątki, który dodatkowo zaakceptujesz online. Całkowite ceny pieczątek podają na www.e-pieczatki24.pl
    • barbaradokiel Re: Pieczątki 11.02.19, 15:38
      Cześć,
      ja zamawiałam pieczątki e Stempleksu :) dokładnie to stąd:
      stempleks.pl/walbrzych/pieczatki/.
      Był piękne, takie jak sobie zaprojektowałam i przyszły po 24h ! :D
    • sklep_pieczatki Re: Pieczątki 15.02.19, 15:51
      Potrzebujesz zamówić pieczątki firmowe? Polecam skorzystać z oferty firmy www.pieczatki-firmowe.pl/

Realizacja zlecenia w błyskawicznym tempie. Dostawa jest gratis więc nie trzeba nigdzie jeździć i tracić czas na odbiory.

W ofercie pieczątki firmowe, pieczątki imienne, pieczątki kieszonkowe, datowniki, pieczątki okrągłe i pieczątki kwadratowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka