Dodaj do ulubionych

Jesienna Trój(k/c)a

26.08.06, 12:39
No cóż... jesień w 3 zapowiada się ciekawe muzycznie... publicystcznie
prawicowo... niestety. Powróca niektóre stare programy... w
sobotę "Zapraszamy do 3", ale nie z Kaczkowski, a Kaczkowską... niestety. O
porany od czasu do czasu wśród komentatorów pojawi się... Piotr Semka ;(

media2.pl/media/11751,jesienne,zapowiedzi,trojki.html
Obserwuj wątek
    • fingoth Re: Jesienna Trój(k/c)a 26.08.06, 13:17
      Bardzo ciekawe zmiany. Szkoda, że nie ma nic o LP3 oraz Markomani i o pasmie
      9-16 w tygodniu.
    • td2003 Pełniejszy opis zmian 26.08.06, 13:28
      rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060826/kraj/kraj_a_12.html
      Powrót sobotniej "Zapraszamy do Trójki" (BIS-owych audycji Aleksandry
      Kaczkowskiej nie znam, posłuchamy - ocenimy), "Tonacji Trójki", "Muzycznej
      Poczty UKF" W DAWNEJ FORMULE!!! (czyli jak rozumiem utwory zamawiane także przez
      telefon, żywy kontakt słuchacza z redaktorem, utwory nie tylko z aktualnej
      playlisty), zmniejszenie roli playlisty właśnie, więcej Manna i Wasowskiego.
      Nooo, Panie i Panowie! Warto było czekać.

Żeby tylko jeszcze "Noc Muzycznych Pejzaży" rozpoczynała się wcześniej...
      • cyganka9 Re: Pełniejszy opis zmian 26.08.06, 23:01
        łał, Andrus codziennie od 13 do 14
        jestem ZA!

• mela_bruxa Re: Pełniejszy opis zmian 28.08.06, 09:59
        Cytuję za
        rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060826/kraj/kraj_a_12.html

"Przebudowany zostanie sztandarowy poranny blok "Zapraszamy do Trójki".
        Kilkanaście minut po godz. 7 pojawią się w audycji komentatorzy, którzy wraz z
        prowadzącym będą omawiać bieżące wydarzenia. "
        Czy to znaczy, że Trójka o poranku zacznie przypominać TOK FM? Czy ja się muszę
        budzić słuchając o Kaczorach Donaldach i reszcie naszego Muppet Show? Wolałabym
        audycję w starym stylu (taki ze mnie piernik)- z dużą ilością wejść słuchaczy.
        Ale polityka od samego rańca - NIE!
        • mh2 Re: Pełniejszy opis zmian 28.08.06, 10:43
          Tak to w zapowiedziach wygląda - TOK FM wyznaczyło standardy, inni naśladują.
          Zauważ, że obecnie bardzo wiele ludzi powołuje się właśnie na to, co TOK
          powiedziało, zwłaszcza w audycji porannej. Kiedyś taką cytowaną stacją był
          właśne PR3. Może Skowroński chce odzyskać pole?

P.S.
          Uzupełnienie dla anczyca:
          niczego nie krytykuję, konstatuję jeno fakty.
    • aga_piet Ola Kaczkowska 26.08.06, 16:13
      Właśnie niektórzy ubolewają nad zniknięciem jej audycji w Bisce.
      Polecam, myślę że Trójka zyska :)
      • yacy Re: Ola Kaczkowska 26.08.06, 17:06
        Nie słyszałem Jej audycji. zobaczymy... ale co z Piotrem Metzem? Tylko Miasto Nocą? Czy ta audycja się utrzyma w nowej ramówce?
        • zbyszu Posłuchajmy... 26.08.06, 17:29
          Pani Kaczkowska miała swoją autorską audycję w poprzedniej Bisce (bodajże DJ
          Pasmo. Pamietam - raz zrobiła świetny wieczór z Bjork zw roli głównej.
          Generalnie, muzycznie - bardzo przyjemnie. Trochę chyba ma po tacie zapędy do
          dłuższych "melodii słownych", ale zapewne będą to ciekawe godziny.

Poczekajny, posłuchajny...

Do nasłuchania
          • ex_oriente_lux Re: Posłuchajmy... 26.08.06, 18:22
            Alex jest the best! Jej poniedziałkowe "Rozmowy z Dźwiękiem" w ś.p. bisce powalały. Jej ostatnia audycja w ś.p. bisce do ściągnięcia tutaj rapidshare.de/files/28990587/Rozmowy_Z_D__378_wi__281_kiem_-_Po_raz_ostatni.wav.html
            te zachrypnięty głos.... ech... :)

a tu wczesniejsza rapidshare.de/files/29013655/Rozmowy_Z_D__378_wi__281_kiem_-_Przedprzedostatnie__pierwsze_2_5_minuty_.wav.html

rapidshare.de/files/29019081/Rozmowy_Z_D__378_wi__281_kiem_-_Przedprzedostatnie.wav.html
            • magorny Re: Posłuchajmy... 28.08.06, 11:21
              Kaczkowska chyba zatrudniła swoich znajomych ;-) Dla mnie to pomyłka.
              • grzmucin Re: Posłuchajmy... 28.08.06, 11:26
                Kaczkowska zatrudniła? Nie rozumiem. Czy ona może kogoś zatrudnić? Mógłbyś
                wyrażać się jaśniej, bo nie wiem, co dla ciebie jest pomyłką ;)
                • magorny Re: Posłuchajmy... 28.08.06, 11:33
                  jak nie rozumiesz, to szkoda na ciebie mojego czasu
                  • grzmucin Re: Posłuchajmy... 28.08.06, 14:19
                    Zastanawiałem się właśnie, czy dostanę jakąś rzeczową odpowiedź, czy głupawy
                    odzew :) Nie pomyliłem się.
        • magax Re: a łysy wróci? 30.08.06, 01:11
          Kostrzewa rzecz jasna.Pewnie nie
          --------
          I Might Be Wrong...
          • mnich_tajniak Re: a łysy wróci? 02.09.06, 13:25
            proponuję z środy na czwartek między 2 a 4.
    • zbyszu Lista Osobista od 9 IX od godz. 19.00 26.08.06, 20:00

• mirwit Re: Lista Osobista od 9 IX od godz. 19.00 27.08.06, 12:49
        No to całe szczęscie, że będzie Lista Osobista. Metz jednak jest jednym z
        największych popularyzatorów nowych brytujskich brzmień, ale i nie tylko. Gdyby
        tak jeszcze coś w tygodniu o popołudniowych godzinach.
        • greg_f Re: Lista Osobista od 9 IX od godz. 19.00 02.09.06, 20:12
          Zmienia się pora rozpoczęcia Listy, ale nie jej długość - potrwa 4 godziny do
          23:00. A Moje Miasto Nocą, z tego co wiem, zostaje na antenie w przedwakacyjnym
          wymiarze, czyli od 23.
    • fingoth A co z Markomanią i Za a nawet przeciw ????????? 26.08.06, 20:26

• glebogryzarka1 Re: A co z Markomanią i Za a nawet przeciw ?????? 28.08.06, 20:02
        Markomania w niedzielę o dziesiątej rano, dwugodzinna. Kuba jak przed
        wakacjami, o ile coś mi nie umkło.
        • fingoth Re: A co z Markomanią i Za a nawet przeciw ?????? 28.08.06, 21:08
          Najpierw skrocili Markomanie do 3 godzin, a teraz do 2. Juz mi sie te zmiany nie
          podobają.
        • mh2 Re: A co z Markomanią i Za a nawet przeciw ?????? 29.08.06, 07:39
          Szkoda, że - według tego, co piszesz - nie będzie Kuby w popołudniowym ZD3.
          Kantereit, czego, jak czego, ale atmosfery stworzyć nie umie.
    • mh2 Re: Jesienna Trój(k/c)a 26.08.06, 20:37
      Szkoda, że Ziemkiewicz trafił do Jedynki, nie zaś do Trójki zamiast Semki. Mam
      również nadzieję w popołudniowym ZD3 usłyszeć Kubę Strzyczkowskiego, nie zaś
      bezpłciowego Kantereita oraz w wieczornym paśmie kogoś innego, prócz Sosnowskiego.
      I żal, że uchowało się to beztalencie Szydłowska (nawiasem mówiąc, czy ona
      dowiedziała się już, kto to jest Kaczkowski, a kto to Mann?).
      • preslaw Re: Jesienna Trój(k/c)a 27.08.06, 20:18
        To Ziemkiewicz właśnie powinien prowadzić taki wielogodzinny (choć nie aż
        czterogodzinny) blok publicystyczny, bo jest najlpeszym publicystą w tym kraju,
        choć ma bardzo wyraziste konserwatywno - liberalne poglądy. Ale może go
        Skowroński skaptuje do Trójki.

Słuchałem Aleksandry Kaczkowskiej w Radiu Bis i bardzo dobrze roiła swoje
        audycje i przede wszystkim puszczała dobrą muzykę.

Nie zgadzam się , że Szydłowska to beztalencie. Jej autorskie audycje są bardzo
        dobre muzycznie.

Ale najbardziej cieszy mnie informacja, że ograniczy się rola komputerowej
        playlisty. Najlepiej do zera. Razem z Rokosem.
      • anczyc Re: Jesienna Trój(k/c)a 28.08.06, 02:08
        wiesz co, mh2,
        ja mam nadzieję, że jest tylko kilka kulturalnych osób (ale ty się do nich
        zdecydowanie nie zaliczasz), które tu bywają. mam nadzieję, że one, podobnie
        jak ja, chciałyby ci prosto w twarz powiedzieć, jakie z ciebie chamisko,
        ponieważ nie znając ludzi, wydajesz na ich temat osądy i sądy (a zwłaszcza te
        zapisane w nawiasie pytania świadczą o kulturze wysokiej).
        mój osąd co do tego, żeś chamisko - choć nie w 4 oczy - trafny wydaje mi się
        nad wyraz - wszak słowa świadczą. w twoim przypadku, świadczą jak najgorzej.
        frustracja zjadła ci rozum.
        ps otwórz dla całego kraju taką specjalną szkółkę. w trybie zwykłym,
        wieczorowym i weekendowym nauczaj o Trójce. rób egzaminy. ogłoś się profesorem.
        załóż sobie te wszystkie piękne ubrania z lisów i wielkie czapki z godłem na
        piersi. idź to zrób - nie obrażaj ludzi. do tego nie potrzeba mieć rozumu, co
        widać na twoim załączonym powyżej obrazku.
        • tuhanka Re: Jesienna Trój(k/c)a 28.08.06, 02:43
          Anczyc, mam wrażenie, że właśnie sam siebie sportretowałeś i swoje wady
          przypisujesz innym :(
        • mh2 Re: Jesienna Trój(k/c)a 28.08.06, 08:05
          Cóż, nie będę odpowiadał, boś albo przyjacielem Szydła, albo kolegą z pracy (z
          trUjki), albo samą panią Agnieszką, więc rozumiem - puściły Ci nerwy. Wybaczam.

Szacunek.

P.S. Przypominam Twoją wypowiedź nt. Jolanty Kucharskiej i parę innych
          merytorycznych popisów forumowych, Ty "kurtularny człowieku":
          "pamiętam to antenowe beztalencie i quasi-inteligentne rozmowy z politykami";
          "hahaha teraz mnie kolega piotr 7777777777777777 ubawił
          hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha";
          "boże jedyny i kochany, tuhanka alicja baranowska - jaka ty naiwna jesteś! tyle
          lat na zesłaniu intelektualnym i żadnej nauczki";
          "... w imię nieznanych i partykularnych interesów stałaś się sprzedajnym psem! i
          to w najgorszym tego słowa znaczeniu. tam, gdzie ci dadzą budę, tam beż żenady
          zaszczekasz...
          ...KTOŚ CI TO MUSIAŁ WRESZCIE POWIEDZIEĆ. hamuj swoje żałosne postępki";
          "mam nadzieję, że życie nakła nad notecią napisze coś o tobie jako o aktywnej
          budowniczce IV rp, zaangażowanej - wraz z jackiem kurskim - w moralną odbudowę
          radia publicznego rąsia rąsię myję, ale smród, tj. fetor, pozostanie.";
          • anczyc Re: Jesienna Trój(k/c)a 28.08.06, 13:25
            nie denerwuj się, ja też mam niemałe archiwum:)
            i tak cię muszę rozczarować. ja to nawet w polsce od kilku lat nie mieszkam, mo
            chyba że macki trujki tej waszej tak daleko sięgają.

alicji baranowskiej nie odpowiem, nie jestem psychiatrą
        • gizmo00 Re: Jesienna Trój(k/c)a 31.08.06, 15:25
          ale o ssooo choddzi ???
    • td2003 Fragment rozmowy J.Kosińskiego z P.Kaczkowskim 27.08.06, 18:52
      www.trojka.net/protest/multimedia/Rozmowa_Janusza_Kosinskiego_z_Piotrem_Kaczkowskim_2006-08-27.ogg
      Rozmowa z audycji po koncercie Davida Gilmoura.
      Kilka ogólnych refleksji nt. nowej TrÓjki.
      • preslaw Re: Fragment rozmowy J.Kosińskiego z P.Kaczkowski 27.08.06, 20:23
        A co z Piotrem Kaczkowskim?
    • polibius Re: Jesienna Trój(k/c)a 27.08.06, 22:58
      Czy wróci Hanna MAria GIza? MInęło 5, czy 6 lat, od kiedy nie pracuje w Trójce
      i ciągle nie mogę się przyzwyczaić do tego, że jej nie ma.
      A co z Kubą S.?
      Czy ktoś pamięta Stanisława Kasprzyka i jego audycję ok północy w piątek?
      A BArbara POdmiotko? Czy również w dalszym ciągu będzie prowadziła audycję w
      porze dla nietoperzy? A 3 kwadranse jazzu? itp itd...
      POzdrawiam wszystkich wielbicieli dawnej Trójki.
      PS naprawdę powiało optymizmem ( choć umiarkowanym, nie podobają mi się
      publicyści z rodziny pisowców).
      • anczyc Re: Jesienna Trój(k/c)a 28.08.06, 02:11
        może łatwiej wygrzebać taśmy z przełomu lat 70 i 80? bo świat przecież w ogóle
        nie poszedł do przodu...
        z całym szacunkiem dla wymienionych wyżej wybitnych postaci polskiej
        radiofonii, rzecz jasna.
        • grzmucin Re: Jesienna Trój(k/c)a 28.08.06, 07:42
          anczyc napisał:
          > bo świat przecież w ogóle nie poszedł do przodu...

Poszedł, i co z tego?
          A twój post, parę linijek wyżej, niech będzie dla ciebie przestrogą na
          przyszłość: o godzinie 2 w nocy umysł nie pracuje najlepiej. Pozdrawiam.
          • anczyc Re: Jesienna Trój(k/c)a 28.08.06, 13:23
            wiesz doskonale, że istnieje kilka stref czasowych i nie każdy, kto tu się
            wypowiada, musi mieszkać w Polsce, prawda?
            wiesz to na pewno, tylko zapomniałeś.
            • grzmucin Re: Jesienna Trój(k/c)a 28.08.06, 14:21
              Zmienia to tyle, że umysł może źle pracować o każdej porze :)
              • anczyc Re: Jesienna Trój(k/c)a 28.08.06, 18:41
                a już na pewno o 14:21 czasu polskiego.
                długo tak jeszcze zamierzasz?
                • theagata ciekawe ... 29.08.06, 11:43
                  światełko nadziei {mojej}:

"zamiast muzyki z komputera - utwory wybrane przez Akademię Muzyczną Trójki"

kto wejdzie w skład tego grona? oto jest pytanie.
                  chciałabym znowu słuchać {kiedyś ulubionego} radia ale playlista stoi mi na
                  przeszkodzie.
        • polibius Re: Jesienna Trój(k/c)a 30.08.06, 20:38
          Nie mam takich taśm. Jeżeli według Ciebie, to co się przez ostatnich kilka lat
          działo w Trójce było "pójsciem do przodu", to współczuję. Coż może być tak
          nowatroskiego bądź ciekawego w audycji prowadzonej przez p. Rokosa lub Kammela?
          Trójka usiłowała upodobnić się do Zetki, czy RMF-u, ale niestety nie wyszło.
          Zarówno Trójka ( która wg Ciebie) nie poszła do przodu, jak i ta, która poszła
          do przodu ( po 2000r) miała zbliżoną słuchalność. Dlaczego uważasz, ze nie
          mozna robić ciekawych programów, do których dziennikarze solidnie przygotowują
          się i zapraszają równie ciekawych ekspertów? Pomimo tego , ze programy A. M.
          Gizy nie były edukacyjne, więcej z nich wynosiłam niż z niejednej książki w
          szkole.
      • lubieradio Re: Jesienna Trój(k/c)a 28.08.06, 16:37
        Staszek Kasprzyk obecnie pracuje w firmie farmaceutycznej, oraz duchowo wspiera
        Radio PiN
        • polibius Re: St Kasprzyk 31.08.06, 09:48
          To proszę pozdrowić Pana Kasprzyka od byłej słuchaczki z Wrocławia, która
          jeszcze posiada kilka kaset z prezentowanymi przez niego utworami :-) (
          najlepsze na skołatane nerwy)
      • gizmo00 Re: Jesienna Trój(k/c)a 31.08.06, 15:45
        co chwile sie pojawiaja takie komentarze ze zmiany w sumie na lepsze, gdyby nie
        ci obrzydliwi publicysci PiS'owi,. Nie jestem wybitnym fanem tej formacji ale
        lubie jak o danej sytuacji politycznej wypowiadaja sie ludzie o roznych
        pogladach (nawet Piotr Semka). Rozumiem ze polibiusowi do zdobycia wiedzy o
        swiecie zupelnie wystarczylby komentarz p. Wielowieyskiej.

A poza uszczypliwosciami to radocha mnie straszna ogarnia na zmiany w trójce,
        Mann w piatek (moglby byc czesciej chociaz do Balonika nic nie mam), duet Mann
        Wasowski cudo. A i przez przedluzenie popoludniowego ZD3 o godzine, urywa
        godzinke Kerownik szydlowskiej, moze to nie wiele ale zawsze cos ;-)
      • behemot87 Re: Jesienna Trój(k/c)a 02.09.06, 23:48
        Hanna Maria Giza prowadzi "Klub Ludzi Ciekawych Wszystkiego" w radiowej Dwójce,
        w soboty o godzinie 16:05. Pozdrawiam.
    • zbyszu Od piątku w godz. 22.00-24.00 - OFFensywa 28.08.06, 11:59
      ...czyli wszystko to, co nie mieści się w głuwnym nurcie muzyki. Prowadzi
      Stelmi :-)
      • zbyszu Re: Od piątku w godz. 22.00-24.00 - OFFensywa 28.08.06, 12:01
        głÓwnym...

Ale wstyd :-///
        • mirwit Re: Od piątku w godz. 22.00-24.00 - OFFensywa 28.08.06, 22:53
          Martwi mnie sobotnie dopołudnia, czy przypadkiem nie będzie długiego bloku publicystyczneo zamiast Markomanii,??
          A co do Sobotniej Popołudniowej... to również nie jestem przekonany do P. Aleksandry. Słyszałem co nieco w Bisce, ale to chyba nie to. Szkoda jednak, że nie Mistrz Kaczor we własnej osobie.
          • trojkofan.trojka.info Re: Od piątku w godz. 22.00-24.00 - OFFensywa 29.08.06, 20:18
            W soboty ma być czterogodzinny program publicystyczny Beaty Michniewicz. Według
            mnie może być tak: poranne Zapraszamy do 9.00, 9.00-12.00 Markomania, 12.00-
            16.00 Publicystyka, 16.00-19.00 Zapraszamy z Aleksandrą Kaczkowską, a od 19.00
            Lista osobista. Markomania, mam nadzieję, że zostanie. Chciałbym, że zostało Za
            a nawet przeciw i świetny Pan Kuba. Zastanawiam się, co stanie się z Powtórką z
            rozrywki? Między 13.00 a 14.00 Artur Andrus ma prowadzić Akademię rozrywki.
            Czyli co, Powtórka od 22.30 do 23.00, czy może tylko raz w tygodniu w
            niedzielę? Czy ktoś coś wie na ten temat?
            • no_war Muzyki poważnej nie będzie ? 29.08.06, 21:29
              Audycji Ejsmonda o książkach też nie ?
              • aaaaaaaaaabbbbbbbbbbb Re: Muzyki poważnej nie będzie ? 30.08.06, 12:38
                no_war napisał:

> Audycji Ejsmonda o książkach też
                nie ?

Nie będzie Trójki dla inteligencji
            • jarka63 Re: Od piątku w godz. 22.00-24.00 - OFFensywa 30.08.06, 11:19
              Ucieszylam się,że Skowroński wywalił chamskich panów z niedzielnego poranka
              (jak przy tym jeść śniadanie?!), ale CZTERY GODZINY publicystyki w sobote przed
              poludniem? Kto to wytrzyma? Mniej gadania proszę, więcej muzyki.Metz w sobote
              wieczorem - rewelacja, brawo!
              • mirwit Re: Od piątku w godz. 22.00-24.00 - OFFensywa 31.08.06, 11:05
                Te cztery godziny publicystyki to faktycznie sporo. Za długo jak na mój gust.
                Markomania byłaby w sam raz w tych godzinach. A w sobotnie dopołudnia to chyba
                raczej nieco innych gatunków się poszukuje, aniżeli polityki przy sprzataniu :-
                )) Mam rację?
                • polibius Re: Od piątku w godz. 22.00-24.00 - OFFensywa 31.08.06, 11:51
                  Pewnie.
                  Martwię się jednak, że za pewien ochłap w zamian otrzymamy PISowską
                  propagandę :-(
                  • magax Re: Od piątku w godz. 22.00-24.00 - OFFensywa 31.08.06, 12:00
                    Dziwny marketingowy chwyt,po cieżkim dniuludzie nie chcą się dobijać
                    polityką.Chyba,że to będzie coś w rodzaju hipnotycznej mantry i wtedy wszyscy
                    ładnie pójdziemy głosować na PIS.
                    Moje Miasto Nocą dobrze się sprawdzało.Te godziny pasuja też na audycję z muzyką
                    alternatywną
                    --------
                    I Might Be Wrong...
      • mnich_tajniak Re: Od piątku w godz. 22.00-24.00 - OFFensywa 02.09.06, 13:32
        a to Stelmi się - z całym szacunkiem - na tym zna?
        • grzmucin Re: Od piątku w godz. 22.00-24.00 - OFFensywa 02.09.06, 15:32
          mnich_tajniak napisał:
          > a to Stelmi się - z całym szacunkiem - na tym zna?

Zna się, drogi Mnichu ;)
        • zbyszu YYYs, The Pippetes i inni - to Stelka właśnie 02.09.06, 16:06
          A pofatygowałeś się chociaż wczoraj, aby posłuchac i ocenić? Miałbyś
          odpowiedz.A tak lepiej popsioczyc...
          • mnich_tajniak Re: YYYs, The Pippetes i inni - to Stelka właśnie 02.09.06, 22:06
            Nie psioczę, grzecznie pytam. Wiem, że na pewno zna się na The Cure... Tak sobie
            tylko przypominam, że kiedy w Trójce rzeczywiście puszczano muzykę offową, to
            nie Stelka ją prezentował. No ale spoko, to przecież sympatyczny młody człowiek.
            Mam nadzieję, że - w przeciwieństwie do pana Kostzewy - Stelmi słyszał o
            pilskiej na przykład scenie alternatywnej...
          • theagata Re: YYYs, The Pippetes i inni - to Stelka właśnie 02.09.06, 23:35
            nie słuchałam bo zapomniałam!

:(
    • td2003 Lista wraca na swoją normalną porę 30.08.06, 08:57
      media2.pl/media/11846,lista,trojki,o,nowej,porze.html
    • xk Od jutra wraca Rokos :-(((( 30.08.06, 12:53

• magax Re: Od jutra wraca Rokos :-(((( 30.08.06, 13:09
        Miałam nadzieję, że nie wróci. Ta pore dnia w Trójce muszę opuszczać,bo ten pan
        mnie wkurza. Ten jego śmiech ho ho!
        --------
        I Might Be Wrong...
        • zp3 Re: Od jutra wraca Rokos :-(((( 30.08.06, 13:15
          Jeśli Rokosowi i Kamelowi nowa Dyrekcja nie powie dziekuje to znaczy że nie do
          końca trójka ma byc na piatkę.Co jak co ale ci panowie nie powinni w polskim
          radiu pracować ze wzgledu na ich umiejetnosci.
          • g_off Re: Od jutra wraca Rokos :-(((( 01.09.06, 23:33
            zp3 napisał:

> Jeśli Rokosowi i Kamelowi nowa Dyrekcja nie powie dziekuje to znaczy że nie do
            >
            > końca trójka ma byc na piatkę.Co jak co ale ci panowie nie powinni w polskim
            > radiu pracować ze wzgledu na ich umiejetnosci.

rokosa jako prezentera znam od lat.w zetce prowadzil komputerowa liste,ktora
            realizowana na zywo byla wyzszą szkołą jazdy.kamella w trojce slyszalem raz,ale
            nie o tym mialo byc...
            zaintrygowal mnie ten brak umiejetnosci....biorac pod uwage,ze jako wytykajacy
            cos takiego,musisz prezentowac umiejetnosciowy high end,to podziel sie ta wiedza
            prosze...dokladnie wytknij te braki umiejetnosci.byc moze sam dowiem sie czegos
            ciekawego.przedstaw tez jesli mozesz roznice po miedzy praca w polskim radiu i
            praca w radiu innym.moim skromnym zdaniem profesjonalizm jest mile widziany
            wszedzie.
            pozdrawiam.radiowiec niepubliczny.
            • grzmucin Re: Od jutra wraca Rokos :-(((( 02.09.06, 00:38
              Z całym szacunkiem, ale kto ma oceniać, czy prezenter radiowy jest dobry czy
              nie, jeśli nie radiosłuchacze? O braku umiejętności Rokosa było już na tym forum
              niejednokrotnie.
              Profesjonalizm jest mile widziany wszędzie, ale w Radiu Zet, gdzie głównie
              serwuje się "czułe granie" od prezentera nie wymaga się wiele, bo ten wchodzi na
              antenę rzadko, raz na kilka "czułych piosenek". W radiu publicznym natomiast
              większe znaczenie niż w rozgłośniach "grających czule" powinno mieć słowo. Ktoś,
              kto dobrze radzi sobie w Radiu Zet (bo mało mówi) niekoniecznie musi być dobry w
              radiu drugiego rodzaju.
              Pozdrawiam.
              • g_off Re: Od jutra wraca Rokos :-(((( 05.09.06, 18:39
                grzmucin napisał:

> Z całym szacunkiem, ale kto ma oceniać, czy prezenter radiowy jest dobry czy
                > nie, jeśli nie radiosłuchacze? O braku umiejętności Rokosa było już na tym foru
                > m
                > niejednokrotnie.
                m.
                dobry niedobry kwestia gustu,jesli dostales wyrok zmuszajacy Cie do sluchania
                tych,ktorych nie lubisz to Twoj problem.ja mam ten luz,ze jak mi sie cos nie
                podoba przelaczam.

wedlug starej zasady o umiejetnosciach innych powinni wypowiadac sie tylko Ci
                ktorych umiejetnosci sa wyzsze.
                grzmucin napisał:

> Profesjonalizm jest mile widziany wszędzie, ale w Radiu Zet, gdzie głównie
                > serwuje się "czułe granie" od prezentera nie wymaga się wiele, bo ten wchodzi n
                > a
                > antenę rzadko, raz na kilka "czułych piosenek". W radiu publicznym natomiast
                > większe znaczenie niż w rozgłośniach "grających czule" powinno mieć słowo. Ktoś
                > ,
                > kto dobrze radzi sobie w Radiu Zet (bo mało mówi) niekoniecznie musi być dobry
                > w
                > radiu drugiego rodzaju.
                > Pozdrawiam.

"technologia"budowania wejsciaq na antene jest raczej taka sama wszedzie....

reasumujac:myslisz ze wiesz,jednak nie wiesz...z drugiej strony ,to dla takich
                osob stworzone sa fora dyskusyjne..no i jeszcze dla tych,ktorzy marnotrawia czas
                na obrazanie innych. pozdry
                • grzmucin Re: Od jutra wraca Rokos :-(((( 05.09.06, 19:26
                  > reasumujac:myslisz ze wiesz,jednak nie wiesz...z drugiej strony ,to dla takich
                  > osob stworzone sa fora dyskusyjne..no i jeszcze dla tych,ktorzy marnotrawia czas
                  > na obrazanie innych.

To twoja opinia i masz do niej prawo. Masz również prawo bronić Rokosa. Masz
                  prawo lubić jego głos i audycje prowadzone przez niego. Masz prawo występować
                  przeciwko wszystkim osobom na forum, które są innego zdania, niż ty.

Ale nie zachowuj się tak, jakbyś miał monopol na ocenianie. Według ciebie o
                  umiejętnościach Rokosa powinni wypowiadać się tylko ci, którzy są bardziej
                  umiejętni. Co w takim razie ze słuchaczami, dla których to przecież są tworzone
                  i emitowane jego audycje? Jeśli słowo "umiejętności" było niezbyt trafne, to
                  popraw je, ale nie zabraniaj wypowiadać się negatywnie na temat sposobu
                  prowadzenia programu przez tego pana.

W moim poprzednim poście nie napisałem nic takiego, co wskazywałoby na to, że
                  "dostałem wyrok skazujący do słuchania tych, których nie lubię". Nie pisałem o
                  "technologii budowania wejścia na antenę", bo się na takowej nie znam. Pisałem o
                  różnicy w pracy radiowca, który pojawia się na antenie Radia Zet raz na pół
                  godziny, w gąszczu "najlepszych przebojów", a tego, który miałby pojawiać się
                  dużo częściej i tym samym musiałby mieć coś do powiedzenia. I tą różnicę oceniam
                  również z punktu widzenia słuchacza.

W szczególności nikogo nie obraziłem.

Nie wiem, dlaczego wydajesz się po przeczytaniu tego postu taki...
                  "zacietrzewiony". Mógłbym złośliwie zapytać, czy Mariusz Rokos to osoba ci
                  bliska, bo często denerwuje nas, gdy ktoś niepochlebnie wyraża się o naszych
                  znajomych, i choc nie mamy nic na ich obronę, to polemizujemy na całego. A
                  mądrych głosów na temat "dlaczego Rokos się nie nadaje" było już na tym forum
                  naprawdę sporo.
                  • g_off Re: Od jutra wraca Rokos :-(((( 05.09.06, 20:15
                    nie jestem zacietrzewiony i nie mam monopolu na ocenianie.wlasnie w
                    przeciwienmstwie do Ciebie i innych jestem baardzo daleki od oceniania
                    kogokolwiek,szczegolnie tych ktorych nie znam.

jesli piszesz z punktu widzenia sluchacza to jako sluchacz przelaczaj
                    radio,kiedy program w nim prowadzi ktos,kogo nie lubisz-polecam to dziala.
                    jesli masz do powiedzenia wiecej i dolaczasz sie do glosu marnotrawiących w
                    internecie czas,specjalistow do spraw mediow,zloz cv do radia(moze niezle Ci
                    zaplaca) i sam rokosa wypieprz-z pewnoscia zostaniesz bohaterem tego fora,lub
                    wykosisz temat naczelny i Twoi wspoldyskutanci Cie znienawidza,badz znajda sobie
                    nowy obiekt do obrzygania(to pewniej).

reasumujac:nie lubie po prostu obrzygiwania ludzi za pomaca tak tandetnego
                    narzedzia,jakim jest forum internetowe.a ten proceder uprawia sie tu od
                    zawsze,jest nudny po prostu.

p.s. i nie bierz tak wszystkiego do siebie,sztuka czytania ze zrozumieniem
                    polega na tym,ze nie wszystko tyczy sie adresata postu;)

do kolegi na dole:
                    jesli hydraulik spieprzy sprawe ide do innego,jesli bulka jest niedobra zmieniam
                    piekarnie-to,idac moim tokiem rozumowania
                    • grzmucin Re: Od jutra wraca Rokos :-(((( 06.09.06, 00:03
                      > w przeciwienmstwie do Ciebie i innych jestem baardzo daleki od
                      > oceniania kogokolwiek,szczegolnie tych ktorych nie znam.

Tu nikt nie ocenia Rokosa w twoim rozumieniu: nikt nie pisze, że facet jest
                      nieuprzejmy, że jest egoistą, że nie myje zębów... Żeby ocenić go pod kątem
                      prowadzenia audycji nie trzeba chodzić z nim na piwo, nie muszę być jego
                      kumplem, żeby mieć prawo powiedzieć: "Rokos odstaje od porządnych radiowców, bo
                      słucham jego i tych drugich i słyszę różnicę".

> jesli piszesz z punktu widzenia sluchacza to jako sluchacz przelaczaj
                      > radio,kiedy program w nim prowadzi ktos,kogo nie lubisz

Tak robię. Nie myśl sobie, że jestem masochistą i słucham czegoś, co mi się nie
                      podoba. Ale to nadal nie świadczy o tym, że nie mogę wyrazić swojego poglądu:
                      "Rokos być może pasuje do Radia Zet, ale do PR3 nie".

> jesli masz do powiedzenia wiecej i dolaczasz sie do glosu marnotrawiących w
                      > internecie czas,specjalistow do spraw mediow,zloz cv do radia(moze niezle Ci
                      > zaplaca) i sam rokosa wypieprz-z pewnoscia zostaniesz bohaterem tego fora,lub
                      > wykosisz temat naczelny i Twoi wspoldyskutanci Cie znienawidza,badz znajda
                      > sobie nowy obiekt do obrzygania(to pewniej).

I znów to samo. Po pierwsze: nie trzeba być specjalistą do spraw mediów, żeby
                      móc krytykować dziennikarzy radiowych. Po drugie: to, czy ktoś marnotrawi czas w
                      internecie najlepiej oceni on sam. I po trzecie (choć to wciąż o tym samym): nie
                      czuję się kompetentny, by zostać w radiu kimś, kto może "wypiep...", ale wciąż
                      wolno mi krytykować. Nie obrzygiwać.

> reasumujac:nie lubie po prostu obrzygiwania ludzi za pomaca tak tandetnego
                      > narzedzia,jakim jest forum internetowe.a ten proceder uprawia sie tu od
                      > zawsze,jest nudny po prostu.

Stosując twoje podejście: Jeśli ja uważam, że coś jest nudne, to wyłączam.
                      Polecam, to działa ;)

Co do hydraulika i piekarni... Hydraulik spaprze robotę -ide do innego. Zgadza
                      się. Ale porównanie do hydraulika służyło podważeniu twojej zasady, że
                      "krytykując kogoś trzeba być od niego o 100% lepszym" (cytat z twojej
                      wcześniejszej wypowiedzi na forum
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=44945900&a=45087831 ). To, że ide
                      do innego (przełączam radio), zapewne nie tylko ja, już wyjaśniłem.

Pozdrawiam byłego współpracownika p. Szydłowskiej.
                      • g_off Re: Od jutra wraca Rokos :-(((( 06.09.06, 16:02
                        czolem!nie wiedzialem,ze dysponujesz dwoma nickami,wydawalo mi sie,ze o
                        hydrauliku pisal ktos inny(a wytlumaczyles to Ty,nawet z linkiem)...skup sie na
                        jednym nicku bedzie nam sie latwiej gadac.
                        grzmucin napisa::
                        >
                        > Tu nikt nie ocenia Rokosa w twoim rozumieniu: nikt nie pisze, że facet jest
                        > nieuprzejmy, że jest egoistą, że nie myje zębów... Żeby ocenić go pod kątem
                        > prowadzenia audycji nie trzeba chodzić z nim na piwo, nie muszę być jego
                        > kumplem, żeby mieć prawo powiedzieć: "Rokos odstaje od porządnych radiowców, bo
                        > słucham jego i tych drugich i słyszę różnicę".

opisz wiec ta roznice prosze.wypunktuj jego bledy.dla mnie to
                        profesjonalista,ktory w pelni wykonuje swoje zadanie,czyli prowadzi przydzielone
                        mu pasmo.skoro tak mysle,to prawdpopdobnie jest cos o czyms nie wiem,wiec sam z
                        checia sie czegos naucze.
                        grzmucin napisał:

> I znów to samo. Po pierwsze: nie trzeba być specjalistą do spraw mediów, żeby
                        > móc krytykować dziennikarzy radiowych. Po drugie: to, czy ktoś marnotrawi czas
                        > w
                        > internecie najlepiej oceni on sam. I po trzecie (choć to wciąż o tym samym): ni
                        > e
                        > czuję się kompetentny, by zostać w radiu kimś, kto może "wypiep...", ale wciąż
                        > wolno mi krytykować. Nie obrzygiwać.

jest roznica pomiedzy krytyka,a krtykanctwem.nie podoba mi sie nie jest zadnym
                        argumentem.to nie jest szafa grajaca...jedni sie jednym podobaja inni nie.

grzmucin napisał:
                        > > reasumujac:nie lubie po prostu obrzygiwania ludzi za pomaca tak tandetneg
                        > o
                        > > narzedzia,jakim jest forum internetowe.a ten proceder uprawia sie tu od
                        > > zawsze,jest nudny po prostu.

> Stosując twoje podejście: Jeśli ja uważam, że coś jest nudne, to wyłączam.
                        > Polecam, to działa ;)

ale fajnie jest czasami komus powiedziec,ze bzdurzy,szczegolnie jesli to
                        bzdurzenie powoduje efekt tłumu,a szacowny tłum jest przekonany,że jego
                        przemyslenia ida w swiat i wspoltworza prgram tej legendarnej rozglosni.slabo
                        byloby,gdyby tak bylo-po___prostu(ostatnio taki moj ulubiony skrot)
                        dziekuje za pozdrowienia i odwzajemniam
                        EOT
                        • grzmucin Re: Od jutra wraca Rokos :-(((( 06.09.06, 17:23
                          > czolem!nie wiedzialem,ze dysponujesz dwoma nickami,wydawalo mi sie,ze o
                          > hydrauliku pisal ktos inny(a wytlumaczyles to Ty,nawet z linkiem)...skup sie
                          > na jednym nicku bedzie nam sie latwiej gadac.

I po co wypisujesz takie bzdury? Żeby mi "dowalić"? O hydrauliku pisał niżej
                          greg_f, ale ty odniosłeś się do jego wypowiedzi odpowiadając mi. A link dotyczył
                          twojej wypowiedzi "stara zasada mowi...". Ja używam niezmiennie nicka grzmucin.

Powtarzasz wciąż, żebym pisał, dlaczego wg mnie Rokos jest słaby. A ja tobie,
                          żebyś poszperał na forum, bo o Rokosie i jego "umiejętnościach" było
                          kilkakrotnie, i to solidne argumenty, a nie obrzygiwanie czy, jak to piszesz,
                          "krytykanctwo". Ale teraz wiem, że nie warto ci to mówić, bo to rzucanie grochem
                          o ścianę. Jesteś przekonany o wysokim profesjonalizmie Rokosa, zarzucasz mi brak
                          argumentów, a tak naprawdę sam ich nie masz, bo atakujesz mnie choćby pisząc, że
                          używam kilku nicków (a faktycznie nie zrozumiałeś, co napisałem).

I myślę, że prawdopodobnie jesteś tak samo dobrym radiowcem, jak Rokos (co w
                          twoim przekonaniu oznacza bardzo dobrym), znacie się, ty jesteś dla niego
                          wzorem, on dla ciebie, uważacie, że świetnie wykonujecie swoją pracę, i choćby
                          nie wiem co się stało, nic nie zmieni waszego poglądu. Zamykam dyskusję z mojej
                          strony, bo nie ma ona sensu. I pamiętaj: jak coś ci się nie podoba -wyłączaj. To
                          działa.
                          • g_off Re: Od jutra wraca Rokos :-(((( 07.09.06, 02:15
                            nikomu nie dowalam drogi kolego....jezeli tlumaczysz mi post kogos innego,mozna
                            sobie wyobrazic na pierwszy rzut oka,ze to Ty.sorry,ale nie zaglebiam sie w
                            analize literacka forow dyskusyjnych.
                            nie mam zamiaru,tez szukac watkow o rokosie.skoro rozmawiamy tu i teraz,to
                            rozmawiamy TU I TERAZ.
                            mimo wszystko mialem nadzieje,ze poznam jego niedociagniecia ktore dyskalifikuja
                            go z pr.3 i mialem nadzieje,ze poznam je w tym watku,i od Ciebie,skoro to
                            wlasnie TY podjales ze mna dialog...a ucieczki i personalne wycieczki typu:

grzmucin napisał:
                            Ale teraz wiem, że nie warto ci to mówić, bo to rzucanie groche
                            > m
                            > o ścianę. Jesteś przekonany o wysokim profesjonalizmie Rokosa, zarzucasz mi bra
                            > k
                            > argumentów, a tak naprawdę sam ich nie masz, bo atakujesz mnie choćby pisząc, ż
                            > e
                            > używam kilku nicków (a faktycznie nie zrozumiałeś, co napisałem).
                            >
                            > I myślę, że prawdopodobnie jesteś tak samo dobrym radiowcem, jak Rokos (co w
                            > twoim przekonaniu oznacza bardzo dobrym), znacie się, ty jesteś dla niego
                            > wzorem, on dla ciebie, uważacie, że świetnie wykonujecie swoją pracę, i choćby
                            > nie wiem co się stało, nic nie zmieni waszego poglądu. Zamykam dyskusję z mojej
                            > strony, bo nie ma ona sensu. I pamiętaj: jak coś ci się nie podoba -wyłączaj. T
                            > o
                            > działa.

sa najzwyczajniej slabe i bynajmniej NIE swiadcza o MOIM braku argumentow.
                            pamietaj,ze jak sie cos zaczyna,to sie cos konczy,choc dyskutowac oczywiscie nie
                            musimy...tylko widzisz poki co,potwierdzasz teorie,ktora sprowokowala mnie do
                            wejscia na forum pt.plujmy wszyscy na rokosa.i szczerze mowiac czuje sie troche
                            rozczarowany bo oczekiwalem od Ciebie solidnej,konkretnej dyskusji.(nie od
                            wyszukiwarki).
                            rowniez zycze szczescia!!

p.s.
                            > I myślę, że prawdopodobnie jesteś tak samo dobrym radiowcem, jak Rokos (co w
                            > twoim przekonaniu oznacza bardzo dobrym), znacie się, ty jesteś dla niego
                            > wzorem, on dla ciebie, uważacie, że świetnie wykonujecie swoją pracę, i choćby
                            > nie wiem co się stało, nic nie zmieni waszego poglądu.

dziecinada?(bez urazy)
                • greg_f Re: Od jutra wraca Rokos :-(((( 05.09.06, 19:44
                  g_off napisał:

> wedlug starej zasady o umiejetnosciach innych powinni wypowiadac sie tylko Ci
                  > ktorych umiejetnosci sa wyzsze.

Idąc tym tokiem myślenia, nie wolno mi skrytykować hydraulika, który źle mi
                  naprawił kran w mieszkaniu, ani piekarni, która sprzedała mi chleb z zakalcem
                  lub gwoździem w środku, bo sam nie umiałbym lepiej zrobić naprawy ani upiec
                  chleba.
      • td2003 TO CHYBA ŻART???!!! 30.08.06, 15:01
        Mam nadzieję, że powróci tylko po to, żeby się z nami pożegnać. Raz na zawsze.
    • magax Kiedy koniec Grazyny Dobroń? 30.08.06, 13:17
      Czekam aż ktoś w końcu wyrzuci tą babę.Za te wszystkie lata wygadywania bzdur i
      porad dla nikogo należy jej się szybke pożegnanie
      --------
      I Might Be Wrong...
      • jarka63 Re: Kiedy koniec Grazyny Dobroń? 30.08.06, 13:55
        Zbierałam z nią truskawki 20 lat temu, ale wtedy też juz taka była...
    • magax Przecież Kamela nie ma 30.08.06, 13:21
      Albo mi się pokręciło
      --------
      I Might Be Wrong...
    • appletree ale "budzik" od 4:00-6;00 bedzie?? 30.08.06, 18:58
      bo ja uwielbiam Madeja i Stelmacha.
      Oni the best są:)
      stelmach bedzie -czytalam ale Madej?
      • trojkofan.trojka.info Re: ale "budzik" od 4:00-6;00 bedzie?? 30.08.06, 20:36
        A kto to jest "Madej"? Osoba o takim nazwisku w Trójce nie pracuje. Może Piotr
        Łodej?
    • szakal35 Re: Jesienna Trój(k/c)a 01.09.06, 22:26
      Czy zmiany będą gwałtowne i trochę niezapowiedziane?Ani na stronie PR3,ani na
      antenie poza zwiastunem zmian w "Zapraszmy do Trójki",żadnych wzmianek o nowej
      ramówce jeszcze nie ma...
    • nikiforia1 Re: Jesienna Trój(k/c)a 02.09.06, 10:38
      czy jest jakaś nadzieja, że znikną hałaśliwe, robione bez smaku i talentu
      reklamy typu euro? właśnie słucham Markomanii a ten wrzask zabija klimat audycji:-(
      • grzmucin Re: Jesienna Trój(k/c)a 02.09.06, 11:31
        "Piosenka pani Gieni może ma szansę stać się przebojem... ALE PRAWDZIWYM
        PRZEBOJEM JEST EKSPLOZJA CENOWA W EURO!!!"

OHYDA!!! :((( Ze wszystkich namolnych reklam ta odpycha najbardziej.
    • greg_f Muzyczna Poczta UKF w piątek o 13:00 02.09.06, 20:15
      Koniec z SMS-owym monopolem - piosenki, tak jak kiedyś, będzie można zgłaszać
      również e-mailowo oraz telefonicznie :-)).
    • aleala A Informator Ekonomiczny? 02.09.06, 22:41
      Ciekawe, czy powróci dłuższy Informator Ekonomiczny i, co najważniejsze,
      zapowiadający go "krasnoludkowy" dżingiel. Przepadam za tą miniaudycją,
      zwłaszcza w wykonaniu Wiktora Legowicza. Wydaje mi się, że czasem był on
      zażenowany rozmową z poprzedzającym go Rokosem...
    • agatttt Re: Jesienna Trój(k/c)a 03.09.06, 00:45
      Rokosem to większość jest zażenowana... i Wiktor Legowicz i Marek Niedźwiecki...
      i my.........
      czekajmy do poniedziałku, może zniknie.........

a Pan Kanterait też by już sobie mógł pójść...
      jedyne co potrafi, to czytać przydługie maile, oczywiście w całości...

agat
      • theagata Mariusz Owczarek. 05.09.06, 22:08
        nie znam wcale, nigdy nie słyszałam.
        dzisiaj startuje z audycją autorską.
        czego mogę się spodziewać, jakiej muzyki?
        • greg_f Re: Mariusz Owczarek. 06.09.06, 00:42
          theagata napisała:

> nie znam wcale, nigdy nie słyszałam.
          > dzisiaj startuje z audycją autorską.
          > czego mogę się spodziewać, jakiej muzyki?

Dzisiaj głównie Queen i Mercury'ego.
          • theagata Re: Mariusz Owczarek. 06.09.06, 00:47
            za późno, pan Mariusz był pierwszy ;)
            ja mam już dosyć Quuen na dzisiaj.
    • theagata szukam alternatywy do programu alternatywnego. 07.09.06, 20:51
      pani Szydłowska dostała w nowej ramówce dodatkową godzinę programu
      alternatywnego i poczuła się już bardzo pewnie.
      słucham od 19-tej i nie mogę się nadziwić - disco miksy remiksy hh itp. i
      mnóstwo czasu na gadanie i upajanie się swoim głosem, nareszcie pani Agnieszka
      jest w swoim żywiole ;)
      mam wrażenie że pani dj Szydłowska robi tę audycję dla siebie, głównie.
      mam dosyć, parapapapa pani Agnieszko, never more!
      p.s.
      i nawet Anja Garbarek na koniec audycji nie ratuje sytuacji, ja już zupełnie
      się zniechęciłam :(
      i co teraz?
      Trójkowy Ekspress odjechał bezpowrotnie ...
      CtrlAlt wykończył niejaki pan Sobala ...
      a może jest gdzieś w polskim eterze jakaś normalna audycja z muzyką
      alternatywną tylko ja o tym jeszcze nie wiem?
      • zbyszu OFFensywa.Piątek.22.00-24.00 07.09.06, 21:56

• theagata Re: OFFensywa.Piątek.22.00-24.00 16.09.06, 22:40
          hmm, nie lubię Pet Shop Boys ;)
          • zbyszu Wieczna maruda ;-) 16.09.06, 22:50
            A Manic Street Preachers (bez prądu)? Teraz, u Metza...
    • zbyszu Jest lepiej... 16.09.06, 13:30
      Mija 25 minuta audycji Agnieszki Szudłowskiej "Radiowy Dom Kultury" i do tej
      pory nie zagrała tzw. "plujlista". Brawo.Przed chwila np. nowy Scissor Sisters.
      Przyjemnie się słucha, w mędzyczasie np. o olsztyńskim pisemku
      okołoliterackim "kulturka". Szkoda tylko, ze przedpołudnie sobotnie jest tak
      smetne. Polityka ni w ząb nie pasuje do sobotkich tanców z mopem ;-)
    • theagata Re: Jesienna Trój(k/c)a 16.09.06, 22:56
      w ub. sobotę zachciało mi się posłuchać radia po 20-tej i trafiłam na Listę
      Osobistą pana Metza o nowej porze a w niej święto Radioheadowe. dzisiaj
      kontynuacja i jeszcze niespodzianka "utwór bez tytułu" Nirvany, to były piękne
      dwa wieczory z Trójką ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka