maj55 19.07.05, 22:14 Dziewczyny, gdzie we wrocławiu zrobić badania w kierunku grzybów, lambli i robaków? znacie laboratoria, które potrafią je zrobić i mają pacjentów. A moż same robiłyście takie badania, znacie ceny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aconcagua3 Re: laboratorium 20.07.05, 11:12 Ostatnio bylam w diagnostyce na Weigla i widzialam ze maja tam bbadania na lamblie, ale nic wiecej nie wiem, najlepiej tam zadzwonic, telefon chyba znajdziesz w internecie wpisujac diagnostyka i weigla Odpowiedz Link
mimbla5 Re: laboratorium 22.07.05, 11:37 Alab na Chałubinskiego 4 (na terenie AM) sa w internecie i maja spory zakres Odpowiedz Link
ladybird75 Re: laboratorium 04.08.05, 15:30 A ja polecam laboratorium przy Szpitali im. Korczaka na ul. Kasprowicza. Badania robilam tam ze skeirowaniem ale o ceny mozesz dowiedziec sie pod numerem tel. 323 64 33. Material do badan mozna dostarczyc o kazdej porze dnia i nocy poniewaz laboratorium jest czynne cala dobe. Odpowiedz Link
monkastonka Re: laboratorium 05.08.05, 00:10 hej ja robiłam w sanepidzie na składowej 4 niskie ceny na pasozyty + owsiki 9,10 zł pasozyty trzeba powtarzac i to kosztuje około 8 zł miła obsługa podają wyniki przez telefon i naprawdę się starają ja odbieram jutro Odpowiedz Link