jacek1983 24.06.04, 00:43 czemu jedyny jak dotąd wątek na forum szkoda gadać zaczyna się od głupawego komentarza niejakiej Anii? Moim zdaniem świetny program i nie jestem chyba w jedynym, który tak uważą. Fani szkoda gadać łączcie się :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elmo Re: szkoda gadać IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.04, 19:51 Wskaż mi jeden, dosłownie jeden powód (dowód) dlaczego uważasz, że ten program jest świetny. Przecież to żenada w największym tego słowa znaczeniu. Po prostu, szkoda gadać, a na pewno szkoda słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele Re: szkoda gadać IP: 172.16.3.* 25.06.04, 11:11 Szkoda sluchac, szkoda czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubya jacek1983 IP: *.icpnet.pl 05.07.04, 22:03 > dlaczego jedyny jak dotąd wątek na forum szkoda gadać zaczyna się od głupawego > komentarza niejakiej Anii? Moim zdaniem świetny program i nie jestem chyba w > jedynym, który tak uważą. Fani szkoda gadać łączcie się :)))) MASZ 1000000% racji nie dajcie sie dziewczyny!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś