Gość: raijn IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.08, 17:38 Polski tytul filmu "Ghost" to "Uwierz w ducha", a nie "Duch". Ten ostatni to polski tytul horroru z 1982 roku ("Poltergeist"). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Patrick Swayze chory na raka 06.03.08, 18:38 Dirty Dancing, to jeden z moich ulubionych filmow. Patrick, jestem z tobą, nie daj sie! Pie..tego raka! Nie daj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancer Patrick Swayze chory na raka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 18:49 Ehhh ten rak... Jak pojdzie tak jak na znanym mi z autopsji przypadku to za max pare miesiecy moze nawet nie miesiecy bedziemy mowili o Swayze w czasie przeszlym. Wedlug mojej najlepszej wiedzy takie przypadki nie koncza sie dobrze, poeim wiecej - koncza sie szybkim zejsciem z tego padolu. Tak bywa, taka choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarka Patrick Swayze chory na raka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 19:22 Patrick, jesteś światełkiem, które nigdy nie gaśnie w mojej pamięci. Nie daj się, bądź dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Patrick trzymaj się! IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.08, 19:27 Wspaniały człowiek i aktor którego styl życia może być wzorem dla innych w Hollywood. Patrick nie daj się chorobie! Walcz! Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Patrick Swayze chory na raka 06.03.08, 19:34 Patrick smarkaczu nie daj się Anna (56) - po raku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Patrick Swayze chory na raka IP: *.chello.pl 06.03.08, 20:05 Patryk! Jesteśmy z tobą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jola 55 Patrick Swayze chory na raka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 20:13 Jestem z Tobą, Patryk WALCZ. Trzymam bardzo mocno kciuki i modlę się za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Dlatego Steve Jobs z Apple ukrywal swojego raka IP: 204.153.88.* 06.03.08, 20:13 Teraz po kilku latach dopiero sie media dowiedzialy co sie dzialo w 2003/2004 z Jobsem. Media potrafia zabic tak samo jak rak.... ale dziennikarzyny beda i tak dalej szukac sensacji by zarobic troche na emocjach ludzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najeeli Patrick Swayze chory na raka IP: 193.17.14.* 06.03.08, 20:21 Patrick trzymaj się,jestem z Tobą, nie daj się chorobie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinner Patrick Swayze chory na raka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.08, 20:31 Teksończyk Lance Armstrong dał rade rakowi ON tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Patrick Swayze chory na raka IP: *.yamana.com 06.03.08, 20:35 Moj ojciec zmarl na raka trzustki. Rzeczywiscie zajelo to "tylko" 7 tygodni (od rozpoznania). Bardzo bym chciala, zeby Patrick Swayze przetrwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Patrick Swayze chory na raka IP: *.aster.pl 06.03.08, 21:14 Jego tez grzyb zjada. smutne. kiedy ludzie zaczna nazywac raka po imieniu? to zwykly grzyb, ktory rosnie na kwasnych tkankach jak nerki przestaja odkwaszac organizm. Po co te eufemizmy - nowotwor, rak, etc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom23 Patrick Swayze chory na raka IP: *.adsl2.versatel.nl 06.03.08, 21:36 gratulacje - za refleks wiadomosc z przed 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek rak trzustki to rzeczywiscie brzmi jak wyrok :( 06.03.08, 21:44 adenocarcinoma to wyjatkowo zlosliwe bydle, wlasciwie niemozliwe do 100% wyleczenia... :( Odpowiedz Link Zgłoś
the.skin Patrick Swayze chory na raka 06.03.08, 22:21 ja akurat tego gosciapamiętam z innego filmu. Z serialu Pólnoc Południe. grał południowca.. szkoda go, ale miejmy nadziejeze moze stanie się cud i ozdrowieje. Życzemu tego z całego serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uznam4 To wspaniały człowiek IP: 80.54.123.* 06.03.08, 23:39 Patryk jesteśmy z Tobą i wierzymy, że pokonasz chorobę. Tak pięknie tańczyłeś..... Odpowiedz Link Zgłoś
jedenkruczek Patrick Swayze chory na raka 06.03.08, 23:40 Medycyna orientalna winą za raka obarcza soki i surówki, systematycne spożywanie ich w nadmiarze prowadzi do zagnieżdżenia się w organiźmie wilgoci, która sprzyja powstaniu raka. Bogaci ludzi piją na śniadanie szklankę soku pomarańczowego i ... dostają raka - ta cywilizacja jest naprawdę głupia. Jeśli chodzi o "Uwierz w ducha" to coś mi się majaczy, że widziałem jak scenarzysta dziękował mamusi, że go urodziła, więc chyba ten film dostał oskara za scenariusz. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Patrick Swayze chory na raka IP: *.lutn.cable.ntl.com 07.03.08, 00:14 jestem lekarzem. niestety musze potwierdzic- rak trzustki jest jednym z najgorzej rokujacych nowotworow, niestety szanse Patricka sa minimalne takie to nasze zycie...warto skupiac sie na tym co wazne w nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doma ech.... IP: *.238.84.18.ip.airbites.pl 07.03.08, 00:20 "Polnoc-Poludnie" - to byl serial! ryczalam jak bobr! na "Uwierz w ducha" tez ryczalam... nawet w kinie dwa razy wtedy bylam :) ech... oby wyzdrowial..... Odpowiedz Link Zgłoś
i.k Patrick Swayze chory na raka 07.03.08, 00:29 Jestem Twoja kolezanka...w chorobie. Trzymam mocno, mocno kciuki. Musi nam sie udac !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doma a pamietacie... IP: *.238.84.18.ip.airbites.pl 07.03.08, 18:28 ..."Point break"? czyli "Na fali"? co prawda pierwszy plan ma keanu ale jak bosko zagral i wygladal PATRICK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebol Patrick Swayze chory na raka IP: *.gprs.plus.pl 24.03.08, 19:50 kocham pana panie patrick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEATA ŚWISTAK Patrick Swayze chory na raka IP: *.cable.ubr05.donc.blueyonder.co.uk 22.04.08, 09:51 WITAM WSZYSTKICH MAM 24 LATA Z ZAWODU JESTEM TERAPEUTKĄ MOIM MARZENIEM ZAWSZE BYŁO SPOTKAĆ SIE NA ZYWO Z PATRYKIEM JEST I BEDZIE MOIM IDOLEM.CO DO JEGO CHOROBY WIERZE W TO ZE WYJDZIE NIE WSZYSTKIE RAKI SĄ ZŁOSLIWE.MAM NADZIEJE ZE TEN TEZ. Odpowiedz Link Zgłoś