Gość: magdi Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: 217.17.32.* 12.04.02, 15:51 Trochę historii: Paweł Sito i Bożena Sitek Grzegorz Miecugow i ???? (zapomniałam) razem prowadzili Bublotekę. Teraz to PR3, chociaż brakuje bardzo Marka Wałkuskiego Robert Leszczyński za audycję w Radiostacji, ale tę w godzinach nocnych, w ciągu dnia to już tak nie brzmiało. Czy on prowadzi jeszcze gdzieś audycje radiowe? Odpowiedz Link Zgłoś
youstynus Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! 12.04.02, 16:15 Sorki, ze sie wychylam, ale nie slucham Trojki. Moj typ od wielu lat: 1. Piotr Metz 2. Piotr Metz 3. Piotr Metz ;)niewazne, w jakim radiu... Odpowiedz Link Zgłoś
przemas_p Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! 12.04.02, 17:13 Mój typ to Robert Konatowicz ("Byle do piątku") - RMF FM. Pozdrawiam sluchaczy pozostalych stacji radiowych. Przemas Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! 12.04.02, 21:44 Witajcie. Uwielbiam Kaczkowskiego, Kydryńskiego, lubię Niedźwiedzia, bardzo lubiłam Sito w Trójce, Sianeckiego lubię, ale jest ktoś o szczególnie przekonującym dla mnie głosie: Wiktor Legowicz. Nawet wiadomości ekonomiczne są miłe...Miałam jeszcze ulubieńca w RDC dawno, dawno temu pana Janka Gadomskiego ( tak w ogóle realizatora, ale był taki kojący, miał audycje w niedziele, ciekawam, co się z Nim teraz dzieje). Byłam kiedyś fanką el-muzyki w Trójce, ale głosu Prowadzącego nie lubiłam nigdy, a teraz po prostu nie znoszę. Przykro mi z tego powodu, bo to dobry radiowiec, ale nie podoba mi się i kropka.Acha i pani Semkowicz i Baszka Marcinik i pani Giza i Monika Makowska. I już może wystarczy...Wszystko wiadomo. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polished Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.mtc3.cox.rr.com 13.04.02, 04:50 malo juz kto pamieta lata 80 i audycje Wieczor Plytowy - II program PR, puszczano _cale_ plyty (CD z _wypozyczalni_, tak jest, wtedy nie bylo stadionu, nie bylo mp3). do rzeczy, glos z tamtych czasow to Tomasz Szachowski (musialem sprawdzic wspomnieniowe artykuly na sieci, zeby sobie przypomniec) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 08:05 Moje typy: Jan Suzin Tadeusz Sznuk Krystyna Czubówna Piotr Zworski (był w RMF Olsztyn,potem centrala RMF teraz nie wiem gdzie) Bogusław Wołoszański "Młoda lekarka" z powtórki z rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Advokat Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.net.autocom.pl 13.04.02, 20:57 Na pewno Marek Niedźwiedzki,ponieważ umie stworzyć ''nastrój''.Również Marcin Kydryński,z Radia Kraków pan Jerzy Skarżyński i Piotr Czyż.Kiedyś przypadkowo wysłuchałam audycji pana Lucjana Kydryńskiego o muzyce filmowej.Zrobił na mnie niepowtarzalne wrażenie!Z młodych Michał Figurski z RMF,nie słucham jego audycji regularnie,ale ma miły głos.I przystojny jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 21:25 Najlepsze: Piotr Kaczkowski, Marek Niedźwiecki, Piotr Stelmach, Barbara Marcinik Najgorsze: PAWEŁ KOSTRZEWA, Magdalena Jethon, Grażyna Dobroń, Beata Michniewicz, Tomasz Żąda Wszystkie z Trójki, bo to jedyne radio które da się słuchać (jeszcze, za niedługo zostaną płyty i taśmy :-((((((( ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: 158.75.34.* 10.05.02, 17:01 Gość portalu: mtq napisał(a): > Najlepsze: Piotr Kaczkowski, Marek Niedźwiecki, Piotr Stelmach, Barbara Marcini > k > Najgorsze: PAWEŁ KOSTRZEWA, Magdalena Jethon, Grażyna Dobroń, Beata Michniewicz > , Tomasz Żąda > > Wszystkie z Trójki, bo to jedyne radio które da się słuchać (jeszcze, za niedłu > go zostaną płyty i taśmy > :-((((((( ) Sorry, kotku, ale jeżeli nie podoba Ci się głos Kostrzewy, to chyba musisz go z kimś mylić!!! Obok Strzyczkowskiego to dla mnie najbardziej intrygujący głos w trójce. Przyciąga do głośników i jest jedynym powodem, dla którego jeszcze od czasu włączam trójkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORI Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.04.02, 00:32 Hmm, przeczytalam wiele interesujacych opinii na tym forum. rzeczywiscie 3jka jako radio "kultowe" dogorywa. Moja mama przez wiele wiele lat sluchala tylko trojki, a jak sie zaczely te wszystkie zmiany na gorsze to z koniecznosci sie przerzucila na cos innego. ja wychowalam sie na 3jce bo zawsze grala w domu, piatkowa lista to bylo bardzo wazne wydarzenie, lubilam Niedzwiedzia, lubie go do dzis (i nawet wiem, gdzie mieszka :-). W kwestii pani Chelminiak - juz raz napisalam - na warszawskim forum gazety jest taki temat "najgorsza stacja w Warszawie", ale powtorze - bezy z cukrem pudrem w sosie karmelowym. co z tego ze ladna? w radiu to liczy sie mniej, przyznacie. tez mam wrazenie, ze probuje łopatą ładować te głupkowate aforyzmy, które chyba jej podrzucają, bo przecież sama nie wymyśla. Głos, ktory kiedys zrobil na mnie ogromne wrazenie to ex-serwisowiec Zetki Piotr Marciniak. Teraz jest chyba w TVN24. czasami troche za glosno bierze oddech, ale wybaczam mu to, bo to taka (moim zdaniem) Czubowna wsrod facetow. Nie wiem, czy ktos pamieta Roberta Bernatowicza - kiedys w Zet prowadził audycje Nautilus, teraz chyba jest w rmf? to tez atrakcyjny glos. tak "na szybko" pamietam jeszcze fatalna Monike Krol (dawniej Zet, teraz Eska), ktora chyba juz jakos inaczej sie nazywa. To jest słaba kopia pani Chelminiak. jak ją słyszę, zmieniam stację. z głosów dawniej radiowych a teraz TV jeszcze pamiętam głos Tomasza Machały (TVN24)- bardzo ładna dykcja. Pan Janusz Weiss, z całym szacunkiem, męczy tembrem głosu. Wojciecha Manna chetnie posluchalabym tylko nie wiem, gdzie i kiedy. kiedys dawno byla audycja "to ja dudnie w poludnie". aaa, no i musze wspomniec koszmarny głos z radia pogoda, taki z wadą wymowy - nie mówi r. prowadzi poranki, ale nazwiska nie pomnę. jak ktos z taka okropna wadą może psuć ludziom ranki pomiędzy sympatycznymi kawałkami z dawnych lat??? na razie tyle, nie zanudzam ;-) Ahaaaaa, zapomnialabym - przeciez ja mam całkiem niezły głos, bez wad wymowy, po kontroli logopedy, niski, wiec radiowy. Moze ktos udostępni mikrofonik? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 10:04 to nie wszystko, trzeba jeszcze mieć coś ciekawego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORI Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.04.02, 22:36 Gość portalu: gość napisał(a): > to nie wszystko, trzeba jeszcze mieć coś ciekawego do powiedzenia. Spokojnie. Mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tripleX Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.supermedia.pl 14.04.02, 20:51 Moje typy: Michał Przerwa i Tomasz Ławnicki obaj z Radia Eska. Głosy świetne, choć radio trochę gorsze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekord Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 01:10 Moim zdaniem : 1.Jarek Rabenda(Radio Rekord) 2.Andrzej Dabrowski (radio Kielce) 3.Mariusz Turczyk (Radio Kolor) 4.Slawek Dors (Radio Rekord) 5. Kamil Olszewski (Radio Rekord) www.rekord.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gepe Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: 195.216.121.* 15.04.02, 20:16 A mnie przypomniał się jeden głos, który niegdyś w Trójce zapowiadał audycje. To był o ile dobrze pamiętam pan Wojciech Gąssowski (wcale nie piosenkarz). Czy ktos go pamięta i może ewentualnie mnie wyprostowac? A poza tym bardzo, bardzo radiowy głos ma Maciej Zembaty (całe wieki nie słyszałem w radiu). Z telewizji: Konrad Szołajski, Krzysztof Kolberger. Ale tak czy owak: Piotr Kaczkowski, bo nie tylko barwę głosu ale i kulturę wypowiedzi, sposób mówienia, budowania nastroju ma niepowtarzalny (nawet, gdy ma chrypkę alergiczną - dużo zdrowia :)). A przede wszystkim zawsze ma coś do powiedzenia, nawet wtedy, kiedy nie ma nic do powiedzenia. To dopiero jest sztuka. Pozdrawiam - gepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.acn.waw.pl 15.04.02, 20:31 Dodam coś do oczywistości typu Mann, Kaczor, itp.: Ś.P.Beksiński Paweł Sztompke "Helen" z LP3 (w dodatku ona wygląda dokładnie tak jak brzmi...) a właśnie - co się dzieje z Bugalskim z TOKa? Gdzie się podział ten jedyny prawdziwy liberał polskich mediów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.acn.waw.pl 15.04.02, 23:23 Nie wiem co mnie pokręciło z tym Bugalskim, ale chodziło mi o Sobalę. To przez to, że tak dawno żadnego z nich nie słyszałem. Whatever, chodzi mi w ogóle o dawnych TOK-owców. Ale ponieważ wątek o tym radiu jest gdzie indziej, to już tu nie przeszkadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! 15.04.02, 22:19 Gość portalu: gepe napisał(a): > A mnie przypomniał się jeden głos, który niegdyś w Trójce zapowiadał audycje. > To był o ile dobrze pamiętam pan Wojciech Gąssowski (wcale nie piosenkarz). Czy > > ktos go pamięta i może ewentualnie mnie wyprostowac? GEPE Gąssowski to (już) stara szkoła lektorów Polskiego Radia. Rzeczywiście był moment, że jego głos często zapowiadał w TRÓJCE ale raczej nie przypominam sobie aby miał Gąssowski jakiś dorobek stricte dziennikarski. Warto tu wspomnieć przy tej okazji kilka innych nazwisk m.in. Andrzej Matul czy Maciej Gudowski. Większośc jednak pracuje w i dla TV. Wątek rozrósł się. W różnych kierunkach. Warto wspomnieć bo mało tu słuchaczy audycji z muzyką poważną o dziennikarzu z Trójmiasta pracującym dla Trójki: Piotr Orawski i dużej klasy erudycja, głos i wiedza. Zasługuje na przypomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rati Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 23:24 Pan Wojciech Gąssowski i Andrzej Matul pracują dalej dla radia i to publicznego. Może ich nie słychać, ale ich praca nie idzie na marne. Pan Wojciech Gąssowski jest przewodniczącym do spraw Karty Mikrofonowej i jest jednocześnie pełnomocnikiem zarządu PR SA. Od obu panów na takim egzaminie i szkoleniach można naprawdę wiele się dowiedzieć. Ich wiedza na pewno nie idzie na marne, przynajmniej w tych rozgłośniach, które korzystają z ich szkoleń i egzaminów. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gepe Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! 16.04.02, 15:53 Dzięki t.s :) Zapamiętałem Gąssowskiego, gdyż w owym czasie wyróżniał się sposrod innych 'zapowiadaczy': umiał pogadać z prowadzącym za chwile swoja audycję, lubił ciepło pożartować, co wtedy było w zasadzie nie do pomyslenia. Ja chcę w takim razie wiecej takiej 'starej szkoły'. Miłe wspomnienia, szkoda, że tylko wspomnienia. Pozdrawiam - gepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 12:18 Zapowiadaczem audycji w PR III był (również??) Jarosław Kawecki. Też zniknął :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.ts.pl 16.04.02, 10:26 Kiedyś w olsztyńskim radiu WaMa był super głos - jego właściciel nazywa się Andrzej Kocięcki - niestety zniknął z anteny. Za to w tym samym radiu nie mogę znieść głosu niejakiej Pani Marty Gołąb!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.04.02, 08:06 Zapomniałbym o bardzo miłym, ale też rzeczowym głosie Mariusza Pucyły (chyba nic nie przekręciłem) z mediów trójmiejskich. pozdr, MArCello Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! 17.04.02, 22:49 Dla mnie najcudowniejszym głosem był głos Krzyśka Łebskiego, do niedawna pracującego w Radiu Eska Wrocław. Kiedy facet mówił coś w radiu i czytał życzenia w Dynamo Eska, to aż się miło robiło. Lubię jeszcze głos: Kaśki Kozimor, Oli Majewskiej i Tomka Wołodźko (Eska Wrocław) Marcina Jędrych z Rmf-u Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! 17.04.02, 22:54 moniczkabb napisał(a): > Dla mnie najcudowniejszym głosem był głos Krzyśka Łebskiego, do niedawna > pracującego w Radiu Eska Wrocław. Kiedy facet mówił coś w radiu i czytał > życzenia w Dynamo Eska, to aż się miło robiło. > Lubię jeszcze głos: > Kaśki Kozimor, Oli Majewskiej i Tomka Wołodźko (Eska Wrocław.) Sorka, tu miało być nie lubię: Marcina Jędrycha z Rmf-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.clinternal / 10.8.0.* 18.04.02, 10:01 KUBA STRZYCZKOWSKI, ANNA SENKOWICZ, MAREK NIEDŹWIECKI, MARCIN KYDRYŃSKI, MAREK WAŁKUSKI (niestety, ale w korespondencjach z USA brzmi gorzej niż w audycjach na żywo) Dlaczego TRÓJKA wygrywa w takich sondażach?? Bo to jest radio osobowości. Z ciekawymi audycjami, z rozmowami, itd. Ale w TRÓJKĘ trzeba się wsłuchać. Nie tak jak w przypadku ZETKI czy RMFu - tu po prostu gra muzyka i jest fajnie - dlatego TRÓJKA nigdy nie będzie najpopularniejszym radiem i ja się z tego bardzo cieszę - bo nie jest to radio masowe, ale dla ludzi inteligentnych POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FANÓW TRÓJKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.04.02, 10:47 > Dlaczego TRÓJKA wygrywa w takich sondażach?? Bo to jest radio osobowości. Należałoby napisać: to BYŁO radio osobowości. Tylko patrzeć jak znikną z anteny 'Trujki' podane przez ciebie postaci. pozdr, MArCello Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 16:01 kiedy zamierzasz przyznać, że w sprawie Trójki jesteś człowiekiem źle poinformowanym, tzn. że M. Jethon nie jest .zoną zadnego z trzech dyrektorów Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! 18.04.02, 23:23 Koleżanko radiowiec, może daj spokój. Nie jest żoną, ale nic z tego nie wynika. Jak chcesz się wcinać w dyskusję, to może trochę bardziej merytorycznie? A...zapomniałam - osoba o BARDZO MAŁYM ROZUMKU nie może przecież odpowiadać merytorycznie...jej jedyną bronią jest czepianie się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.04.02, 09:20 > kiedy zamierzasz przyznać, że w sprawie Trójki jesteś człowiekiem źle > poinformowanym, tzn. że M. Jethon nie jest .zoną zadnego z trzech dyrektorów > Trójki. Nie jest. Przyznaję. A kiedy Gość przyzna się, że jest pracownikiem Trujki? pozdr, MArCello Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 09:50 Nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.4.21.* 18.04.02, 16:16 Do tych rankingow (trojkowych) dodalbym poza konkursem: Tomasz Beksinski (PR2 i PR3) - S.P. niesety :-( Do dzis nie moge przebolec jego smierci, ale szanuje jego wybor. A dodatkowo zupelnie zapomniany Jerzy Jop (kiedys PR2 w dziale el- muzyka, ostatnio PR Kielce. Bardzo ciekawy glos, barwe i intonacje ma tez Jerzy Kordowicz (kiedy studio el-muzyki i top-tlen). No i z racji wieku i naleznego szacunku nestor tj. T. Sznuk. Odpowiedz Link Zgłoś
mario Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! 19.04.02, 18:12 Slucham radia gdzie sie tylko da i najbardziej lubie, kiedy prowadzacy mowi do mnie tak, ze czasem mam ochote mu odpowiedziec. Kiedy wciaga w zabawe. Dopiero wtedy czuje, ze sluchanie mnie odpreza i nie jest kolejnym wykladem, w ktorym prowadzacy popisuje sie swoja wiedza. Jesli tak jest, to sam glos ma juz zupelnie drugoplanowe znaczenie. A takich radiowcow jest niestety niewielu. Moje typy (mniejsza o kolejnosc): Piotr Metz Pawel Kostrzewa Marek Niedzwiedzki Piotr Kaczkowski Piotr Kosinski (Noc Muzycznych Pejzarzy - dzieki za zarwane noce ;) i absolutnie poza wszelka konkurencja: facet od serwisow informacyjnych w RMF - Bogdan Zalewski - serwisanci niech sie ucza jak podawac wiadomosci, ktore trzymaja przy glosnikach nawet wtedy, gdy jest mowa o zwyklym katarze przedszkolaka. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Kaczkowski-nalepszy głos w najlepszym eterze IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 18:48 1. Piotr Kaczkowski 2. Wojciech Mann 3. Paweł Kostrzewa 4. Marek Niedźwiecki 5. Marcin Kydryński 6. Jan Ptaszyn Wróblewski 7. Piotr Metz 8. Jerzy Skarżyński (PR Kraków- polem sone wtorek/sroda) 9. Paweł Sito 10. Kuba Strzyczkowski 11. Grzegorz Miecugow 12. Marek Wałkuski ijeszcze paru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Kaczkowski-nalepszy głos w najlepszym eterze IP: *.gazeta.pl 19.04.02, 21:49 Nic dodac nic ujac, jak w tytule Kaczor najlepszy glos w polskim eterze. Tylko, ze za chwile zostanie nam tylko "konserwa" z jego glosem juz sie oto obecne wladze Trojki postaraja. Pozdrowienia dla wszystkich fanow Trojki, ktora niestety pod nowym wodzostwem "kona". I co daly protesty slane, maile itp. wszyscy nas "olali" i zrobili z Trojka co chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llooss Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 21:40 Najlepszy głos na świecie: Janusz Weiss!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaparis Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 20.04.02, 00:31 Najlepszy był Wałkuski - piszę "był" bo z tej cholernej Ameryki brzydko go słychać. NAJLEPSZE GŁOSY TO TRÓJKA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Jak na polska radiofonie... IP: *.pagi.pl 20.04.02, 01:54 ...przystalo proponuje uzywac innej nazwy do tych celow niz "The Best Voice On Air" - Jestesmy w POLSCE i oceniamy polskie glosy - no chyba ze zwracamy uwage jedynie na ANGIELSKI w glosach polskich prezenterow ?!?! Uzywanie takiej nazwy jest rownie chore jak strony dla polskich specjalistow od radia i muzyki RADIONEWSLETTER.PL - jest to wyjatkowo popaprana strona. Tak duzego wmieszania angielskich slowek do polskich zdan nie znajdziecie w calym necie jak na www.radionewsletter.pl - autor strony jest tak "amerykanski" Alina D. - ze czasem zapomina j.polskiego (a mowi sie, ze jest przyjaciolka POLSKIEJ radiofoniiiiii). Ja tez popelniam bledy - ale przyznaje sie do tego.Jednak nie stosuje w celu maskowania, angielskich zwrotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Immortal Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: 80.48.243.* 20.04.02, 13:32 TOMEK RYLKO znany jako RYLKOLAK !!!!! Nie ma sobie rownych. Kiedys w RMF-ie i RH Kontakt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.agh.edu.pl 05.05.02, 14:20 To prawda. Ryłkołak był bezkonkurencyjny i jedyny w swoim rodzaju (bynajmniej nie chodzi mi o barwę głosu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 16:10 Ten to mial glos, pamieta jego audycje jeszcze w Rozglosni Harcerskiej lat 80. Niecaly rock sie nazywala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elojka Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.chello.pl 20.04.02, 20:14 oki, to ja tak nietypowo bo większość pewnie nie zna: - Max Cegielski - Magura - Maceo Wyro - Jacek Hawryluk (kolejność nie jest istotna) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.04.02, 21:13 Agnieszka Szydłowska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ommani Re: NAJLEPSZE G?OSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.chello.pl 20.04.02, 21:39 A ja po przekroju: Max Cegielski Wojtek Mann Ewa Toczek Jas Tomczak Pawel Sito Krysia Czubowna Banan Wojciech Gassowski Kuba Strzyczkowski i jeszcze pare/u innych, ktorych oczywiscie nazwisk sobie nie przypomne :( Trojka umarla... niestety, Radiostacja umiera... niestety... a ja ostatnio slucham glownie rastafarianskich nadajnikow przez net... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elojka Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.chello.pl 20.04.02, 21:59 dopisuję jeszcze kobitki: - Agnieszka Szydłowska - Agnieszka Sielańczyk - Kasia Nowicka - Wojtek Appel - Grzegorz Hoffman - Fisz - Marcin Chłopaś - dziewczyna, która prowadzi z Marcinem Generację - ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.blood Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.chello.pl 20.04.02, 22:56 Gość portalu: elojka napisał(a): > dopisuję jeszcze kobitki: > - Agnieszka Szydłowska > - Agnieszka Sielańczyk > - Kasia Nowicka > - Wojtek Appel > - Grzegorz Hoffman > - Fisz > - Marcin Chłopaś > - dziewczyna, która prowadzi z Marcinem Generację > - ... No tak, głosy oni wszyscy mają spoko, ale dlaczego zaliczyłaś Chłopasia, Appla, Fisza i Hoffmana do kobitek, to nie rozumiem... Moje typy to: *Karolina Dumała, której jednak niestety dawno nie słyszałem *Anzelmo *Świetlicki *Piotr Gronau i Luis Andino prowadzącu "Uchem po mapie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BuhH Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 03:05 Wreszcie nasi ;) Szydło i Novika. Oto moje typy. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.02, 12:04 jacek hawryluk max cegielski i ulla prusak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elojka Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.chello.pl 21.04.02, 22:24 Gość portalu: b.blood napisał(a): > Gość portalu: elojka napisał(a): > > > dopisuję jeszcze kobitki: > > - Agnieszka Szydłowska > > - Agnieszka Sielańczyk > > - Kasia Nowicka > > - Wojtek Appel > > - Grzegorz Hoffman > > - Fisz > > - Marcin Chłopaś > > - dziewczyna, która prowadzi z Marcinem Generację > > - ... > No tak, głosy oni wszyscy mają spoko, ale dlaczego zaliczyłaś Chłopasia, Appla, > > Fisza i Hoffmana do kobitek, to nie rozumiem... > Moje typy to: > *Karolina Dumała, której jednak niestety dawno nie słyszałem > *Anzelmo > *Świetlicki > *Piotr Gronau i Luis Andino prowadzącu "Uchem po mapie" > oj, to było przez gapiostwo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _marian_ Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.komputerswiat.pl 21.04.02, 14:40 agnieszka szydlowska monika dabrowska gregor markowski kamil dabrowa pawel sito Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _marian_ Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.komputerswiat.pl 21.04.02, 15:07 i kasia nowicka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sansara Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 15:02 mój typ : Marcin Chłopaś :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sansara Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 15:08 wszyscy podawali kilka typow, weic ja jeszcze dodam : Andrzej Szajewski Bartek Czarkowski Grzesiek Markowski Kamil Dabrowa no i jakies kobiety tez musza byc :):) Zuza Ziomecka Monika Dąbrowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczur Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 16:03 mój typ: Hawryluk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hornet Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: 80.48.95.* 21.04.02, 17:17 Do III pr . Po co reformować naprawdę dobry program? Najlepsze głosy w eterze: - Marek Niedzwiecki - H.M.Giza - Wojtek Mann Odpowiedz Link Zgłoś