artuditu.szczecin 01.12.06, 20:12 Jak zobaczyłem tytuł, myślałem, że to coś o linuksie. Pozory mylą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Pingwin surfujący, pingwin stepujący 01.12.06, 20:22 Ja też myślałam, że to o Linuksie... Może Microsoft "na złość" konkurencji wyprodukowałby system operacyjny Open Source pozbawiony rozmaitych pierdzimączek typu felerne przeglądarki i kiepawe odtwarzacze? Ale nie... to nawet nie o rywalizacji dwóch zakonów katolickich. To o pingwinach dosłownych :/ Eh, Reksiu, wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
zjacek3 Pingwin surfujący, pingwin stepujący 02.12.06, 11:47 AAA!!! Oszaleję! Pierwszy post zwalił mnie z fotela :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Pingwin surfujący, pingwin stepujący 02.12.06, 19:33 Niesamowite! Stado Tuksów :). Tup, tup, tup, Tux, Tux, Tux. A po oknach ani śladu :P. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Pingwin surfujący, pingwin stepujący 04.12.06, 11:40 Przyganial kociol garnkowi, a sam smoli! Podobne metody stosuja przeciez na codzien gazety! Oczywiscie Wybiorcza tez! Odpowiedz Link Zgłoś