Gość: Miszel IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 20:00 Witam forumowiczów. Gdzie w Wałbrzychu można wyrobić pieczątke? Cena bedzie miala znaczenie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ooo Re: Pieczątki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 20:18 akademia ekonomiczna koło pwsz w kserze robia podobno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Pieczątki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 21:11 Pieczątki na pewno robią na ul. Konopnickiej i na pl.Tuwima ale nie potrafię powiedzieć gdzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Pieczątki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.05.09, 21:14 budynek SM"Górnik" Odpowiedz Link Zgłoś
adrian.bartczak Re: Pieczątki 24.02.15, 09:31 najtaniej zdecydowanie on-line czyli tutaj: stempelbiurowy.pl/content/category/3-sklepy-online-podzial-na-wojewodztwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Pieczątki IP: *.chello.pl 29.05.09, 21:16 ul. kopernika, na przeciwko ZUS (na tyłach UM), taki mały budyneczek na rogu Odpowiedz Link Zgłoś
adrian.bartczak Re: Pieczątki 24.02.15, 09:30 jeśli pytasz o Wałbrzych sprawdź tutaj: stempelbiurowy.pl/content/49-pieczatki-darmowa-dostawa-online-woj-dolnoslaskie Odpowiedz Link Zgłoś
liberalka1 Re: Pieczątki 20.06.15, 17:29 Najlepsze pieczątki to tylko www.stampler.pl/zamow_pieczatke. Zamówiłam, tanie , trwałe. Jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
zakrecona89 Re: Pieczątki 14.01.16, 16:46 Osobiście polecam firmę zajmującą się produkcją pieczątek www.stampler.pl/. Sama skorzystałam z ich usług, gdy założyłam własną firmę. Byłam bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Jeśli chodzi o ceny to bardzo przystępne, zajrzyj koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
marlenaciekot6 Re: Pieczątki 03.03.16, 17:06 witam, ja też polecam tę firmę www.stampler.pl Moim zdaniem ceny pieczątek są adekwatne co do jakości. Ja jestem bardzo zadowolona, poza tym zamówienia są realizowane w bardzo szybkim czasie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
heka-te Re: Pieczątki 10.03.16, 00:08 Super gratuluję, tylko że promocja na stamplerze jest na zasadzie wymyślania przekreślonych cen i ładowania spamu na skrzynkę - zamówiłam raz i więcej nie mam zamiaru 2x tyle PRZEPŁACAĆ !!!!! Na szczęście można sobie sprawdzić jak wyglądały ceny kilka miesięcy temu i że kombinują: web.archive.org/web/20150506192202/http://www.stampler.pl/cennik Odpowiedz Link Zgłoś
yenco Re: Pieczątki 06.07.16, 23:47 Ta firma to jakaś pomyłka. Potwierdzili realizację zamówienia, którego jak się okazało, nie byli w stanie zrealizować. Ponoć grafik nie doczytał szczegółów i domyślnie potwierdził ! Brawo ! Przysłali, co mieli na magazynie. Do żadnej odpowiedzialności się nie poczuwają. Chęci rozwiązania problemu też nie ma. To znaczy jest: poradzili żeby ręcznie dopisywać tekst do pieczątki !!! albo.... kupić drugą z wymaganym tekstem ! Pewnie jeszcze u nich w nagrodę i za wygórowana cenę. Niezłe jest też to, że pracownik odebrał pieczątkę w punkcie odbioru (dostawa z1 10 PLN do sklepu rtv), który pobrał opłatę i wystawił fakturę w związku z czym nie ma dowodu transakcji ze sklepem stampler.pl. Teoretycznie był to zakup w sklepie stacjonarnym ! Szczerze odradzam stampler.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.kwasniewski Re: Pieczątki 03.12.16, 13:37 Łatwo, wygodnie i nie wychodząc z biura ( domu :] ) można zamówić w firmie stempleks.pl z Wrocławia. Mają najniższe ceny , nie dodają ukrytych opłat za logo, polimer itp oraz przede wszystkim maja darmową dostawą w 24 godziny :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alewy666 Re: Pieczątki 02.07.18, 18:57 A może zakup online? www.taniepieczatki.com Odpowiedz Link Zgłoś
m.poniatowski11 Re: Pieczątki 09.07.18, 10:26 Pieczątki z profesjonalnym projektem i całkowitą ceną podaną na początku zamówienia są tu - www.e-pieczatki24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m.poniatowski11 Re: Pieczątki 09.07.18, 10:24 Uważaj, bo cena początkowa bywa kusząca a w końcu przepłacisz. Ale najważniejszy profesjonalny jest projekt pieczątki, który dodatkowo zaakceptujesz online. Całkowite ceny pieczątek podają na www.e-pieczatki24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
barbaradokiel Re: Pieczątki 11.02.19, 15:38 Cześć, ja zamawiałam pieczątki e Stempleksu :) dokładnie to stąd: stempleks.pl/walbrzych/pieczatki/. Był piękne, takie jak sobie zaprojektowałam i przyszły po 24h ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
sklep_pieczatki Re: Pieczątki 15.02.19, 15:51 Potrzebujesz zamówić pieczątki firmowe? Polecam skorzystać z oferty firmy www.pieczatki-firmowe.pl/ Realizacja zlecenia w błyskawicznym tempie. Dostawa jest gratis więc nie trzeba nigdzie jeździć i tracić czas na odbiory. W ofercie pieczątki firmowe, pieczątki imienne, pieczątki kieszonkowe, datowniki, pieczątki okrągłe i pieczątki kwadratowe. Odpowiedz Link Zgłoś