Dodaj do ulubionych

do atomowego

IP: 149.156.12.* 03.05.02, 12:29
rozpocząłes 5 nowyc watków, wydaje mi się to podejrzne, chcesz rozdzielic krytyczne wypowiedzi na
temat wiekszosci negatywnych niestety zmian w 3, a moze mocodawcy z radia;
Są wątki, gdzie mozna te sprawy poruszac
Obserwuj wątek
    • Gość: Atomowy Re: do atomowego IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 18:36

> rozpocząłes 5 nowyc watków,
      blad. Bylo ich 7!

Po pierwsze dlatego ze chcialem sie spytac np. dlaczego krytycznie wypowiadacie
      sie na temat Trojki. Po drugie nie jestem zwiazany z Trojka. Poprostu jestem
      sluchaczek i wkurza mie gdy zle czytam o Wronie /mnie odpowiada/.
      Boje sie pomysle ze za kilka lat bede tak negatywnie nastawiony na wszystko jak
      fani Trojki. Moze jednak skoncze na zetce lub rmfce aby byc bardziej przyjazny
      dla nowych ludzi i obiektywny.
      pozdrawiam
      • Gość: koliber Re: do atomowego IP: 149.156.12.* 03.05.02, 18:46
        Gość portalu: Atomowy napisał(a):

>
        > > rozpocząłes 5 nowyc watków,
        > blad. Bylo ich 7!
        Chyba 9
        > Po pierwsze dlatego ze chcialem sie spytac np. dlaczego krytycznie wypowiadacie
        >
        > sie na temat Trojki. Po drugie nie jestem zwiazany z Trojka. Poprostu jestem
        > sluchaczek i wkurza mie gdy zle czytam o Wronie /mnie odpowiada/.
        Wrona nie brzmi jak trójka
        > Boje sie pomysle ze za kilka lat bede tak negatywnie nastawiony na wszystko jak
        >
        > fani Trojki. Moze jednak skoncze na zetce lub rmfce aby byc bardziej przyjazny
        > dla nowych ludzi i obiektywny.
        > pozdrawiam
        Nie jestem nastawiony negatywnie do wszystkiego, nie chcę tylko by reformowano dla samego
        reformowania. Poza tym wg ciebie bycie bardziej przyjaznym jak rozumiem oznacza tolerancje dla szmir i
        beztalencia (często).
        pozdrawiam
        • Gość: atomowy Re: do atomowego IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 18:58
          tak jest buc przyjazny i dla szmir...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka