z.malik Re: nie lubię Artura Andrusa.... 19.09.06, 14:27 trudno, ale to nie moja wina... Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: nie lubię Artura Andrusa.... 19.09.06, 15:20 heh, ale ja nie szukam winnych....nie jesteś winny, ocet jest winny! Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski ATak! 19.09.06, 14:56 To masz problem... Może napisz do "Przyjaciółki"? Jeszcze wujek dobra rada albo inna motyla noga... no nie wiem jak Ci pomóc. Pewnie bez Żelaznego Karła się nie obędzie. a. a raczej aa;), no tak sobie od a do zet się bawimy. Bawimy ładnie, nieprawdaż, theaghato? Oj, brakuje Ciebie. Nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: ATak! 19.09.06, 15:21 nie czytuję przyjaciółki....ale może zgłoszę się na forum "szydełkowanie"...może tam ktoś podziela moje poglądy... Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Re: ATak! 19.09.06, 15:48 Acha, czyli szukasz osób podzielających twój pogląd. Może trzeba było to zaznaczyć w pierwszym poście. Np. "Kto, tak jak ja, nie lubi Andrusa -niech się wpisuje". Ale może napisz jeszcze za co go nie lubisz. Ja na przykład nie lubię mojego sąsiada, bo notorycznie pali śmieci w pobliżu mojego okna. A Andrusa lubię słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: ATak! 19.09.06, 15:52 nie ucz mnie "forumować", bo nie widzę, byście wyrażali jasno swoje opinie na tym forum... nie lubię tembru jego głosu...a sąsiada też nie lubię, bo trzyma kota na smyczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
n_l off topic 21.09.06, 18:30 A może lepiej to "b/t" pisać w topicu? Bo jak juz otworzę post to jest wszystko jedno czy to napiszesz czy nie. I tak widać że jest pusty, oczywiście nie licząc b/t :-) A Andrusa lubię :-) -- Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: off topic 22.09.06, 13:09 masz jakiś problem? kuźwa, wszyscy na tym śmiesznym forum uczą mnie jak forumować...o ironio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: off topic 24.09.06, 21:28 > kuźwa, wszyscy na tym śmiesznym forum uczą mnie jak forumować. to może pora na wyciągnięcie wniosków? EOT Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: off topic 25.09.06, 12:53 przez cały weekend kontemplowałam....i mimo to uważam, że nie macie racji:) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudziol111 Re: nie lubię Artura Andrusa.... 23.09.06, 13:59 wiatj w klubie :) nienawidzę go !!! Odpowiedz Link Zgłoś
trojkofan.trojka.info Re: nie lubię Artura Andrusa.... 23.09.06, 16:31 Ktoś kiedyś słusznie zauważył, żeby nie polemizować z osobami twojego pokroju. Ale nad twoim wpisem nie mogę przejść obojętnie. Nienawidzisz człowieka? A co on ci zrobił? Zabił ci kogoś? Jakże łatwo obrzucić kogoś błotem, prawda? Dokopać komuś. To takie polskie... I oczywiście żadnych konkretów - obelga i jesteś zachwycony(-a?). A założę się, że nie znasz człowieka. Lecz swoje kompleksy mały człowieczku gdzie indziej. Uwielbiam pana Artura Andrusa :) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: nie lubię Artura Andrusa.... 25.09.06, 12:55 jaka nazwę nosi ten klub??:) Odpowiedz Link Zgłoś
romole Re: nie lubię Artura Andrusa.... 23.09.06, 20:04 Nie lubię tych co nie lubią tego, co ja lubię Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: nie lubię Artura Andrusa.... 25.09.06, 12:54 reasumując: nie lubisz mnie....czarna rozpacz mnie ogarnia... Odpowiedz Link Zgłoś
zubilech lubię Artura Andrusa... :-) 26.09.06, 14:48 i serdecznie Go pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś