Gość: FIZIEL IP: 158.75.34.* 06.07.04, 09:03 CHCIAŁBYM PRZYPOMNIEĆ P.T. DECYDENTOM, ŻE PROGRAM TRZECI TO STACJA P U B L I C Z N A. PANU LASKOWSKIEMU PRZYPOMINAM W SZCZEGÓLNOŚCI, ŻE NIE PRACUJE W RADIU ZET. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: _!_ Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.07.04, 11:32 Czy ktoś by mnie oświecił, o co przedmówcy chodzi? Jakiś taki niedoinformowany jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) 06.07.04, 14:21 Gość portalu: _!_ napisał(a): > Czy ktoś by mnie oświecił, o co przedmówcy chodzi? Jakiś taki niedoinformowany > jestem. Witold Laskowski, Dyrektor PR3. Tyle że on w Trójce nie pracuje, on Trójkę niszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _!_ Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.07.04, 20:45 Ja nie pytam, co robi Laskowski w trUjce, bo to wiem. Pytam, jak się to ma co Zetki? Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) 07.07.04, 08:33 Gość portalu: _!_ napisał(a): > Ja nie pytam, co robi Laskowski w trUjce, bo to wiem. Pytam, jak się to ma co Zetki? No ma się, niestety. Zbliżony poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _!_ Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.07.04, 09:28 Dżizas, z oporami, ale doszło. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek zadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:36 ja jestem zadowolony z pracy pana Laskowskiego .uważam że jest bardzo dobrym dyrektorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edekfabrykikredek zupełnie inny Edek :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 23:33 " Warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało! Prezes dba o nas jak ojciec najlepszy! " - ;-) Oświadczam, że nie mam nic wspólnego z dyr. Laskowskim i już wolałbym aby zamknęli moja fabryke kredek drewnianych i ołówków z blejsztyftem niż miałbym dla tego .*. pracować. w miejsce .*. wielbiciele Trójki wpisują: Zbawca Nasz Jedyny Gwiazda Polskich Mediów Korespondent Po Wsze Czasy Pamiętny Prawie Noblista W Kategorii "Poezja Czasów Brezniewowskich i Proza Gorbaczowa" Świetlista Sosna Karpat Myśliwieckiej ( to chyba juz kiedyś było ;-) Nasz Ukochany Przywódca ( to to juz na pewno było ;-) a przeciwnicy wpisuja dowolny odpowiedni epitet wg własnego uznania i uznania zasług dyr. L w zniszczenie Programu III Polskiego Radia. UWAGA: słowo "Smolar" nie jest wg ostatniej wiedzy polonistów epitetem ale będzie tzw. synonimem . Dlatego mozna go tez uzyc :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Gdzie pracuje Edek ? IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 15.09.04, 16:47 łubu dubu, łubu dubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zs Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) IP: *.tvkgsm.net / 195.205.187.* 15.09.04, 21:53 w trooooooojce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:24 Trojka jest coraz lepsza.Coraz więcej ciekawych osobowości gości na antenie.Rośnie słuchalnośc i osiągneła juz poziom niemal dwukrotnie wyzszy niz za Kaczkowskiego.Ciekawa muzyka,bardzo interesującva plejlista,ciekawe audycje autorskie.Wszystko to zasługa Laskowskiego -za to go ogromnie szanuje .Szanuje go równiez za odwage przeciwstawienia sie wiecznym malkontentom i nie zważanie na nieustające narzekanie frustratów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qt-as Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:33 as nie wqwiaj poważnych ludzi, jaja se rób gdzie indziej, dość nerwów napsuło mi słuchanie radia "trujka" żebyś takie podpuchy tu wypisywał i podnosił ciśnienie. Przenieś się na jakieś insze forum - dla szachistów etc tam troche stresu moze ozywić towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:19 bardzo merytoryczna wypowiedz,jak zwykle w wypadku zaślepionych przeciwników Trójki nie poparta żadnymi argumentami.to logika przedszkola -ja mówię Laskowski mi sie podoba,Trójka mi sie podoba -a przeciwnik Trójki na to-twoja mama jest głupia i przenies sie do innego przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: szacunek dla Laskowskiego 20.10.04, 11:54 Gość portalu: as napisał(a): > Trojka jest coraz lepsza.Coraz więcej ciekawych osobowości gości na > antenie.Rośnie słuchalnośc i osiągneła juz poziom niemal dwukrotnie wyzszy niz > za Kaczkowskiego.Ciekawa muzyka,bardzo interesującva plejlista,ciekawe audycje > autorskie.Wszystko to zasługa Laskowskiego -za to go ogromnie szanuje .Szanuje > go równiez za odwage przeciwstawienia sie wiecznym malkontentom i nie zważanie > na nieustające narzekanie frustratów. "Miałeś rację, jeszcze nigdy tak nie było dobrze jak teraz" "Jest super, jest super więc o co nam chodzi...?". Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: szacunek dla Laskowskiego 20.10.04, 12:15 Jolanta Pieńkowska - była prezenterka Wiadomości TVP, udzieliła wywiadu Przeglądowi na temat swojego odejścia z Publicznej. Oto cytat: "Oto co mówi o błędach szefów "Wiadomości": nie pojmuję, jak można było pozwolić, żeby Witek Laskowski, notabene świetny szef radiowej Trojki, wyjechał z Moskwy, bo telewizja nie miała i nie będzie miała tam lepszego korespondenta. Jak można było dopuścić do tego, żeby z placówki paryskiej odszedł Grzegorz Dobiecki? Jak można rezygnować z rozmaitych świetnych ludzi, żeby zrobić miejsce dla zaufanych, szukać głupich oszczędności?" Link do całego artykułu: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2347627.html Jak wszyscy widzicie - nie znamy się kompletnie. Laskowitek jest ŚWIETNYM dyrektorem, słupki mu rosną, target zadowolony, a jingle pięknie wypełniają ramówkę. Ech....co za czasy nastały... Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: szacunek dla Laskowskiego 20.10.04, 12:22 Pieńkowska: jak można było pozwolić, żeby Witek Laskowski (...)wyjechał z Moskwy, bo telewizja nie miała i nie będzie miała tam lepszego korespondenta. Pamiętamy jak było, Wiadomości, w Moskwie zajścia, w studio na tle fotografii Kremla skulony Laskowitek. Jola z Warszawy: - Witku, powiedz nam, co aktualnie dzieje się na ulicach Moskwy? - Dzień dobry Jolu, dzień dobry państwu, jak podaje moskiewskie radio.. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: szacunek dla Laskowskiego 20.10.04, 12:25 No a świetnym szefem Trójki jest bo zatrudnia Jolę. Skądinąd kompetentną i sympatyczną dziennikarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edkfabrykikredek Pieńkowska - wazelina aż kapie :-p IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 23:10 A jak ma pisać o swym szefie i kumplu ? Przeciez dawał jej zarobic niezłą kasę choc np. Olejnikowej to pani P. do pięt nie dorasta. A korespondentem w Moskwie był Laskowski tak samo świetnym jak obecny dyrektor Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:00 porównując Trójke z lat 70 tych i 80tych ,a doskonale ja pamiętam,to ta z lat (no własnie jak to powiedziec Z?chyba dwutysięcznych)jest o niebo lepsza.lata 70te- ciągle przemwy towarzyszy ,pogadanki z młodziezą panów obywateli kaowców.lata 80te towarzysze nadal aktywni zawsze obecni na antenie.nie wspomne juz o cenzurze-obiektywny serwis informacyjny w Trójce lat 70tych i 80tych był nie do pomyślenia,był marzeniem scietej głowy-teraz jest czymś normalnym i oczywistym.noa le grupka narzekających zawsze sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: szacunek dla Laskowskiego 20.10.04, 13:06 Gość portalu: as napisał(a): > porównując Trójke z lat 70 tych i 80tych ,a doskonale ja pamiętam,to ta z lat > (no własnie jak to powiedziec Z?chyba dwutysięcznych)jest o niebo lepsza.lata > 70te- ciągle przemwy towarzyszy ,pogadanki z młodziezą panów obywateli > kaowców.lata 80te towarzysze nadal aktywni zawsze obecni na antenie.nie wspomne > > juz o cenzurze-obiektywny serwis informacyjny w Trójce lat 70tych i 80tych był > nie do pomyślenia,był marzeniem scietej głowy-teraz jest czymś normalnym i > oczywistym.noa le grupka narzekających zawsze sie znajdzie. "Bo to jest już całkiem inny kraj...", nie zauważyłeś tego, asie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:13 całkowicie się z toba zgadzam -dodałbym tylko że to juz jest dużo lepszy kraj i dużo lepsz Trójka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewierny słuchacz do asa-złamasa IP: *.hu / *.optosat.hu 20.10.04, 13:20 ty jednak jesteś kuźwa poyyyebbbannny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: do asa-złamasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:24 dzięki niewierny słuchaczu za doskonałe zegzemplifikowanie logiki przeciwnikow Trójki która wygląda dokładnie tak jak w twoim poście -ja mówię że Trójka jest coraz lepsza a ty na to że jestem głupi i mam wszy.no cóż wobec takiej logiki,ja prawnik, jestem bezradny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewierny słuchacz Re: do asa-złamasa IP: *.hu / *.optosat.hu 20.10.04, 13:53 Gość portalu: as napisał(a): > dzięki niewierny słuchaczu za doskonałe zegzemplifikowanie logiki przeciwnikow > Trójki Wbij sobie do swojej pustej makówy cycu nieprzetworzony, że nie określiłem się jako zwolennik czy przeciwnik Trójki, czy to starej, czy nowej. Ale napotykając co chwila twoje wiernopoddańcze hołdy, któe są niczym innym, jak pospolitym kretyństwem, nadziwić się nie mogę, jak można tak epatować swoim idiotyzmem. Zalecam ci wizytę albo u lekarza, albo na dworze prezydenckim w bratniej Białorusi. Ostatecznie możesz udać się do Endrju L. Oni ciebie zrozumieją. Powtarzasz się w kółko, osmieszasz siebie samego i radio, które podobno szanujesz. Ale cóż, kiedy jest się anonimem, nawet oczywiste kretyństwa uchodzą na sucho. Ciesz się i napawaj swoją głupotą dalej, PRAWNIKU!!! Wobec twojej logiki nawet minister-psychiatra, a co dopiero ja - jesteśmy bezradni. Sam Freud też byłby w niezłej kropce, gdyby postawiono mu przed oczami taki egzemplarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: do asa-złamasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:24 dużo słów,mało treści,zero logiki-tak możnaby określić twoja wypowiedz. " Wbij sobie do swojej pustej makówy cycu nieprzetworzony, że nie określiłem się > jako zwolennik czy przeciwnik Trójki, czy to starej, czy nowej"jeżeli na moje wiernopoddańcze teksty dotyczace Tróji i jej dyrekcji odpowiadasz"ty jednak jesteś kuzwa poj..y"to srednio rozgranuięte dziecko jest w stanie wywnioskować że nie jestes zwolennikiem nowej Trójki ergo jestes jej przeciwnikiem. na jakiej podstawie oceniasz to co jest pospolitym kretyństwem a co niepospolitym?i co to według ciebie jest kretyństwo?czy popieranie i sympatyzowanie z jakąkolwiek ideą jest kretyństwem?korzystam z prawa do swobodnego wypowiadania sie i zauważ że nawet na twoje argumenty ponizej pasa odpowiadam tak jakbym polemizował z człowiekiem inteligentnym(choć może to założenie jest nieco na wyrost).co wspólnego ma Białoruś,Lepper,Freud,"Endrju L.",minister psychiatra z tezą że Trójka jest coraz lepsza?co ma piernik do wiatraka?(mówiąc potocznie).kto jest anonimem?jakie oczywiste kretyństwa? uchodzą na sucho?czyżby według twojej logiki kogoś kto określa sie jak o zwolennik Laskowskiego i wypisuje "wiernopoddancze"teksty powinien byc karany wiezieniem?teraz rozumiem dlaczego wspomniałes o Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewierny słuchacz Re: do asa-złamasa IP: *.hu / *.optosat.hu 20.10.04, 15:21 Trzeba się wykazywać ekstremalnie wysokim poziomem matołectwa, żeby wypisywać takie brednie jak ty to robisz. To, że napisałem, że jesteś poyyyebbbbannnny, nie oznacza, że jestem zwolennikiem tego czy owego. Oceniam stan twojego pustego umysłu i guano cię obchodzi wg jakich kryteriów to czynię. W każdym razie nie oznacza to żadnych moich radiowych preferencji. Ale ty tego nie potrafisz odróżniać, bo mózg ci korniki wyżarły do cna. Tak oceniam, tak uważam i już. Tak samo jak ty uważaśz, że ten czy tamten jest kultowy , to czy tamto radio ma miliony targetu a inne nie, tak ja uważam że jesteś skończonym idiotą pisząc to co piszesz. A niby na jakiej podstawie ty twierdzisz to, co twierdzisz? Nie pochwaliłeś się swoimi kryteriami do tej pory, a pieprzysz bzdety na forum już od dłuższego czasu??? Weź przeczytaj sobie raz jeszcze wszystkie swoje posty - o ile umiesz czytać (znać literki nie wystarcza, trzeba jeszcze je rozumieć). Normalny człowiek nie popełniłby tylu kretyństw w tak krótkim przedziale czasu. A może zaryzykujesz zapytać innych forumowiczów, czy się z tobą zgadzają - tak na poważnie? Ty się nawet do leczenia nie nadajesz. Powinni cię w gablocie umieścić w holu głównym Polskiego Radia albo KRRiTV i podpisać "tak wygląda odmóżdżony target, obiekt westchnień reklamodawców i rozgłośni-katarynek, składnik naszych słupków". Aha i jako bonus gratis powinni wszystkim zwiedzającym dawać "Złotą Księgę Cytatów ASA". Dyrektor trujki byłby z pewnością wniebowzięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: do asa-złamasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 15:49 nie ma to jak niekonkretnie odpowiedziec na konkretne pytania.nie ma to jak nazwać kogoś"poyyyebbbbannnny"samemu mając problemy z logicznym wyslowieniem się. jezeli oceniasz stan mojego umysłu to chciałbym jednak wiedzieć na jakiej podstawie to czynisz-wiodąć dalej twoje absurdalne rozumowanie mógłbym nazwać cię kosmitą i powiedzieć"guano cię obchodzi wg jakich kryteriów to czynię". moje kryteria są jak najbardziej jasne-to co mi się podoba jest dobre dla mnie.Trójka mi sie podoba .i nikogo nie zmuszam do jej słuchania- jedynie czuje potrzebe podzielenia się radością słuchania Trójki z innymi słuchaczami. śmiem powątpiewać w twoje kompetencje diagnostyczne"Ty się nawet do leczenia nie nadajesz" ale jezeli ma cię to dowartościować to niech ci będzie -możesz ogłosic że zdiagnozowałes człowieka chorego na Trójkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: do asa-złamasa IP: *.rzeszow.mm.pl 21.10.04, 17:26 Prosisz sie o konkrety ,ludzie ci odpisuja na tyle wyczerpujaco na ile to mozliwe a ty dalej swoje.Sam nie byles w stanie przytoczyc zadnego sensownego argumentu,ktory sklonil by wiekszosc inteligentnych ludzi do przyznania ci racji.Jesli dla ciebie kreatywna argumentacja na rzecz nowej Trujki jest powtarzane w kolko :Trojka gra coraz lepiej,albo: Bardzo mi sie podoba nowa Trojka,albo tez: Rosnie liczba zwolennikow nowej Trojki itp itd.,to wybacz.To nie sa argumenty-to jest jakies klepanie mantry. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: szacunek dla Laskowskiego 20.10.04, 13:22 Gość portalu: as napisał(a): > całkowicie się z toba zgadzam -dodałbym tylko że to juz jest dużo lepszy kraj i > > dużo lepsz Trójka O tak, na tej zasadzie jeszcze lepszy jest RMF i wszelkie radia Shit FM bo dawniej w ogóle ich nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan dreptak Re: pytanko do asa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 22:12 a tak w ogóle kolego as to ile macie pasków na dresie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: pytanko do asa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:15 ilośc moich pasków na dresie jest odwrotnie proporcjonalna do poziomu inteligencji zadającego to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.rzeszow.mm.pl 21.10.04, 17:14 Jakbys naprawde sluchal Trojki we wspomnianym okresie,to bys takich bzdur nie wypisywal.Program trzeci staral sie byc apolityczny jak to tylko mozliwe i w miare mu sie to udawalo.Fakt,kiedy Brezniew wybral sie na tamten swiat sobotnia lista przebojow nie zostala wyemitowana.Maanam mial rowniez problemy z trafieniem na antene,po tym jak muzycy tego zespolu odmowili wyjazdu do ZSRR na jakies propagandowe tournee.Ale to tylko drobiazgi.Na tle innych stacji panowal tu muzyczny pluralizm-wyjatkiem byl zakaz puszczania muzyki punkowej w momencie jej zlotego okresu czyli w drugiej polowie lat siedemdziesiatych.Slowem prawie wszystko co wartosciowe w swiatowej muzyki trafialo na fale P3 ,w duzej mierze rowniez dzieki znacznej swobodzie jaka dawano w programach autorskich prawdziwym znawcom i pasjonatom muzyki- vide redaktorzy:Mann,Kaczkowski,Wiernik,Rogowiecki,Kosinski ,Niedzwiecki a nawet mimo ,ze za nimi nie przepadalem Pacuda czy Gaszynski.Kazdy z nich prezentowal swoja muzyke ,w duzej mierze inna niz koledzy ,Niedzwiecki zyl glownia muzyka amerykanska,Kaczkowski brytyjskim mocniejszym rockiem-odkryl dla polskich sluchaczy grupe Budgie,w pozniejszym okresie przerzucil sie na bardziej art- rockowe granie-jego ulubione Genesis,Wiernik puszczal brytyjska nowa fale itd itp.I wszystkich tych panow sluchalo sie z przyjemnoscia.Co sie dzisiaj stalo z Trujka?Fachowcow i pasjonatow zastapili zwykli zapowiadacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:23 "Jakbys naprawde sluchal Trojki we wspomnianym okresie,to bys takich bzdur nie > wypisywal.Program trzeci staral sie byc apolityczny jak to tylko mozliwe i w > miare mu sie to udawalo.[' Jakbys naprawde znał realia PRL-u to bys wiedział że za samo starnie się by być apolitycznym ,ba,nawet za samo wypowiedzenie słowa apolitycznośc -kończyłaby się kariera każdego dziennikarza(najczesciej nie tylko kariera ale i normalne życie).Trójka była upolityczniona do granic możliwośc a piosenki z Listy Przebojów Trójki Sb ściągało metodami operacyjnymi na co są dowody chociązby w Ipn.czy uważasz ze układanie programu Trójki czy konsultowanie jego treści w Komitecie Centralnym to drobiazg ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.rzeszow.mm.pl 21.10.04, 17:32 Lista ukladana? Czyli esbecja robila ja w spolce z HOT HUNDRED Billboardu czy tez z szefostwem Radia Luxembourg.Jako namietny sluchacz tej ostatniej stacji w latach osiemdziesiatych chce ci powiedziec,ze wiekszosc przebojow ,ktora nadawana byla na LP PR 3 wywodzila sie wlasnie stamtad.Jesli chodzi o polskie utwory wiekszosc z tych,ktore goscily na liscie odzwierciadlaly owczesna swiadomosc muzyczna polskiej mlodziezy i to co faktycznie bylo popularne.A moze festiwal w Jarocinie tez byl sterowany?Skoro zwyciezca tej imprezy takie np TSA trafialo zaraz po swym sukcesie na liste Trojki to niewapliwie towarzysze maczali w tym palce. Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: szacunek dla Laskowskiego 21.10.04, 21:55 Tu, to się kolega popisał. Proszę pana, pan jest idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: szacunek dla Laskowskiego 21.10.04, 20:30 > Maanam mial rowniez problemy z > trafieniem na antene,po tym jak muzycy tego zespolu odmowili wyjazdu do ZSRR > na jakies propagandowe tournee. Poszło chyba o odmowę występu na propagandowym koncercie z okazji zjazdu młodzieży komunistycznej w Sali Kongresowej. W miejsce piosenki Maanamu na LP3 pojawiały się werble. Co do cenzury na LP3, to pamiętam, że w 1987 r. dwukrotnie interweniowali przedstawiciele LWP, gdy na Liście pojawiły się piosenki o antywojskowej wymowie - "Pierwszy karabin" TSA i "Ela, czemu się nie wcielasz" Kobranocki. Pierwsza zdążyła się pojawić tylko w Poczekalni i natychmiast zniknęła, a druga po paru tygodniach pobytu na Liście zaczęła być puszczana w okrojonej wersji instrumentalnej, z werblami w miejsce tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXIM Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:11 as nie draznij się, jesteś palantem, tyle ludzkości ci to mówi - więc chyba cos w tym jest i musisz sie z tym faktem pogodzić- chcesz czy nie:-( pitolisz głupoty- myslałem, że tak dla draki, ale jesli w to wierzysz co piszesz to ja ci chłopie współczuję:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:44 "nie draznij się, jesteś palantem, tyle ludzkości ci to mówi - więc chyba cos w tym jest i musisz sie z tym faktem pogodzić- chcesz czy nie"życie mnie nauczyło prostej sprawy-jeżeli coś jest wartościowe-jest bezustannie krytykowane i uważane przez większośc za śmieć.tak jest właśnie z Trójką.większośc narzeka,miesza ją z błotem bo tak wypada ,bo tak modnie-ja nie płyne z głównym nurtem i wyławiam prawdziwe perły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sata Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.hexen.przemysl.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:22 To wartosciowe w trUjce to brak forum na jej stronie,to brak możliwości rozmowy na żywo w "Zapraszamy do Trójki" a jedyna audycja z rozmowami na żywo to z Kubą S. i to tylko na zadany bezpieczny temat(dlaczego np.nie o abonamencie mimo,że temat w trUjce wiecznie żywy jak Lenin) a po drodze stado redachtorów-cenzorów co to tylko mają wyłapać czy jakiś wróg Smolara czy Laskowskiego nie przemyci się na antenę.A poza tym to trUjka coraz lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXIM Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 06:41 as- no to ci współczuję:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) IP: *.ryki.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 21:35 Niemiał bym nic przeciwko gdyby pan L. był szefem w ZET. Odpowiedz Link Zgłoś