Dodaj do ulubionych

Elegia amerykańska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:50
slaby, gejowski film- ladnie i kolorowo ale po co?

a co do tego hitlera to nie pierwszy raz, juz w latach 50tych bikersi uzywali
nazistowskich symboli, troche z powodow estetycznych, troche na przekor
powszechnej anatemy na nie nalozonej ...
Obserwuj wątek
    • sirus_curse Ach, daj spokoj 07.05.04, 05:51
      Przeciez wiadomo, ze goscie, ktorzy handluja bronia czy rozpoczynaja wojny sa
      niewinni, bo oni cos robia by zwalczyc arabski terroryzm i dlatego chca dobrze.
      Winni sa ci, co sluchaja muzyki, a szczegolnie Beethovena bo to hitlerowcy i
      najchetniej do Iraku by wcale nie jechali. Ale jak Bush wygra druga kadencje, to
      sie wprowadzi obowiazkowa sluzbe wojskowa i wlasnie ci esteci pojada w pierwszej
      kolejnosci na Bliski Wschod i wtedy zobaczymy jak sie tam beda zachowywac.
    • Gość: Ryczypisk Re: Elegia amerykańska IP: *.golebia.clarus.com.pl 07.05.04, 07:42
      Czyli widze ze zrozumiales van Santa na wylot... brawo... oglądnij sobe
      Passoliniego "Salo lub 120 dni sodomy" to może chociaż to na ciebie podziała.
    • Gość: maruda Re: Elegia amerykańska IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.04, 08:40
      Ale Moore, zwalczając demagogię mediów, sam popadał w przesadę. Co wspólnego ma
      akt terroru dokonany przez młodocianych psychopatów z wykalkulowanymi atakami
      zawodowych terrorystów? Co ma wspólnego Columbine z zamachem terrorystycznym na
      nowojorskie WTC? Teoretycznie niewiele.

Wizję Moore'a obronił snajper, gen. Janis Karpinsky, Rumsfeld i w końcu Bush.

• Gość: Hitlerka Re: Elegia amerykańska IP: *.acn.waw.pl 07.05.04, 17:42
        Zostawcie w spokoju Hitlera!Zaimponował licealistom,ale w gruncie rzeczy był
        tylko politykiem,tak jak Kwachu czy Blair!!!Czy on się wyróżniał?Chyba tylko
        tym,że wykorzystał swoją władzę,w przeciwieństwie do innych polityków.No i
        jeszcze tym,że był przystojny...
        • Gość: Hans Kloss Re: Elegia amerykańska IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 20:24
          Potwierdzam Hitler był bardzo przystojny, mniam mniam ślinka mi leci jak na
          niego patrzę ten seksowny wąsik.
    • Gość: Autor nizenany Mam takie małe pytanie... IP: *.marton.net.pl / 80.51.227.* 07.05.04, 19:18
      ...wiem, że możę nie za bardzo się to łąćzy z artykułem, który 'niby'
      komentuję, ale chciałbym, żeby ktoś mi powiedział, czy słynna warszaska palma
      stojąca na rondzie, ktorego nazwy nie pamiętam jest sztuczna, czy prawdziwa? Z
      góry dziekuję!
      • Gość: imp Re: Jest jak najbardziej prawdziwa... IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 19:50
        Jest jak najbardziej prawdziwa...ale z plastiku...
      • Gość: marciner Re: Mam takie małe pytanie... IP: *.zagorze.net.pl 09.05.04, 12:57
        No właśnie.Kolejna porcja niczym nieuzasadnionej głupoty.Posty tu zamieszczane
        dotyczą filmu Gusa Van Santa "Słoń", traktującego o wydarzeniach z Columbine,
        gdzie dwóch nastolatków urządziło sobie w szkole regularne polowanie.Tymaczasem
        jakaś debilka/il zapytuje o palmę w Warszawie.Zalecam pójście w okolicę owej
        palmy i solidne (najlepiej z niezłego rozpędu) pieprznięcie się w sam jej
        środek. Wtedy empirycznie przekonasz się czy palma owa jest prawdziwa czy
        plastikowa.Oby więcej takich "wrażliwców" i palmofanów wypowiadało się na takie
        tematy w kontekście społecznych tragedii.Przyczyni się to z pewnością do
        wzrostu świadomości i będzie źródłem wielu arcyciekawych pomysłów i
        rozwiązań.Wstydź się!Idź do kina na "Słonia".Albo lepiej nie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka