Gość: greg IP: 5.5.* / 80.58.9.* 27.10.04, 03:30 Te dwie panie kojarza mi sie z Programem Trzecim. Co sie z nimi teraz dzieje??? Semkowicz w UK? Pani Sikora ktoregos dnia zeszla ze swoja niedzielna audycja; co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz IP: *.zabki.net.pl / 62.29.136.* 27.10.04, 17:45 Gość portalu: greg napisał(a): > Pani Sikora ktoregos dnia zeszla ze swoja niedzielna audycja; co sie stalo? Niedzielna audycja faktycznie zeszła, nie wiem jak Pani Sikora, ale mam nadzieję że ma się dobrze. A co się stało ? Wrzuć Trujkę, będziesz wiedział co się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.10.04, 20:01 Krystyna Sikora jest na emeryturze. A brak Pani Anny Semkowicz z jej pretensjonalnością (mniejszą jednak niż u Bugalskiego), rozmowami prowadzonymi z pozycji mądrzejszej, wszystkowiedziącej, pseudointlektualizmem to jeden z pozytywów Trojki. Coż jednak z tego jak zamist Bugalski, że o innych nie wspomne. To przez nadmiar Pani AS słuchalność spadała. Jedyne jej udane audycje to te rocznicowe o ludziach 3. Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz 27.10.04, 21:32 Koliber, Ty masz obsesję. Daj se luz i pomyśl, że może nigdy już nie usłyszysz takich felietonów, jak te, Anny Semkowicz. Idź se słuchaj Rokosa. Odpowiedz Link Zgłoś
koliberek33 Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz 28.10.04, 08:24 Chce pokazać, że nie wszystko w dawnym doskonałym PRIII lubiłem. Nie wszystko było dobre. Te krótkie felietony 3-5 minutowe to była też jeszcze strawna dawka AS ( w popołudniowym ZD3). Nie do zniesienia były jednak Trójki pod księżycem, Kluby Trójki, czy Tylko bez polityki proszę, czy Trzeci do pary. Rokos jest zaś dla mnie poniżej wszelkiej krytyki, napisano tu o nim wiele. Zgodzę się jednak, że poważniejszym problemem jest obecność paru osób, play- lista, nieobecność kilku, niż sama AS. Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz 28.10.04, 13:05 Koliber, ja też nie _wszystko_ w PR3 kochałem. Takie powinno być radio wszechstronne o wysokim poziomie, że się go na chwilę, choćby godzinę wyłączy. Ale nie trąbię na forum wielokrotnie, że nie znoszę country. Mam znajomego (a właściwie miałem - odszedł), który pilnował programów pana Korneliusza. To g... a nie radio, które przez cały czas swego nadawania usiłuje nikomu (w) niczym nie przeszkadzać, takie radio jedynie dla (s/g)łupków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz IP: 193.146.11.* 28.10.04, 13:57 W audycji Semkowicz sluchacze dzwoniacy mieli okazje wypowiedziec sie w pelni. Rzadko " gubilo sie sluchacza". Teraz wycisza sie sluchaczy w kazdej audycji 3 (oprocz Dobronocki, i to nie zawsze). Nie ma " Do uslysznia", tylko " a co nam powie kolejny sluchacz. Denerwuje mnie to! Nie ma tez zwyczaju wymienienia nazwiska realizujacego program.Wszystko ma isc szybko, do przodu.A to droga do nikad. Anna Semkowicz dawala prawo glosu. Prawda, ze nie ze wszystkimi sie zgadzala.Mi to pasowalo.Sluchaczom tez. Wysluchalem wielu fantastycznych historii,zwierzen dzieki temu programowi. Semkowicz otwierala swoich sluchaczy.Magia. Nie mialo to nic z pretensjonalnosci. Wlaczales nocne radio i poznawales historie ludzi,ktorzy odwazyli sie powiedziec cos dla nich waznego.Nie kazdy prowadzacy to potrafi. A i napiszcie: z jakiego filmu Morricone jest ta wokaliza, ktora rozpoczynala nocna Trojke pod ksiezycem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bauleńka Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz IP: 195.245.217.* 30.10.04, 10:32 Koliber to prostak. Anna Semkowicz była jednym z najlepszych dziennikarzy w PR3! I guzik mnie obchodzi, że tobie akurat to się nie podobało. Ja nigdy nie trawiłam (i tak zostało mi do dziś) pseudointelelktualnej muzyki i tekstów zakochanego w swoim głosie Kaczkowskiego. Ja też tylko pokazuję, że nie wszystko kiedyś było dobre. Dzisiaj to już jest nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gref Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz IP: 5.5.* / 80.58.9.* 30.10.04, 14:48 Baulenka dzieki za opinie. Ktos jednak lubil i sluchal tych audycji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 20:06 Zamilcz chamie (chamko) z PR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 20:18 to jesteś bauleńką, barakudą czy inną sprzątaczką z PR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz IP: 5.5.* / 80.58.9.* 30.10.04, 20:22 koliber, bez przesady, ktos tylko wyrazil swoja opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 20:31 Każdy ma prawo do opinii. Ale ten ktoś od dłuższego czasu obraża swoich współpracowników z PR. Może to ktoś z zarządu, kto nienawidzi Kaczora i jego wizji radia. Może to jakiś nowy nabytek... Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz 28.10.04, 20:41 Oj , smuciła p. Anna S . - smuciła . Nie zawsze słuchacza zrozumiła i wykręcała kota ogonem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Krystyna Sikora i Anna Semkowicz IP: 5.5.* / 80.58.9.* 29.10.04, 20:09 O pani Semkowicz wszyscy maja cos do powiedzenia. A Sikora? To spokojne, niedzielne granie tak bardzo pasowalo do trojki. Mitchell, Aztec Camera, Fleetwood Mac. Odpowiedz Link Zgłoś