Dodaj do ulubionych

Gdzie pracuje p. Laskowski :-)

IP: 158.75.34.* 06.07.04, 09:03
CHCIAŁBYM PRZYPOMNIEĆ P.T. DECYDENTOM, ŻE PROGRAM TRZECI TO STACJA P U B L I C Z N A. PANU LASKOWSKIEMU PRZYPOMINAM W SZCZEGÓLNOŚCI, ŻE NIE PRACUJE W RADIU ZET. :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: _!_ Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.07.04, 11:32
      Czy ktoś by mnie oświecił, o co przedmówcy chodzi? Jakiś taki niedoinformowany
      jestem.
      • un1 Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) 06.07.04, 14:21
        Gość portalu: _!_ napisał(a):

> Czy ktoś by mnie oświecił, o co przedmówcy chodzi? Jakiś taki niedoinformowany
        > jestem.

Witold Laskowski, Dyrektor PR3. Tyle że on w Trójce nie pracuje, on Trójkę
        niszczy.
        • Gość: _!_ Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.07.04, 20:45
          Ja nie pytam, co robi Laskowski w trUjce, bo to wiem. Pytam, jak się to ma co Zetki?
          • un1 Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) 07.07.04, 08:33
            Gość portalu: _!_ napisał(a):

> Ja nie pytam, co robi Laskowski w trUjce, bo to wiem. Pytam, jak się to ma co
            Zetki?

No ma się, niestety. Zbliżony poziom.
            • Gość: _!_ Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.07.04, 09:28
              Dżizas, z oporami, ale doszło.
              Dzięki
    • Gość: Edek zadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:36
      ja jestem zadowolony z pracy pana Laskowskiego .uważam że jest bardzo dobrym
      dyrektorem
      • Gość: edekfabrykikredek zupełnie inny Edek :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 23:33
        " Warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa
        naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie,
        że prawie nie padało! Prezes dba o nas jak ojciec najlepszy! " - ;-)

Oświadczam, że nie mam nic wspólnego z dyr. Laskowskim i już wolałbym aby
        zamknęli moja fabryke kredek drewnianych i ołówków z blejsztyftem niż miałbym
        dla tego .*. pracować.

w miejsce .*. wielbiciele Trójki wpisują:

Zbawca Nasz Jedyny
        Gwiazda Polskich Mediów
        Korespondent Po Wsze Czasy Pamiętny
        Prawie Noblista W Kategorii "Poezja Czasów Brezniewowskich i Proza Gorbaczowa"
        Świetlista Sosna Karpat Myśliwieckiej ( to chyba juz kiedyś było ;-)
        Nasz Ukochany Przywódca ( to to juz na pewno było ;-)

a przeciwnicy wpisuja dowolny odpowiedni epitet wg własnego uznania i uznania
        zasług dyr. L w zniszczenie Programu III Polskiego Radia.
        UWAGA: słowo "Smolar" nie jest wg ostatniej wiedzy polonistów epitetem ale
        będzie tzw. synonimem . Dlatego mozna go tez uzyc :-P
    • Gość: Janusz Gdzie pracuje Edek ? IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 15.09.04, 16:47
      łubu dubu, łubu dubu...
    • Gość: zs Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) IP: *.tvkgsm.net / 195.205.187.* 15.09.04, 21:53
      w trooooooojce....
      • Gość: as szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:24
        Trojka jest coraz lepsza.Coraz więcej ciekawych osobowości gości na
        antenie.Rośnie słuchalnośc i osiągneła juz poziom niemal dwukrotnie wyzszy niz
        za Kaczkowskiego.Ciekawa muzyka,bardzo interesującva plejlista,ciekawe audycje
        autorskie.Wszystko to zasługa Laskowskiego -za to go ogromnie szanuje .Szanuje
        go równiez za odwage przeciwstawienia sie wiecznym malkontentom i nie zważanie
        na nieustające narzekanie frustratów.
        • Gość: qt-as Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:33
          as nie wqwiaj poważnych ludzi, jaja se rób gdzie indziej, dość nerwów napsuło
          mi słuchanie radia "trujka" żebyś takie podpuchy tu wypisywał i podnosił
          ciśnienie. Przenieś się na jakieś insze forum - dla szachistów etc tam troche
          stresu moze ozywić towarzystwo.
          • Gość: as Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:19
            bardzo merytoryczna wypowiedz,jak zwykle w wypadku zaślepionych przeciwników
            Trójki nie poparta żadnymi argumentami.to logika przedszkola -ja mówię
            Laskowski mi sie podoba,Trójka mi sie podoba -a przeciwnik Trójki na to-twoja
            mama jest głupia i przenies sie do innego przedszkola
        • un1 Re: szacunek dla Laskowskiego 20.10.04, 11:54
          Gość portalu: as napisał(a):

> Trojka jest coraz lepsza.Coraz więcej ciekawych osobowości gości na
          > antenie.Rośnie słuchalnośc i osiągneła juz poziom niemal dwukrotnie wyzszy
          niz
          > za Kaczkowskiego.Ciekawa muzyka,bardzo interesującva plejlista,ciekawe
          audycje
          > autorskie.Wszystko to zasługa Laskowskiego -za to go ogromnie
          szanuje .Szanuje
          > go równiez za odwage przeciwstawienia sie wiecznym malkontentom i nie
          zważanie
          > na nieustające narzekanie frustratów.

"Miałeś rację, jeszcze nigdy tak nie było dobrze jak teraz"

"Jest super, jest super więc o co nam chodzi...?".

• dzika_rzeka Re: szacunek dla Laskowskiego 20.10.04, 12:15
            Jolanta Pieńkowska - była prezenterka Wiadomości TVP, udzieliła wywiadu
            Przeglądowi na temat swojego odejścia z Publicznej. Oto cytat:
            "Oto co mówi o błędach szefów "Wiadomości": nie pojmuję, jak można było
            pozwolić, żeby Witek Laskowski, notabene świetny szef radiowej Trojki, wyjechał
            z Moskwy, bo telewizja nie miała i nie będzie miała tam lepszego korespondenta.
            Jak można było dopuścić do tego, żeby z placówki paryskiej odszedł Grzegorz
            Dobiecki? Jak można rezygnować z rozmaitych świetnych ludzi, żeby zrobić
            miejsce dla zaufanych, szukać głupich oszczędności?"

Link do całego artykułu:
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2347627.html
            Jak wszyscy widzicie - nie znamy się kompletnie. Laskowitek jest ŚWIETNYM
            dyrektorem, słupki mu rosną, target zadowolony, a jingle pięknie wypełniają
            ramówkę.
            Ech....co za czasy nastały...
            • un1 Re: szacunek dla Laskowskiego 20.10.04, 12:22
              Pieńkowska: jak można było pozwolić, żeby Witek Laskowski (...)wyjechał z
              Moskwy, bo telewizja nie miała i nie będzie miała tam lepszego korespondenta.

Pamiętamy jak było, Wiadomości, w Moskwie zajścia, w studio na tle fotografii
              Kremla skulony Laskowitek. Jola z Warszawy:
              - Witku, powiedz nam, co aktualnie dzieje się na ulicach Moskwy?
              - Dzień dobry Jolu, dzień dobry państwu, jak podaje moskiewskie radio..
              • un1 Re: szacunek dla Laskowskiego 20.10.04, 12:25
                No a świetnym szefem Trójki jest bo zatrudnia Jolę. Skądinąd kompetentną i
                sympatyczną dziennikarkę.
            • Gość: edkfabrykikredek Pieńkowska - wazelina aż kapie :-p IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 23:10
              A jak ma pisać o swym szefie i kumplu ?
              Przeciez dawał jej zarobic niezłą kasę choc np. Olejnikowej to pani P. do pięt
              nie dorasta.
              A korespondentem w Moskwie był Laskowski tak samo świetnym jak obecny dyrektor
              Trójki.
          • Gość: as Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:00
            porównując Trójke z lat 70 tych i 80tych ,a doskonale ja pamiętam,to ta z lat
            (no własnie jak to powiedziec Z?chyba dwutysięcznych)jest o niebo lepsza.lata
            70te- ciągle przemwy towarzyszy ,pogadanki z młodziezą panów obywateli
            kaowców.lata 80te towarzysze nadal aktywni zawsze obecni na antenie.nie wspomne
            juz o cenzurze-obiektywny serwis informacyjny w Trójce lat 70tych i 80tych był
            nie do pomyślenia,był marzeniem scietej głowy-teraz jest czymś normalnym i
            oczywistym.noa le grupka narzekających zawsze sie znajdzie
            • un1 Re: szacunek dla Laskowskiego 20.10.04, 13:06

> porównując Trójke z lat 70 tych i 80tych ,a doskonale ja pamiętam,to ta z lat
              > (no własnie jak to powiedziec Z?chyba dwutysięcznych)jest o niebo lepsza.lata
              > 70te- ciągle przemwy towarzyszy ,pogadanki z młodziezą panów obywateli
              > kaowców.lata 80te towarzysze nadal aktywni zawsze obecni na antenie.nie
              wspomne
              >
              > juz o cenzurze-obiektywny serwis informacyjny w Trójce lat 70tych i 80tych
              był
              > nie do pomyślenia,był marzeniem scietej głowy-teraz jest czymś normalnym i
              > oczywistym.noa le grupka narzekających zawsze sie znajdzie.

"Bo to jest już całkiem inny kraj...", nie zauważyłeś tego, asie?
              • Gość: as Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:13
                całkowicie się z toba zgadzam -dodałbym tylko że to juz jest dużo lepszy kraj i
                dużo lepsz Trójka
                • Gość: niewierny słuchacz do asa-złamasa IP: *.hu / *.optosat.hu 20.10.04, 13:20
                  ty jednak jesteś kuźwa poyyyebbbannny!!!!
                  • Gość: as Re: do asa-złamasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:24
                    dzięki niewierny słuchaczu za doskonałe zegzemplifikowanie logiki przeciwnikow
                    Trójki która wygląda dokładnie tak jak w twoim poście -ja mówię że Trójka jest
                    coraz lepsza a ty na to że jestem głupi i mam wszy.no cóż wobec takiej
                    logiki,ja prawnik, jestem bezradny
                    • Gość: niewierny słuchacz Re: do asa-złamasa IP: *.hu / *.optosat.hu 20.10.04, 13:53

> dzięki niewierny słuchaczu za doskonałe zegzemplifikowanie logiki
                      przeciwnikow
                      > Trójki

Wbij sobie do swojej pustej makówy cycu nieprzetworzony, że nie określiłem się
                      jako zwolennik czy przeciwnik Trójki, czy to starej, czy nowej.
                      Ale napotykając co chwila twoje wiernopoddańcze hołdy, któe są niczym innym,
                      jak pospolitym kretyństwem, nadziwić się nie mogę, jak można tak epatować swoim
                      idiotyzmem. Zalecam ci wizytę albo u lekarza, albo na dworze prezydenckim w
                      bratniej Białorusi. Ostatecznie możesz udać się do Endrju L. Oni ciebie
                      zrozumieją.

Powtarzasz się w kółko, osmieszasz siebie samego i radio, które podobno
                      szanujesz. Ale cóż, kiedy jest się anonimem, nawet oczywiste kretyństwa
                      uchodzą na sucho.
                      Ciesz się i napawaj swoją głupotą dalej, PRAWNIKU!!!
                      Wobec twojej logiki nawet minister-psychiatra, a co dopiero ja - jesteśmy
                      bezradni. Sam Freud też byłby w niezłej kropce, gdyby postawiono mu przed
                      oczami taki egzemplarz...
                      • Gość: as Re: do asa-złamasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:24
                        dużo słów,mało treści,zero logiki-tak możnaby określić twoja wypowiedz.
                        " Wbij sobie do swojej pustej makówy cycu nieprzetworzony, że nie określiłem
                        się
                        > jako zwolennik czy przeciwnik Trójki, czy to starej, czy nowej"jeżeli na moje
                        wiernopoddańcze teksty dotyczace Tróji i jej dyrekcji odpowiadasz"ty jednak
                        jesteś kuzwa poj..y"to srednio rozgranuięte dziecko jest w stanie wywnioskować
                        że nie jestes zwolennikiem nowej Trójki ergo jestes jej przeciwnikiem.
                        na jakiej podstawie oceniasz to co jest pospolitym kretyństwem a co
                        niepospolitym?i co to według ciebie jest kretyństwo?czy popieranie i
                        sympatyzowanie z jakąkolwiek ideą jest kretyństwem?korzystam z prawa do
                        swobodnego wypowiadania sie i zauważ że nawet na twoje argumenty ponizej pasa
                        odpowiadam tak jakbym polemizował z człowiekiem inteligentnym(choć może to
                        założenie jest nieco na wyrost).co wspólnego ma Białoruś,Lepper,Freud,"Endrju
                        L.",minister psychiatra z tezą że Trójka jest coraz lepsza?co ma piernik do
                        wiatraka?(mówiąc potocznie).kto jest anonimem?jakie oczywiste kretyństwa?
                        uchodzą na sucho?czyżby według twojej logiki kogoś kto określa sie jak o
                        zwolennik Laskowskiego i wypisuje "wiernopoddancze"teksty powinien byc karany
                        wiezieniem?teraz rozumiem dlaczego wspomniałes o Białorusi.
                        • Gość: niewierny słuchacz Re: do asa-złamasa IP: *.hu / *.optosat.hu 20.10.04, 15:21
                          Trzeba się wykazywać ekstremalnie wysokim poziomem matołectwa, żeby wypisywać
                          takie brednie jak ty to robisz. To, że napisałem, że jesteś poyyyebbbbannnny,
                          nie oznacza, że jestem zwolennikiem tego czy owego. Oceniam stan twojego
                          pustego umysłu i guano cię obchodzi wg jakich kryteriów to czynię. W każdym
                          razie nie oznacza to żadnych moich radiowych preferencji. Ale ty tego nie
                          potrafisz odróżniać, bo mózg ci korniki wyżarły do cna. Tak oceniam, tak uważam
                          i już. Tak samo jak ty uważaśz, że ten czy tamten jest kultowy , to czy tamto
                          radio ma miliony targetu a inne nie, tak ja uważam że jesteś skończonym idiotą
                          pisząc to co piszesz. A niby na jakiej podstawie ty twierdzisz to, co
                          twierdzisz? Nie pochwaliłeś się swoimi kryteriami do tej pory, a pieprzysz
                          bzdety na forum już od dłuższego czasu???
                          Weź przeczytaj sobie raz jeszcze wszystkie swoje posty - o ile umiesz czytać
                          (znać literki nie wystarcza, trzeba jeszcze je rozumieć). Normalny człowiek nie
                          popełniłby tylu kretyństw w tak krótkim przedziale czasu.
                          A może zaryzykujesz zapytać innych forumowiczów, czy się z tobą zgadzają - tak
                          na poważnie?
                          Ty się nawet do leczenia nie nadajesz. Powinni cię w gablocie umieścić w holu
                          głównym Polskiego Radia albo KRRiTV i podpisać "tak wygląda odmóżdżony target,
                          obiekt westchnień reklamodawców i rozgłośni-katarynek, składnik naszych
                          słupków". Aha i jako bonus gratis powinni wszystkim zwiedzającym dawać "Złotą
                          Księgę Cytatów ASA". Dyrektor trujki byłby z pewnością wniebowzięty.
                          • Gość: as Re: do asa-złamasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 15:49
                            nie ma to jak niekonkretnie odpowiedziec na konkretne pytania.nie ma to jak
                            nazwać kogoś"poyyyebbbbannnny"samemu mając problemy z logicznym wyslowieniem
                            się.
                            jezeli oceniasz stan mojego umysłu to chciałbym jednak wiedzieć na jakiej
                            podstawie to czynisz-wiodąć dalej twoje absurdalne rozumowanie mógłbym nazwać
                            cię kosmitą i powiedzieć"guano cię obchodzi wg jakich kryteriów to czynię".
                            moje kryteria są jak najbardziej jasne-to co mi się podoba jest dobre dla
                            mnie.Trójka mi sie podoba .i nikogo nie zmuszam do jej słuchania- jedynie
                            czuje potrzebe podzielenia się radością słuchania Trójki z innymi słuchaczami.
                            śmiem powątpiewać w twoje kompetencje diagnostyczne"Ty się nawet do leczenia
                            nie nadajesz" ale jezeli ma cię to dowartościować to niech ci będzie -możesz
                            ogłosic że zdiagnozowałes człowieka chorego na Trójkę.
                            • Gość: trejo Re: do asa-złamasa IP: *.rzeszow.mm.pl 21.10.04, 17:26
                              Prosisz sie o konkrety ,ludzie ci odpisuja na tyle wyczerpujaco na ile to
                              mozliwe a ty dalej swoje.Sam nie byles w stanie przytoczyc zadnego sensownego
                              argumentu,ktory sklonil by wiekszosc inteligentnych ludzi do przyznania ci
                              racji.Jesli dla ciebie kreatywna argumentacja na rzecz nowej Trujki jest
                              powtarzane w kolko :Trojka gra coraz lepiej,albo: Bardzo mi sie podoba nowa
                              Trojka,albo tez: Rosnie liczba zwolennikow nowej Trojki itp itd.,to wybacz.To
                              nie sa argumenty-to jest jakies klepanie mantry.
                • un1 Re: szacunek dla Laskowskiego 20.10.04, 13:22

> całkowicie się z toba zgadzam -dodałbym tylko że to juz jest dużo lepszy kraj
                  i
                  >
                  > dużo lepsz Trójka

O tak, na tej zasadzie jeszcze lepszy jest RMF i wszelkie radia Shit FM bo
                  dawniej w ogóle ich nie było.
                  • Gość: jan dreptak Re: pytanko do asa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 22:12
                    a tak w ogóle kolego as to ile macie pasków na dresie ???

• Gość: as Re: pytanko do asa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:15
                      ilośc moich pasków na dresie jest odwrotnie proporcjonalna do poziomu
                      inteligencji zadającego to pytanie
            • Gość: trejo Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.rzeszow.mm.pl 21.10.04, 17:14
              Jakbys naprawde sluchal Trojki we wspomnianym okresie,to bys takich bzdur nie
              wypisywal.Program trzeci staral sie byc apolityczny jak to tylko mozliwe i w
              miare mu sie to udawalo.Fakt,kiedy Brezniew wybral sie na tamten swiat sobotnia
              lista przebojow nie zostala wyemitowana.Maanam mial rowniez problemy z
              trafieniem na antene,po tym jak muzycy tego zespolu odmowili wyjazdu do ZSRR na
              jakies propagandowe tournee.Ale to tylko drobiazgi.Na tle innych stacji panowal
              tu muzyczny pluralizm-wyjatkiem byl zakaz puszczania muzyki punkowej w momencie
              jej zlotego okresu czyli w drugiej polowie lat siedemdziesiatych.Slowem prawie
              wszystko co wartosciowe w swiatowej muzyki trafialo na fale P3 ,w duzej mierze
              rowniez dzieki znacznej swobodzie jaka dawano w programach autorskich
              prawdziwym znawcom i pasjonatom muzyki- vide
              redaktorzy:Mann,Kaczkowski,Wiernik,Rogowiecki,Kosinski ,Niedzwiecki a nawet
              mimo ,ze za nimi nie przepadalem Pacuda czy Gaszynski.Kazdy z nich prezentowal
              swoja muzyke ,w duzej mierze inna niz koledzy ,Niedzwiecki zyl glownia muzyka
              amerykanska,Kaczkowski brytyjskim mocniejszym rockiem-odkryl dla polskich
              sluchaczy grupe Budgie,w pozniejszym okresie przerzucil sie na bardziej art-
              rockowe granie-jego ulubione Genesis,Wiernik puszczal brytyjska nowa fale itd
              itp.I wszystkich tych panow sluchalo sie z przyjemnoscia.Co sie dzisiaj stalo z
              Trujka?Fachowcow i pasjonatow zastapili zwykli zapowiadacze.
              • Gość: as Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:23
                "Jakbys naprawde sluchal Trojki we wspomnianym okresie,to bys takich bzdur nie
                > wypisywal.Program trzeci staral sie byc apolityczny jak to tylko mozliwe i w
                > miare mu sie to udawalo.[' Jakbys naprawde znał realia PRL-u to bys wiedział
                że za samo starnie się by być apolitycznym ,ba,nawet za samo wypowiedzenie
                słowa apolitycznośc -kończyłaby się kariera każdego dziennikarza(najczesciej
                nie tylko kariera ale i normalne życie).Trójka była upolityczniona do granic
                możliwośc a piosenki z Listy Przebojów Trójki Sb ściągało metodami operacyjnymi
                na co są dowody chociązby w Ipn.czy uważasz ze układanie programu Trójki czy
                konsultowanie jego treści w Komitecie Centralnym to drobiazg ?
                • Gość: trejo Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.rzeszow.mm.pl 21.10.04, 17:32
                  Lista ukladana? Czyli esbecja robila ja w spolce z HOT HUNDRED Billboardu czy
                  tez z szefostwem Radia Luxembourg.Jako namietny sluchacz tej ostatniej stacji w
                  latach osiemdziesiatych chce ci powiedziec,ze wiekszosc przebojow ,ktora
                  nadawana byla na LP PR 3 wywodzila sie wlasnie stamtad.Jesli chodzi o polskie
                  utwory wiekszosc z tych,ktore goscily na liscie odzwierciadlaly owczesna
                  swiadomosc muzyczna polskiej mlodziezy i to co faktycznie bylo popularne.A moze
                  festiwal w Jarocinie tez byl sterowany?Skoro zwyciezca tej imprezy takie np TSA
                  trafialo zaraz po swym sukcesie na liste Trojki to niewapliwie towarzysze
                  maczali w tym palce.
                • mh2 Re: szacunek dla Laskowskiego 21.10.04, 21:55
                  Tu, to się kolega popisał.
                  Proszę pana, pan jest idiotą.
              • greg_f Re: szacunek dla Laskowskiego 21.10.04, 20:30
                > Maanam mial rowniez problemy z
                > trafieniem na antene,po tym jak muzycy tego zespolu odmowili wyjazdu do ZSRR
                > na jakies propagandowe tournee.

Poszło chyba o odmowę występu na propagandowym koncercie z okazji zjazdu
                młodzieży komunistycznej w Sali Kongresowej. W miejsce piosenki Maanamu na LP3
                pojawiały się werble.
                Co do cenzury na LP3, to pamiętam, że w 1987 r. dwukrotnie interweniowali
                przedstawiciele LWP, gdy na Liście pojawiły się piosenki o antywojskowej
                wymowie - "Pierwszy karabin" TSA i "Ela, czemu się nie wcielasz" Kobranocki.
                Pierwsza zdążyła się pojawić tylko w Poczekalni i natychmiast zniknęła, a druga
                po paru tygodniach pobytu na Liście zaczęła być puszczana w okrojonej wersji
                instrumentalnej, z werblami w miejsce tekstu.
                • Gość: MAXIM Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:11
                  as nie draznij się, jesteś palantem, tyle ludzkości ci to mówi - więc chyba cos
                  w tym jest i musisz sie z tym faktem pogodzić- chcesz czy nie:-( pitolisz
                  głupoty- myslałem, że tak dla draki, ale jesli w to wierzysz co piszesz to ja
                  ci chłopie współczuję:-((
                  • Gość: as Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:44
                    "nie draznij się, jesteś palantem, tyle ludzkości ci to mówi - więc chyba cos
                    w tym jest i musisz sie z tym faktem pogodzić- chcesz czy nie"życie mnie
                    nauczyło prostej sprawy-jeżeli coś jest wartościowe-jest bezustannie
                    krytykowane i uważane przez większośc za śmieć.tak jest właśnie z
                    Trójką.większośc narzeka,miesza ją z błotem bo tak wypada ,bo tak modnie-ja nie
                    płyne z głównym nurtem i wyławiam prawdziwe perły.
                    • Gość: sata Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.hexen.przemysl.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:22
                      To wartosciowe w trUjce to brak forum na jej stronie,to brak możliwości rozmowy
                      na żywo w "Zapraszamy do Trójki" a jedyna audycja z rozmowami na żywo to z Kubą
                      S. i to tylko na zadany bezpieczny temat(dlaczego np.nie o abonamencie mimo,że
                      temat w trUjce wiecznie żywy jak Lenin) a po drodze stado redachtorów-cenzorów
                      co to tylko mają wyłapać czy jakiś wróg Smolara czy Laskowskiego nie przemyci
                      się na antenę.A poza tym to trUjka coraz lepsza.
                    • Gość: MAXIM Re: szacunek dla Laskowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 06:41
                      as- no to ci współczuję:-))
    • Gość: daniel Re: Gdzie pracuje p. Laskowski :-) IP: *.ryki.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 21:35
      Niemiał bym nic przeciwko gdyby pan L. był szefem w ZET.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka