Dodaj do ulubionych

Tomasz Kammel w Trójce!

13.10.04, 16:00
W niedziele w Trójce pojawi nowy weekendowy program. Program
poprowadzi "teleexpressowy" Tomasz Kammel. Na szczęście będzie także nowy
cykl Magdy Jethon Pt. „Znaki szczególne". Będzie to nadal lekka rozmowa ze
znaną postacią jednak emitowana w krótkich odcinkach.
Cieszycie się?

----------
www.cTime.pl - Nowe technologie dla Ciebie
Obserwuj wątek
    • Gość: Preslaw Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 16:04
      Wszyskich bym się spodziwał tylko nie mydłka Kamela. Czy ten człowiek
      kiedykolwiek występował w eterze? Do jakiego profilu to radio zmierza?
      • keano1 Re: Tomasz Kammel w Trójce! 13.10.04, 16:22
        Programie Trzeci Polskiego Radia Spoczywaj w Spokoju.
        Jestem ciekaw dla jakiego radiosłuchacza jest przeznaczona Trójka.
        Przecież z zasady nie będzie tak tandetna jak RMF i Zetka, a z audycjami
        takiego TOK FM-u na dzień dzisiejszy nie może się równać. Ale co martwi mnie
        bardziej Trójka naprawdę staje się taką ironią starej, dobrej i ambitnej
        radiostacji jaką niewątpliwie była.
        Już dawno "Trójka budzi ludzi" mnie nie budzi, z dwojga złego wolę Zetkę, która
        ma przynajmniej Olejnik i Olbratowskiego wraz z Ziobro.
        • Gość: Preslaw Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 16:41
          Nie mogę tego przeżyć, że Kamel będzie miał audycje w Trójce. Toż ta stacja
          robi się niedzielnym radiem familijnym. Katastrofa. Gdzie są ambitne,
          nowatorskie pomysły, gdzie kreowanie nowych radiowych form, poszukiwanie nowego
          stylu, gdzie są do cholery te radiowe osobowości? Tomasz Kamel! Koniec świata w
          Breslau.
        • Gość: keano1 Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 13.10.04, 17:14
          Aha. Zapomniałem dodać, że Olbratowski-Ziobro to już RMF.
          Jedna stacja warta drugiej.
          Tym niemniej wolę muzykę i wiadomości, niż zwyczajne "beeeep" budzika.
      • Gość: Linus Akerlund Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.chello.pl 14.10.04, 01:24
        > Czy ten człowiek
        > kiedykolwiek występował w eterze?

Cztery lata. Podobno.

Ponadto: program z Kammelem i nowy cykl Magdy Jethon to jedno i to samo. Perła
        prowadzi pasmo, Magda przygotowuje dźwięki (tj. rozmawia z gwiazdami o ich
        znakach szczególnych).
    • mh2 Re: Tomasz Kammel w Trójce! 13.10.04, 17:22
      Cóż, pożal się Boże derektór(!) trUjki stara się za wszelką cenę utrzymywać
      dobre stosunki z tymi, co wyglądają na wpływowych w telewizorni, licząc na
      rychły tam powrót. Szkoda, że przy okazji robi z radia miejsce chałtur dla
      "biednych" prezenterów z TVP.
      I ja mu osobiście w tym jednym - powrocie do TVP - życzę powodzenia. Niech wraca
      tam jak najszybciej.

• xxx131 Re: Tomasz Kammel w Trójce! 13.10.04, 18:20
        tylko marudzic polaczki! tak wole trojke od jakies tandety eremefki! a jakas
        audycja kammmela to sa mozecie sluchac i ja tez...
        • keano1 Re: Tomasz Kammel w Trójce! 13.10.04, 19:24
          Nie bądź śmieszny.
          Jeśli Twój syn zacznie palić papierosy, też będziesz się pocieszał, że "inni są
          narkomanami" ?
          Kiedyś otoczka związana z Trójką to było "coś", a teraz mam słuchać Kammela
          (tfu) i udawać, że nic się nie stało ?
          Dobre sobie...
          • xxx131 Re: Tomasz Kammel w Trójce! 13.10.04, 20:51
            to bede mu kazal wypalic 2 paczki i juz cygarow nie tyknie
            • pefendorf Re: Tomasz Kammel w Trójce! 13.10.04, 22:11
              SKANDAL I TYLE !!!!!!!!!
              • Gość: źle Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:10
                Zle sie dzieje w Trojce. Polityka kadrowa 'derekcji' wola o pomste do nieba.
                Czyzby Laskowskiemu przypomnialy sie czasy Radiokomitetu? Gwiazdy, nazwijmy to,
                telewizji, w radiu... Zaczelo sie od Durczoka i Pienkowskiej, teraz Kamel.
                Trojka w ciagu dnia powoli siega dna. Jeszcze Rokosowe pointy, pozbawione
                logiki i sensu - niech lepiej zje sobie te czekoladki od Foresta i bedzie
                spokoj. Czyzby Trojka nie umiala a moze nie chce wypromowac wlasnych gwiazd
                radiowego mikrofonu? Dlaczego sciaga sie gwiazdy TV do radia - przeciez to dwie
                rozne parafie !!!
                • Gość: Janusz Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 13.10.04, 23:22
                  Gość portalu: źle napisał(a):

Czyzby Trojka nie umiala a moze nie chce wypromowac wlasnych gwiazd
                  > radiowego mikrofonu?

Chyba w takim radiu jak trujka się nie da. Jeśli 90% programu wypełnia muzyczna
                  papka i dżingle, człowiek jest sprowadzony do roli marginalnej. Gwiazdąma być
                  dźingiel, jedyny wyróżnik tego typu stacji od innych.
                • Gość: Preslaw Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 23:22
                  Sam sobie na pytanie odpowiedzialeś. Moim zdaniem dokładnie tak jest, że
                  Laskowski jako człowiek, ktory przez całe życie pracował w telewizji wybiera
                  sobie do współpracy ludzi z telewizji. Nie musiałoby być nic w tm złego gdyby
                  to były osobowości, ludzie godni zainteresowania i posłuchania. Ale nie Kammel.
                  Przecież to jest jakiś bawidamek i lizus, jak nie wiem jak go w ogóle nazwać.
                  Tym wyborem Laskowski dał oststeczny dowod na to, że nie liczy się z jakością.
                  To jest jakiś tragiczny zjazd w stronę komerycjnych rozgłośni.
                  • Gość: mol Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 01:35
                    Przeciez to jest grupa facetow ktora wie czego chce, oni wszyscy sa tacy sami.
                    Laskowski, Zielinski, Kamel to spisek geyowski w mediach, kazdy to wie.
                    • Gość: pasztetowa Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 02:54
                      ...a następczynią Laskowera zostanie Ninja Terentjef:-(((
                    • mh2 Re: Tomasz Kammel w Trójce! 14.10.04, 21:20
                      Zielińskiego i Kamela nie znam, ale Wituś zasłynął, jeszcze za bytności w
                      Moskwie raczej z częstych i głośnych bytności na imprezach damsko-męskich.
                • Gość: tekisk Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.10.04, 20:12
                  i na odwrót - redaktorzy radiowcy , idą do telewizji :
                  ( T . Sianecki , M . Olszański , K . Ziemiec )
    • neandertalski Re: Tomasz Kammel w Trójce! 14.10.04, 07:30
      ja akurat do Kamela nic nie mam, wg mnie w takim wodzirejstwie które uprawia
      jest bardzo dobry. Ja przynajmniej odnoszę wrażenie, że nie mizdrzy się głupio
      do publiczności, dowcip ma raczej błyskotliwy, no i co tu dużo gadać, jak to
      mówią, kamera go lubi. Jednak co do jego audycji w radiu.... No nie wiem boję
      się, ze to kolejny ryzykowny eksperyment na ledwo żywym organizm z jednej
      strony a z drugiej to kolejne wprowadzanie letniej ramówki, tym razem jesienią.
      Czy naprawdę ramówka łykendowa to musi być z założenia jakieś błebłe życie na
      gorąco czy inny poradnik dla, koko kur domowych? Choć to i tak wyczyn, z
      ramowki trUjkowej powszedniej zejść jeszcze niżej czyli do ramówki łykendowej.
      No to se pogadałem, pogadałem i ide, i tak nie będę tego słuchał;)
    • szef.komisji Re: Tomasz Kammel w Trójce! 14.10.04, 08:02
      atomowy napisał:

> W niedziele w Trójce pojawi nowy weekendowy program. Program
      > poprowadzi "teleexpressowy" Tomasz Kammel.
      > Cieszycie się?
      Ty, panie atomowy wyżej już nie podskoczysz. Dałbyś sobie spokój z tą niczym
      niewytłumaczalną i niepohamowaną ekscytacją.
      Jak chcę oglądać/słuchać Kam(m)ela, to mam go w TV, po co jeszcze w radiu?

Mam dobrą radę dla wielce szanownego dyrektora Trójki, aby postarał się teraz o
      zatrudnienie wielkiego showmana Davida Copperfielda. To chyba jedyny sposób, aby
      ta cała dyrekcja wraz ze swoimi Rokosami zniknęła z tego radia. A słuchacze będą
      mieli przy okazji niezłe przedstawienie - sztuczki magiczne przez radio. Tego
      jeszcze nie było!
    • Gość: mondokane nie ma co, bananowy gwiazdor IP: 213.25.22.* 14.10.04, 10:16
      A więc Lutek Danielak III RP wchodzi do Radia! Brawooo... tyle, że beze mnie.
      Ja go słuchać nie będę. Ten facet jest personifikacją złego gustu. Błyszczy,
      ale nie osobowością a politurą. Cała jego postać dowodzi prowincjonalności
      naszych mediów, gdzie brak dobrych manier i szacunku dla innych jest uważany za
      bezpośredniość i luz.
      • Gość: anty Re: nie ma co, bananowy gwiazdor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:52
        Bardzo podobala mi sie akcja, podczas pierwszego Teleexpresu, prowadzonego
        przez Kammella. Trwal akurat festiwal filmowy w Gdyni i bylo laczenie 'na zywo'
        z Maciejem Orlosiem. Kammell wywoluje Orlosia a ten odpowiada jemu na to - 'a
        co Ty robisz w naszym studiu?'. Konsternacja bananowego gwiazdora, jak to
        nazwal mondokane, byla przeogromna. Moze warto pokusic sie, by przed audycja
        Kammella w Trojce, tez wprowadzajacy zapytal - 'a co ty robisz w tym studiu'.
      • Gość: maciek krytykowąc najłatwiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:51
        pewnie najlepeiej to krytykować wszystkich -to każdy potrafi(eunuch i krytyk z
        jednej są parafii -każdy wie jak robic żadn nie ptrafi)
        • mh2 Re: krytykowąc najłatwiej 14.10.04, 21:11
          Maćku, asie, czy jak Ci tam. Może i każdy potrafi krytykować, ale nie każdy
          potrafi napisać coś pozytywnego. Np. Ty - nie potrafisz. Albo się rzucasz na
          innych, albo piszesz "Trójeczka jest najfajniejsza". Więc już przestań atakować
          innych. A, i zdecyduj się, pod jakim nickiem występujeszy ty, jedyny zwolennik
          trUjki pod wieloma postaciami.
    • Gość: Homer [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.04, 11:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: maciek Trójeczka jest najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:47
        to własnie cała argumentacja przeciwników Trójki.bez komentarza
        • Gość: MArCello Re: Trójeczka jest najlepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:40
          > to własnie cała argumentacja przeciwników Trójki.bez komentarza

generalizujesz chłopie na podstawie jednego "takiego" postu zapominając o kilku
          tysiącach postów, napisanych przez ostatnie trzy lata, z wypunktowanymi
          argumentami... Wyrzuć z siebie lenia i sięgnij do archiwum, a nie będziesz już
          takich bzdur pisał...

...może i ja napiszę wg Twojej metody: to własnie cała argumentacja zwolenników
          trUjki, że jej przeciwnicy nie mają argumentów! ...ale pewnie sam wiesz, że się
          mylisz :)
    • Gość: Chorąży Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.netten.pl / 62.233.233.* 15.10.04, 18:17
      No tak, Kammmel postać znana więc można liczyć na zainteresowanie słuchaczy
      jego programem. Generalnie lubie Kamela, jest dobry w tym co robi tzn w
      prowadzenia programów rozrywkowych, w teleekspresie już wypada trochę gorzej.
      Myślę jednak, że do poważnego radia powinni trafiać ludzie radia. Radiowcy z
      krwi i kości z doświadczeniem. No cóż... rynek jednak wymaga widać czego innego.
    • Gość: Major Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.netten.pl / *.netten.pl 17.10.04, 11:58
      Kammel okazał się cienki jak pasztetowa za czasów PRL-u... :(
    • brasil5 Re: Tomasz Kammel w Trójce! 17.10.04, 13:21
      Śliczny chłopczyk do zapowiadania wejść Jethon. Może ta buzia w telewizji jest
      głównym atutem, w radiu nie wystarczy...
    • Gość: słuchacz Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 17:38
      Kammel to bardzo ciekawa i barwna postać.Powinien sobie poradzic w radiu.Zaluje
      ze nie słuchałem jego dzisiejszej audycji.Za tydzien na pewno bede słuchał
      • Gość: Radek Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.tomaszow.mm.pl 17.10.04, 20:14
        Nie masz czego żałować. Ja dzisiaj słuchałem i za tydzień na pewno nie będę.
        • Gość: tomek Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 23:33
          Ja tez słuchałem. Niestety, tak trochę "rokosowo" było ;-(
    • neandertalski dentysta sadysta 18.10.04, 08:18
      jednak posłuchałem i na kolejnych zmianach programowych tradycyjnie się nie
      zawiodłem. Ktoś kiedyś powiedział, że pewne zmiany powinno porównywać się do
      skomplikowanego zabiegu plastycznego, który np składa się z 12tu operacji, taka
      powiedzmy plastyka szczęki, podobno wymaga tego aby w trzech pierwszych
      operacjach szczękę łamać, dlatego oceniając tylko po tych operacjach nie możemy
      wypowiadać się na temat całości posunięć, bo po tym łamaniu ma nadejść
      pozostałych 9 operacji składających wszystko lepiej niż było przed. Z trUjką
      zaś jest tak, że nie mogą się nałamać tej szczęki fachowcy i łamią ją i łamią i
      nawet łamią znowu to co już raz połamali i jeszcze raz i końca nie widać.
      Trochę jak z tą audycją Kamela, audycja beznadziejna wg mnie a w dodatku jest
      ponowieniem idiotycznego pomysłu jeszcze zdaje się z epoki Olszańskiego
      pn "Trzeci do pary". Makabrakadabra.
      Gniot jakich mało w dodatku promujący najbardziej tandetny z kultów naszej
      odrodzonej ojczyzny, kult tzw gwiazd. Kult który sprawia, ze najważniejszym
      odnotowywanym faktem z płyty Kukulskiej jest to, ze sama się okalecza na
      teledysku robiąc sobie fryzurę a'la cyrukik psychopata a z kolei w przypadku
      Brodzik, przełomowym momentem jej kariery jest przefarbowanie sobie włosów. Ja
      np uważam, ze Kukulska jest świetną wokalistką a Brodzik świetną aktorką, tylko
      kurde nic z tego nie wynika bo produkują się w jakichś beznadziejnych
      scenariuszach i nic z tej ich świetności nie wynika. Audycja Kamela ma wg mnie
      na celu ten najbardziej prowincjonalny wydźwięk gwiazdorstwa promować w sposób
      jak najbardziej wyszukany.
      Tzn sam Kamel wg mnie jest niezły, jak na wodzireja ma swoją osobowość, nawet
      jako osobowość radiowa, tylko przypomina mi rewolwerowca wynajętego do
      wstrzeliwania kołków w ścianę. Marnuje się po raz kolejny, niestety. Mimo to
      nadal go szanuję i czekam na tę jego chwilę bo różni się wg mnie zdecydowanie
      od takich osobowości jak np. Pan Babiarz w TVP, który niby jest z tej samej
      grupy wiekowej co on.
      też nie sądzę abym jeszcze kiedyś zmusił się do posłuchania tej audycji
    • Gość: maja Re: Tomasz Kammel w Trójce! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.10.04, 12:50
      Mnie trojka tez juz nie budzi. Szkoda.
      Pomysl na na Kamela bez sensu i nie wiadmo dla kogo.
      W trojce tez i tak Swistak ciaglym gosciem,
      wiec sie moze kto chce zanudzic na smierc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka