ania-ski 28.06.08, 21:24 Ostatnio na allegro znalazłam ofertę Infanta o nosidle ergonomicznym. www.allegro.pl/item390738092_infant_805_ergonomiczne_nosidelko_za_59_zl_.html Czy jest to porównywalne z bondolino? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: nosidło ergonomiczne infant???? 28.06.08, 22:44 znając inne produkty infanta nie kupilabym i tego.. to tanie chińskie podróbki zazwyczaj.. bałabym się. ale tego jeszcze nie widzialam.. Odpowiedz Link
jagielon29 Re: nosidło ergonomiczne infant???? 29.06.08, 14:11 Moge powiedziec tylko, czym rozni sie tak na oko od Manduca.W manduca to "dodatkowe nakrycie" na glowke jest schowane w kieszonce, w Infant nie ma paska regulacyjnego przy pupie dziecka, i w pasie mamy. Nie ma tez regulacji z przodu na ramionach. Nie wiem, czy to z winy modelki prezentujacej nosidlo erg.Infant, ale jakos tak to wszystko wydaje sie za luzne. Kiedy trzyma dziecko na plecach, mam wrazenie, ze nosidlo przesunelo do tylu ( np. pas na brzuchu modelki). Moze to wina tylko prezentacji, nie wiem. Odpowiedz Link
michalkowa1 Re: nosidło ergonomiczne infant???? 29.06.08, 14:19 Ja też do produktów z Chin nie mam zaufania, a to nosidło z tego, co słyszałam, jest produkowane w Chinach. Chyba wybrałabym Manducę, Ergo lub nosidło od Oli. Odpowiedz Link
ania.gr Re: nosidło ergonomiczne infant???? 30.06.08, 04:23 Z tego co można wyczytać na amerykańskiej stronie ERGO, oni też produkują w Chinach :-( Odpowiedz Link
marylux Re: nosidło ergonomiczne infant???? 01.07.08, 17:33 Kupiłam już infanta ale inne. Nie mniej jednak wystarczyło mi, żeby wiedzieć, że infant to szmira na całej linii. Więc zdecydowanie odradzam cokalwiek infantowego. Odpowiedz Link
patrilla Re: nosidło ergonomiczne infant???? 02.07.08, 22:29 ja mam infant activ i jest w miarę ok regulacje jest tam gdzie potrzeba nosi się w marę, ale nie za długo i lepiej nosi się tatusiom :) Odpowiedz Link