Gość: ring IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.06.09, 23:57 gdzie najtaniej obrączki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: gdzie najtaniej obrączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 09:50 chyba gdzie najładniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś superktoś Re: gdzie najtaniej obrączki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.06.09, 10:06 w Castoramie... na dziale z śrubkami i nakrętkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: gdzie najtaniej obrączki IP: 89.74.76.* 15.06.09, 06:55 ABW i CBŚ dają za darmo obrączki ale długo trzeba nosic bez względu na rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślub Re: gdzie najtaniej obrączki IP: *.16.131.lan.e-wab.pl 15.06.09, 11:09 powiem ci tak w wałbrzychu nie ma madnych i tanich obraczek jezdziłem sam z 2 tygodnie i szukałem . W kacu pojechałem do wrocławia i tam sa połowe tansze niz u nas i sporo ładniejsze i trzeba dodac ze w w-ch nigdzie nie zmniejszaja i nie robia obraczek , czyli te co maja na sklepie to musisz kupic . W Wrocławiu maja swoje pracownie i czekasz na wyrob do 4 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victor Re: gdzie najtaniej obrączki IP: *.chello.pl 15.06.09, 11:25 Wydaje mi się, że u złotnika powyżej pedetu robią i zmniejszają obrączki.Nie wiem jak ceny. Na pewno czyszczą złoto Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do ślub 15.06.09, 11:31 W Szczawnie-Zdroju jest złotnik i jubiler na deptaku w samym parku.Ja osobiście robię u niego dużo biżuterii.Robi bardzo solidnie,szybko i nie zdziera jak ten złotnik na Kościuszki przed cukiernią.Ma katalogi i możesz sobie wybrać jakie chcesz modele. Oprócz tego zmniejsza,powiększa i naprawia biżuterię złotą,oraz srebrną.Życzę powodzenia w poszukiwaniu tanich obrączek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarot Re: gdzie najtaniej obrączki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.06.09, 11:29 Mysle ze na takie okazje jak slub czlowiek nie powinien zalowac kaski jesli ja kochasz[a mysle ze tak jest]to powinnes podarowac swojej wybrance gwiazdke z nieba.Pokaz ze masz gest i szacunek do niej.Zycze SZCZESCIA NA NOWEJ DRODZE ZYCIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: gdzie najtaniej obrączki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.06.09, 14:29 nie chodzi tu o zalowanie kasy tylko po co ma sie przeplacac. po co np placic wiecej o 300zl w srodmiesciu jak mozna np za mniejsza kase kupic to samo np we wroclawiu czy gdzies tam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do eee 15.06.09, 16:42 Masz w 100%rację!Jeżeli ktoś chce dać gwiazdkę z nieba swojej kochanej drugiej osobie,to już jest ich prywatna sprawa.Ktoś prosi o radę,gdzie można taniej kupić,to widocznie ma powody.Nie wnikajmy w szczegóły. Jeszcze taniej można kupić złoto w lombardzie i dać zrobić złotnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie najtaniej obrączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 19:36 na Piaskowej Górze na przeciwko przstanków w stronę miasta na piętrze jest mały jubiler ma bardzo ładne obrączki o około połowę tańsze niż w mieście można zrobić z własnego złota i jest bardzo duży wybór. Również planujemy zakup tam naszych obrączek Odpowiedz Link Zgłoś