Dodaj do ulubionych

Marek Wiernik i "Cały ten rock"...

02.04.02, 11:47
Pan o wyglądzie urzędnika Poczty Polskiej, puszczający w drugiej połowie lat
osiemdziesiątych całą śmietankę muzyki punkowej; audycja była chyba ok. 20 -
pamiętam, że dla audycji Wiernika uciekałem z ostatniej lekcji w liceum -
kurde, za komuny szkoła to trwała i trwała...
Obserwuj wątek
    • Gość: komo Re: Marek Wiernik i IP: 212.160.123.* 02.04.02, 15:04
      kiedys mial taki kacik M.I.A. czyli zaginieni w akcji... teraz sam chyba jest
      takim M.I.A. czy moze sie myle?
      • Gość: Jack Re: Marek Wiernik i IP: *.gazeta.pl 02.04.02, 20:11
        W tej audycji Wiewióra usłyszałem po raz pierwszy PIL, Bel Canto, efemeryczny
        niemiecki Kowalski i mnóstwo siwtnych postpunkowych kapel......ech... to były
        czasy...
    • o_k_o Re: Marek Wiernik i 03.04.02, 13:19
      Tak było. Marek Wiernik miał też poniedziąłkowe audycję w PR3 o 12 w południe.
      Audycja trawała godzinę i była o bardzo niefortunnej porze. Zawsze jak byłem
      chory, albo nie poszedłem do szkoło to jej słuchałem. Wiernik prowadził też
      audycję z Rogowieckim (wiem beznadziejny facet)o 23 w piątki. Coś tam gadali
      sobie i przekonywali się wzajemnie to swojej muzyki. Nie muszę oczywićcie
      dodawać, że tylko Wiernik puszczał fajne kawałki. No ale z braku innych audycji
      słuchałem i tego. Ciekawe co on teraz robi? Chyba raczej nie jest DJw jakimś
      klubie, bo u nas takich klubów nie ma.
      • Gość: Gosc Re: Marek Wiernik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 16:48
        A najzabawniejsze bylo to, ze ten sam Wiernik wystepowal w TV (chyba w
        programach Pijanowskiego, ale nie pamietam) i pokazywal tam okrutny szajs.
        Spotkalem niedawno gdzies jego nazwisko (nie pamietam gdzie, ale jak sie ma
        prawie tyle lat co Wiernik, to juz chyba mozna), facet jest nadal w jakims
        medium.
        • Gość: aga Re: Marek Wiernik IP: *.devs.futuro.pl 03.04.02, 17:39
          zdaje sie,ze jest teraz w Radiu Dla Ciebie,ale nie jestem pewna...
          • Gość: Gosc Re: Marek Wiernik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 18:07
            Sprawdzilem, rzeczywiscie tam jest (www.rdc.pl), ale nie wiem co tam robi, bo
            tego nie slucham.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka