rp4 30.06.10, 20:07 Świetna, alternatywna i nowoczesna muza, otwarty światopogląd...artyści prowadzący audycje... kto jeszcze lubi słuchać?:) i jakich audycji? ja Nosowskiej i Peszkówny:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja_asiulka Re: Radio Roxy 21.07.10, 14:17 ja słucham, ale bez zbytnich zachwytów, dla mnie jałowo, nudno, monotematycznie, usypiająco, czyli raczej poniżej standardu, ujdzie w praniu, więc czasem słucham Odpowiedz Link Zgłoś
zniewiadomski1 Re: Radio Roxy 05.08.10, 17:12 Ja najczęściej słucham rannej audycji Piotra Kędzierskiego Odpowiedz Link Zgłoś
deriada38 Re: Radio Roxy 23.04.11, 09:48 Monotonne? Chyba żartujesz. Kopalnia nowości i inspiracji.... Masa nowych brzmień brytyjskich. Zajrzałam na forum, czy ktoś pisze o Roxy. Doskonałe radio dla hm...inteligentnego słuchacza i wymagającego. Poza tym prawdziwe audycje. Ale poznaję dzięki niemu masę kapelek których nie znajdziesz w komercyjnych rozgłośniach... Eska Rock i Antyradio nie mają nowości, powtarzają się, a tu znajdziesz wiele niszowych brzmień, rock, indie, również electro... Roxy, tak trzymać! ;] Polecam 103,7;] Odpowiedz Link Zgłoś
jajestem6 Re: Radio Roxy 23.04.11, 22:56 O! Roxy jest świetne."Grają po bandzie" jak brzmi motto:) Masa nowości zgadzam się.Do pracy i w pracy,daje powiew świeżości.Będę polecać każdemu kto lubi ciekawszą i bardziej alternatywną muzę.No i audycje. Odpowiedz Link Zgłoś
www.bezlimit.pl Re: Radio Roxy 12.09.11, 22:32 Witam serdecznie!! Chciałbym wszystkim radiowcom zaoferować reklamę na forum radiowo-muzycznym. Mianowicie chciałbym abyście zareklamowali swoje radiostacje i strony radia na forum poświęconym właśnie tej tematyce. Sam prowadziłem kiedyś radia internetowe i wiem jak ciężko o słuchaczy. Wychodzę wam z pomocną dłonią i zupełnie za darmo możecie zareklamować swoje projekty. Wystarczy że zarejestrujecie się na forum napiszecie posta z reklamą swojej twórczości a my poinformujemy naszych użytkowników. Możesz również poinformować naszych użytkowników o wydarzeniu na twoim forum i skontaktować się z administracją i wyrazić chęć wiadomości masowej z tą informacją. Na naszym forum robisz to zupełnie za darmo Sprawdz nas Nie pozostajemy obojętnie na wasze potrzeby. Zapraszam i pozdrawiam. Administracja forum!! www.bezlimit.pl Odpowiedz Link Zgłoś