23.03.06, 12:53
Czarne Krucze skrzydła krążą nad Polską,i z nichilistycznym zapałem godnym
czekisty lub chińskich hungwejpingów śledzą nieprawomyślne media.
Ptaszyca owa z sadystyczną lubością realizuje wytyczne,eliminując wszystko to
co może zkłócić błogostan władzy.
Czyni to tak subtelnie i "demokratycznie",że nie tknie batiuszki z Torunia
(a byłoby za co),gdyż kruk krukowi oka nie wykole.
TOK FM za ŁUBI DUBI doświadczył inkwizycyjnego "prawa" inkasując żółtą kartkę.
Tą drogą, zapewne nibawem, otrzymamy przydziałowe radyjka typu kukuruźnik z
jedną wiadomo jaką stacją,abonament na jeden kanał TV i jedną ewent.dwie
gazety,też wiadomo jakie.
Po takiej indoktrynacji my "ciemny naród.." będziemy stanowić monolit
bezkrytycznej zgodności myśli, czynu i bałwochwalstwa.I wtedy nastanie
powszechna szczęśliwość.

PS.Czy kruki dotyka ptasia grypa??
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan N Re: KNEBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 13:10
      ciebie chyba i bomba atomowa by nie oduczyła nienawiści do wszystkiego co
      katolickie. Ale to nic bo kundle szczekają a karawana jedzie dalej.
      • xyz1237 Re: KNEBEL 23.03.06, 13:15
        Gość portalu: Jan N napisał(a):

> ciebie chyba i bomba atomowa by nie oduczyła nienawiści do wszystkiego co
        > katolickie. Ale to nic bo kundle szczekają a karawana jedzie dalej.

Co raz wolniej!
        • Gość: 1818 Re: KNEBEL IP: *.aster.pl 23.03.06, 13:28
          Tylko nowoczesna lewica: Senyszyn,Gadzinowski,Napieralski,Celiński,Olejniczak,
          może come back Oleksy,Miller,Jaskiernia? - oczywiście w koalicji z Janem "Pianą"
          Rokitą i jego kumplami. Prawdziwi Europejczycy /na tylnym siedzeniu Gadaś,Łuczywo,
          Fundacja Batorego - wszystkiemu patronuje IKONA III RP - prezio/. T.Lis prezy-
          dentem. Cała Europa i Swiat zbaranieją od samego widoku ww ekipy.
          • xyz1237 Re: KNEBEL 23.03.06, 14:09
            Gość portalu: 1818 napisał(a):

> Tylko nowoczesna lewica: Senyszyn,Gadzinowski,Napieralski,Celiński,Olejniczak,
            > może come back Oleksy,Miller,Jaskiernia? - oczywiście w koalicji z
            Janem "Pianą
            > "
            > Rokitą i jego kumplami. Prawdziwi Europejczycy /na tylnym siedzeniu
            Gadaś,Łuczy
            > wo,
            > Fundacja Batorego - wszystkiemu patronuje IKONA III RP - prezio/. T.Lis prezy-
            > dentem. Cała Europa i Swiat zbaranieją od samego widoku ww ekipy.

Nie z wszystkimi się identyfikuje a jeśli to z bardzo nielicznymi z tej całej
            wyliczanki.A może ty ortodoksie średnowicznego wstecznictwa wymienisz swoich
            orłów skołów.Mogę ci pomóc, w jaki laur ubrać instrumentalną marionetkę Marka
            dwojga imion,na jakim piedestale postawić błyskotliwego kuca szetlandzkiego
            pana G.Do jakich annałów wpisać usankcjonowne szujowstwo kurskiego.Jak
            zakwalifikować podwójnego posła, zrośniętego anatomicznie z mamusią, nie bedę
            sięgał wyżej bo cesarskiego tronu.Lecz panie podwójna 18 nie w tym
            rzecz,uciekasz przed problemem jaki stawia list "knebel" i kaganiec jaki się
            nam szykuje.
            • Gość: 1818 Re: KNEBEL IP: *.aster.pl 23.03.06, 15:09
              xyz - średniowieczne wstecznictwo,instrumentalna marionetka,kuc szetlandzki,
              szujostwo,podwójny poseł zrosniety anatomicznie z mamusią - czy to ma byc
              reakcja na wymienienie nazwisk czolowych posłów "lewicy" i ich sympatykow?
              Nikogo nie obraziłem - ksywa Gadaś jest dość powszechna, wczorajsze opowiadanie
              Rokity o biciu piany było profesjonalne i nie uraziłem chyba jego godności.
              Od tematu nie uciekam, bo to żaden temat. Tacy jak Ty zawodowi malkontenci,
              profesjonalni demoralizatorzy i destruktorzy, szaleja na forach. Wszystko
              żle,tragicznie,obławy,rozstrzeliwania,wywózki,cenzura,ciemnota,prezes NBP
              męczennik,zamach na media ze strony PiS, rząd dno,prezydent tragedia - spóznil
              sie z podaniem ręki o całe 3 sekundy - klęska, zamach na demokrację.Nie dają
              sobie rady, nie umieja rządzic itp.Tak więc podałem potencjalnych zmienników
              i Ci pokażą "klasę". Zapomniałem o Rysku Kaliszu - duży potencjał, zwłaszcza
              po nazwaniu prezia IKONĄ III RP.
              PS.Starałem sie nikogo nie obrazic.Koniec.
              • xyz1237 Re: KNEBEL 24.03.06, 13:19
                Gość portalu: 1818 napisał(a):

> xyz - średniowieczne wstecznictwo,instrumentalna marionetka,kuc szetlandzki,
                > szujostwo,podwójny poseł zrosniety anatomicznie z mamusią - czy to ma byc
                > reakcja na wymienienie nazwisk czolowych posłów "lewicy" i ich sympatykow?
                > Nikogo nie obraziłem - ksywa Gadaś jest dość powszechna, wczorajsze
                opowiadanie
                > Rokity o biciu piany było profesjonalne i nie uraziłem chyba jego godności.
                > Od tematu nie uciekam, bo to żaden temat. Tacy jak Ty zawodowi malkontenci,
                > profesjonalni demoralizatorzy i destruktorzy, szaleja na forach. Wszystko
                > żle,tragicznie,obławy,rozstrzeliwania,wywózki,cenzura,ciemnota,prezes NBP
                > męczennik,zamach na media ze strony PiS, rząd dno,prezydent tragedia - spóznil
                > sie z podaniem ręki o całe 3 sekundy - klęska, zamach na demokrację.Nie dają
                > sobie rady, nie umieja rządzic itp.Tak więc podałem potencjalnych zmienników
                > i Ci pokażą "klasę". Zapomniałem o Rysku Kaliszu - duży potencjał, zwłaszcza
                > po nazwaniu prezia IKONĄ III RP.
                > PS.Starałem sie nikogo nie obrazic.Koniec.

Miło mi widzieć wypowiedź,która w przeciwieństwie do niektórych forumowiczów
                (głównie o prawicowych poglądach)którzy z braku argumentówi i jednostronnego
                zaślepienia wypowiadają się prymitywnie, monosylabami lub inwektywami.Takim
                daję odpór na innym poziomie - sprawdż reakcje.Pańska wypowiedź jest też
                nadpobudliwa i nieco histeryczna tak jak konflikt? Kruk kontra Szczuka jest to
                charakterstyczna cecha,której nie umiecie się wyzbyć. Każdy żart,satyra
                odbierana jest jako obraza majestatu nie wspomne o spazmach kościoła, tego
                toruńskiego,który swym owieczkom prawie zaleca tępić inność niż tylko przez się
                głoszoną, ogniem i siarką.Paranoicznie widzicie wokół tylko spiski,układy
                uzurpując sobie nieomylność,wszechwiedze i głoszanie jedynej prawdy a każde
                odstępstwo pod sąd skorupkowy.Poprzez notoryczne kłótnie,swary warcholstwo i
                niekompetęcję skonfliktowaliście wszystkich ze wszystkimi a to będzie miało na
                długo przykre konotacje w budowie społecznego monolitu.Gdzie tu jest prawo
                gdzie sprawiedliwość gdzie tanie państwo wszystko co przez pół roku stworzono
                jest tego zaprzeczaniem!

PS.Skoro w tym wszystkim widzisz powód do radości to gratuluję.Ja mam
                sprawiedliwy i obiektywny dystans do jednych i drugich a do radości mi daleko
                obserwując real fakty naszej rzeczywistości.Gwoli ścisłości jak łatwo bawić się
                w jednostronne krytykanctwo, skoro w swym wysublimowanym politycznym smaku nie
                wspomniałeś-zacytowałeś i przez przeoczenie nie dostrzegłeś tak wysmakowanych
                pasusów cytuję: bure suki,kamasze..,łże..., a ciemny naród i tak to kupi.Po
                takiej nobilitacji życzę miłego dnia.
                • Gość: 1818 Re: KNEBEL IP: *.aster.pl 24.03.06, 13:51
                  xyz- mój post był reakcją na Twój topic. Zgadzam sie w 100%, że szum medialny
                  wokól incydentu Szczuka/Wojewódzki jest bez sensu i trąci histerią.
                  Chociaż pamietam historyjke z USA - min.rolnictwa w jakimś tam kontekście
                  stwierdził,że: murzynowi na zime potrzebne są tylko ciepłe gacie i blondynka
                  do klepania po d.... Nastepnego dnia stracił pracę.Zupełnie jak u nas z bzdetem.
                  Pani S ani Kuba pracy nie stracą bo nie robią w polityce i to jest optymistyczne
                  Kamasze to juz szczyty histerii - od zawsze potoczne okreslenie odbywania
                  zaszczytnej sluzby,byłem, nosiłem. W Polsce jest tysiace wojskowych,znakomitych
                  lekarzy po łodzkiej WAM i jest OK. Bura suka - określił pismaka który coś tam
                  wypichcił na jego temat, a jak to było nie fair, niech świadczy,że natychmiast
                  redakcja "prestizowego" FT przprosiła Dorna. Na marginesie-nie znam ani psa
                  ani suki ktore by kłamały, więc nie bardzo wiem skąd uczony mąż, v-ce premier,
                  wykombinował to porównanie. Dużo lepsze jest: tak kłamał,że słońce ze wstydu
                  nie chciało świecic - tez Dorn. O łże... i ciemnym narodzie wolę nie pisać.
                  Dzięki za komplement o "wysublimowanym smaku politycznym" /!?!?/...
                  Sloneczko świeci - miłego weekendu.
                  • xyz1237 Re: KNEBEL 24.03.06, 16:02
                    Do 1818
                    Łagodną persfazją i dialogiem dochodzimy do konsensusu.Pomińmy (z czym się
                    zgadzamy) żenujący poziom polityków i niektórych publicystów gdzie przewagę ma
                    prawica.
                    Wchodząc w kontekst murzyński nie popełniajmy błędu amerykańskiego, przenosząc
                    jego wady na nasz rodzimy grunt, nadając prerogatywy bezkrytycznej
                    nietykalności (z sankcjami za ich naruszenie) tylko jednej opcji religijnej.
                    Prosta droga do państwa wyznaniowego z wszystkimi negatywnymi konsekwencjami.
                    Poza tym idzie wiosna.
        • Gość: LigaPacholowRomana Re: KNEBEL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.06, 13:29
          od kiedy kruk i kaczka to katolickie?

coraz wolniej, bo tej karawany juz nie maja sily ciagnac... no wlasnie, kundle.
    • Gość: toperz Re: KNEBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 15:20
      Tow. xyz1237 z dupy strzela.Tu strzeli, tam strzeli .Chce zasr.. to forum swoimi
      poronionymi przemyśleniami.
      A ja i tak będę głosował na PIS !
      • Gość: toperz Re: KNEBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 15:22
        czy słowo " zasr.. " jest niecenzuralne?
      • xyz1237 Re: KNEBEL 24.03.06, 10:46
        Gość portalu: toperz napisał(a):

> Tow. xyz1237 z dupy strzela.Tu strzeli, tam strzeli .Chce zasr.. to forum
        swoim
        > i
        > poronionymi przemyśleniami.
        > A ja i tak będę głosował na PIS !

Wiadomo że dulszczyzna i kołtunizm jest niereformowalny i dlatego tacy
        myślićiele jak wyżej napewno wzbogacą PIS - awangardę postępu, tolerancji i
        demokracji.

PS.W swej dynamicznej,emocjonalnej wypowiedzi nie dostrzegasz,że czynie ci
        dobrze nawożąc glebe z której wyrastają tak dorodne chwasty jak nisklasyfikowany
        gatunek z rodziny NOSPAM.
      • xyz1237 Re: KNEBEL 24.03.06, 14:13
        Odpowiedź do listu TOPEZA z godz.15:20

Wiadomo że dulszczyzna i kołtuństwo są niereformowalne i dlatego tacy
        myśliciele jak wyżej napewno skutecznie wzbogacą PIS -awangardę
        postępu,tolerancji estetyki i demokracji o nowe intelektualne pierwiastki.

PS: W swej dynamicznej,emocjonalno gastrycznej wypowiedzi nie dstrzegasz,że
        robię ci DOBRZE nawożąc glebe z której wyrastają potem tak dorodne chwasty jak
        ten jeszcz niesklasyfikowany gatunek z rodziny TOPERZ.
        • Gość: toperz Re: KNEBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:41
          Twoje dwa ostatnie posty utwierdzaja mnie w przekonaniu że mam do czynienia z
          dupnym strielcem wyborowym.Walisz tymi fekaliami gdzie popadnie.
          Od tego walenia w klawiturę masz już pewnie wrzody na paluszkach.
          A ja i tak będę głosował na PIS !
    • Gość: mis Re: KNEBEL IP: *.136.rev.vline.pl 25.03.06, 15:58
      Ale drogie xyz,zawsze zostanie ci mozliwosc przemycania (przy okazji
      czytania)nielegalnej bibuly drukowanej w Izraelu przez niejakiego Aarona o
      tytule "Gazeta Podziemna"-zrodla jedynej prawdy.Chyba ze zmontujesz sobie z paru
      scalakow i mydelniczki radyjko do odbioru zakazanej rozglosni ,jak ktos nazwal
      "tokele".Wtedy bedziesz mial dwa niezalezne samorzadne zrodla jednej
      prawdy.Pozdrawiam.Miś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka