Dodaj do ulubionych

W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę

• Gość: gaga Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: 217.153.241.* 04.01.05, 20:45
      Nie ogladam reality show z zasady, bo to głupie, ale widywalam przelotnie
      fragmenty, czytalam komentarze. Z tym zabijaniem to juz chyba było??? Pamiętam
      z artykułów w prasie, ze jakiś chłopak POELNIL SAMOBOJSTWO PO TYM JAK
      DZIEWCZYNA UPOKORZYLA GO NA WIZJI W JAKIMS REALITY SHOW - BYLO TO chyba w TVN w
      programie "Wybacz mi", ale nie jestem pewna, może ktos pamięta. W kazdym razie
      śmierc już była i tylko jestem ciekawa, czy po tym podniosła sie oglądalność?
    • Gość: Cc Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:12
      Zwykła ewolucja tego medium. Telewizja powoli staje się rozrywką dla dołów społecznych. Pojawia się
      też nowe zjawisko: domy inteligenckie BEZ telewizora. Zwyczajnie. Bez specjalnej ostentacji.
      Zauważono problem i znaleziono rozwiązanie. Ja od dwóch lat mam TV odłączony od kabla - służy
      tylko jako monitor video. Ale w moim przypadku do kwestia ...przypadku i lenistwa. Nie ma potrzeby
      tego opisywać. Faktem zaś jest istnienie rodzin, gdzie telewizji nie ogląda się wcale.
      • Gość: xegar Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.lan / *.wroclaw.mm.pl 06.01.05, 00:21
        Gość portalu: Cc napisał(a):

> Zwykła ewolucja tego medium. Telewizja powoli staje się rozrywką
        > dla dołów społecznych. Pojawia się
        > też nowe zjawisko: domy inteligenckie BEZ telewizora.

Dokładnie to samo chciałem powiedzieć. Być może już niedługo nieposiadanie
        telewizora będzie w dobrym tonie.

Xe.
    • Gość: indy Re:King miał racje w Sciganym "będziemy zabijać" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:25
    • godinn Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę 04.01.05, 22:12
      A jak dla mnie to całe zamieszanie wokół tego show obnaża pewien układ w
      stosunkach jakie panują między kobietami, a meżczyznami. Jak glupi osiłek
      podrywa cycatą dziewczynę z myślą, żeby jej jak najszybciej "wsadzić" to
      wszystko jest w normie. Ot takie "flirtowanie". Ale jak się okazuje, że
      dziewczyna równie dobrze może "wsadzić" jemu no to wtedy jest nie fajnie i
      dennie. Generalnie kultura udowadnia nam( a w szczególności telewizja), że
      kobieta jest interesująca tylko jedynie jako przedmiot seksualny, a szczytem
      jej marzeń to udany związek z mężczyzną. "Wszystko o Miriam" zastępując
      klarowną opozycję kobieta, mężczyzna na układ mężczyzna, "hermafrodyta"
      demaskuje prawa jakimi rządzi się w/w układ klarowny. I to jest zaleta tego
      programu, że w ramach telewizji popierającej status quo,przemyca takie
      niepokojące treści.
      • Gość: trin Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:52
        Niestety, wiekszosc widowni podchodzi do tego na zasadzie "O! ale w pyte kolesi
        zrobili, hahaha!", a reszta chodujaca w sobie aspiracje do "kultury" z gory i
        wrecz z zasady odrzuca ta "rozrywke dla mas", snobistycznie piszac o upadku
        obyczajow. A na taka krytyczna refleksje jak powyzsza stac doprawy niewielka
        grupe osob.
    • Gość: jarry Zabijanie na ekranie? To już było... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:36
      Nawet film jakiś o tym zrobili, "Running Man" bodajże :)
      A na poważnie to obstawiam 7 lat.

pozdro
    • Gość: kiotta Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.chello.pl 04.01.05, 22:37
      Dla tych ktorzy biorą udzial w tym programie i tak jest wszystko jedno,im
      chodzi tylko o kase i 5 minut popularnosci,z równie wielkim zapalem zabiegali
      by o wzgledy mojej babci
    • Gość: tak to ja Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:53
      ja w kwestii formalnej... Myślicie, że "ona" reaguje na facetów tak jak "normalny" facet? W sensie: ma erekcję? Bo jeśli tak, to pewnie Ci "uczestnicy" są ślepi jak krety - prawią "jej" słodkie słówka, tudzież prowokują jakieś wieloznaczne sytuacje, a nie widzą, że Marian rozpina namiocik. Cóż za absurd!

Poza tym całość uważam za prostytucję - uwodzenie dla pieniędzy, na ekranie, na pokaz. Wszystko podbite brakiem smaku i chęcią wywołania skandalu. Szkoda, że tak dobra telewizja jak TVN zajmuje się śmieciem godnym Polsatu.

Że-na-da
      • Gość: gadu;ła czy kopulacja wliczona była w cenę usługi ? IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 05.01.05, 09:20
        bo jezeli tak to mozna skarżyc o nie wykonanie usługi !
    • Gość: JUSTYNA Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:04
      oGLADALAM PROGRAM!!!
      POPADAMY W JAKAS SCHIZE!!!tO JUZ NIE TYLKO NAIGRYWANIE SIE Z TZW.GODNOSCI
      CZLOWIEKA-JESLI JESZCZE TAKA WARTOSC W DZISIEJSZYM SWIECIE ISTNIE-ALE PRZEDE
      WSZYSTKIM MORALNY UPADEK LUDZI.cHOCIAZ Z DRUGIEJ STRONY NALEZY W ZYCIU MYSLEC
      CO SIE ROBI.TO NIE BOLI-NAPRAWDE!!!
      KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: wic pic Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:42
      moje wymarzone reality show to 1 rok z zycia posła PĘczaka, tylko ten rok przed
      aresztowaniem, a nie z okresu dziecinstwa ;-))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: Ktoś Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.05, 00:22
        A czy to nie jest przypadkiem J. Lopez? ;) Tak trochę wygląda....a to by
        znaczyło... :D

A tak na poważnie, to to jest po prostu obrzydliwe. Pieniądz robi pieniadz, show
        to show i nic więcej się nie liczy. Gdzie tu godność?

----------

"Ja mówię Tobie, że pieniądz, że pieniądz, pieniądz nie jest moim Bogiem". (Houk)
      • Gość: amBush Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.251.123.96.Dial1.Weehawken1.Level3.net 05.01.05, 00:23
        Irak to jest takie wielkie reality show w ktorym ludzine sa zabijani codziennie.
    • Gość: mahoney ONa ? ma Jaja , bueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 01:00
      to ochydne i ci faceci podrywajac ja i marzac o niej mysla ze ma cipke i ze
      jest kobieta ochyda , jak byscie sie czuli podrywacie panne a jak ma dojs juz
      do czego nagle sie opkazuje wyczuwacie reka wielkiego grubego huya ,
      bueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    • Gość: kor Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 05.01.05, 05:41
      a ja uwazam ,ze ten program to strzal w 10.wywolal efekt dokladnie taki jaki
      producent sobie zalozyl.telewizyjny hit,superogladalnosc,kupa kasy z reklam i
      nie tylko,z pewnoscia masa propozycji....
      jesli chodzi o poziom ,no coz..."nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma"od
      tego jest pilot.
      tych pozerow i napinaczy wogole mi nie szkoda zwlaszcza jak pomysle jak sie
      musieli szmacic na castingach i jak sie cieszyli ,ze beda blyszczec w tv...a tu
      taki klaps...a jednak zostali wystarczylo ,ze producent $$$ypnal i juz nie ma
      problemu,nic sie nie stalo ,moze byc trnswestyta ogorek,czolg albo gowno bez
      roznicy.wszyscy tu wszystkich warci:producent tych playboyow a widzowie tej
      modelki;niby baba a z fiutem-niby potepiaja a ogladaja.
      i jeszcze jedno mam wrazenie ,ze gdyby "showmeni" nie chcieli to dopiero ktorys
      z tych narcyzow odkrylby prawde...z krzykiem w jakims hotelu...
      • Gość: Polka z Kanady Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.bchsia.telus.net 05.01.05, 06:47
        Nie śledziłam już dalej postów po moim komentarzu, ale dzisiaj zauważyłam, że
        Gość: myślący i Gość: joaa postawili mi pytanie: jakie konsekwencje? Wydawało
        mi się, że to jest jasne, że wynika z tego, co napisałam.

Ale parę konsekwencji wymienię explicite:

1. Przejmowanie i upowszechnianie tego, co najgorsze i najgłupsze we
        współczesnej kulturze zachodniej (w dużej mierze amerykańskiej lub
        amerykanizującej się,chociaż nie tylko) stanowi w oczach przynajmniej części
        polskich katolików i przywiązanych do tradycji Polaków, czy nawet po prostu
        Polaków, zagrożenie dla wartości uważanych za rodzime, wypracowanych w tej
        kulturze przez wieki i mających swoje źródło w (niewątpliwie wyidealizowanej)
        przeszłości grecko-łacińsko-judeo-chrześcijańskiej (chociaż dla
        niektórych "judeo" jest też widziane negatywnie). W związku z czym następuje
        podobny proces jak w "atakowanym" przez współczesną kulturę zachodnią Islamie:
        pojawienie się fundamentalizmu religijnego i narodowo-religijnych nacjonalizmów
        o charakterze anty-demokratycznym. Radio Maryja jest tu jednym, ale wymownym
        przykładem; ideologia Wszechpolaków drugim. Naturalnie, Radio Maryja korzysta z
        doświadczeń kapitalizmu, ale w celu obrony katolicko-polskiego ethosu, tak jak
        go na swoim poziomie pojmuje (a pojmuje też płytko i wąsko) i katolickiej
        moralności.

2. Jedną z konsekwencji przejścia Polski na system rynkowy i otwarcia na
        zyskowo zorientowaną kulturę jest szeroka seksualizacja tematyki, wyobraźni i
        problematyki osobistej. Większa otwartość w tej dziedzinie nie jest
        prawdopodobnie rzeczą złą, ale chyba mało kto jest gotów zaprzeczyć, że seks
        staje się jedną z dominant współczesnej polskiej kultury, nie tylko zresztą
        masowej, wypierając z niej inne, ważne elementy. Co więcej, następuje to w
        formie wysoce zwulgaryzowanej, czego przykładem jest współczesna polszczyzna
        mówiona, a także pisana, np. na tzw. forach.

3. Inną konsekwencją jest spłycenie, spłaszczenie, zbrzydzenie problematyki
        ludzkiej i samego stylu życia.

4. Jeszcze inną jest zanik przyzwoitości i uczciwości, który przynajmniej
        częściowo wynika z postawienia "prawa do zysku" nad innymi zasadami.

To tylko cztery przykłady, bo przecież nie będę pisała tutaj rozprawy czy eseju.
        • Gość: wera Re: Polko z Kanady IP: 62.111.139.* 05.01.05, 11:20
          Masz całkowitą rację. Chyba jednak należy zastanowić się nad samą rolą
          telewizji, jak dalece wpływa na psychikę ludzką. Mimo przekonania z poprzedniej
          epoki, że telewizja kłamie, możliwość kontaktu wzrokowo-słuchowego z
          tym "lepszym światem", który przez ekran puka do naszych drzwi i gości w naszym
          mieszkaniu, jest szalenie pociągający. Przy tym otwarcie studiów dla mas, które
          zaczynają je traktować jak własną trybunę, jak plac targowy na którym jedna
          baba drugiej babie może wsadzić w d... grabie. Zjawisko raczej nie do
          opanowania. Trudno oczekiwać od dziecka, że będzie potrafiło prawidłowo
          wartościować, jeżeli jego rodzice oglądają tego typu program jak wyżej
          wymieniony. Nastąpi faktyczny podział na tych myślących bez telewizora i na
          telemotłoch.
          • godinn Re: Wera 05.01.05, 12:15
            Gratuluje faszystowskich poglądów. Widze, że lektura Y Gasseta nie poszła w
            las.
            Nie wiem cóż złego jest w upowszechnieniu wyższych studiów dla mas. Pewnie
            życzyłabyś sobie ograniczenia dostępu tylko dla elit, dla jakiejś
            neoarystokracji. Ciekawe na jakiej podstawie byłaby ona wybierana - roczny
            dochód rodzica netto, czy może specjalny kształt czaszki.
            Nie wiem też na jakiej podstawie wartościujesz ludzi na myślących bez
            telewizora i telemotłoch. Równie dobrze można podzielic na myslacych z
            telewizorem i oszołomów bez telewizora. Ty jako osoba myśląca bez telewizora
            powinnas chyba wiedzieć, że myślenie to kwestia wyboru i umiejętnej
            interpretacji konsumowanych treści. Powinnaś też chyba sobie zdawać, ze
            telewizja to nie tylko samo zło, ale także zrodlo ciekawych informacji i
            interesujacych programow.
            • Gość: wera Re: Wera IP: 62.111.139.* 05.01.05, 19:21
              Ależ ja oglądam programy wartościowe, np. "Rozmowy na czasie", "Siedem dni
              tygodnia", "Telewizyjne wiadomości literackie" czy "Ogród sztuk". Niestety tego
              typu programów jest mało i coraz mniej. Telewizornię zdominował śmietnik dla
              motłochu i dominował będzie jeszcze bardziej. Z tego co wiem tak już stało się
              z telewizją amerykańską, gdzie na każdym kanale masz różowe studia z talk-
              showami lub chłopków opowiadających z wypiekami na twarzy, że na ich polach
              pojawiły się kręgi zrobione przez UFO. By to stwierdzić nie trzeba być faszystą.
            • Gość: xegar Re: Wera IP: *.lan / *.wroclaw.mm.pl 06.01.05, 00:36
              godinn napisał:

> Nie wiem cóż złego jest w upowszechnieniu wyższych studiów dla mas.

Ależ jej chodziło o jak najniższe studia _telewizyjne_!!! Takie duże
              pomieszczenia, z kamerami, lampami, scenografią itd.

Ja tam z Werą się zgadzam. Telemotłoch. Może i w TV zdarzają się ciekawe i
              wartościowe programy, ale trzeba na nie czekać, a czekając trudno uniknąć
              oglądania telepapki. Internet zawiera o wiele wiecej ciekawych informacji
              dostępnych na żądanie. Kto potrafi się nim wprawnie posługiwać, ten nie ma
              czasu na telewizję.

Xe.
    • Gość: Gość.A. Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.broker.com.pl 05.01.05, 06:23
      Ludzie co wy ogłądacie ,nie lepiej przełączyć na Discowery,Planette,,,
      • godinn Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę 05.01.05, 11:45
        Gość portalu: Gość.A. napisał(a):

> Ludzie co wy ogłądacie ,nie lepiej przełączyć na Discowery,Planette,,,

W cale nie trzeba tego programu ogladac. Sama koncepcja jest na tyle szokująca,
        iż bez poznania tresci, można wyrazić swą opinie.
    • Gość: luka Ha.Nareszcie faceci wiedza co znaczy byc wydymanym IP: 80.72.34.* 05.01.05, 11:33
      Świetny pomysł TVN.Mezczyzni uganiajacy sie za facetem.Poczują jaka to frajda
      stać się idiotą.Pozdrowienia!
    • Gość: lisek zakończenie mogłoby być, jak w filmie "pół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:16
      żartem, pół serio". J.Lemon zdejmuje perukę i mówi zakochanemu w nim facetowi -
      "-ale ja jestem mężczyzną!" , a zakochany koleś odpowiada "nic nie szkodzi" i
      dalej się dobiera...
      • Gość: ana Re: zakończenie mogłoby być, jak w filmie "pół IP: *.stacje.agora.pl 06.01.05, 13:37
        "nikt nie jest doskonały" - otóż to! a potem wcale się nie dobiera tylko
        zamierza poślubić - czemu nie? ;)
    • Gość: Zmierzchnica Nie znacie dnia i godziny... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.05, 00:50
      Myślę, mój głos będzie ciekawym elementem dyskusji ponieważ... mam za sobą taką
      drogę jaką przechodziła w chwili realizacji programu Miriam. Nie zdecyduję się
      określać przyczyn, dla których brazylika zdecydowała się wziąć udział w takim
      programie. Może chodziło o zdobycie funduszy na tę ostatnią operację, może o
      chęć sprawdzenia się przed "samcami" w roli porządanej "samiczki", może ten
      program to forma upublicznienia i prezentacji siebie coś na kształt izraelskiej
      piosenkarki Dany, a może wszystko po kolei, a może jeszcze coś innego? Osobiście
      znam przypadek polskiej transseksualistki, która w 1992 roku opublikowała swoje
      pamiętniki w celu zdobycia funduszy na leczenie operacyjne.

W przypadku tego reality show, powiedzenie "byczkom" z kim mają do czynienia
      jeszcze przed rozpoczęciem programu, znacznie zmieniło by charakter i
      zmniejszyło zaciekawienie publiki finałem. Jak wiadomo oglądalność jest
      najistotniejszym parametrem dla masmediów, więc z pewnością nikt z pomysłodawców
      programu nie poszedł by na taką szczerość już na wstępie. Uważam, że reakcja
      uczestników po odkryciu tajemnicy Miriam była wkalkulowana w koszty programu i
      była na poziomie bardzo wielu prezentowanych tu opinii.
      Oczywiście w tym programie można się doszukiwać dna drugiego, trzeciego itd.
      Prawda jest taka, że program już na samym początku odwoływał się do pewnej
      "lekkości obyczajowej", co więcej wcale bym się nie zdziwiła, gdyby któryś z
      uczestników miał ochotę na "małe co nie co" z "Miriam po wszystkim". Gdyby
      twórcom programu chodziło o intelekt uczestników, a nie o ich fizyczność, to
      tytuł programu brzmiał by np. "Miliadr w rozumie", czy "Wielka Gra" i miał
      zupełnie inne reguły. Program miał się kręcić wokół d... Miriam a to, że ona
      będzie typowa po ingerencji chirurga-urologa, to dla dojrzałych ludzi zupełnie
      wtórna sprawa. Nieliczne głosy na forum zwracające uwagę na dwukierunkowość
      reguł wyznawanych przez większość społeczeństwa oczywiście pozostaną bez echa,
      bo mało kto przyzna, że nalezy do osób dla których uroda ma duże znaczenie. Nie
      uwierze w opinię że wszytkich najbardziej interesuje wnętrze człowieka, a uroda
      jako towar jest be. Ciekawe tylko dlaczego instytucja konkursów piękności jakoś
      całkiem dobrze egzystuje i to co najmniej od czasów starożytnego sądu Parysa. Z
      tego punku widzenia wypowiedzi większości forumowiczów są dużo bardziej
      zakłamane od poziomu oszustwa zaprezentowanego w krytykowaym programie.

Moi drodzy, wszystko już było. Może ktoś z Was pamięta, że na zakończenie
      pierwszej polskiej edycji BB, wśród kilku pytań do publiczności było pytanie o
      to, czy którakolwiek z osób biorących udział w programie zmieniła (zdaniem
      widzów) płeć. Większość widzów stwierdziła, że nikt. Czulibyście się nabici w
      butelkę, gdybyście wiedzieli, że jednak taka osoba była? W przeciwieństwie do
      większości widzów ja śledząc ten program pobieżnie i w dopiero w końcowej fazie
      szybko wyłapałam jedną osobę, która spokojnie pasowała do roli transa. Nie
      bądźcie pewni, że z Wami dawno temu nie pograno i to tak, że nie macie o tym
      bladego pojęcia.

Odpowiedz dla moralnego przewodnika "to tak ja". Oczywiście na tym etapie by
      doprowadzić Miriam do stanu erekcji (jeśli w ogóle to możliwe) trzeba
      niesamowicie długiej gry wstępnej. Tylko co to przeciwnika prostytucji,
      przeciwnika skandali i rozsmakowanego w dobrym guście internautę może obchodzić?
      Że-na-da.
      • Gość: widz Re: Nie znacie dnia i godziny... IP: *.chello.pl 12.01.05, 00:07
        kto by pasował na transa w big brotherze?
        • Gość: Zmierzchnica Re: Nie znacie dnia i godziny... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.05, 07:47
          Po "Awanturze o penisa" nie sądziłam, że to takie trudne. Kto mógłby być transem
          w big braderze? Wiesz oglądając Miriam w majtkach nikt by nie przypuszczał co ma
          między nogami, bo wyglada jak bardzo atrakcyjna babka.
          Nie ogladałam całego big bradera ale z tego co pamiętam taki atrakcyjnych lasek
          były dwie. Jedną wywalili widzowie dość szybko, za podobno nadmierną
          "zmysłowość" a druga? Modelka, wiele lat przebywajaca od lat o ile pamietam we
          Włoszech, o dość niskim głosie.
          Teraz pomyśl.
    • Gość: wpajak Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.globalintech.pl 10.01.05, 14:46
      W finale znaleźli się Tom (ratownik) i Scott (najlepiej tańczył). Wygrał ten
      pierwszy, po namyśle zrezygnował z nagrody (wycieczki). W postępowaniu
      sądowym przed emisją na Sky One zawarto ugodę, na mocy której chłopaki (cała
      6) dostali 125 kawałków do podziału. Jak widać niska nagroda (10 tysięcy
      funtów) była spowodowana pewnym ryzykiem.

• Gość: Lukasz Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.238.67.55.adsl.inetia.pl 10.01.05, 21:04
      gayvill.porncity.net/449/victoria129.jpg musiecie to zobaczyc...to jest
      obrzydliwe
    • Gość: re Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 11:26
      znalazłem w necie ciekawą stronkę o miriam ale adresu nie podam szukajcie w
      blogach onetu
    • Gość: laura Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: 81.22.164.* 14.01.05, 12:52
      Lubie jaja czyims kosztem, zwlaszcza ze faceci sie nakrecili jak indory. super
      pokaz meskiej glupoty. daje oscara dla miriam, calkiem niezla z niej laska
    • Gość: Edyta Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.szczecin.wsa.gov.pl / 80.48.241.* 14.01.05, 13:23
      Miraiam jest ok!!! Faceci to ......! Przecież oni nie myślą!!!!
      • Gość: greg powinni ostro zerżnąć dupsko tego transa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:54
        wtedy inaczej by "śpiewał"
    • Gość: one4 Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.tvgawex.pl 18.01.05, 18:30
      nie wiadomo czy miriam ma penisa
    • Gość: Szadi_87 Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.05, 09:16
      Miriam byłaby fajną suczką gdyby nie ten biedny pisiorek, którego niestety
      posiada!!!
    • Gość: czarus Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: 213.195.141.* 24.01.05, 13:58
    • Gość: wiadro Re: W telewizji pokazali: Jak zdobyć mężczyznę IP: 213.195.141.* 24.01.05, 13:59
      zajebista opcja
    • Gość: afred było IP: *.icpnet.pl 25.01.05, 13:21
      był film z Arnoldem gdzie skazańcy uczestniczyli w takich właśnie zawodach na
      śmierć i życie w telewizyjnym szoł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka