pineska_18 22.04.06, 09:03 Robert Janowski od teraz będzie prowadził waszą muzykę w RMF FM. czyżby już brakowało im ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dankowalski Re: Robert Janowski w RMF FM 30.04.06, 09:25 I do tego musi jeszcze dojeżdżać do Krakowa, jakby nie mogli po ludzku otworzyć swojego studia w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
iamtomi Re: Robert Janowski w RMF FM 30.04.06, 22:53 Wasza Muzyka z Janowskim realizowana jest ze studia w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
dankowalski Re: Robert Janowski w RMF FM 09.05.06, 17:01 Czy to oznacza że RMF pomału przenosi się do stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
iamtomi Re: Robert Janowski w RMF FM 09.05.06, 18:04 Nie, od czasu do czasu prowadzone sa audycje ze studia w Warszawie. Np. większość Kontrwywiadow Kamila Durczoka jest tam robione, kiedys Malgorzata Koscielniak przedpoludniowe pasmo prowadzila tez z Warszawy. Jesli prowadzacy program przebywa w Warszawie to moze stamtad prowadzic audycje zamiast szukac zastepstwa i zmieniac grafik dyzurów. Odpowiedz Link Zgłoś
dankowalski Re: Robert Janowski w RMF FM 10.05.06, 16:58 Ale na przykładzie Janowskiego widać że w Krakowie maja problemy z odpowiednimi ludźmi do pracy, czyżby więc kierunek warszawski coraz częściej zaczął się pojawiać w tym radiu? Odpowiedz Link Zgłoś
ducat Re: Robert Janowski w RMF FM 01.05.06, 15:38 RMF FM ma w Warszawie profesjonalne studio, którego mogłaby pozazdorścić niejedna stołeczna stacja. Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: Robert Janowski w RMF FM 30.04.06, 23:55 No to wreszcie się doczekałem, że ta naczelna koza TVP wyemigrowała do Galicji. Oj jak mi błogo, nie będzie już mi truł tym koszmarnym kozim dyszkantem każdej audycji muzycznej.Jakiś telewizyjny masochista kazał mi przez kilka lat wsłuchiwać się w ten anielski głosik który potrafił " śpiewać wszystko" a śpiewał wszystko, jak leci, bez wyjątku........Cholera co za bezkrytyczny gostek ? Odpowiedz Link Zgłoś
unma Re: Robert Janowski w RMF FM 01.05.06, 09:04 nikt ci kolego nic nie kazał. Wypisujesz jakies glupoty. nawet trudno sie dokladnie zorientowac o co ci chodzi. Masz chaos w głowie. Nie masz chyba pojęcie co chcesz przekazać czytelnikom tego forum. WSPÓŁCZUCIA WIELKIE. Składam kondolencje... Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: Robert Janowski w RMF FM 02.05.06, 16:03 a ty tak prosto z pochodu ? żeś chyba o jednego browara za dużo albo zaszkodziły ci szturmówki które zbyt długo dzierżyłeś w dłoniach......... Odpowiedz Link Zgłoś
wiemalenicniepowiem Re: Robert Janowski w RMF FM 04.05.06, 17:29 słuchałem go, nie przepadam za tym Panem i słychać że zaczął dopiero bo jeszcze się nie potrafi realizować (często zdarzają się Panu Janowskiemu wpadki dźwiękowe) Odpowiedz Link Zgłoś
wiemalenicniepowiem Re: Robert Janowski w RMF FM 04.05.06, 17:30 powinien się najpierw nauczyć stołu wraz z programem emisyjnym, trochę poćwiczyć i dopiero wtedy powinni go wpuszczać na antenę Odpowiedz Link Zgłoś
ducat Re: Robert Janowski w RMF FM 05.05.06, 01:20 Program Wasza Muzyka prdukowany jest w Krakowie, a Robert Janowski nadaje z Warszawy, tak więc Towje zarzuty są bezpodstawne. Nad całością emisji czuwa producent na Kopcu, Robert Janowski jedynie i aż, udziela się głosowo :-). Odpowiedz Link Zgłoś